Læs den officielle beskrivelse

Mens forløber hurtigere i talte kinesisk, de studerende også lægge bedre fundament for tegn udenadslære ved at forstå logikken i kinesiske tegn 'konstruktion.

Vores filosofi Læs mere om vores filosofi og vores forpligtelse til studerende, kandidater og unge fagfolk fra hele verden.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Hutong School

Hos Hutong Skole, hver elev har en en-til-en vurdering niveau og uddannelsesplan. Vores lærere er ikke kun udmærker sig ved deres akademiske resultater ... [+]

Hos Hutong Skole, hver elev har en en-til-en vurdering niveau og uddannelsesplan. Vores lærere er ikke kun udmærker sig ved deres akademiske resultater, men også af deres interpersonelle færdigheder og hengivenhed til at undervise mandarin kinesisk.

Fordi personlig undervisning er nøglen til hurtige og effektive resultater, mener vi i små klasser for studiet af mandarin kinesisk, med et gennemsnit på 4 eller 5 elever pr klasse. Private klasser er også tilgængelige.

Desuden er vores innovative undervisningsmetode, specielt tilpasset til vestlige studerende adskiller talte mandarin og tegngenkendelse, som har vist sig at fremme tempoet i dit sprogindlæring.

Overnatning i delte lejligheder (valgfri) ... [-]
Kina Beijing Shanghai
Åben tilmelding
Fuldtid
Deltid
2 - 36 uger
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Hutong School

Med 10 års erfaring placere unge talenter til professionelle Kina-baserede virksomheder, er vores flersprogede team dedikeret til at tilbyde dig den bedste internationale ... [+]

Din Praktik Program i Kina - Beijing, Shanghai & Chengdu

Med 10 års erfaring placere unge talenter til professionelle Kina-baserede virksomheder, er vores flersprogede team dedikeret til at tilbyde dig de bedste internationale praktik muligheder i Beijing, Shanghai eller Chengdu.

Praktikant i Beijing, Shanghai eller Chengdu

Deltage i vores Praktik i Kina Program i enten Beijing, Shanghai eller Chengdu, valget er op til dig! Hele året rundt applikationer, programmer starter ved begyndelsen af ​​hver måned.

Top-rated praktikophold i et bredt netværk af internationale virksomheder i forskellige sektorer

Vi sørger for, din praktik placering passer til dine behov og ønsker.... [-]

Kina Beijing Shanghai
Åben tilmelding
Fuldtid
1 - 6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Chinese is Easy - Episode 1: Tones

Chinese is Easy - Episode 2: Grammar

A China Adventure of a Lifetime by Hutong School