Blue Mountains International Hotel Management School China

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Blue Mountains International Hotel Management School i Suzhou er en joint venture med Suzhou Tourism and Finance Institute tilbyder en toårig Associate Degree of Business (International Hotel

By og beliggenhed

Suzhou er en velkendt turistby berømt for sin kultur, samt et økonomisk udviklingsområde med dets 2500 års lange historie. Suzhou har en mild og tempereret klima ved grænsen til Shanghai i øst, Zhejiang-provinsen i syd, Taihu-søen i det vestlige og Yangtze-floden i nord. Suzhou ligger kun 25 minutter med tog fra kosmopolitiske Shanghai.

Der er et gammelt kinesisk ordsprog, der oversættes som "Paradise in Heaven, Suzhou og Hangzhou on Earth." Dette er på grund af den lange historie, byen har forladt sammen med sine fascinerende legender, sine elegante klassiske haver, traditionelle broer, der hænger over floder, de smukke søer med sine grønne bakker, de mange attraktive naturskønne steder, historiske steder og de udsøgte kunstarter og håndværk.

Udover sine klassiske haver er Suzhou også berømt for Kunqu Opera og Pingtan (balladsang i Suzhou dialekt). For at nævne nogle af de specialiteter, der findes i Suzhou, kan du finde silke, kunsthåndværk som broderi, fans, traditionelle kinesiske musikinstrumenter, lanterne, møbler, jade udskæringer, silketape, traditionelle malerier, træblokkeudskrifter mv. de store portkrabber fra Yangcheng Søen.

Suzhou er et ideelt sted for at leve og studere. Campus er beliggende i International Education Park South, Wuzhong District, Suzhou, 30 minutter væk fra det travle centrum og et ideelt sted for studerende at studere og leve.

Placeringer

Suzhou

Address
Admission Office
Helen Li
Marketing & Recruitment Manager
Suzhou Tourism and Finance Institute
Education Park South
Wuzhong Avenue
Wuzhong District

215104 Suzhou, Jiangsu, Kina