Læs den officielle beskrivelse

HVEM VI ER

EMS er en NZQA-registreret og akkrediteret international pædagogisk udbyder baseret i Wellington, New Zealand.

New Zealand Qualifications Authority registrering og skole notering (NZQA har tillid til vores uddannelsesmæssige præstationer og evne til selvvurdering)

Hvad vi tilbyder

Vi er dedikeret til at gøre din ønskede fremtid til at ske ved at give dig pioneruddannelsen Pathway programmer gennem vores artikulationsaftaler med topuniversiteter i New Zealand.

Vores mission: Karriere-Klarere

Vi hjælper med at forberede hver elev på fagkundskaber, færdigheder, beskæftigelsesegnethed, værdier og holdninger, som de skal have for at gøre en meningsfuld forskel for deres fremtidige vellykkede karriere.

Vores kerneværdier

Vores kerneværdier tjener som et kompas for, hvordan vi handler og opfører os på arbejdspladsen. Vi inspirerer succes for hver af jer i kraft af vores kerneværdier:

  1. Vi værdsætter vellykkede resultater for vores kandidater - vi er sammen med dig på ethvert trin i vejen, uanset hvad det kræver;
  2. Vi værdsætter kvalitet og ekspertise - intet kan opnås uden hårdt arbejde og høje standarder;
  3. Vi værdsætter åbenhed og gennemsigtighed - vi tror på at løse problemer tidligt;
  4. Vi værdsætter at være en del af løsningen - vi ved, at vi kan regne med hinanden for at sikre, at du lykkes;
  5. Vi værdsætter en afbalanceret livsstil - vi bryr os om dig selv ved at omfavne præstation og lykke i livet.

Vores vision

Vores fremtid fokuserer på at fortsætte en vellykket track record som en førende karriere-klar management skole i Wellington og San Francisco.

HVORFOR ELITE MANAGEMENT SCHOOL?

Hvor et universitet stræber efter akademisk ekspertise og en tekniker forbereder arbejdsklare kandidater, tilbyder ELITE dig begge i et omsorgsfuldt miljø, hvor hver enkelt student er vigtig. Vi fokuserer på at hjælpe hver af jer til at blive karriere-klar gennem vores velafrundede uddannelsesmæssige og personlige samlede support system.

  • Elite Education: Dedikerede små klassestørrelser, der gør en grundlæggende forskel (f.eks. Diplomklasse 6-16 studerende).
  • Karriere-Klar Graduate Profile: Vores CRGP system motiverer dig til at behandle dit studie ligesom en fuldtidsbeskæftigelse. Vi forbereder dig til at komme ind i den virkelige verden med beskæftigelse med absolut tillid.
  • Personlig Studerende Support: Vi bryr os om dig som unikke individer med forskellige behov og mål. Vores progressive anmeldelser gennem hele din pædagogiske rejse vil sikre, at du lykkes.
  • En unik og givende oplevelse: Det er dit valg, du kan maksimere afkastet på din uddannelse gennem vores eksklusive Wellington / San Francisco Pathway .
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Formålet med dette program er at give Aotearoa New Zealand med folk, der har generel og specialiseret viden og færdigheder, der kan anvendes på en række operative roller. ... [+]

NZDB Programmål

Det overordnede mål med dette program er at inspirere og omdanne eleverne ved at udstyre dem med viden, væsentlige forretningsfærdigheder, holdninger og værdier, der understøtter nøgle lederskab og ledelsesfunktioner i typiske forretningsmiljøer.

Dette program har også til formål at give New Zealand forretningsenheder med personer, der er eller kan være, ansat i ledelsesroller på operationelt plan, og som kan bidrage til ledelse og ledelse af forretningsenheder for at nå aftalte mål i et multikulturelt miljø.

Kurset består af følgende otte papirer:

5200 forretningsgrundlag5201 Professionel praksis og kommunikation i erhvervslivet5202 Bidragende til erhvervslivets innovation og forandring5210 Håndtering af forretningsdrift5211 forretningsplanlægning5212 Ledende forretningsaktiviteter og forandring5213 New Zealand Business Environment5214 Forvaltning af projekterGraduate Profile... [-]
New Zealand Wellington
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
8 - 9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Lær engelsk (elementær til avanceret), samtidig med at du udvikler dine Barista-færdigheder. EMS beskæftiger en erfaren barista træner, og træning finder sted på vores Go ... [+]

Engelsk Barista Training Program

Lær engelsk (elementær til avanceret), samtidig med at du udvikler dine Barista-færdigheder. EMS beskæftiger en erfaren barista træner, og træning finder sted på vores Gold Wolf Café på campus. Trainee Baristas leverer kaffe til EMS personale og studerende, og også til andre beboere i vores bygning, dagligt. Wellington er berømt for sin kaffe, og der er masser af muligheder for arbejde i sektoren.

Hvem skal tilmelde sig?

EMS byder elever velkommen til programmet, som er:

interesseret i at opfylde engelsksprogede kriterier for vores eksamensbeviser eller studere andetsteds ved universitet eller polyteknik i New Zealand; og,ønsker at opleve New Zealand kaffekultur, livsstil og have en mindeværdig tid, mens de studerer engelsk på EMS.Indgangskrav... [-]
New Zealand Wellington
Marts 2020
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk