Nelson Marlborough Institute of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

NMIT Hjemmeside fra NMIT NZ på Vimeo.

Nelson Marlborough Institute of Technology er en højtydende regeringsejet tertiær uddannelsesudbyder, der er baseret på toppen af South Island i New Zealand.

Kia ora tatou

I over 100 år har Nelson Marlborough Institute of Technology leveret høj kvalitet tertiær uddannelse til studerende ligesom dig. Vores internationalt talentfulde medarbejdere er helt dedikerede til at give dig den virkelige verden færdigheder og en anerkendt kvalifikation til at gå i gang med den karriere, du fortjener.

Jeg ved, at du vil finde den fremtid lige her på NMIT.

Liam Sloan, administrerende direktørSponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Vores historie

Tā mātou kōrero tuku iho

I over 110 år har NMIT leveret videregående uddannelse i toppen af syd. Vi har vores oprindelse i Nelson Technical School, der åbnede i Hardy Street, Nelson i 1905.

Nelson tekniske skole åbner

Nelson Technical School (forløberen for NMIT) blev oprettet i 1904, og bygningen blev designet af Stead Ellis, en uddannet arkitekt og sekretær for Nelson Education Board. Dørene åbnede i 1905, og oprindeligt tilbød klasser inden for madlavning, ingeniørarbejde, træværk, handel, håndværk, sekretær og VVS. Jorden, som bygningen sidder i, blev doneret af Nelson City Council, og byggeriet blev ført af John Scott Jnr til en pris af £ 1124. I 1930 blev den tekniske skole fusioneret med Nelson College med mange deltidshobbykurser og et par erhvervskurser, der blev tilbudt. Nelson Polytechnic blev officielt et teknisk institut i 1971.

Støtte til regionens nøgleindustrier

Fra begyndelsen mente man, at institutets fremtid lå i de centrale industrier i regionen. I årenes løb er nye programmer kommet og gået, men vores fokus har altid været på at give uddannelse til støtte for centrale lokale industrier og tjenester.

En udvidelsestid

I 1980'erne og 90'erne så Nelson Polytechnic udvide operationerne i Tasman og Marlborough. I 1985 lejede Nelson Polytechnic og Blenheim Borough Council grunde i Budge Street, Blenheim fra den lokale gartner Ralph Ballinger, og det $ 300.000 Ballinger Horticulture Center blev åbnet året efter. Dette blev senere Marlborough-campus, der udvidede sig gennem 1990'erne / begyndelsen af 2000'erne med udviklingen af nye programmer inden for områder som vindyrkning og vin- og luftfartsteknik. Nelson Polytechnic åbnede også nye campusser i Richmond (1988) og i Motueka (1989). I 1992 begyndte vi at tilbyde uddannelse til gradsniveau for første gang med introduktionen af Bachelor of Commerce. I 1995 blev Richmond campus flyttet fra Salisbury Road til et nyt 4,5 hektar stort område i Lower Queen Street med programmer, der fokuserede på gartneri, skovbrug og andre primære industrier. Motueka-campus lukkede i 1993, hvor nogle programmer blev flyttet til Richmond eller Nelson.

Nelson Polytechnic bliver Nelson Marlborough Institute of Technology

I 2000 ændrede vi vores navn fra Nelson Polytechnic til Nelson Marlborough Institute of Technology for bedre at afspejle vores bredere regionale fokus. I slutningen af 2006 blev alle programmer, der blev kørt på Richmond campus, flyttet tilbage til Nelson, og Richmond campus blev lejet til en anden uddannelsesudbyder, Skills Update, som fortsatte med at køre træningsprogrammer fra stedet.

International uddannelse

Siden midten af 1990'erne har vi tiltrukket et stort antal internationale studerende. Vi har også dannet offshore-partnerskaber med en række institutioner i Amerika, Brasilien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Mexico, Holland, Norge, Spanien og Sverige.

NMIT i dag

I dag fortsætter udbuddet af videregående uddannelse i toppen af syd. Vi er Nelson-Marlborough-regionens største uddannelsesudbyder, der yder et væsentligt bidrag til den regionale økonomi. Vi tilbyder over 100 kvalifikationer fra certifikat til postgraduate niveau og vi har udviklet specialiteter inden for områder som akvakultur, maritim / marine, vindyrkning

En ekstraordinær NMIT

120896_NMIT-Strategy2.png

Vores strategiske mål

Skiller sig uddannelsesmæssigt ud

NMIT stanser over dens vægt.

Internationalt anerkendt, vi er en uddannelsesmæssig fremtrædende i New Zealands tertiær uddannelsesnetværk; en NZQA kategori 1-udbyder i top 25% af institutterne for teknologi og polyteknik til kursus- og kvalifikationsafslutningsgrader - en position, vi er stolte af.

Vi hjælper folk med at komme videre fra det ene kvalifikationsniveau til det næste og fjerne hindringer, der måtte være i deres måde. Elever klarer sig godt her, fordi fokus er på ”præstation af alle”.

Når vi kender, at perfektion er en rejse, lytter vi aktivt for at gøre NMIT-oplevelsen bedre.

Ekstraordinære erhvervsmuligheder

Døre åbnes for NMIT kandidater.

Med input fra industrien og en finger på den globale puls, lærer vores polerede programmer, hvad der er nødvendigt for, at folk klarer sig godt i deres valgte kald. Arbejdsgivere vil have vores elever til arbejdspladser, fordi når de er færdige med deres kvalifikation, er de klar til arbejde.

Vi er effektive og hurtige og bevæger os med tiderne til at styrke vores programområder, idet vi stolt bærer etiketten “valg af udbyder” for en række sektorer.

Navnlig med en stor chance for at få et job efter endt uddannelse, søger folk vores industri støttede specialiteter, såsom akvakultur, maritim, luftfartsteknik, bevaring, vindyrkning og vinfremstilling.

Motiverede og kloge hold

NMIT er et fantastisk sted at arbejde.

De bedste mennesker vælger at arbejde på NMIT; ledere, der er kloge og motiverede til at lede efter muligheder og løse problemet; mennesker, som vi investerer i, og hvis succes fejres bredt.

Vores unikke rekrutteringsproces involverer mennesker fra hele campus, inklusive studerende, og hjælper med at opbygge et team af branchefærdige tutorer, der leverer informerede programmer på en moderne arbejdsplads.

Vi er inkluderende og fleksible og lever vores værdier af Manaakitanga og Pono.

Aktivt samarbejde

NMIT er altid en aktiv holdspiller.

At være i viden hjælper os med at forblive relevante for, hvad skoleleverne leder efter, og hvad der er nødvendigt på arbejdspladsen. Forståelse af vores drev til at forberede kandidater til verdens- og arbejdsklare, andre arbejder villigt sammen med os for at forbedre vores programmer og involvere os i regionale initiativer.

Vi samarbejder med andre tekniske institutter og polyteknikker, underviser i nogle af deres programmer og deler viden og ressourcer. På samme måde har vi stærke forhold til NZQA og TEC, da vi arbejder sammen for at sikre, at det bedste er tilgængeligt for elever.

Finansiel egnethed

NMIT er en dygtig økonomisk leder.

At være økonomisk fit er afgørende for vores omdømme, attraktivitet som arbejdsgiver og vores evne til at investere i vores mennesker, infrastruktur, campusser og forskning og udvikling.

NMIT's økonomiske rejse er gennemsigtig - fra robust budgetindstilling til regelmæssige gennemgange og forudsigelser hele året. Med kraftfulde data lige ved hånden er vores afdelinger ansvarlige for at tage de rigtige beslutninger, spore deres egen økonomi og se, hvordan de passer ind i det større billede.

Vi ser ud til at udvide eksisterende indtægtsstrømme og tilføje nye. Et vigtigt stykke af vores arbejde er Capital Asset Management (CAM) -planen, der ser på, hvordan vi bedre kan bruge vores jord til at investere i fremtiden.

Gearing for fremtiden

NMIT er godt forberedt til i dag og i morgen.

Vi forstår, hvem den fremtidige lærer kan være, og hvad de måtte have brug for. Derfor er vi veludstyrede med moderne teknologi og omfavner digitale værktøjer, der er fleksible og nyttige til folks arbejde og livsstil.

Capital Asset Management (CAM) -planen hjælper os med bedre at forstå vores fysiske rum - hvordan vores fast ejendom bruges nu og af hvem, og hvordan vores alsidige faciliteter skal bruges i fremtiden. Det understøtter vores køreplan for campusser i Nelson og Marlborough, så vi kan levere det bedste for vores elever og for os, samtidig med at vi effektivt forbinder os med byen og byen.

Placeringer

Nelson

Address
Hardy Street,322
7010 Nelson, Nelson, New Zealand

Richmond

Address
390 Lower Queen Street
7020 Richmond, Tasman, New Zealand

Blenheim

Address
85 Budge Street
7240 Blenheim, Marlborough, New Zealand