Læs den officielle beskrivelse

Om Wanderlust Exchange

Wanderlust Exchange blev grundlagt i 2014 med muligheder for at integrere uddannelsesrejser, frivilligt arbejde, mandarin læring, børnepasning og engelsk vejledning sammen for oversøiske unge. Dette er en fantastisk måde at opleve Kina med en autentisk berøring ved at bo hos kinesiske værtsfamilier.

Det engelske lånord "wanderlust" går så langt tilbage som mellemhøj tysk. Wanderlust afspejler en intens trang til selvudvikling ved at opleve det ukendte, konfrontere uforudsete udfordringer, lære at kende ukendte kulturer, måder at leve og adfærd på.

Vi forsyner eleverne med autentiske kulturelle erfaringer med det formål at broere kulturforskellen, for at hjælpe deltagerne med at udvikle selvbevidstheden og tværkulturelle kompetencer til at være aktive deltagere i verden.

Vi tror, ​​at vi lærer at lære en anden kultur at kende med din komfortzone, der skubbes, gør os enkeltpersoner globalt indbyggere med en bred vision, fleksibilitet, fleksibilitet og bedre forståelse af os selv.

Vores mission

I bogen

1. Type I civilisation: Alle planetariske magter er under deres kontrol.

2. Type II civilisation: dem, der kan udnytte hele solenergi.

3. Type III civilisation: dem der kan udnytte kraften i hele galaksen. De bevæger sig frit om galaksens rumbaner.

Han diskuterede, at vores egen civilisation kvalificerer til Type 0 civilisation. Vi bruger kun en lille brøkdel af solens energi, der falder på vores planet. Men vi ser allerede begyndelsen på en type I civilisation, der kommer op på jorden: internettet forbinder hele planeten; Den Europæiske Unions stigning Engelsk er nummer et andet sprog på jorden; Lokale kulturer og skikke vil fortsætte med at trives i tusindvis af sorter på jorden, men der vil være en planetarisk kultur dominere menneskets mosaikker.

Den farligste overgang kan være mellem en Type 0 og Type 1 civilisation. En type 0 civilisation er stadig bragt i vejen med sekterisme, fundamentalisme og racisme, der tyder på dets stigning.

Gennem denne interkulturelle oplevelse håber vi, at du virkelig vil få en bedre forståelse for verden såvel som jer selv med mere velvilje, forståelse og forståelse med et mere udvidet sind, syn og hjerte.

 • Vi sigter mod at hjælpe deltagerne med at udvikle selvbevidsthed og tværkulturelle kompetencer til at være aktive deltagere i verden
 • Vi sigter mod at hjælpe deltagerne med at få mandarin sprogfærdigheder gennem denne sprogindlæring og nedsænkning.
 • Vi har til formål at hjælpe den yngre generation (værtsbørn) med at udvide deres horisont gennem denne interkulturelle udveksling, både sprogligt og kulturelt.
 • Vi tilstræber at tilbyde værtsforældre mulighed for at lære om en fremmed kultur, for at skabe et evigt venskab med deltagerne.
 • Vi tilstræber at overbygge kultursektionen gennem dette autentiske kulturudvekslingsprogram, hvilket skaber større forståelse, hvilket er afgørende for at gøre verden til et bedre sted at bo.

Vores værdier

 • Integritet
 • Kreativitet
 • Taknemmelighed
 • Nysgerrighed
 • Sjovt

Hvorfor Wanderlust Exchange?

 • Vi er opmærksom på, at du har en stor oplevelse under dit ophold i Kina, og vi skildrer værtsfamilier diskret
 • Vi leverer praktisk orienterings kursus ved din ankomst
 • Vi holder forskellige kulturelle aktiviteter for dig til yderligere at udforske den kinesiske kultur
 • Vi ville elske at se dig vokse gennem en sådan oplevelse
 • Vi ville elske at være vejledning under dit livs eventyr i Kina
 • Vi er her for at "værne om din omsorg
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Wanderlust Exchange China

Dette projekt giver dig mulighed for at have det sjovt at hjælpe kinesiske børn med at lære tennis, mens de udforsker en af ​​de mest succesrige og moderne byer i Kina - ... [+]

Tennis Coach InternshipProgramoversigt

Dette projekt giver dig mulighed for at have det sjovt at hjælpe kinesiske børn med at lære tennis, mens de udforsker en af ​​de mest succesrige og moderne byer i Kina - Shanghai. Som tennisassistent vil du lære tennis til børn, der for det meste er mellem 4 og 10 år gamle.

Beliggenhed: Shanghai, KinaStarttidspunkt: 1. juliVarighed: 2-3 månederAnkomst lufthavn: Shanghai Pudong LufthavnAnsøgers krav:18-35 år gammel300 timers tennisoplevelseHar børnepasning eller relateret coaching oplevelseVideregående uddannelsesbevis og deroverGod i sundhedRene strafferegistreansvar:Assist i coaching tennis til børn i alderen 4-12 år20 timers tenn... [-]
Kina Shanghai
Juli 2019
Fuldtid
2 - 3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Exchange giver eleverne muligheder for at integrere uddannelsesrejser, mandarin læring, børnepasning og engelsk vejledning. Det er en stor chance for oversøisk ... [+]

Wanderlust Au Pair Kina Program

Wanderlust Exchange giver eleverne muligheder for at integrere uddannelsesrejser, mandarin læring, børnepasning og engelsk vejledning. Det er en stor chance for oversøiske unge at opleve Kina med en autentisk berøring ved at bo hos kinesiske værtsfamilier.

Au Pair Kina Programoversigt

Steder af værtsfamilier: For det meste i Shanghai (vi har værtfamilier i andre større byer, herunder Beijing, Chongqing, Hangzhou, Tian Jin og osv.)

Programmets tidsrum: 3 måneder-12 månederDu giver: 30 timers børnepasning og engelsk undervisning per ugeDu får: 1500 RMB lommepenge / månedDu får: 3000-12000 RMB som flydestipendium (afhængigt af opholdets l... [-]
Kina Shanghai
September 2019
Fuldtid
3 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Volunteer Program giver dig mulighed for at gøre en forskel, hvor det er mest nødvendigt, mens du får mulighed for at udforske en af ​​de modernistiske og mest ... [+]

Wanderlust Frivilligt Program

Wanderlust Volunteer Program giver dig mulighed for at gøre en forskel, hvor det er mest nødvendigt, mens du får mulighed for at udforske en af ​​de modernistiske og mest travle byer i Kina - Shanghai. Du skal bo i et børnehjem, der er placeret i et børnehospital, hvor de alvorligt skadede forældreløse er sendt for at få bedre lægehjælp. Disse børn kommer fra andre børnehjem i landdistrikterne i Kina, og med din kærlighed og omsorg kan du hjælpe dem gennem deres opsving.

Programoversigt:

Dette projekt giver dig mulighed for at gøre en forskel, hvor det er mest nødvendigt, mens du udforsker en af ​​de mest succesrige og moderne byer i Kina - Shanghai. Som frivillig skal du bo i et børnehospital, der ligger i et børnehospital, hvor de skadede og syge forældreløse er sendt for at få bedre lægehjælp. Disse børn kommer fra andre børnehjem i landdistrikterne i Kina, og med din kærlighed og omsorg kan du hjælpe dem gennem deres opsving.... [-]

Kina Shanghai
September 2019
Fuldtid
2 - 24 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Address
2nd Floor, No.588, East Yan'an Road
200002 Shanghai, Shanghai, Kina