English Communication School Malta

Language School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Etableret i 1988,

ECS var en af ​​de første engelsksprogskoler på Malta og et stiftende medlem af FELTOM. Vi er en boutique operation, der giver en personlig lærerfaring med individuel opmærksomhed overdådigt på hver af vores studerende.

Vores sprogskole er indrettet i to tilstødende typiske maltesiske byhuse, der er blevet ekspert omdannet til klasser, forlader de karakteristiske træk og kombinerer traditionel charme med moderne udstyr.

Beliggende i Sliema, et af Maltas mest populære turistområder, er vi kun et stenkast fra havet. Vores skole er ideelt beliggende tæt på butikker, caféer, restauranter og strande.

På grund af størrelsen af ​​vores drift er vi stolte over at kunne garantere det personlige touch til alle vores elever.

Vores skole er også ISO 9000 certificeret, hvilket giver en ekstra garanti for kvalitetssikring på tværs af alle vores tjenester.

Vores vision

ECS har til formål at støtte og udstyre eleverne med sprogværktøjer til at nedbryde barrierer i kommunikation

Vores mission

ECS glæder sig over elever i alle aldre, nationaliteter og forskellige samfundslag for at komme og lære, forbedre og mestre deres sprogfærdigheder. Vi tilbyder det ideelle læringsmiljø, der kombinerer høje akademiske standarder med en afslappet venlig atmosfære og et engageret hold.

Individuel opmærksomhed er vores kendetegn, og forbedring er garanteret i hvilket kursus du vælger. Denne tilgang, sammen med stor erfaring og en række kurser at vælge imellem, er, hvad der gør ECS til en vellykket engelsk sprogorganisation.

Vores mål er at give eleverne et hjem væk fra hjemmet og udvikle deres engelsksprogede færdigheder i et miljø, der fremmer udviklingen og giver eleverne en unik lærerfaring.

Faciliteter og faciliteter

ECS er designet med elevernes læring i spidsen. Skolelokalerne består af to blokke, med klasseværelser spredt over begge bygninger. Vores studerende bliver straks forelsket i charmen af ​​bygningen, som skolen er indstillet i.

Klasseværelser i hovedblokken er alle fuldt airconditionerede. En central gårdhave med en moden have fungerer som et område, hvor vores elever elsker at slappe af og blande sig med deres skolekammerater før lektioner eller under pauser. Blok B er tilgængeligt for kørestolsbrugere og er udstyret med elevator og et spillerum. Der tilbydes gratis wi-adgang til studerende i alle lokaler.

Vores faciliteter inkluderer:

  • 18 fuldt udstyrede klasseværelser
  • Moderne undervisningsudstyr, herunder interaktive tavler
  • Udendørs område hvor eleverne kan socialisere og slappe af
  • Faciliteter til at købe snacks og drikkevarer
  • Gratis læsebog bibliotek
  • Gratis wi-fi i alle lokaler

Vores hold

ECS består af et dedikeret team af fagfolk, som altid er til rådighed for at hjælpe eleverne. Alle holdmedlemmer vedtager en åben dørpolitik, der sikrer et indbydende miljø og nem adgang til assistance, når det kræves.

Studielederen har over 15 års erfaring med at undervise i engelsk og levere læreruddannelser. Vores lærere er alle højtuddannede og kvalificerede til at skræddersy lektionerne efter deres elevernes niveau og behov.

Alle medlemmer af vores akademiske afdeling deltager i regelmæssige løbende faglige udviklingssessioner, som omfatter regelmæssige observationer. Dette sikrer, at alle lektioner hos ECS leveres til de højeste standarder.

Kurser

Vi tilbyder et eklektisk udvalg af engelsksprogede kurser for at hjælpe vores studerende med at opfylde deres ambitioner.

Vores sprogprogrammer følger en skræddersyet pensum for hver klasse elever på ugentlig basis, som omfatter didaktisk materiale og aktiviteter designet til at maksimere elevernes læring samt at udvikle deres interesser.

Generelle kurser kan være kortere ophold for at forbedre elevernes niveau og engelskstandard.

Vores faglige udviklingskurser anbefales til fagfolk, der gerne vil få en forkant i dagens globale engelsktalende erhvervsliv.

Eksamensklasser er det første skridt til at gå videre på kandidatuddannelserne undervist på engelsk.

Hos ECS er vi forpligtet til at hjælpe vores elever med at forbedre deres viden og forståelse af det engelske sprog såvel som at opbygge deres tillid til at udtrykke sig selv. Vores studerende er multinationale, og miljøet på skolen giver dem den enestående mulighed for at interagere med mennesker med forskellig kulturel baggrund.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser » Se Online Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Kursus: Abitur

på universitet Fuldtid 1 uge Åben tilmelding Malta Sliema

Disse lektioner er tilgængelige for studerende, der gerne vil inkludere eksamensøvelser under deres sprogferie som forberedelse til eksamen hjemmefra. Lektionerne fokuserer på alle de fire færdigheder, grammatikrevision og generel praksis til eksamen. [+]

Disse lektioner er tilgængelige for studerende, der gerne vil inkludere eksamensøvelser under deres sprogferie som forberedelse til eksamen hjemmefra. Lektionerne fokuserer på alle de fire færdigheder, grammatikrevision og generel praksis til eksamen.

Kursus detaljer

• Fås som 10 lektioner om eftermiddagen.

• Lektionstid: 45 minutter

• Startdato: mandag

• Maksimalt antal studerende i klassen: 15

• Niveauer til rådighed: A1 til C2

• Minimumsvarighed: 1 uge

• Alder: 18

[-]

Kursus: Akademisk Årsprogram

på universitet Fuldtid 8 uger Åben tilmelding Malta Sliema

Vores akademiske årsprogrammer er ideelle til studerende, der har til formål at forfølge videreuddannelse i et engelsktalende miljø. Vi giver vores studerende mulighed for at kortlægge deres faglige fremskridt hos os og skræddersy den bedste pakke, der passer til deres individuelle behov. [+]

Vores akademiske årsprogrammer er ideelle til studerende, der har til formål at forfølge videreuddannelse i et engelsktalende miljø. Vi giver vores studerende mulighed for at kortlægge deres faglige fremskridt hos os og skræddersy den bedste pakke, der passer til deres individuelle behov. Fleksibilitet, kvalitet og engagerende kursusmaterialer garanterer en fornøjelig og grundig akademisk oplevelse som grundlag for fremtiden.

Kursus detaljer

• Generel engelsk 20 om morgenen

• Prøveforberedelse 10 om eftermiddagen

• Ugentlig Progress Test

• Bi-månedlig tutorial med læreren

• Lektionstid: 45 minutter

• Startdato: september

• Maksimalt antal studerende i klassen: 6... [-]


Kursus: Aspiring Professional Program

på universitet Fuldtid 1 uge Åben tilmelding Malta Sliema

Udbydes om eftermiddagen, giver disse lektioner yngre elever eksponering for engelsk, der bruges på arbejdspladsen, og et første skridt i udviklingen af ​​deres faglige identitet. Kursusmateriale fokuserer på det grundlæggende, såsom at skrive personlige udsagn, lave et CV og basale interviewevner. [+]

Udbydes om eftermiddagen, giver disse lektioner yngre elever eksponering for engelsk, der bruges på arbejdspladsen, og et første skridt i udviklingen af ​​deres faglige identitet. Kursusmateriale fokuserer på det grundlæggende, såsom at skrive personlige udsagn, lave et CV og basale interviewevner.

Kursus detaljer

• Fås som 10 lektioner om eftermiddagen.

• Lektionstid: 45 minutter

• Startdato: hver mandag

• Maksimalt antal studerende i klassen: 15

• Niveauer til rådighed: A1 til C2

• Minimumsvarighed: 1 uge

[-]

Kursus: Individuel undervisning

på universitet Fuldtid 1 uge Åben tilmelding Malta Sliema

Disse kurser er ideelle til studerende, der kræver eller foretrækker individuel opmærksomhed for hele lektionstiden. Sammen med læreren bestemmer eleverne de specifikke mål for kurset, og lektioner struktureres derefter for at nå disse mål. [+]

Disse kurser er ideelle til studerende, der kræver eller foretrækker individuel opmærksomhed for hele lektionstiden. Sammen med læreren bestemmer eleverne de specifikke mål for kurset, og lektioner struktureres derefter for at nå disse mål. Uanset om eleverne vil revidere grammatikstrukturer eller forbedre deres udtale, kan individuelle lektioner hjælpe dig med at udvikle sig i de aspekter af engelsk, som de virkelig vil fokusere på i deres eget tempo.

Studerende har også mulighed for at have gruppelektioner om morgenen og private lektioner om eftermiddagen for at høste bene fra begge typer kurser på grund af de forskellige interaktionsmønstre, der bruges i klassen.

Kursus detaljer... [-]

Kursus: Karriere Professionel og Senior Professionelle Programmer

på universitet Fuldtid 1 uge Åben tilmelding Malta Sliema

Disse kurser er skabt for etablerede fagfolk, der ønsker at have intensiv, fokuseret sprogpraksis på deres valgte område. Uanset om eleverne skal genaktivere deres ordforråd forud for et møde, børste deres netværk eller erhverve nye færdigheder, sikrer vores kurser, at de ønskede resultater opnås i en effektiv tidsramme. [+]

Disse kurser er skabt for etablerede fagfolk, der ønsker at have intensiv, fokuseret sprogpraksis på deres valgte område. Uanset om eleverne skal genaktivere deres ordforråd forud for et møde, børste deres netværk eller erhverve nye færdigheder, sikrer vores kurser, at de ønskede resultater opnås i en effektiv tidsramme.

Karriere Professionelle kursus detaljer

• Fås som 10 lektioner om eftermiddagen.

• Lektionstid: 45 minutter

• Startdato: hver mandag

• Maksimalt antal studerende i klassen: 1

• Niveauer til rådighed: B1 til C2

• Minimumsvarighed: 1 uge

Senior Professional kursus detaljer

• Fås som 20 lektioner om eftermiddagen.... [-]


Kursus: Karriereudvikling / Engelsk til særlige formål

på universitet Fuldtid 1 - 2 uger Åben tilmelding Malta Sliema

I dagens globale erhvervsmiljø er de fleste virksomheder og virksomheder forpligtet til at vedtage skriftlig eller talt engelsk i deres kommunikation. Vores elever kan give sig selv en konkurrencemæssig fordel og forberede sig på bedre karrieremuligheder gennem vores karriereudviklingsprogrammer. [+]

Designet til erhvervslivet

I dagens globale erhvervsmiljø er de fleste virksomheder og virksomheder forpligtet til at vedtage skriftlig eller talt engelsk i deres kommunikation. Vores elever kan give sig selv en konkurrencemæssig fordel og forberede sig på bedre karrieremuligheder gennem vores karriereudviklingsprogrammer.

Ideel til studerende, der allerede praktiserer fagfolk, er Business English-kurset designet til at forbedre vores elevernes generiske færdigheder på engelsk, når de beskæftiger sig med udenlandske kunder, partnere eller investorer, og giver vores studerende de nødvendige værktøjer til at øge deres selvtillid, skille sig ud og nå deres fulde potentiale.

Kursus detaljer... [-]

Kursus: Mini-grupper

på universitet Fuldtid 1 uge Åben tilmelding Malta Sliema

Ligesom General English Courses er mini-grupper designet til at hjælpe vores studerende med at udvikle deres sprogfærdigheder i en gruppeindstilling. Ideelt for studerende, der foretrækker højere grad af individuel opmærksomhed, sikrer det lille antal studerende pr. Klasse, at læreren kan fokusere mere på hver enkelt studerendes individuelle behov. [+]

Ligesom General English Courses er mini-grupper designet til at hjælpe vores studerende med at udvikle deres sprogfærdigheder i en gruppeindstilling. Ideelt for studerende, der foretrækker højere grad af individuel opmærksomhed, sikrer det lille antal studerende pr. Klasse, at læreren kan fokusere mere på hver enkelt studerendes individuelle behov. Dette giver eleverne flere muligheder for praksis og en hurtigere fremskridt.

Kursus detaljer

• Mini-gruppe 20 lektioner

• Mini-gruppe 30 lektioner

• Lektionstid: 45 minutter

• Startdato: hver mandag

• Maksimalt antal studerende i klassen: 6

• Niveauer tilgængelige: Starter til C2

• Minimumsvarighed: 1 uge... [-]


Kursus: Teenprogram

på universitet Fuldtid 1 uge Åben tilmelding Malta Sliema

Vores teenprogram er designet til at tilbyde en omfattende pakke for at sikre, at eleverne får mest muligt ud af deres ophold i Malta. Studerende vil have mulighed for at møde og få nye venner fra hele verden, forbedre deres engelsksprogede færdigheder og opleve nogle af landets mest interessante kulturelle steder. [+]

Vores teenprogram er designet til at tilbyde en omfattende pakke for at sikre, at eleverne får mest muligt ud af deres ophold i Malta. Studerende vil have mulighed for at møde og få nye venner fra hele verden, forbedre deres engelsksprogede færdigheder og opleve nogle af landets mest interessante kulturelle steder.

Vores teenprogram er designet til at tilbyde den perfekte balance mellem undervisning og rekreation, hvilket giver den perfekte ramme for, at eleverne får oplevelsen af ​​livet.

Pakke detaljer

• Generel engelsk 20 om morgenen

• Sociokulturelt program om eftermiddagen og aftenen

• Indkvartering med fuld pension med en værtsfamilie tæt på skolen... [-]


Prøveforberedelseskurser

på universitet Fuldtid 1 uge Åben tilmelding Malta Sliema

Eksamenskurser er især hvis elever ønsker at studere i et engelsktalende land, arbejde i udlandet eller studere eller arbejde i et internationalt miljø i dit eget land. Universiteter eller arbejdsgivere kræver typisk en samlet minimumscore, og vores lærere arbejder tæt sammen med vores studerende for at sikre, at de opnår den ønskede klasse. [+]

Eksamenskurser er især hvis elever ønsker at studere i et engelsktalende land, arbejde i udlandet eller studere eller arbejde i et internationalt miljø i dit eget land. Universiteter eller arbejdsgivere kræver typisk en samlet minimumscore, og vores lærere arbejder tæt sammen med vores studerende for at sikre, at de opnår den ønskede klasse. Materiale og aktiviteter i klassen fokuserer specielt på undersøgelsen, som er tilpasset målrettede udviklingsområder for at sikre optimale resultater.

Vores kurser er også designet til at forbedre vores elevernes selvstudie færdigheder og give dem værktøjerne til at blive en mere selvstændig lærer. Afhængigt af det indledende niveau og krav vil det akademiske hold hos ECS kunne rådgive hver elev på bedste kurs og den ideelle varighed for at nå det ønskede niveau.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 10, 13, Triq San Piju V
SLM 1424 Sliema, Malta