Læs den officielle beskrivelse

Om Wanderlust Exchange

Wanderlust Exchange blev grundlagt i 2014 med muligheder, der integrerer uddannelsesrejser, frivilligt arbejde, Mandarin-læring, børnepasning og engelskundervisning sammen for oversøiske unge. Dette er en fantastisk måde at opleve Kina med en autentisk touch ved at bo hos kinesiske værtsfamilier.

Det engelske lånord "wanderlust" går så langt tilbage som mellemhøj tysk. Wanderlust afspejler en intens trang til selvudvikling ved at opleve det ukendte, konfrontere uforudsete udfordringer, lære at kende ukendte kulturer, måder at leve og adfærd på.

Vi forsyner eleverne med autentiske kulturelle erfaringer med det formål at broere kulturforskellen, for at hjælpe deltagerne med at udvikle selvbevidstheden og tværkulturelle kompetencer til at være aktive deltagere i verden.

Vi tror, ​​at vi lærer at lære en anden kultur at kende med din komfortzone, der skubbes, gør os enkeltpersoner globalt indbyggere med en bred vision, fleksibilitet, fleksibilitet og bedre forståelse af os selv.

118755_PekingOperaPic1Goabroad.jpg

Vores mission

Wanderlust Exchange tilskynder til udforskning af selvbevidsthed og personlig udvikling ved at give deltagerne muligheder for:

1. Oplev det ukendte

2. Konfronter uforudsete udfordringer

3. Gør dig bekendt med nye kulturer, måder at leve på og adfærd

Wanderlust Exchange er specialiseret i at skabe autentiske kulturelle oplevelser gennem flere udvekslingsprogrammer med det formål at bygge bro mellem kultur og hjælpe deltagerne med at udvikle tværkulturel forståelse, der vil gøre dem i stand til at være globale borgere i verden.

Fremhævede Progarmer

118756_3.PNG

Læs mere om vores programmer her .

Vores værdier

 • Integritet
 • Kreativitet
 • Taknemmelighed
 • Nysgerrighed
 • Sjovt

Hvorfor Wanderlust Exchange?

 • Vi er opmærksom på, at du har en stor oplevelse under dit ophold i Kina, og vi skildrer værtsfamilier diskret
 • Vi leverer praktisk orienterings kursus ved din ankomst
 • Vi holder forskellige kulturelle aktiviteter for dig til yderligere at udforske den kinesiske kultur
 • Vi ville elske at se dig vokse gennem en sådan oplevelse
 • Vi ville elske at være vejledning under dit livs eventyr i Kina
 • Vi er her for at "værne om din omsorg

118758_35.PNG

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Wanderlust Exchange China

Dette projekt giver dig mulighed for at have det sjovt at hjælpe kinesiske børn med at lære tennis, mens de udforsker en af ​​de mest succesrige og moderne byer i Kina - ... [+]

Tennis Coach InternshipProgramoversigt

Dette projekt giver dig mulighed for at have det sjovt at hjælpe kinesiske børn med at lære tennis, mens de udforsker en af ​​de mest succesrige og moderne byer i Kina - Shanghai. Som tennisassistent vil du lære tennis til børn, der for det meste er mellem 4 og 10 år gamle.

Beliggenhed: Shanghai, KinaStarttidspunkt: 1. juliVarighed: 2-3 månederAnkomst lufthavn: Shanghai Pudong LufthavnAnsøgers krav:18-35 år gammel300 timers tennisoplevelseHar børnepasning eller relateret coaching oplevelseVideregående uddannelsesbevis og deroverGod i sundhedRene strafferegistreansvar:Assist i coaching tennis til børn i alderen 4-12 år20 timers tenn... [-]
Kina Shanghai
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Exchange giver eleverne muligheder for at integrere uddannelsesrejser, mandarin læring, børnepasning og engelsk vejledning. Det er en stor chance for oversøisk ... [+]

Wanderlust Au Pair Kina Program

Wanderlust Exchange giver eleverne muligheder for at integrere uddannelsesrejser, mandarin læring, børnepasning og engelsk vejledning. Det er en stor chance for oversøiske unge at opleve Kina med en autentisk berøring ved at bo hos kinesiske værtsfamilier.

Au Pair Kina Programoversigt

Steder af værtsfamilier: For det meste i Shanghai (vi har værtfamilier i andre større byer, herunder Beijing, Chongqing, Hangzhou, Tian Jin og osv.)

Programmets tidsrum: 3 måneder-12 månederDu giver: 30 timers børnepasning og engelsk undervisning per ugeDu får: 1500 RMB lommepenge / månedDu får: 3000-12000 RMB som flydestipendium (afhængigt af opholdets l... [-]
Kina Shanghai
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Wanderlust Exchange China

Wanderlust Volunteer Program giver dig mulighed for at gøre en forskel, hvor det er mest nødvendigt, mens du får mulighed for at udforske en af ​​de modernistiske og mest ... [+]

Wanderlust Frivilligt Program

Wanderlust Volunteer Program giver dig mulighed for at gøre en forskel, hvor det er mest nødvendigt, mens du får mulighed for at udforske en af ​​de modernistiske og mest travle byer i Kina - Shanghai. Du skal bo i et børnehjem, der er placeret i et børnehospital, hvor de alvorligt skadede forældreløse er sendt for at få bedre lægehjælp. Disse børn kommer fra andre børnehjem i landdistrikterne i Kina, og med din kærlighed og omsorg kan du hjælpe dem gennem deres opsving.

Programoversigt:

Dette projekt giver dig mulighed for at gøre en forskel, hvor det er mest nødvendigt, mens du udforsker en af ​​de mest succesrige og moderne byer i Kina - Shanghai. Som frivillig skal du bo i et børnehospital, der ligger i et børnehospital, hvor de skadede og syge forældreløse er sendt for at få bedre lægehjælp. Disse børn kommer fra andre børnehjem i landdistrikterne i Kina, og med din kærlighed og omsorg kan du hjælpe dem gennem deres opsving.... [-]

Kina Shanghai
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 24 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Address
2nd Floor, No.588, East Yan'an Road
200002 Shanghai, Shanghai, Kina