Malaysian Institute of Art (MIA)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1967 som en non-profit organisation, har instituttet uddannet tusinder af professionelle kunstnere, designere og musikere for de kreative erhverv i dette land. I dag, instituttet tilbyder en række diplomuddannelser inden for kunst, design og musik med omfattende og veldesignede kursusindhold.

Der lægges vægt på beherskelse af kreative færdigheder, dybtgående spørger, konceptudvikling, kritisk tænkning og IT-viden. Instituttet bestræber sig på at integrere IT-viden og multietniske kulturelle værdier i sine uddannelsesprogrammer for at øge omfanget af læring og kreative kvalitet af de studerende.

Malaysian Institute of Art (MIA) bestræber sig på at tilbyde undervisning overkommelige og kvalitet i den skabende kunst ved at skabe et gunstigt miljø for de studerende til at udvikle deres kreative potentialer og stræbe efter kunstnerisk ekspertise. Dens formål er at uddanne kreative, innovative, trygge og selvhjulpne professionelle kunstnere, designere og musikere til at opfylde behovene i den nationale udvikling. Instituttet er forpligtet til at imødekomme behovene for menneskelige ressourcer ved at give veluddannede kandidater, der vil bidrage til udviklingen af ​​den kreative industri.

Placeringer

Kuala Lumpur

Malaysian Institute Of Art (MIA)

Address
Institut Seni Lukis Malaysia
294-299, Jalan Bandar 11,
Taman Melawati

53100 Kuala Lumpur, Det føderale territorium Kuala Lumpur, Malaysia
Telefonnummer
+60 3-4108 8100