Læs den officielle beskrivelse

ACG Uddannelse har børnehaver, skoler, universitet Pathway programmer * og erhvervsskoler på 50 campusser på tværs tre lande. Med mere end 17.000 studerende i alle alder og niveauer er vores 1.300 medarbejdere dedikeret til at hjælpe dem med at frigøre deres potentiale og opbygge lysere futures.

* University Pathways programmer leveres af NZQA og Undervisningsministeriet registrerede udbydere

Vores eksklusive Pathways programmer

Gå videre til vellykket undersøgelse på en af New Zealands førende universiteter med vores universitet Pathway kurser. Succesfuld gennemførelse garanterer studerende adgang til University of Auckland, Auckland University of Technology (AUT) eller Victoria University of Wellington.

En garanteret Pathway til universitetet

Studerende, der har gennemført et af vores grundprogrammer, og som kan opfylde adgangskriterierne for universitetsstudiet, vil have en garanteret Pathway til en bachelorgrad.

Eksklusive universitetspartnerskaber

Vi har eksklusive partnerskaber med tre af New Zealands førende universiteter: University of Auckland, Auckland University of Technology (AUT) og Victoria University of Wellington. Vores specialundervisningsprogrammer kombinerer akademisk læring i dit valgte emne med engelsksproglig udvikling og uafhængige studiekompetencer.

Specialiserede kurser, personlig pleje

Mens du studerer de specialiserede University Entrance og engelsksprogskurser, der kræves for universitetet i New Zealand, får du et højt niveau af personlig pleje og støtte, der gør det lettere at studere langt hjemmefra. Dette vil give dig et glimrende grundlag for fremtidige universitetsstudier - eller andre uddannelsesmæssige Pathway .

Pathways" src="https://cdn04.masterstudies.com/img/element_db/77/77730_Resized-ACG-Pathways-March2017-113.jpg" alt="ACG Pathways" />

Engelske studier

Vores specialiserede engelske skoler - ACG English School og Campbell Institute - hjælper dig med at lære i et engelsktalende akademisk miljø og give dig selvtillid til at gennemføre dine universitetsstudier. Vores kvalitetskurser kan integreres med dit grundstudieprogram.

Støtte og studere i udlandet

Hvis du ikke er bosat i New Zealand, vil alt = "ACG Pathways hjælpe dig med at blive etableret ved at finde et sted, der passer dig til at leve, lave dine rejsearrangementer og endda hjælpe dig med at finde deltidsarbejde. Det betyder at du kan koncentrere dig om dine grundstudier.

Vores kvalificerede vejledere tilbyder en-til-en opmærksomhed og opmuntring til at hjælpe dig med at gøre fremskridt i dit kursus og nå dine akademiske mål.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Undergraduate Pathway

ACG Pathways

AUT-certifikatet i grundforskning sikrer, at internationale studerende kan opfylde adgangskravene og er fuldt forberedt på udfordringerne i AUT's uddannelsesprogram. ... [+]

AUT-certifikatet i grundforskning sikrer, at internationale studerende kan opfylde adgangskravene og er fuldt forberedt på udfordringerne i AUT's uddannelsesprogram.

At fuldføre certifikatet vil garantere din optagelse i et AUT bachelorprogram. Certifikatet anerkendes også af alle andre New Zealand-universiteter.

Der er tre-retters muligheder, der spænder fra 6 til 12 måneder, med fire startdatoer om året - i januar, april, juli og oktober. Læreplanen indeholder up-to-date specialiserede videnområder, kerneuddannelse på engelsk og uafhængige læringsevner.

UP International College Campus er beliggende i hjertet af Auckland City, tæt på AUTs hoved campus samt en bred vifte af indkvartering og offentlige transportmuligheder.... [-]

New Zealand Auckland
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
6 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ACG Pathways

Uddannet udelukkende af UP International College New Zealand, forbereder dette grundprogram internationale studerende på indrejse i University of Aucklands bacheloruddann ... [+]

University of Auckland certifikat i Foundation Studies sætter eleverne på Pathway til deres valg på New Zealands øverste universitet.

Uddannet udelukkende af UP International College New Zealand, forbereder dette grundprogram internationale studerende på indrejse i University of Aucklands bacheloruddannelser, hvilket sikrer, at de ikke kun opfylder adgangskravene, men også er veludstyrede til udfordringerne på gradeniveau. Dette kursus er grundlaget for succes.

University of Auckland certifikat i Foundation Studies undervises på UP International College campus i hjertet af Auckland CBD, tæt på offentlig transport og en bred vifte af indkvartering.

Emner for standard hele året grundstudie programmer... [-]
New Zealand Auckland
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
6 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ACG Pathways

Dette Foundation Studies Program sikrer, at du vil være parat til at studere din valgte bacheloruddannelse på Victoria University. Du vil blive undervist i det nødvendige ... [+]

Victoria University of Wellington Foundation Studies Program undervises udelukkende af ACG Education.

Dette Foundation Studies Program sikrer, at du vil være parat til at studere din valgte bacheloruddannelse på Victoria University. Du vil blive undervist i det nødvendige engelsksprog, akademisk viden og læringsevner, der er nødvendige for at udmærke sig i dine fremtidige studier.

Efter afslutningen af ​​programmet vil du blive garanteret et sted på Victoria University. Dette program anerkendes også af alle andre New Zealand-universiteter.

Programmet giver fleksibilitet med 6, 8 og 12-måneders kursus muligheder (to, tre eller fire vilkår), afhængigt af din akademiske baggrund og færdighed på engelsk.... [-]

New Zealand Wellington
Marts 2020
Engelsk
8 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk