Read the Official Description

ICTQ Vision og værdier

Vores mission

"Vi arbejder for at inspirere personlig udvikling"

Vores skole overstiger sprogudvikling.

Vi stræber efter at fremme multikulturel social bevidsthed, lederskab og præsentationsfærdigheder; At give eleverne de evner, der kræves, er en dynamisk bidragyder til det internationale erhvervsliv og arbejdsmiljø.

Hvad vi tilbyder

"På ICTQ Malta arbejder vi hårdt på at levere de bedst mulige tjenester til at hjælpe vores elever med at lære engelsk, sjovt, på kortest tid og til en rimelig pris"

Studerende ledes af vores kvalificerede og erfarne indfødte engelsklærere til effektivt at kommunikere på engelsk, uanset om det er personlig udvikling.

Vi arbejder på at tilbyde eleverne en komplet studie-udlandspakke i modsætning til andre steder! Udover at have en stor oplevelse på Malta, får du en effektiv engelsksproglig uddannelse, der åbner døre for din fremtid.

Om os

ICTQ Malta er en international engelsk sprogskole, der drives af et højt motiveret team med over 20 års erfaring i EFL Industry.
ICTQ Malta samler nye teknologier, metoder og et godt team af kvalificerede fagfolk, der er klar til at omfavne dette eventyr og give eleverne bedre muligheder for at lære og forbedre deres engelske viden og færdigheder.

ICTQ Malta er beliggende i centrum af Mellieha, det mest eksklusive område i Malta for dets placering i sommeren. Skolen ligger tæt på alle de vigtigste faciliteter og attraktioner og kun 1 minut med bus til Maltas smukkeste strande og krystalklare vand.

På grund af sin beliggenhed er Mellieha en vidunderlig base for derefter at udforske de smukke øer nord for Malta, herunder Comino og Gozo.

Mellieha tilbyder en række vandsport og aktiviteter som snorkling, dykning, svømning - alt til en rimelig pris. Mens du er her, skal du sørge for at tjekke den smukke blå lagune, Maltas mest utrolige naturlige swimmingpool og strandområde!

Vores akademiske team er forpligtet til at levere de bedste undervisningsmetoder. Udover at have engelsk som modersmål, har de akkrediteret kvalifikation som TEFL certifikat, CELTA eller DELTA.
Vores metode sætter dig i centrum for dine lektioner. Lærere udvikler deres lektioner for at sikre, at du er aktivt involveret i din læringsproces, og at du er
giver maksimale muligheder for interaktion.

Vores mål:

 • At sætte dig i stand til at kommunikere effektivt på engelsk med vores kvalificerede og erfarne indfødte engelske lærere;
 • At tilbyde dig et sikkert og indbydende miljø, hvor du kan bo og studere
 • At yde individuelt inspicerede og udvalgte engelske værtsfamilier eller privat indkvartering til sikkerhed for hver af vores elever
 • At give dig mulighed for at opbygge tværkulturelle venskaber og møde nye forretningskontakter for at udvikle dig.
 • At give dig den bedst mulige oplevelse af Malta.

Hvorfor vælge ICTQ?

 • Aktiv kommunikativ sprogundervisning.
 • Fuld integration af undervisningstilstande, der supplerer elevernes behov.
 • Autentiske sprogmuligheder.
 • Fleksible klasser hele året rundt.
 • Interessante og sjove aktiviteter.
 • Inspirerende læringsmiljø.
 • Bred anvendelse af moderne klasseværelset teknologi.
 • Dedikeret kundeservice.
 • Socio-kulturel integration.
 • High Management-Academic standarder.

Hvorfor Mellieha?

Beliggende i den nordvestlige del af Malta, langt væk fra distraktion af bylivet, blandt de rolige og frugtbare dale Mellieha, med udsigt over de smukkeste gyldne strande på øen, i et indbydende samfund af 9000 indbyggere ligger den nyeste engelsk sprogskole: ICTQ Malta .
Mellieha er den perfekte udvejssted for studerende - og familier - at leve og studere på Malta tildelt "European Excellence Destination".
Mellieha er en populær hele året rundt attraktion til både indenlandske og udenlandske besøgende, der ønsker at tilbringe deres tid i en malerisk lokalitet, der kan prale af en bred vifte af indkvartering, restauranter, spisesteder og autentisk hjemmelavet mad. Med sin enestående naturlige skønhed er Mellieha ideel til den aktive besøgende, der nyder vandre-, dykker-, cykel- og øco-stier samt for dem, der søger at slappe af og nyde solen i et område rig på historie og kultur.
Ud over de naturlige kystnære udsigter med udsigt over Gozo, Comino og St. Paulsøerne samt den historiske rigdom af sine museer, kapeller og befæstninger, er der masser af attraktioner for Melliehas besøgende til at uddanne, berige og opleve deres egen erfaring med Malta .
Derudover har Mellieha et varmt klima med rigeligt solskin hele året, og det er kun en kort bus eller færge tur til de forskellige muligheder, Malta har at byde på. Derfor har Mellieha meget at appellere til den kræsne besøgende, og derfor har ICTQ Malta valgt det som Center for Engelsk Excellence.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

ICTQ Malta

Hvis du ønsker at studere engelsk for at kunne bruge det i hverdagssituationer, er et General English-kursus et perfekt valg for dig. Under dine lektioner lærer du samtal ... [+]

ID: GE20GruppekursusBegynder til avanceret niveau, elementær til avanceret niveau

Ønsker du at øge din tillid? Har du brug for en ferie? Vil du have en god kvalitet undervisning?

Hvis du ønsker at studere engelsk for at kunne bruge det i hverdagssituationer, er et General English-kursus et perfekt valg for dig. Under dine lektioner lærer du samtale færdigheder kombineret med ordforråd og grammatik for at gøre din kommunikation på engelsk meget lettere og mere effektiv. At vælge dette kursus er en god måde at kombinere din ferie sjov med at lære!

[-]
Malta Mellieha
September 2019
på universitet
Læs mere på dansk

Summer course

ICTQ Malta

ICTQ School of English i samarbejde med European Pilot Academy of Malta, har oprettet et kursus, der udelukkende er beregnet til unge interesseret i luftfart. Programmet ... [+]

Klik for at ENROLL NU !

ICTQ School of English i samarbejde med European Pilot Academy of Malta, har oprettet et kursus, der udelukkende er beregnet til unge interesseret i luftfart. Programmet er beregnet til at levere Basics of Aviation Training, sammen med Aviation English. Til gengæld vil den studerende kunne forstå, hvordan et fly flyver, og hvordan flytrafikken styres. De vil lære grundlæggende luftfartsterminologi på engelsk - det internationale sprog af himlen. De studerende, der indskriver sig i dette kursus, vil kunne opleve, hvad der kræves for at blive Pilot. Så hvad enten det er som en hobby eller som en fremtidig karriere, er dette absolut det første skridt i den rigtige retning!... [-]

Malta Mellieha
September 2019
på universitet
Læs mere på dansk