NSIA - The Professional Hospitality Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

NSIA er en del af ACGs fagskoler; Vi er udbyder af kvalitetspædagogiske tjenester. Vi er en kategori 1 prisvindende gæstfrihed og madlavning akademi, der har leveret branchen med højtuddannede kandidater siden 2001.

Baseret i det centrale Auckland, giver vi studerende et multi-ressource miljø med state-of-the-art faciliteter for at forbedre fremtidens succes for vores studerende. Vi tilstræber at opnå global ekspertise i den vedvarende forberedelse af eleverne for de fremtidige rammer de ønsker.

NSIA er en NZQA-godkendt uddannelsesudbyder, der tilbyder en række kvalifikationer på niveau 3, 4 og 5 over de tre discipliner af madlavning, bagning og gæstfrihed. De kvalifikationer, vi tilbyder, er af fremragende kvalitet, og vores kandidater er højt anset i branchen. Som gæstfrihedsstudent ved NSIA vil du blive undervist af dygtige og dedikerede vejledere, som vil forberede dig til at komme ind i gæstfrihedsbranchen. Du vil kunne klare NSIAs branchelinks, som vil vise sig uvurderlig, når du søger arbejde efter eksamen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

New Zealand Diploma i madlavning (Avanceret) Niveau 5

på universitet Fuldtid 50 uger July 2019 New Zealand Auckland

Dette program udvides på niveau 4 certifikatet og giver eleverne øget kapacitet i avancerede kulinariske teknikker. Det er også ideelt for dem med eksisterende erfaring indenfor madlavning, der allerede har fået de grundlæggende færdigheder til at gå direkte til Diplom-niveau. [+]

Dette program udvides på niveau 4 certifikatet og giver eleverne øget kapacitet i avancerede kulinariske teknikker. Det er også ideelt for dem med eksisterende erfaring indenfor madlavning, der allerede har fået de grundlæggende færdigheder til at gå direkte til Diplom-niveau.

Hvad skal jeg lære?

Køkken ledelse:

En introduktion til akademisk skrift sætter eleverne op for at gennemføre vurderinger. Lær nøglekompetencer inden for økonomistyring, menneskelige ressourcer, medarbejderudvikling, forretningsetik, arbejdspladsrelationer og lovkrav inden for hospitalsbranchen. Køkkenproduktionssystemer: Undersøg historiske kulinariske påvirkninger på fødevarer og sammenligne håndværksmæssige metoder til masseproduktion. De praktiske færdigheder, der undervises, omfatter madlavning og præsentation af en række avancerede madvarer ved hjælp af en række produktionsmetoder.... [-]


Kontakt

NSIA, Symonds Street Campus, Auckland CBD

Adresse, linje 1 100 Symonds Street
1010 Auckland, Auckland, New Zealand
Hjemmeside http://www.nsia.co.nz/
Telefon +64 9 442 3456

NSIA, Hobson Street Campus, Auckland CBD

Adresse, linje 1 Hobson Street Campus 171 Hobson Street,
1010 Auckland, Auckland, New Zealand
Hjemmeside http://www.nsia.co.nz/
Telefon +64 9 442 3456