Læs den officielle beskrivelse

Skole Beskrivelse

Gastronomi tilbyder en bred vifte af erhverv, og alle studerende, der ønsker at lede deres studier til kulinarisk kunst, eller ønsker at bygge videre på deres eksisterende viden sammen med ekstraordinære mentorer med et væld af erhvervserfaring og teoretisk viden er velkomne på Kul IN . Kul IN har til hensigt at give eleverne et bredt udvalg af kulinariske viden, fødevareindustrien og gastronomi. For at sikre, at vores studerende har perfektioneret alle de nødvendige færdigheder til at arbejde i en kvalitetsrestaurant, begynder vi ved at dække vigtige fundamenter, som alle studerende, uanset deres uddannelsesmæssige baggrund, skal passere. Som en del af dette program lærer eleverne om termisk og mekanisk fødevareforarbejdning, anerkendelse af kvalitetsingredienser, kobling krydderier med ingredienser, skabelse af kvalitetsrestaurantmenuer, tilrettelæggelse og servering af retter, professionelle madlavningsstandarder, fødevareopbevaring, maddele og gastronomiets historie.

Vision

Kul IN mål er at udvikle et uddannelsescenter med fokus på kreativitet, forskning og fremme af moderne køkken og kulinariske teknologier. Gennem uddannelse af professionelle kokke, konditorer og fagfolk i andre brancher af gastronomi. Vi bygger et institut, der er et unikt sted for kokke, restaurantsejere, ledere og kulinariske medier til at træne og opdatere deres viden og lære om, hvad der er nyt i verden af mad, drikkevarer og desserter.

Internationale certifikater

For at give vores studerende en komplet oplevelse, når de studerer italiensk gastronomi og køkken, har vi lavet fælles programmer med den verdensberømte kulinariske skole ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN og ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana har med succes udviklet to fælles programmer: "Professionel kok af italiensk køkken" og "Professionel konditori med italienske desserter." Gennem intensive og dynamiske studier, som dels finder sted i Sisak og dels I Colorno, Italien, har eleverne mulighed for at opnå uvurderlig international erfaring og bliver virkelig nedsænket i den kultur, der har formet dette verdensberømte køkken. Udover timer med praktisk træning, udflugter og praktikum, vil eleverne også blive tildelt et praktikophold på flere måneder, hvor de vil få erfaring i elite-restauranter og konditorier. Netværksmuligheder er uendelige og åbne døre for potentielle job, da eleverne viser sig som dygtige kokke i den virkelige verden af avanceret gastronomi.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:


Culinary Institute Kul IN

Culinary Institute Kul IN og partnerskole ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyder et internationalt fælles program for studerende, der er interesseret i ... [+]

Culinary Institute Kul IN og partnerskolen ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana tilbyder et nyt internationalt fælles program for studerende, der er interesseret i at specialisere sig professionelt i italiensk køkken. Dette 10-måneders program har til formål at producere fuldtuddannede professionelle kokke, der er specialiseret inden for italiensk køkken. Den unikke læseplan giver eleverne mulighed for at øve deres nyopkøbte færdigheder, som de har opnået gennem intensive kurser på Kul IN og ALMA ved at interning på elite italienske restauranter og hoteller. Interning i udlandet giver eleverne den uvurderlige mulighed for at arbejde internationalt og forbinde med nogle af de mest succesfulde kokke i Italien og i verden. PROGRAM DETALJER FOR PROFESSIONEL KØB ITALIAN CUISINE... [-]

Kroatien Sisak
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute Kul IN

Den kulinariske kunst kursus er vores flagskib program og er ideel til dem, der planlægger en professionel karriere i kulinariske industri eller overvejer en karriereændr ... [+]

Kursus: Kulinarisk Kunst

I løbet af dette to-måneders program vil deltagerne modtage en bred og intens uddannelse i professionel madlavning og bagværk. Den dynamiske kursusplan er designet til folk, der ønsker at forbedre deres kulinariske færdigheder, eller som retter sig mod en karriere inden for professionel gastronomi. Programmet tager en praktisk tilgang til madlavningsteknik, med daglig madlavningslaboratorier supplerende lektioner, samt flere udflugter til lokale fødevareproduktionscentre og gæsteforelæsninger fra at besøge kroatiske og internationale kokke. Studerende vil have den grundlæggende viden, der kræves for at begynde at arbejde i et kulinarisk erhverv. Studerende vil lære om termisk og mekanisk fødevareforarbejdning, identifikation af ingredienskvalitet, krydderurter, knivarbejde, skabelse af kvalitetsrestaurantmenuer, arrangering og servering af retter, professionelle madlavningsstandarder, madportioner, madbevarelse og gastronomiets historie. Sammen med de faglige færdigheder, som eleverne lærer under dette program, vil de også have mulighed for at møde succesfulde kokke, der arbejder i nutidig gastronomi og danne et netværk med fagfolk i branchen. Oplev din passion for gastronomi gennem Kul IN student netværk. ... [-]

Kroatien Sisak
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute Kul IN

Dette intensive to-måneders kursus i moderne wienerbrød og konfektioner er designet til at give eleverne et solidt fundament og avancerede teknikker til håbende kokke. Sm ... [+]

Den brede vifte af konfektureprodukter, der har fundet vej på markedet, har skabt behovet for at studere slik og desserter som en selvstændig enhed inden for kulinariske kunst. I betragtning af at klassiske konfekteteknikker har udviklet sig med den moderne teknologi, der nu udgør gastronomiens verden, tilbyder denne søde kulinariske afdeling omfattende studiemateriale. På grund af stigende popularitet og efterspørgsel efter uddannede fagfolk på dette område har Culinary Institute Kul IN skabt et professionelt konditorprogram til moderne konfektioner.

Oplev din passion for gastronomi gennem Kul IN student netværk.

Andre kursusoplysninger:Lektionskalender: 5 timer / dag, mandag til fredagSprog: kroatisk og / eller engelskLære- og læsematerialer (digital): Kul IN af Kul INUniformer: Kul IN af Kul IN... [-]
Kroatien Sisak
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
2 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute Kul IN

Vidste du, at Zinfandel druen stammer fra Kroatien? Historisk har Kroatien et langt og tæt forhold til vin, og vinmarker er fulde af oprindelige druesorter, der beriger r ... [+]

Den moderne spisekultur er utænkelig uden vin og andre alkoholholdige drikkevarer, der er blevet en uundværlig del af gastronomi og hverdagsliv. Korrekt håndtering og opbevaring, viden om vinkultur og dens historie samt kvalitetspræsentation og kommunikationsfærdigheder er alle nødvendige for professionelt arbejde med vin. Sammen med at lære standarderne for vin bon ton, skal sommeliers følge nye trends i virksomheden, fordi vin er et levende produkt og kræver løbende smagning, overvejelse og forskning.

Kul IN kombinerer teoretisk og praktisk træning, så de studerende kan få et komplet indblik i vinens verden. Programmet er beregnet til dem, der er beskæftiget inden for turisme, cateringindustrien, restauranter og hoteller, vinproducenter, salgsrepræsentanter, vinkritikere og vinelskere. Efter færdiggørelsen vil eleverne selvstændigt kunne bestemme vinkvaliteten, vælge vine, par vin med mad og komponere et vinplan.... [-]

Kroatien Sisak
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
50 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute Kul IN

Hvis du vil realisere din passion for gastronomi, udvikle faglige færdigheder gennem omfattende kurser og praktikophold, og oplev Europa, mens du får din drømme karriere, ... [+]

Hvis du vil realisere din passion for gastronomi , udvikle faglige færdigheder gennem omfattende kurser og praktikophold, og oplev Europa, mens du får din drømme karriere , er dette program til dig.

I dette nye internationale kulinariske program får eleverne mulighed for at fortsætte deres uddannelse på Business and Hotel Management School i Lucerne, Schweiz efter to måneder med at studere kulinarisk kunst på Kul IN .

Som en del af et to-måneders kulinarisk program på Kul IN vil eleverne lære grundlæggende kulinariske teknikker , arbejde med forskellige ingredienser og fødevarer, lære at håndtere professionelt udstyr, lave à la carte-måltider og oprette menuer. I løbet af programmet vil de studerende erhverve de færdigheder, der er nødvendige for at trives i det professionelle køkken.... [-]

Kroatien Sisak
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Address
KULIN Capraska ulica 12
44010 Sisak, Sisak-Moslavina County, Kroatien
Hjemmeside