Keystone logo
New Zealand School of Food & Wine

New Zealand School of Food & Wine

New Zealand School of Food & Wine

Introduktion

New Zealand School of Food & Wine blev grundlagt af Celia Hay og har uddannet den næste generation af baristaer, kokke, restaurant- og caféejere, gæstfrihedsledere, sommelierer og vinprofessionelle, gæstfrihedsturisme iværksættere såvel som folk der elsker god mad siden 1995.

Fra LCQ Alkoholchefercertifikater til fødevarehygiejnesikkerhedscertifikater til New Zealand Wine Certificate og WSET Wine and Spirit-kvalifikationer til bage- og madlavningskurser og cocktail- og bartenderkurser. I år, 2020, markeres 25-årsdagen for New Zealand School of Food and Wine. Vores NZQA New Zealand regerings godkendte kvalifikationer ligger i Aucklands Viaduct og tilbyder praktiske praktiske madlavning og gæstfrihed-turisme-fokuserede certifikater og eksamensbeviser, undervist af en kokkes team, restaurant ledere og vin fagfolk, der er eksperter inden for deres område og fokuseret på vores studerendes succes.

Placeringer

  • Auckland

    Customs Street West,104, 1010, Auckland

    Spørgsmål