Læs den officielle beskrivelse

Blue Mountains International Hotel Management School i Suzhou er en joint venture med Suzhou Tourism and Finance Institute tilbyder en toårig Associate Degree of Business (International Hotel

By og beliggenhed

Suzhou er en velkendt turistby berømt for sin kultur, samt et økonomisk udviklingsområde med dets 2500 års lange historie. Suzhou har en mild og tempereret klima ved grænsen til Shanghai i øst, Zhejiang-provinsen i syd, Taihu-søen i det vestlige og Yangtze-floden i nord. Suzhou ligger kun 25 minutter med tog fra kosmopolitiske Shanghai.

Der er et gammelt kinesisk ordsprog, der oversættes som "Paradise in Heaven, Suzhou og Hangzhou on Earth." Dette er på grund af den lange historie, byen har forladt sammen med sine fascinerende legender, sine elegante klassiske haver, traditionelle broer, der hænger over floder, de smukke søer med sine grønne bakker, de mange attraktive naturskønne steder, historiske steder og de udsøgte kunstarter og håndværk.

Udover sine klassiske haver er Suzhou også berømt for Kunqu Opera og Pingtan (balladsang i Suzhou dialekt). For at nævne nogle af de specialiteter, der findes i Suzhou, kan du finde silke, kunsthåndværk som broderi, fans, traditionelle kinesiske musikinstrumenter, lanterne, møbler, jade udskæringer, silketape, traditionelle malerier, træblokkeudskrifter mv. de store portkrabber fra Yangcheng Søen.

Suzhou er et ideelt sted for at leve og studere. Campus er beliggende i International Education Park South, Wuzhong District, Suzhou, 30 minutter væk fra det travle centrum og et ideelt sted for studerende at studere og leve.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Denne skole tilbyder også:

Associate Degree

Blue Mountains International Hotel Management School China

Uddannelsen giver de studerende en bred business - fokuserede undervisning og uddannelse inden for alle centrale aspekter af hotel og resort management. Programmet forber ... [+]

Undersøgelse Journey

2 år i Kina - Associate Degree of Business (International Hotel and Resort Management)

6 måneder i Australien - Bachelor of Business (International Hotel and Resort Management)

Uddannelsen giver de studerende en bred business - fokuserede undervisning og uddannelse inden for alle centrale aspekter af hotel og resort management. Programmet forbereder de studerende til tilsyns- og management trainee stillinger efter endt uddannelse i hotelbranchen samt tilknyttede indkvartering, gæstfrihed og turisme.

Undersøgelse vores to-årig bachelor Associate Degree of Business (International Hotel & Resort Management) i Suzhou.

Hvorfor studere på Blue Mountains International Hotel Management School Suzhou?Study på Australien og Asien nummer 1 Hotel School (TNS Survey 2013) Graduate med en globalt anerkendt kvalifikation specielt designet til restaurationsbranchen (TEQSA akkrediteret) Udnytte fordelene og globale karrieremuligheder til rådighed, mens du studerer i Kina. Kandidater med succes flytte videre til gode karrieremuligheder i den globale hotelbranchen. Internationale studerende studerer kinesisk sprog i hele Associate Degree of Business (Hotel & Resort Management) og er forsynet med fuld studerende visum støtte. Fordele GARANTERET KARRIERE MULIGHEDER Restauration og turisme er den hurtigst voksende industri i verden. Kinas restaurationsbranchen boomer. INTERNATIONALT ANERKENDT KVALIFIKATION Skolen har etableret et stort netværk af internationale kæde hoteller og uddannelsesinstitutioner, hvor studerende har bygget deres karriere eller fremmet deres uddannelsessystemer oversøiske takket være deres gæstfrihed uddannelse. Vores kurser bliver undervist på engelsk Vores pensum og undervisningsmaterialer er udviklet og følger de samme læringsresultater og vurderinger, som Blue Mountains International Hotel Management School - Australien, hvilket garanterer en høj kvalitetsstandard for undervisning... [-]
Kina Suzhou
Kontakt skolen
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk