Riga Aeronautical Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tv-program "Flight Plan" om Riga Aeronautical Institute (24.05.2013)

CAO-konferencen " Uddannelse af luftfartsspecialister - moderne teknologier og udviklingstendenser " (19.07.2012)
RAI Jubilæum - 70 år (21.07.2012)

Udflugt i Riga Aeronautical Institute

Riga Aeronautical Institute (RAI) er en af ​​Letlands ældste uddannelsesinstitutioner med rig erfaring og traditioner for uddannelse af specialister inden for luftfart og transport.

RAI, der blev grundlagt i 1942 som en uddannelse i luftfartsspecialister, er fra 1989 en højere læreanstalt med mange års vellykket erfaring med arbejde på det internationale marked for uddannelsestjeneste.

RAI i dag er:

  • En terminløs akkrediteret institution for videregående uddannelse Lovende og indianer transport og økonomiske erhverv.
  • Moderne læringsmetoder.
  • Kvalificeret akademisk personale.
  • Samarbejde med feltspecifikke uddannelsesinstitutioner og uddannelsescentre.
  • Kollektiv uddannelse af kadetter af Nacionāla Aizsardzības Akadēmija.
  • Grener i Latgale: Daugavpils, Rezekne.
  • Netværk af regionale rådgivende enheder.
  • Mulighed for at opnå et statsligt eksamensbevis for Republikken Letland anerkendt af Undervisningsministeriet for Den Russiske Føderation.
  • Meget udviklet undervisning og metodisk og materiel og teknisk base.
  • Fuld af sort campus liv.

Vi er sikre - vi går en vej

Riga Aeronautical Institute (RAI) er en højere uddannelsesinstitution med rig erfaring og traditioner med at forberede specialister inden for transportsektorer som luft-, sø- og vejtransport. Studerende har store muligheder for udforskning af virksomhedsøkonomi på tilsvarende områder, virksomhedsledelse og udforskning af lufttransport og modtagelse af pilotfærdigheder. Omkring 1500 studerende studerer i RAI, herunder filialer i instituttet i Rezekne og Daugavpils. Undtagen lettiske studerende studerer studerende fra Litauen, Georgien, Kasakhstan, Moldova, Rusland og Armenien i RAI. RAI har i løbet af sin eksistens udarbejdet mere end 35000 specialister med forskellige kvalifikationer.


Jeg afhængighed og stabilitet i RAI tillader vores institut at arbejde på perspektiv. Videregående uddannelser og kurser i faglig uddannelse er licenseret og akkrediteret./>


For at tilfredsstille verdensøkonomiske krav og korrespondance med samfundets opfattelse arbejder personale på en højere uddannelsesinstitution kontinuerligt med forbedring af allerede tilgængelige uddannelsesprogrammer og udvikling af nye. Den eksisterende pædagogiske base beliggende på institutmarkedet er genopfyldt med en ny bygning med laboratorier, bibliotek og officiel vandrehjem. Veludstyrede lokaler til lektion, praktiske lektioner og seminarer, café, medicinsk center, fitnesscenter og swimmingpool er placeret i den gamle bygning./>


RAI er et eksempel på et vellykket internationalt samarbejde. På forskellige områder af videnskab og uddannelsesinstitut samarbejder ikke kun med lettiske højere uddannelsesinstitutioner, men også med Moskva Humanity-Economics Institute, Institut for Nord Dakota (USA), International Academy of Aviation PANAM, center for uddannelse af luftfartsspecialister Lufthansa, St. Petersburg State University of Civil Aviation og andre./>


S pheres af aktiviteter af specialister uddannet af os er symbolsk beskrevet af en logotype RAI - jordkloden omsluttet af en fuglens fløj, der viser, at elever som fugleflyvninger flyver til instituttet, modtager viden og erfaring og forlade deres arbejde steder i Letland og andre lande i Europa, Asien og Amerika. Logotype af RAI er et internationalt anerkendt varemærke./>

RAI faciliteter

Advance faciliteter, moderne design og udstyr i klasseværelser, bibliotek, sundhedsforbedring og medicinske centre i overensstemmelse med kravene i europæiske standarder skaber et nyt forretningsmiljø, atmosfæren af ​​hygge og komfort, som det var særligt præget af akkrediteringsrådet.

AT Controllers Training Simulators

Giver praktisk træning af studerende og ATC og MSP specialister.

Bibliotek

Her kan du få den nødvendige litteratur, arbejde på computer, sende fax, e-mail, bruge internettet, lav en fotokopi. Kontortid: Forretningsdage 8: 45-17: 30.

Til ekstramural afdeling: Mandag og lørdag - 8: 45-19: 30

Tirsdag - Fredag ​​- 8:45 - 17:30

Søndag - 8:45 til 16:00


Computer Center/>

Der er særlige Commuter Training Cources Arbejdstid: Onsdag kl. 17.00.


Engelsk Study Room/>

Vi inviterer dig til engelsksprogskurser 2 gange om ugen.


Mødelokale/>

Dette er et sted for ledelse af senatsmøder, elevernes selvstyre, møder med udenlandske gæster.

Konferencerum

RAI historie afspejles i museets udstilling.

Årlige generalforsamlinger, gradueringsceremonier, højtidelige møder afholdes i dette rum.


Laboratoriet for Fysik, Elektronik/>

Vi inviterer dig til kurser i reparation af moderne tv-apparater og videobåndoptagere.

Placeringer

Riga

Address
9 Mezkalna Street
LV-1048 Riga, Letland