SN Mandarin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SN Mandarin Chinese School eller Syd og Nord Mandarin er opkaldt efter anvisningerne på et kompas. Vores mål er at guide alle studerende lære kinesisk for at nå deres mål i en klar, effektiv og hurtig måde.

SN Mandarin eksisterer for at yde den bedste og mest effektive kinesiske sprog undervisning og læring erfaringer. Alt personale på SN Mandarin er forpligtet til at skabe og vedligeholde et tillidsfuldt og omsorgsfuldt miljø, hvor undervisning og læring er spændende.

Siden 2007 har over 4000 studerende fra mere end 40 lande blevet realiseret deres kinesiske drøm med støtterne fra SN Mandarin.

SN Mandarin er Quality Mandarin School ved IATCSOL, det officielle HSK Test Center i Shanghai (Papir-og-Pen), Strategic Partner med Confucius Institute Online.

Undersøgelse kinesisk i Kina med SN Mandarin Chinese School i Shanghai. Der er forskellige muligheder for dig at lære kinesisk. SN Mandarin kinesisk skole, som en dynamisk kinesiske akademi under University, kombinerer den myndighed, certificering, visum understøtter, overkommelige priser på universitetet og den fleksibilitet, effektivitet, små klassestørrelser af private kinesiske skoler Shanghai, for at tilbyde dig de bedste muligheder for at studere kinesisk i Kina og lære kinesisk i Shanghai.

Med hensyn til spørgsmålet "Hvorfor SN Mandarin"?

Der kan være to forståelser:

 1. Hvorfor SN Mandarin er det rigtige valg som kinesisk skole for at lære kinesisk?
 2. Hvorfor er den kinesiske skole navngivet som SN Mandarin (South & North Mandarin), som på engelsk vi siger Nord og Syd i stedet?

Lad os se Hvorfor SN Mandarin # 1

Dokumenteret effektivitet

 1. 10 år track record for over 4.000 studerende at nå deres individuelle mål
 2. 80% af de studerende passere HSK 3 i 3 måneder; 100% begynder at læse i en uge

Caring & kvalificerede lærere

 1. Strenge leje standarder, med 2% lærer accept sats
 2. Dedikerede, fuldtidsansatte lærere med undervisning grader
 3. Mindst 3 år tidligere erfaring
 4. Individuel opmærksomhed & personlig fremskridt sporing

Unik Undervisning Metode

 1. Sjovt, interessant og effektiv: lærer ved at gøre
 2. Flere værktøjer og former for multimedia

Mission og værdier

SN Mandarin mener lære kinesisk skal være en sjov og interessant rejse. SN Mandarin har de effektive undervisningsmetoder, der hjælper dig med at nå din endelige destination, i at lære kinesisk, lettere og hurtigere, og forhindrer dig i at fare vild undervejs.

Drevet af ovenstående mission, SN Mandarin, blev skabt af et team af højt kvalificerede, erfarne og omsorgsfulde lærere, der ønsker at dele deres kærlighed og indgående kendskab til det kinesiske sprog, og dele de følgende værdier:

 • Vi værdsætter den gamle og robust kinesisk sprog og kultur
 • Vi værdsætter de autentiske interesser og intentioner alle til at lære og forstå Mandarin Chinese
 • Vi værdsætter den tid og finansielle investeringer, som vores studerende
 • Vi værdsætter den tillid vi tjener fra vores studerende til at lære af de bedste, og på den mest effektive måde
 • Vi værdsætter den passion for undervisning, erfaring og ansvarsfølelse for alle vores lærere
 • Vi sætter pris på alle tilbagemeldinger fra elever og lærere i forhold til alle personlige og klasseværelset erfaringer
 • Vi værdsætter løbende forbedringer og avancement i nyttige, praktiske og meningsfulde undervisningsmetoder

Vi værdsætter vores mission og vision, og dedikere os til at leve dem på daglig basis! Slutte sig til os for at studere kinesisk i Kina og SN Mandarin vil hjælpe dig med at realisere dine kinesiske drøm!

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Kinesisk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Intensive kinesisk kursus + studerende visum + hjem ophold / lejlighed

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 1 - 52 uger Åben tilmelding Kina Shanghai Beijing Suzhou Wuxi + 4 mere

Vi udarbejder alt: dit program plan, studerende visum, kultur aktiviteter, hjælp til din bolig ved laveste cost.Click at lære mere. [+]

Da Kina bliver en global supermagt, og dets økonomi fortsætter med at overhale resten af ​​verden, nu er det tid til at lære kinesisk. Vi har specialfremstillet udviklet kinesiske studier i udlandet programmer, der passer til dine behov. Alle programmer inkluderer vores underskrift, kvalitet kinesiske sprogkurser. Alt du skal gøre er at vælge et kursus, der interesserer dig, og vi tager os af resten - visum, aktiviteter osv

Din tekst her ... Hvad adskiller SN Mandari®n fra andre studieaktiviteter udlandet programmer? Lær praktisk kinesisk anvendelige i hverdagen vs. formelle kinesisk gælder kun i den akademiske verden Få mere hurtigt og effektivt, med vores unikke og kreative undervisningsmetoder vs. andre institutioner, som kun følge standard foreskrevne lærebog lektioner Omsorgsfulde og erfarne lærere, alle højt kvalificerede og uddannede Let, intet besvær indlæggelser og registreringsprocessen Stærk samfund af elever og lærere, der interagerer gennem regelmæssige sociale, kulturelle og erhvervsmæssige arrangementer og aktiviteter 1-mod-1 fremskridt sporing og opfølgning programmer Liste Omfattende 30 + Visa Omfattende 20 + Visa Fleksibelt 12 + Visa Tilpasset Program + Visa Privat 1on1 Study + Visa Short Term Homestay Adskiller sig fra andre skoler, SN Mandarin er i stand til at levere 2-12-måneders studerende visum støttet og visum til flere indrejser i mere end 5 måneder af undersøgelsen Og SN Mandarin leverer Online kinesisk Study System + APP til alle vores studerende til at lære når som helst og hvor som helst med færdige kurser online og bestille levende klasse med indfødte lærere i nød. Aldrig med at kontakte... [-]

Kontakt
Besøgsadresse
Jing'an HQ Campus, SN Mandarin Chinese Language School and Chinese Courses

F10, Room 1006, No.309, Yuyuan Road (corering Wulu Muqi Road), Jing'an District

Shanghai, Shanghai, CN
Besøgsadresse
SN Mandarin Hongkou, No.600 East Jiangwan Rd (Cornering Dalian West Road)
Shanghai, Shanghai, CN
Besøgsadresse
No. 2271, West Zhongshan Road, Xuhui District
Shanghai, Shanghai, CN
Besøgsadresse
SN Mandarin, Interchina Commercial Building No.33 Dengshikou Street, Dongcheng District
Beijing, Beijing, CN
Besøgsadresse
Bank of China Tower, 8 West Suzhou Avenue, SIP
Suzhou, Jiangsu, CN
Besøgsadresse
Sang Da Yuan, Xishan District
Wuxi, Jiangsu, CN