ACG Pathways

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ACG Uddannelse har børnehaver, skoler, universitet Pathway programmer * og erhvervsskoler på 50 campusser på tværs tre lande. Med mere end 17.000 studerende i alle alder og niveauer er vores 1.300 medarbejdere dedikeret til at hjælpe dem med at frigøre deres potentiale og opbygge lysere futures.

* University Pathways programmer leveres af NZQA og Undervisningsministeriet registrerede udbydere

Vores eksklusive Pathways programmer

Gå videre til vellykket undersøgelse på en af New Zealands førende universiteter med vores universitet Pathway kurser. Succesfuld gennemførelse garanterer studerende adgang til University of Auckland, Auckland University of Technology (AUT) eller Victoria University of Wellington.

En garanteret Pathway til universitetet

Studerende, der har gennemført et af vores grundprogrammer, og som kan opfylde adgangskriterierne for universitetsstudiet, vil have en garanteret Pathway til en bachelorgrad.

Eksklusive universitetspartnerskaber

Vi har eksklusive partnerskaber med tre af New Zealands førende universiteter: University of Auckland, Auckland University of Technology (AUT) og Victoria University of Wellington. Vores specialundervisningsprogrammer kombinerer akademisk læring i dit valgte emne med engelsksproglig udvikling og uafhængige studiekompetencer.

Specialiserede kurser, personlig pleje

Mens du studerer de specialiserede University Entrance og engelsksprogskurser, der kræves for universitetet i New Zealand, får du et højt niveau af personlig pleje og støtte, der gør det lettere at studere langt hjemmefra. Dette vil give dig et glimrende grundlag for fremtidige universitetsstudier - eller andre uddannelsesmæssige Pathway .

Pathways" src="https://cdn04.masterstudies.com/img/element_db/77/77730_Resized-ACG-Pathways-March2017-113.jpg" alt="ACG Pathways" />

Engelske studier

Vores specialiserede engelske skoler - ACG English School og Campbell Institute - hjælper dig med at lære i et engelsktalende akademisk miljø og give dig selvtillid til at gennemføre dine universitetsstudier. Vores kvalitetskurser kan integreres med dit grundstudieprogram.

Støtte og studere i udlandet

Hvis du ikke er bosat i New Zealand, vil alt = "ACG Pathways hjælpe dig med at blive etableret ved at finde et sted, der passer dig til at leve, lave dine rejsearrangementer og endda hjælpe dig med at finde deltidsarbejde. Det betyder at du kan koncentrere dig om dine grundstudier.

Vores kvalificerede vejledere tilbyder en-til-en opmærksomhed og opmuntring til at hjælpe dig med at gøre fremskridt i dit kursus og nå dine akademiske mål.

Placeringer

Auckland

Address
345 Queen Street, Auckland
1010 Auckland, Auckland, New Zealand

Wellington

Address
Level 1, Wellington Railway Station, Bunny St, Pipitea, Wellington
6011 Wellington, Wellington, New Zealand