Læs den officielle beskrivelse

Om os

Woolich Education (Woolich Ltd) er en MQA registreret institution.

Vi er en ambitiøs og fremtidsrettet institution, der udfordrer konventionen og tror lidenskabeligt i begrebet 'WE' - et fællesskab, der arbejder sammen om at nå fælles studentcentrerede mål inden for en klar strategi.

Vores vision

At være en regional verdensklasse lærer af kvalitetsuddannelse, træning og globalt anerkendte professionelle kurser for ALLE.

Vores værdier

  • Kvalitet
  • Integritet
  • Fleksibilitet
  • Ansvarlighed
  • Global Mindset
  • Professionalisme

Om vores firma

Woolich Education tilbyder kvalitetsuddannelse og -kurser, der imødekommer de skiftende behov hos lokale og internationale studerende, skoleforladere, iværksættere og medarbejdere i virksomheder og små og mellemstore virksomheder.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Woolich Education

Dannelse det første år til BA i Hotel og Hospitality Management eller Global Business Management består eksamensbeviset i Hospitality Management af en intensiv studieperi ... [+]

Kursusmål / læringsresultater

Dannelse det første år til BA i Hotel og Hospitality Management eller Global Business Management består eksamensbeviset i Hospitality Management af en intensiv studieperiode på 6 måneder på Woolich Education campus i Lucerne, Mauritius og en praktisk udbetalt erhvervsuddannelsesperiode på 4 -6 måneder i den schweiziske gæstfrihed industrien.

Woolich Education er medlem af den bénédict Mauritius-gruppe skoler, der blev grundlagt i 1928, hvis mission er at give voksenuddannelse til folk med et ønske om at lykkes. Bénédict School er en af Mauritius største private uddannelsesorganisationer og underviser hvert år mere end 15.000 fuld- og deltidsstuderende.... [-]

Mauritius Port Louis
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Woolich Education

Det Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), der blev grundlagt i 1919, er verdens førende og største professionelle organ for ledelse revisorer. CIMA hjælpe ... [+]

Om CIMA

Det Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) , der blev grundlagt i 1919, er verdens førende og største professionelle organ for ledelse revisorer.

CIMA hjælper enkeltpersoner og virksomheder til at lykkes ved at udnytte den fulde magt i ledelsesregnskaber - ikke kun regnskabsmæssigt for balancen, men regnskabsmæssigt for erhvervslivet.

Sammen med American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) etablerede vi Chartered Global Management Accountant (CGMA) udpegelse i 2012 for at give medlemmerne et nyt niveau af ressourcer og anerkendelse.

CIMA-pensumet bygger på den unikke CGMA Global Management Accounting Principles © og CGMA Competence Framework for at give personer med højt niveau evner til at hjælpe dem med at opnå en bæredygtig succes inden for både forretning og økonomi.... [-]

Mauritius Port Louis
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk