De bedste universiteter og handelshøjskoler i

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i . Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i . Klik på "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteter i og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: udfylde "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Montenegro

University Mediterranean Podgorica

Montenegro Podgorica

Vores University tilbyder dig moderne uddannelser, som er baseret på sammenhængen i både den teoretiske og praktiske viden, og er fuldt ud tilpasset de moderne ændringer på Arbejdsmarked. Vores professorer, assistenter og partnerne i vores universitet vil hjælpe dig i løbet af dine studier med deres viden, erfaring, entusiasme og ubetingede støtte til at erhverve specialiseret viden, som vil hjælpe dig til helt at reagere på udfordringerne i moderne forretningsaktiviteter. Med dit valg,… [+] du åbner mange muligheder, når vi taler om dit personlige engagement, ikke kun inden for vores universitet, men alle Atlas Group, medlem af som vi er. På den måde får du chancen for at forbedre og sikre bedre din viden, færdigheder og kompetencer du får i løbet af dine studier, men også for at bidrage til den fremtidige udvikling og velstand hele koncernen. Faculty of Business Studies "Montenegro Business School"Universitetet" Mediterranean "Podgorica, er en ung uddannelsesinstitution i Montenegro, som gradvist udvide sit pensum for at tilfredsstille et behov for høj kvalitet og up-to-date uddannelse af de unge. Fakultetet er også forpligtet til internationalisering af uddannelserne samt til udvikling af uddannelser på engelsk. Efter denne forpligtelse, brugte fakultetet mulighed for samarbejde med udenlandske universiteter inden for Tempus-projekt DEBUT-M. [-]