Le Cordon Bleu New Zealand

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

New Zealand

I mere end 120 år har navnet Le Cordon Bleu været synonymt med kulinarisk ekspertise. Her i New Zealand tilbyder vi intensiv træning for ambitiøse kokke og studerende, der ønsker en karriere inden for mad og gæstfrihed. Vi kombinerer det allerbedste af ny verdenskendskab og lokalt køkken med principperne, teknikkerne og kunstneriet i de franske traditioner.

Hvorfor New Zealand?

Tag de første skridt i retning af at realisere dine ambitioner på vores boutique internationale flagskib institut i hjertet af Wellington New Zealand, hvor du vil blive inspireret til at udvikle din passion for kulinarisk kunst og gæstfrihed ledelse under ledelse af vores kokke og foredragsholdere. Le Cordon Bleu New Zealand master kokke er både klassisk uddannede og kvalificerede lærere, mens vores lærere bidrager med et væld af viden opnået gennem mange års erfaring inden for både uddannelse og hospitalsbranchen.

Vores bygning har state-of-the-art faciliteter til at give dig de nyeste og mest innovative muligheder i kulinarisk og gæstfrihed uddannelse.

Vi kildesorterer lokale produkter og ingredienser til brug under praktiske møder og demonstrationer og gennemgår løbende vores leverandører for at sikre, at du får de højeste ingredienser. Ved at forsyne vores elever med specialiserede emner lærer man at udvikle dine sanser og teknikker med premium ingredienser til at forberede sig på det professionelle miljø.

programmer

Le Cordon Bleu New Zealand tilbyder en række kvalifikationer på alle niveauer - Certifikater, Diplom og Undergraduate Degree programmer. Vores prestigefyldte kvalifikationer inden for Culinary Arts and Hospitality Management, kandidater, der besidder lidenskab, drev og færdigheder, er i stand til at nå toppen af ​​deres erhverv og påbegynde en international karriere inden for mad og gæstfrihed.

Stipendier

Le Cordon Bleu giver stipendier til studerende med et ægte engagement og passion for kulinariske kunst. Se vores stipendier og forfølge dine kulinariske drømme.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Certificates » Se Diplomas » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Basic Pâtisserie Certifikat

på universitet Fuldtid 10 uger January 2019 New Zealand Wellington

Basic Pâtisserie-programmet (Basic Certificate) er designet til at give dig et stærkt grundlæggende fundament for at opbygge dine færdigheder og viden inden for hospitalsbranchen. Dette spændende kursus introducerer dig til de forskellige begreber, egenskaber og anvendelser af Pâtisserie, da du gradvist lærer at forberede et bredt udvalg af kager, desserter og bagværk. [+]

Basic Pâtisserie Certifikat

Basic Pâtisserie-programmet (Basic Certificate) er designet til at give dig et stærkt grundlæggende fundament for at opbygge dine færdigheder og viden inden for hospitalsbranchen. Dette spændende kursus introducerer dig til de forskellige begreber, egenskaber og anvendelser af Pâtisserie, da du gradvist lærer at forberede et bredt udvalg af kager, desserter og bagværk. Demonstrationen og de praktiske sessioner vil lede dig trin for trin gennem det grundlæggende i French Pâtisserie.

4 indtag pr. År: januar, april, juli, oktober (eller slutningen af ​​september)NøgleinformationVarighed: 10 ugerPris: NZD $ 12.500 (kan ændres)Afgifter inkluderer: 2x uniformer (jakke, bukser, hat, slips), WÜSTOF Kniv Værktøjssæt, Alle Ingredienser, Kursusmaterialer, Prøver, GradueringTimer om ugen: Ca. 20-25 timerAdgangskrav: IELTS 5.0, uden bånd lavere end 5,016 år (ingen øvre aldersgrænse)Kursusdetaljer... [-]

Grundlæggende køkkencertifikat

på universitet Fuldtid 10 uger January 2019 New Zealand Wellington

Basic Cuisine-programmet (Basic Certificate) åbner døren til eventyrene for fransk køkken. Fra dag 1 begynder du at beherske de grundlæggende færdigheder: fra hvordan man holder en kniv ordentligt, hvordan man skaler grøntsager eller hvordan man trækker en kylling. [+]

Grundlæggende køkkencertifikat

Basic Cuisine-programmet (Basic Certificate) åbner døren til eventyrene for fransk køkken. Fra dag 1 begynder du at beherske de grundlæggende færdigheder: fra hvordan man holder en kniv ordentligt, hvordan man skaler grøntsager eller hvordan man trækker en kylling. Efterhånden som begrebet skrider frem, er teknikker lagdelt på hinanden og bliver mere komplekse. Demonstrationer bliver mere menuorienterede og omfatter elementer som organisation, forberedelse, balance og timing. Studerende lærer også at bruge og integrere krydderier, urter og krydderier i deres opskrifter, der producerer en række smagsoplevelser, der supplerer de tilberedte retter. Som en solid grundforbindelse i grundkøkken er dette program både for begyndere og erfarne elever.... [-]


Diploma

Diplôme Avancé Culinaire

på universitet Fuldtid 9 måneder October 2018 New Zealand Wellington

Programmets fokus er forberedelse og service af franske klassiske og nutidige køkkenretter ved hjælp af avancerede klassiske og moderne franske teknikker og teoretisk viden. [+]

Oversigt

Programmets fokus er forberedelse og service af franske klassiske og nutidige køkkenretter ved hjælp af avancerede klassiske og moderne franske teknikker og teoretisk viden. Diplôme Avancé Kulinariske studerende får værdifuld levende og realtidsoplevelse, mens de forbereder en dégustationsmenu i Brasserie-ugen. Yderligere teoretiske emner studeres sammen med praktiske klasser i de to første termer, og denne viden anvendes derefter under praktikopholdet på sidste semester. Teoretiske emner skitserer vigtigheden af ​​at planlægge og overvåge arbejdsgennemstrømning og leverancer i et kommercielt køkken og styring af driftsprocedurer og overholdelseskrav til operationelle roller. Også inkluderet er teorien om valg og anvendelse af bemandingsstrategier til opfyldelse af præstationsmål og forvaltning af medarbejderrelationer til operationelle roller.... [-]


Diplôme De Cuisine

på universitet Fuldtid 9 måneder October 2018 New Zealand Wellington

Vellykket gennemførelse af certifikaterne Basic, Intermediate og Superior Cuisine resulterer i tildeling af Diplôme de Cuisine. Du vil lære at beherske de nødvendige færdigheder til at skabe fine køkkenretter gennem en kombination af demonstrationer, praktiske sessioner og teoriundervisning, og få viden fra vores klassisk uddannede kokke, der har erfaring i ledende stillinger i verdens fineste køkkener og Michelin-stjernede restauranter. [+]

Oversigt

Vellykket gennemførelse af certifikaterne Basic, Intermediate og Superior Cuisine resulterer i tildeling af Diplôme de Cuisine. Du vil lære at beherske de nødvendige færdigheder til at skabe fine køkkenretter gennem en kombination af demonstrationer, praktiske sessioner og teoriundervisning, og få viden fra vores klassisk uddannede kokke, der har erfaring i ledende stillinger i verdens fineste køkkener og Michelin-stjernede restauranter.

Vores køkken kokke fører demonstrationer til at vise dig, hvordan du laver retter til den højeste faglige standard. Du har derefter til opgave at replikere, hvad du har været vist i et af vores dedikerede køkken praktiske køkkener.... [-]


Diplôme De Pâtisserie

på universitet Fuldtid 9 måneder October 2018 New Zealand Wellington

Vellykket gennemførelse af Basic, Intermediate og Superior Pâtisserie certifikaterne resulterer i tildeling af Diplôme de Pâtisserie (NZQF Level 4 certifikat i wienerbrød). Du vil lære at beherske de nødvendige færdigheder til at skabe fine Pâtisserie retter gennem en kombination af demonstrationer, praktiske sessioner og teoriundervisning, og få viden fra vores klassisk uddannede franske kokke, der har erfaring i ledende stillinger i verdens fineste køkkener og restauranter i Michelin-stjernen. [+]

Oversigt

Vellykket gennemførelse af Basic, Intermediate og Superior Pâtisserie certifikaterne resulterer i tildeling af Diplôme de Pâtisserie (NZQF Level 4 certifikat i wienerbrød). Du vil lære at beherske de nødvendige færdigheder til at skabe fine Pâtisserie retter gennem en kombination af demonstrationer, praktiske sessioner og teoriundervisning, og få viden fra vores klassisk uddannede franske kokke, der har erfaring i ledende stillinger i verdens fineste køkkener og restauranter i Michelin-stjernen.

Vores Pastry kokke fører demonstrationer til at vise dig, hvordan du laver retter til den højeste faglige standard. Derefter har du til opgave at replikere, hvad du har fået vist i et af vores dedikerede Pâtisserie praktiske køkkener.... [-]


Le Grand Diplôme

på universitet Fuldtid 18 måneder January 2019 New Zealand Wellington

Vellykket gennemførelse af Diplôme de Cuisine [+]

Oversigt

Vellykket gennemførelse af Diplôme de Cuisine

Vores Le Cordon Bleu mester kokke fører demonstrationer til at vise dig, hvordan du laver retter til den højeste faglige standard. Derefter har du til opgave at replikere, hvad du har fået vist i et af vores praktiske køkkener.

4 indtag pr. År: januar, april, juli, september

Nøgleinformation

Varighed:

18 måneder

(3x 10 ugers certifikater i Basic, Intermediate

(3x 10 ugers certifikater i Basic, Intermediate

Pris:

NZD $ 35.500 / per år * ELLER NZD $ 68.700 fuld betaling (rabat på $ 2.300) *

Gebyrer omfatter:

2x uniformer (jakke, bukser, hat, slips), ZWILLING Kniv Tool Kit, Alle Ingredienser, Kursusmaterialer, Prøver, Graduation... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 52 Cuba Street Te Aro , Wellington
6011 Wellington, Wellington, New Zealand