Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

HVEM VI ER

Elite Management School

- Pioneer University Graduate Pathway Provider i Wellington New Zealand

EMS har været en NZQA fuldt anerkendt boutique sprog- og handelsskole med base i Wellington centrum siden 2003 . (NZQA er overbevist om vores uddannelsesmæssige resultater og evne til selvvurdering)

EMS er godkendt og finansieret af Tertiary Education Commission (TEC) og Ministeriet for Social Udvikling til grundlæggende og beskæftigelsesuddannelse.

EMS har etableret universitetsgrad Pathways der sparer både tid og penge for studerende effektivt og stolt bliver den pioner universitetsgrad Pathway udbyder i Wellington.

HVAD VI TILBYDER

EMS er dedikeret til at få din ønskede fremtid til at ske ved at give dig de pioner-universitetsgrad Pathway programmer gennem vores artikuleringsaftaler med topuniversiteter i New Zealand.

EMS tilbyder op til 120 kreditter overførselsartikuleringsaftaler til forretningsgrader ved Massey University, Auckland University of Technology (AUT) og Institutter for teknologi, herunder WelTec og Whitireia. Kvalificerede EMS-kandidater kan gå direkte ind på universitetets andet studieår og blive en erhvervsgrad, der er kvalificeret inden for to år til. EMS sigter også mod at tilbyde eksamensbeviser for IT-, turismestyring, regnskab og økonomi, som også fører til de relevante grader på dets akademiske partneruniversiteter.

EMS tilbyder NZQA godkendt New Zealand Certificate English Language (NZCEL) niveau 3 og 4 programmer, der er bredt accepteret af universiteter i New Zealand som erstatningskriterierne til IELTS 5.5 eller 6.0.

Hvis de tilmelder sig NZCEL-eksamensbeviser, kan studerende modtage et stipendium til en værdi af $ 8.000 til deres eksamensbevis på EMS.

EMS er også et NZQA-godkendt internt engelsk kompetence testcenter, der giver studerende flere indgangsmuligheder til akademisk præstation.

HVORFOR EMS

Hvor et universitet stræber efter akademisk ekspertise og en tekniker forbereder arbejdsklare kandidater, tilbyder ELITE dig begge i et omsorgsfuldt miljø, hvor hver enkelt student er vigtig. Vi fokuserer på at hjælpe hver af jer til at blive karriere-klar gennem vores velafrundede uddannelsesmæssige og personlige samlede support system.

o Eliteuddannelse: dedikerede små klassestørrelser, der gør en grundlæggende forskel (f.eks. diplomklasse 6-16 studerende).

o Personaliseret studerendes support: Vi plejer studerende som unikke individer med forskellige behov og mål. Vores progressive anmeldelser gennem studerendes uddannelsesrejse vil sikre deres succes.

STUDENTSTØTTE

Vi leverer en række aktiviteter udenfor pensum inklusive frivillig erfaring.


Vi tilbyder one-stop gratis service inklusive rabat:

 • Universitetsoverførsel og tilmelding
 • $ 1 expresso kaffe
 • medicinsk og rejseforsikring
 • flybillet
 • Ture i New Zealand, Australien og USA


FUNKTIONER I DET LOKALE OMRÅDE

Wellington, New Zealands sikre og venlige hovedstad, er den valgte destination for smarte, kreative og ambitiøse studerende.

1) Uddannelsessystemer i verdensklasse - New Zealands uddannelsessystem er rangeret som nr. 1 i verden af The Economist Intelligence Unit for at give fremtidens kvalifikationsuddannelse til sin ungdom. Wellington har masser af gode muligheder fra skole gennem til verdensrangeret universitet.

2) Wellington er den eneste akkrediterede ” sikre samfund ” hovedstad i verden. Det er et sikkert og venligt sted at ringe hjem. Studerende her nyder et sikkert og sikkert miljø at leve, arbejde og studere.

3) Fantastisk livskvalitet - Wellington er verdenskendt som et fantastisk sted at bo, Wellington er blevet kaldt "den fedeste lille hovedstad i verden" af Lonely Planet og udnævnt til det bedste sted i verden at leve af Deutche Bank. Mennesker, der bor i Wellington, vurderer deres egen livskvalitet meget højt, hvor 87% af beboerne rapporterer om god livskvalitet. Det er et godt sted at være studerende. Det er lille nok til at få en venlig New Zealand-oplevelse, med en livlig by, der tilbyder masser at gøre.

4) Kompakt og gåbar by - Tre universitetsklasser i verdensklasse ligger inden for 15 minutters gang fra Wellington centrum, og det er også mange andre tertiære udbydere og skoler. Wellington er også godt forbundet med et effektivt og rent tog- og busnetværk - hvilket hjælper med at forklare, hvorfor Wellington har den højeste anvendelse af offentlig transport pr. Indbygger i New Zealand!

5) Masser af smukke åbne rum - Wellingtons fantastiske kystlinje, frisk luft og åbne grønne rum betyder den store udendørs rekreation, sport

6) Mangfoldighed - omkring en tredjedel af Wellington-beboerne blev født uden for New Zealand - byen er et multikulturelt knudepunkt. Folk fra hele verden vælger at bo i Wellington, hvilket gør det til et mangfoldigt og spændende sted at være.

7) Smart kapital - Du vil føle dig hjemme omgivet af den mest højtuddannede befolkning i landet. 28% procent af mennesker i Wellington i alderen 15 år og derover har en bachelorgrad eller højere som deres højeste kvalifikation sammenlignet med 20% nationalt.

8) Højteknologisk kapital - Vi er hjemsted for mange innovative forretninger såsom Weta Workshop og Weta Digital, Xero og Pik Pok, som er en del af Wellingtons hurtigt voksende industri og digital teknologi. Regionen har den højeste andel af mennesker, der er ansat i videnintensive tjenester i landet, hvilket gør dette til et spændende sted at bo og studere.

9) Vi er Midten af Mellemjorden - Hengiven kendt som Midten af Mellemjorden, vi er byen, hvor filmproduktion kommer til live. Det prisvindende talent i Wellington har bidraget til projekter som Ghost in the Shell, The Hobbit, Pete's Dragon, Avatar, Krampus, King Kong, Lord of the Rings-trilogien og mange flere.

10) Kulinarisk kapital - Vi elsker mad! Wellington har hæderlige flere restauranter, caféer og barer pr. Indbygger end New York City. Mangler mad fra dit hjemland? Gå ikke i panik - der er specialmarkeder og restauranter med mad fra hele verden. Og hvis du virkelig kan lide mad, skal du sørge for at deltage i Visa Wellington On a Plate-festivalen, der afholdes i august hvert år.

11) Festivalbyen New Zealand - Wellington er et sjovt og levende sted at bo med en kalender fuld af spændende begivenheder. Fra årlige festivaler, kulturelle lækkerier, live forestillinger til sportskampe og alt derimellem finder du masser til at holde dig underholdt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores EMS-familie og hjælpe dig med at nå dine akademiske mål i New Zealand.

Også interesseret i vores engelske programmer:

Engelsk som andetsprogsprogrammer:

 • Generelt engelsk (nybegynder til præ-mellemliggende)
 • Engelsk Barista-certifikat
 • Engelsk sport
 • Studietur
 • New Zealand Certificate English Language (NZCEL) Niveau 3 (erstatt IETLS 5.5)
 • New Zealand Certificate English Language (NZCEL) Niveau 4 (erstatte IELTS 6.0)
 • New Zealand Certificate English Language (NZCEL) Niveau 4 (erstatt IELTS 6.5) (venter på godkendelse)

Besøg venligst: www.ems.ac.nz

Placeringer

Wellington

Address
Levels 3 , 4 & 6
Grand Central Tower
76-86 Manners Street
PO Box 24248, Wellington 6011
NEW ZEALAND

6011 Wellington, Wellington, New Zealand

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig