Læs den officielle beskrivelse

Zhejiang International Studies University (ZISU) er et offentligt universitet under myndighed i Zhejiang-provinsen, hvor fremmedsprog og litteratur er stillede discipliner, litteratur, økonomi, ledelse, pædagogik, videnskab, kunst og andre discipliner udvikler sideordnet. ZISU kan spores tilbage til Zhejiang College of Education grundlagt i 1955 og begyndte ordinær uddannelsen af ​​de studerende i 1994. Det begyndte at vedtage det nuværende navn i 2010.

Universitetet er en base for dyrkning af internationalt anvendte talenter. På nuværende tidspunkt er 8200 fuldtidsstuderende studere i mere end 30 store selskaber for bacheloruddannelse eller associeret grad tilbydes i 12 skoler.

Universitetet fremmer aktivt international udveksling uddannelse og samarbejde. ZISU er repræsentant universitet kinesiske regering fremragende bachelor internationalt udvekslingsprogram og Zhejiang-provinsen fremragende bachelor internationalt udvekslingsprogram. Gennem internationale fælles udviklingsprojekter som gensidig anerkendelse af kreditter og grader, universitetet sender 250 studerende til udlandet hvert år. Korporative relationer blev etableret med Rusland, Tyskland, Spanien, Frankrig, Australien, Japan, Sydkorea, Chile, Mexico og andre lande og regioner, i omkring 30 lande og mere end 60 gymnasier og universiteter. ZISU rekrutterer også fra Nordamerika, Latinamerika, Østeuropa og Vesteuropa og andre områder af internationale studerende, der studerer i ZISU til lange eller korte termer. Universitetet organiserede også Confucius Institution med National University of Ækvatorialguinea til at deltage aktivt i den internationale markedsføring af kinesisk.

Universitetet ligger i Hangzhou, hovedstaden i Zhejiang-provinsen. ZISU har to campusser, Wensanlu campus og Xiaoheshan campus, alt besætter 430.000 m2. Wensanlu campus er beliggende i centrum af Hangzhou med bekvem trafik. Sydsiden af ​​Wensanlu campus er West Lake, og østlige side er gammel kanalen. Xiaoheshan campus er placeret i de videregående uddannelser zone af Hangzhou med frisk luft og smuk natur, som er det ideelle sted for at studere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Denne skole tilbyder også:

Preparatory Year

Zhejiang International Studies University

Programmet er undervist i kinesisk, det omfatter næsten 20 kinesiske klasser om ugen. Det sigter mod at udvikle elevernes forståelse af den kinesiske kultur, udstyrer de ... [+]

Programmet er undervist i kinesisk, det omfatter næsten 20 kinesiske klasser om ugen. Det sigter mod at udvikle elevernes forståelse af den kinesiske kultur, udstyrer de studerende med alle aspekter af kinesisk sprog, herunder lytte, tale, læse og skrive, især for at forbedre elevernes kinesisk niveau fra begyndere til HSK4. Efter et år intensiv træning, vil de studerende forstå mindst 1200 basics kinesiske ord og test tager færdigheder, vil få chancen for at anvende kinesisk universitet bachelor grad majors.

Kurser Omfattende Kinesisk (1) Lytte og tale (1) Læsning og Skrivning (1) One to One Language Drill (valgfrit) HSK (valgfrit) Kinesisk kultur (valg... [-]
Kina Hangzhou
September 2019
Kinesisk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk