STC Higher Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om STC

STC Higher Education har nu udvidet sit indtag og tilbyder bredere kursusindstillinger samt mere fleksibilitet i sine læringsprogrammer. STC Higher Education er i dag et førende erhvervs- og it-institut for videregående uddannelse på Malta.

STC Higher Education tilbyder i øjeblikket state-of-the-art træningsfaciliteter og læseplaner til hundredvis af maltesiske studerende i samarbejde med verdensledere som Middlesex University, NCC Education, Cisco, Microsoft og Redhat Linux. Dette gør det muligt for deltagerne at opnå internationalt akkrediterede kvalifikationer ved at studere lokalt. Disse aktiviteter har gjort STC Higher Education til et vigtigt lokalt center for folk, der seriøst overvejer en professionel karriere inden for ledelse, informationssystemer og informationsteknologi. Fra personer, der ønsker at studere for at ændre deres karrieremuligheder til fagfolk, der søger førsteklasses kvalifikationer i it eller ledelse. STC Higher Education er blevet Maltas mest betroede valg.

STC-videregående uddannelse i Malta er forpligtet til kvalitet og professionalisme i videregående uddannelser. Vi kigger ikke kun på de studerendes faglige aspekter, men er også stolte af at tage en personlig interesse for vores studerende. Både vores medarbejdere og vejledere er altid klar til at hjælpe vores studerende med at opnå det bedste ud af deres erfaring med STC Higher Education.

Fortiden

Virksomheden blev grundlagt i 1997, med sine første lokaler i Swatar, grænser for Dingli. Det var tidligere kendt som regeringscomputeren. Fjorten IT-virksomheder sammen med Maltas regering gik ind for at oprette et joint venture-selskab, der havde mandat til at etablere et effektivt og rentabelt center for uddannelse, der kunne tilbyde videreuddannelse af hele livet i udviklingen af ​​it-færdigheder.

60575_logos.png

Placeringer

Pembroke

Address
STC Higher Education
Block D, Giorgio Mitrovich Street

PBK1014 Pembroke, Malta