Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge kursus med AMES - The Institute of IT ?

AMES blev etableret i 1991 og er en af ​​New Zealands førende it-uddannelsesudbydere. Vi støtter og inspirerer dynamiske, teamorienterede og teknisk talentfulde kandidater, der bidrager til New Zealands globale omdømme som ledere og innovatører inden for IT og nye teknologisektorer.

En gateway til fremtidens karrierer

AMES giver eleverne en gateway til it-branchen og fremtidens job. Instituttet arbejder sammen med flere nationale og internationale virksomheder for at levere den allerbedste internationale uddannelse samtidig med at vores studerende er udstyret med alle de grundlæggende færdigheder, som den lokale industri kræver.

International anerkendte branchekvalifikationer

AMES giver også eleverne mulighed for at gennemføre en række internationalt anerkendte kvalifikationer som Microsoft træning, CISCO og CompTIA, så vores kandidater med succes er ansat i deres udvalgte it-karriere her både i New Zealand og over hele verden.

Industriel ledet it-træning

Vores vejledere har alle haft en rigtig erhvervserfaring inden for industrien, der arbejder med IT og nye teknologier. De bruger deres ekspertise til at informere deres undervisningspraksis og er ajour med alle de seneste udviklinger inden for tekniksektoren.

En NZQA kategori 1 uddannelsesudbyder

AMES er akkrediteret af New Zealand Qualifications Authority (NZQA) i henhold til uddannelsesloven i 1989 for at yde uddannelse og uddannelse og har modtaget en evaluering af kategori 1-undervisningsudbyder - den højeste kvalitet er mulig. Denne kategorisering betyder, at AMES er en kendt højtydende tertiær uddannelsesudbyder.

AMES - IT-instituttet er en del af New Education Group, New Zealands førende uafhængige udbyder af erhvervsuddannelse. Animation College, som den registrerede PTE, tildeler alle de kvalifikationer, der tilbydes af AMES - Institute of IT.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

AMES - The Institute of IT

Lær at løse komplekse problemer ved hjælp af det nyeste inden for Cloud-teknologi. Du vil lære virksomhedsnetværk, netværksinfrastruktur, messaging-løsninger og informati ... [+]

Oversigt

Lær at løse komplekse problemer ved hjælp af det nyeste inden for Cloud-teknologi. Du vil lære virksomhedsnetværk, netværksinfrastruktur, messaging-løsninger og informationsdeling systemer ved hjælp af Cloud-baserede løsninger, der er skalerbare, pålidelige og on-demand.

Tjen

Cloud Specialists tjener $ 71.000 - $ 97.000 om året! ***

modulerAktive bibliotekstjenesterKonfiguration af avancerede servertjenesterServer administrationInformationsdeling systemerPlatform som en serviceAdministration af System Center Configuration ManagerImplementere System Center Configuration ManagerOvervågning og drift af en privat CloudKonfiguration og implementering af en privat CloudKarrieremulighederEfterspørgsel... [-]
New Zealand Auckland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
45 uger
på universitet
Læs mere på dansk