Inlingua Malta

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Viden. Omdømme. Erfaring. Kvalitet. Disse er grundene til, at der hvert år, studerende fra hele verden vælger en inlingua center. inlingua er stolt af at være en af ​​de førende sprogskole på Malta, der udgør en del af det globale netværk af inlingua international vi tror de grundlæggende værdier i vores skole og vores service, er det, der adskiller os fra resten af ​​engelske skoler her i Malta .

Crossing sprogbarrierer

Kommunikation er nøglen til succes for ethvert aspekt af livet. Et fælles sprog er grundlaget for god kommunikation og inlingua internationale slogan, krydser sprogbarrierer, formidler perfekt hvad inlingua sætter sig for at gøre. Vores mål er at lære sprog til verden, så vi har et fælles sprog, som vi kan dele vores liv og vores latter med borgerne i verden Crossing sprogbarrierer - bringer verden sammen.

Vi gør tingene anderledes

Hos inlingua Malta, vi ikke bare undervise i engelsk, vi underviser i engelsk på inlingua måde.

Vores kursus bøger, vore sprogindlæringsressourcer og inlingua metode til undervisning alle bidrage til en effektiv og vellykket sprogundervisning.

Den inlingua metode følger grundlæggende principper, der fokuserer på at bruge sproget stedet for at læse om det, og vi er overbeviste om, at vores tilgang virker, fordi inlingua har over 40 års erfaring i at yde vellykket sprogundervisning til folk fra hele verden, hvilket gør inlingua skiller sig ud fra resten af ​​sprogskoler i Malta

Vi gør det enkelt

Inlingua Malta har 36 års erfaring i at undervise i engelsk som fremmedsprog, og vi forstår, at lære et nyt sprog kan være skræmmende for nogle mennesker. At skulle starte fra bunden som et barn at lære at tale for første gang, kan forhindre dig i at gøre det første skridt på rejsen af ​​sprogindlæring.

Alle vores undervisere er fuldt certificeret med mange års erfaring og de forstår de udfordringer, som eleverne står i klasseværelset. Når du studerer engelsk med os, vil du se, at lære et nyt sprog kan være sjovt og stimulerende.

Vores undervisere vil guide dig gennem hele processen, så du tager på denne nye udfordring, og før du ved af det, vil du være tale engelsk nemt og trygt, fordi vi virkelig gør det så simpelt!

Få det rigtigt

Vælg inlingua Malta for dit sprogkursus og få det rigtigt første gang. Fra din første dag, vil du kommunikere på engelsk og straks vil du begynde at forbedre og føle sig mere trygge med dine færdigheder.

I klassen, vores trænere guide dig til at producere sætninger, der er korrekt både grammatisk og tematisk, og snart, taler engelsk vil komme til dig naturligt. Efterhånden som du får erfaring vil du gøre færre fejl og lære hurtigere.

Så vælg inlingua til dine sprogkurser og lære engelsk i Malta vores måde. Du får det rigtige begge gange!

classroom1.jpg

Sprogskole Malta

 • inlingua Malta er en del af inlingua International, den største sammenslutning af privatejede sprogskoler i verden, i øjeblikket har 309 centre i 35 forskellige lande rundt om i verden
 • Vi er det anden institut til at organisere engelsk kurser i Malta. Vores sprogskole har været i drift på øen siden 1980 - Vi er trendsættende i EFL industri i Malta
 • Den Inlingua metode, vores egen måde at undervise engelsk har vist sig at være et effektivt redskab i en vellykket sprogundervisning.
 • Alle inlingua engelske lærebøger er specielt udviklet af vores akademiske afdeling i Schweiz
 • Over 300.000 mennesker om året vælger en Inlingua sprogkursus for at lære et nyt sprog
 • 44 klasselokaler med aircondition
 • Foredrag værelse, Junior rum og DVD værelse er udstyret med interaktive whiteboards
 • Bibliotek / Self-studiecenter
 • Student Common Room
 • Gratis Wi-Fi i hele Inlingua bygning
 • 24-timers Emergency Helpline
 • Privatejet Inlingua Student Residence er beliggende i St. Julians
 • På grund af visse begrænsninger, vores skole i IKKE tilgængelig for kørestolsbrugere personer. Inlingua Malta giver One-to-One sprogundervisning på indkvarteringsstedet efter anmodning

Placeringer

Sliema

Address
inlingua Malta
9, Guzi Fava Street, Off Bisazza Street,
Sliema, SLM 1632
MALTA

Sliema, Malta