Læs den officielle beskrivelse

Dar Loughat er et professionelt sprogcenter i Marokko, der leverer intensive kurser på alle niveauer af moderne standard arabisk og colloquial marokkansk arabisk hele året rundt.


Dar Loughat blev grundlagt i 2004 i hjertet af byen Tetouan i det nordlige Marokko og har hurtigt etableret et stærkt og respekteret ry som et tværkulturelt center i den arabiske verden. Hvad har hjulpet os med at få en så god start har været:/>


Vores beliggenhed/>

Ideelt beliggende i centrum af Tetouan, som er blevet erklæret som en verdens kulturarv ved UNESCO, tilbyder vi vores studerende det bedste fra Marokko. Mens du studerer arabisk i Tetouan, kan eleverne nyde byens fremragende strande, dens stedsegrønne Rif-bjerge og dens fem-årige gamle medina.


Vores kvalitet/>

Medlem af Forum for Uddannelse i udlandet har Dar Loughat konsekvent leveret den højeste kvalitet af uddannelsesmæssige tjenester. På Dar Loughat har eleverne fordel af små klasser på mellem tre og otte studerende og en bred vifte af udflugter og sociale og kulturelle aktiviteter, så de kan få det bedste ud af deres internationale oplevelse.


Vores lærere/>

Vores sprogkurser er givet af entusiastiske, flersprogede, kvalificerede og erfarne lærere, der udelukkende er dedikeret til at undervise arabisk til ikke-modersmålere.


Vores internationale atmosfære/>

Vi byder velkommen til et meget forskelligt og internationalt studieorgan hele året rundt, hvilket skaber et interessant, stimulerende og højt multikulturelt læringsmiljø.


Vores sociale program/>

Gennem forskellige nedsættelses- og sprogudvekslingsaktiviteter giver vi vores elever daglig kontakt med det marokkanske liv, så de kan udvide deres ordforråd, forbedre deres talesprog og bedre forstå lokalkulturen.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Dar Loughat cross-cultural language center

Afhængigt af elevernes interesse kan CMA undervises ved hjælp af enten arabisk eller latinsk skrift, selvom den førstnævnte er stærkt anbefalet for at gøre livet lettere ... [+]

CMA eller "darija" er den mest talte dialekt i Marokko.

Mens de fleste CMA-ord finder deres rod i MSA, lånes en del af leksikalen fra spansk, fransk og berber.

Afhængigt af elevernes interesse kan CMA undervises ved hjælp af enten arabisk eller latinsk skrift, selvom den førstnævnte er stærkt anbefalet for at gøre livet lettere for daglige opgaver som læseskilt og komme rundt.

Ligesom MSA-programmet består dette program af tre niveauer af studier.

*** Vi har skræddersyet vores materialer til at betjene dialektens funktionelle aspekter i den daglige interaktion med marokkanere snarere end de strukturelle aspekter af den./>

Datoer/>

Alle klasser starter hver mandag, året rundt/>... [-]

Marokko Tetouan
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Dar Loughat cross-cultural language center

Vores MSA-program er skræddersyet til at opfylde alle studerendes behov for at lære eller forbedre Standard Arabic. Det giver dem den nødvendige viden og uddannelse for a ... [+]

Også kendt som "al-fus'haa", er MSA det sprog, der anvendes i hele den arabiske verden for specialiserede funktioner, dvs. instruktion, elektroniske og trykte medier og formelle situationer.

Selv om det ikke bruges til interpersonel kommunikation i et af de arabesprogede lande, giver eleverne to fordele ved at lære MSA før nogen af ​​de talte regionale og lokale dialekter, der varierer betydeligt fra område til område.

For det første letter et godt fundament i MSA erhvervelse af enhver dialekt, som en elev måske ønsker at lære senere. For det andet har MSA i modsætning til lokale dialekter let forstået hvor som helst i den arabiske verden.

Vores MSA-program er skræddersyet til at opfylde alle studerendes behov for at lære eller forbedre Standard Arabic. Det giver dem den nødvendige viden og uddannelse for at opnå en fuldstændig og klar forståelse af det arabiske sprogsystem.... [-]

Marokko Tetouan
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
1 - 52 uger
på universitet
Læs mere på dansk