Læs den officielle beskrivelse

MYChineseStudy er en af ​​de øverste private kinesiske sprog institutter i Beijing, Folkerepublikken Kina, i øjeblikket leverer mandarin uddannelsesprogrammer og kulturelle aktiviteter for forskere verden over. Uanset om du har til formål at lære og mestre det kinesiske sprog systemet udforske Kina med et sommerkursus, opdage tip om kinesiske forståelse færdigheder, eller fordybe dig i den store samfund, vil min kinesiske Study hilse og møde dig mindst halvvejs at overskride din personlige udvikling ønsker og krav.

Begyndende i 2013, har min kinesiske Study og ChinaMate Mandarin Club smedet et omfattende strategisk partnerskab. Vi introducerer ChinaMate Mandarin oral materiale sammen med sin seneste patent "Hypnotic og Awakening" tilgang af kinesisk undervisning. Læreruddannelse & Multi-media, dual klasser uddannelse model, overgår grundigt traditionelle undervisningsmetoder formater, og hjælper ikke-indfødte kinesiske lingvister flydende tale kinesisk på hurtigste inden for 3 måneder.

Bedst passer til din læringsstil, både private lektioner og gruppe undersøgelse sessioner er tilgængelige. Specialiserede kurser i overlevelse kinesisk, HSK og forretningsforbindelser kinesisk giver dig dybdegående indsigt om kinesisk visdom, skikke, kultur, historie og moderne forretningsmetoder. Vær med vores hyppige kulturelle aktiviteter, sociale begivenheder, og dagsture i og uden for Beijing, vil udvide dine sanser, kontaktpersoner og horisonter i Kina.

Du og min kinesiske Study kan begynde vores rejse af kinesisk Oplysningen øjeblik du sætter foden i nationens hovedstad.

MYChineseStudy første skole kinesisk sprog er centralt beliggende i Sanlitun SOHO, et område kendt for sin livlige international atmosfære ved siden af ​​Sanlitun bar street, Deyun hun, Yashow Tøj Marked og ambassadekvarter. Det er stedet at opleve moderne kinesiske livsstil, og bekvemt balance træning og fritid med spænding! Nu min kinesiske Study underviser i Beijing CBD, Anzhen Bridge, og Shangdi Information Technology Industry Base. Kinesiske elever kan vælge klasse placering passer til deres situation.

Min kinesiske Study tilbyder et komplet sortiment af, nybegynder til ekspert, uddannelsesmæssige tjenester, der omfatter kinesiske kurser, online kinesisk undersøgelse, kulturelle aktiviteter, studierejser og sommerkurser. Vi kan også lette din tid i Kina ved at give visum extensions, botilbud, praktikophold, indkvartering, lufthavn pick-ups, og mere til at forbedre dine studier og liv i Kina. Min kinesiske Study, klar til at forlænge vejledning, kammeratskab, og hjælp, byder dig velkommen i familien til at fortsætte med at vokse.

Reducere din stress, kulturchok, og fejlkommunikation i Kina lige nu. Lad os straks begynde og lykkes i den dannelsesrejse til at bygge ægte kinesisk karisma, karakter og forbindelser med korrekte kommunikation. "Sprog Open Your World", besættende skabe flere muligheder i Folkerepublikken Kina med MYChineseStudy, 麦芽 汉语.

Denne skole tilbyder også:

Kursus

MY Chinese Study

Deltid General kinesisk er designet til at forbedre din generelle færdigheder i kinesisk. Den er velegnet til elever, der gerne vil forbedre deres kinesiske i deres friti ... [+]

Part-Time General kinesisk

Deltid General kinesisk er designet til at forbedre din generelle færdigheder i kinesisk. Den er velegnet til elever, der gerne vil forbedre deres kinesiske i deres fritid, især for dem, der arbejder i Beijing og ikke har tid til at studere i løbet af dagen. Deltid General kinesisk kursus er til rådighed hele året rundt, og på niveauer fra begyndere til Proficiency. Niveauet er det samme som i den intensivt forløb. Men undervisningen er mere fokuseret på centrale punkter til at bruge den begrænsede tid effektivt.

Hvem er det egnet til?

Begyndere, kontorpersonale, husmødre og internationale studerende, der bor i Beijing, eller dem med fleksibel tid til at lære i et trin-for-trin formular og effektivt at forbedre deres eksisterende kinesisk niveau. ... [-]

Kina Beijing
Åben tilmelding
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
MY Chinese Study

General kinesisk 15 er designet til de studerende, der ønsker at studere kinesisk i et trin-for-trin og dækker fire færdigheder såvel som grammatik, ordforråd og fluency ... [+]

Generelle Kinesisk (15 timer / uge)

General kinesisk 15 er designet til de studerende, der ønsker at studere kinesisk i en trin-for-trin (mandag-fredag, 3 timer / dag) og dækker de fire færdigheder (tale, læse, lytte og skrive) samt grammatik, ordforråd og flydende udvikling. Det er til rådighed hele året rundt, og tilbydes på alle niveauer fra begyndere til Proficiency.If du ikke er en total nybegynder, vil vi give dig en placering test for at deltage i den rigtige klasse. Rimelig budget, men store resultater, kan du modtage masser af personlig opmærksomhed i små group.Only halv dag lektion, så du kan bruge din fritid til at udforske byen og møde de lokale.

Under den gratis halv dag, kan eleverne også tilføje private kursusudbydere eller kultur kurser i den næste halve day.General 15 + 10 kultur Kurset kombinerer godt gennemtænkt effektiv kursus med interessante kulturelle kurser. Består af 3 holdundervisning dagligt fra 9:30 til 00:30 mandag til fredag ​​plus to kultur lektion hver dag. Kulturen lektion vil hjælpe dig vide mere om kinesisk kultur, kultur lektion, herunder Beijing Opera Mak, kinesisk knob, kinesisk maleri, kinesisk Kongfu, Taiqi, kalligrafi, osv.Denne er den bedste måde at fordybe sig i kinesisk culture.If foretrækker at tilføje privat kursus, General 15 + 5 privat kursus kombinerer godt gennemtænkt effektiv kursus med skræddersyet indhold i henhold til dine ønsker, har både fordelene ved gruppe undersøgelse og selvstudium. Det består af 3 holdundervisning dagligt fra 9:30 til 00:30 mandag til fredag ​​plus 5 private lektioner om ugen. Studerende... [-]

Kina Beijing
Åben tilmelding
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
MY Chinese Study

Intensiv kinesisk 30 er designet til de studerende, der ønsker at studere kinesisk i løbet af en kort periode, og dækker de fire færdigheder såvel som grammatik, ordforrå ... [+]

Intensiv kinesisk 30

Intensiv kinesisk 30 er designet til de studerende, der ønsker at studere kinesisk i løbet af en kort periode (6 timer / dag, man-fre), og dækker de fire færdigheder (tale, læse, lytte og skrive) samt grammatik, ordforråd og fluency udvikling. Det er til rådighed hele året rundt og tilbydes på alle niveauer fra begyndere til Proficiency. Dette er den mest intensive kursus af min kinesiske Study. Det er til rådighed hele året rundt og tilbydes på alle niveauer fra begyndere til Proficiency. Desuden er lærebogen og undervisningsmaterialer redigeret af min kinesiske Study akademisk hold.

Hvem er det egnet til?

Oversøiske studerende eller begyndere, der ønsker at lære grundlæggende kinesisk eller effektivt at forbedre deres eksisterende kinesisk. ... [-]

Kina Beijing
Åben tilmelding
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
MY Chinese Study

Vores private skræddersyede kurser er for studerende, der ønsker at nyde de fulde fordele af individuelle opmærksomhed og en fleksibel tidsplan, mens lære det kinesiske s ... [+]

Kinesisk Kursus: Privat skræddersyet kursus

Vores private skræddersyede kurser er for studerende, der ønsker at nyde de fulde fordele af individuelle opmærksomhed og en fleksibel tidsplan, mens lære det kinesiske sprog eller kultur. Du kan bestemme klassen tid, når som helst fra 8:30-21:00pm,Monday til søndag (Hvis du kan lide). Når du bestiller en privat kursus, kan du bare fokusere på dine egne svage punkter, og give dig mere individuel opmærksomhed. Din lærer foretager en behovsanalyse med dig og sammen beslutte, om din uddannelse og materials.Beginners kan have en hurtige fremskridt og øvede kan fokusere det specifikke område, at de studerende gerne vil.

Hvem er det egnet til? ... [-]
Kina Beijing
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk