Læs den officielle beskrivelse

Tianjin International Chinese College (TICC) er en kinesisk sprog institution akkrediteret af Tianjin Municipal Education Commission. Kollegiet tilbyder kinesiske sprog programmer og udsteder studievisum (X1 / X2) til studerende over hele verden.

Vores kollegium har i øjeblikket to campuser, der dækker det samlede areal på mere end 10.000 kvadratmeter med perfekte faciliteter, såsom kinesisk kulturudstillingshal, multifunktionelt klasseværelse, kunstklassesal og så videre. Udover de akademiske kurser inviterer TICC kunstnere til at undervise i kinesiske kulturklasser som kinesisk musik, Kongfu, Beijing Opera, kinesisk kalligrafi, papirkopi og Guqin. Studerende kan samtidig lære det kinesiske sprog såvel som den traditionelle kultur.

TICC gør en stor indsats for at etablere erfaringsundervisningspersonale. Vores lærere skal certificeres af Hanban. De fleste af vores lærere har en kandidatgrad eller højere. 80% af vores lærere har haft undervisningserfaring i udlandet, mens 87% har samskrevne lærebøger som "New Mandarin Series Textbook".

I løbet af de sidste fem år har vi lært næsten 10.000 studerende fra mere end 30 lande som Amerika, Rusland, Canada, Italien, Storbritannien, Korea, Thailand, Vietnam, Cambodja og mange flere.

Adresse: 116 Ya'an Street Nankai District, Tianjin
Tlf. (86) 22-27623035
Email: admissions@ticc.net.cn

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Tianjin International Chinese College

Kinesisk sprogprogram er designet til studerende, der er villige til at lære kinesisk. Når de studerende først deltager i programmet, placeres de i forskellige klasser ud ... [+]

Kinesisk sprogprogram er designet til studerende, der er villige til at lære kinesisk. Når de studerende først deltager i programmet, placeres de i forskellige klasser ud fra resultatet af placeringstesten. Ved afslutningen af ​​programmet vil eleverne forbedre deres kinesiske færdigheder betydeligt, udnytte kineserne i daglig kommunikation og lægge et godt fundament for færdighedsprøver som Hanyu Shuiping Kaoshi (HSK) og Hanyu Kouyu Shuiping Ceshi (HKC).

Vores kandidater kunne også vælge at ansøge på kinesiske universiteter for videre undersøgelse. I de senere år er vores kandidater optaget til prestigefyldte kinesiske universiteter og erhvervsskoler på grund af deres flydende kinesiske og fremragende kvaliteter af HSK og HKC.... [-]

Kina Nankai
Åben tilmelding
Engelsk,Kinesisk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Address
116 Ya’an Street Nankai District
300000 Nankai, Tianjin, Kina
Hjemmeside
Telefonnummer
+86 22-27623035