Go Abroad China

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Go Abroad China er en 13-årig organisation dedikeret til at fremme international forståelse gennem Lær kinesisk i Kina og praktik i Kina programmer. Vores virksomhed er en af ​​de største globale praktikplaceringer og kinesiske sprogundervisere. Go Abroad China blev grundlagt på forskrifterne, at den bedste måde at lære kinesere på og opleve kinesisk kultur er gennem nedsænkning i et kinesisk miljø, der adskiller talte kinesisk og tegn anerkendelse, har vist sig at fremskynde mandarin kinesisk sprogindlæring. Hvis du vil fremskynde din talte kinesiske hurtigere og forstå logikken om kinesiske tegn 'konstruktion, skal det, der kommer til Kina, være sjovt og spændende, ikke svært!

Go Abroad China er også kendt for vores lønnede praktik i Kina til internationale studerende med nogle af Fortune 500-virksomhederne. Vælg blandt de mest spændende og vigtige 14 industrisektorer, der opererer i Kina med Go Abroad China , udvikle faglige færdigheder i din foretrukne industri. Alle vores programmer tilbyder den unikke mulighed for at udvikle faglige færdigheder i din foretrukne industri. Samtidig med at blive udsat for Kinas dynamiske kultur og livsstil.

10 grunde til at vælge Go Abroad China

1. Etableret i 2003, og det eneste program arrangør at levere ikke kun praktikopholdet, men også undersøgelsen kinesiske program og studere tour program i Kina.

2. Kvalificerede og erfarne lærere, alle kvalificerede, tosprogede, omfattende uddannede og har masser af kinesisk undervisningstimer erfaring.

3. En bred vifte af programmer for alle niveauer, en lille gruppe kinesiske klasser, privat vejledning, studere på top kinesiske universiteter såsom BlCU, Peking University, Tsinghua University, Praktikprogrammer mv.

4. Credits, transkript og certifikater, som anerkendes og accepteres af alle universiteter i verden.

5. En bred vifte af effektive og praktiske kinesiske kurser for alle niveauer.

6. En række kvalitetsindkvartering muligheder-homestay, privat lejlighed og fælles lejlighed.

7. Store elevernes liv, forskellige sjove kulturelle aktiviteter, der skaber venner fra hele verden.

8. Professionel servicepersonale til at hjælpe dig med at bosætte dig i Kina.

9. Personlig opfølgning under din praktik eller studie i Kina.

10. Akademiske partnerskaber over hele kloden.

HVORFOR GAC

HVORFOR Go Abroad China

Nå, efter at have besluttet at komme til Kina, er den bedste måde at opleve dette land på at være med! Vi er glade for at tage frustrationen ud af din rejse, mens du fokuserer på studier, touring eller praktikopholdet.

Vi er stolte af følgende aspekter af vores organisation:

En altomfattende servicepakke

Det bedste ved os er, at alle vores programgebyrer er klare; du behøver ikke betale ekstra gebyrer for de nævnte tjenester. Vores pakke indeholder, men er ikke begrænset til:

  • Udflugter og ture
  • Pre-afgang bistand og onsite orientering
  • Lufthavnstransport
  • Samlet programgebyr inkluderer også boliger
  • Lærebøger
  • Netværk og kulturelle arrangementer
  • Certifikat for færdiggørelse og overførsel af penge

Se venligst vores komplette liste over GAC support og assistance.

Døgnet rundt support service

Vores medarbejdere er multinationale, højt kompetente, professionelle og venlige, og vi stræber altid efter at yde den bedste service til vores internationale kunder. Vi sikrer, at alle dine behov er til stede, at sikre din sikkerhed og gøre alt, hvad der er nødvendigt for at hjælpe dig med at tilpasse dig til livet i Kina ved den første ankomst. Har du brug for nogle rejse råd? Har du problemer med at købe ting i supermarkedet? Vil du have en engelsktalende læge midt om natten? Intet problem! Det er netop de ting, vi tager os af. Vores uovertrufne tilgængelighed og topkvalitets service er vores stærkeste point.

Sprog

Her opfordrer vi vores kunder til at tage det, de lærte i klasseværelset og bruge det til at engagere lokale kinesere. Fra kinesiske lektioner er der grundlæggende ting som at lære navn på lande på kinesisk og derefter flytte højere til rigere indhold. På den kulturelle side kan du deltage i spændende kinesiske madlavningskurser, kampsport, nyd det varierede kinesiske køkken og mange flere aktiviteter. Det er vores første prioritet her på Go Abroad China at give dig en platform for at få mest muligt ud af din rejse til Kina. Det er virkelig den bedste måde at lære kinesisk på; en interessant kombination af sprog og kultur.

Netværksmulighed

Dette er især vigtigt for vores kunder at deltage i praktikprogrammet. Vi organiserer netværksbegivenheder for at hjælpe dem med at mødes og få viden fra indflydelsesrige og succesrige forretningsfolk. Du ved aldrig, hvilken kontakt der kan føre til langsigtet ansættelse! Derudover hjælper vi også vores forskellige programdeltagere også til hinanden, hvilket fører til nye venskaber. For dem, der laver lønnet praktikophold i Kina, er oprettelsen af ​​disse netværk særligt vigtigt.

GAC Financial Support

Vi tror på, at hvis du virkelig vil komme til Kina, så skal ingenting stå i vejen. Derfor tilbyder vi årligt GAC-stipendier og andre former for økonomisk støtte til de mest kvalificerede kandidater, hvilket viser vores engagement i fremme af kulturbroer og gensidig forståelse.

Professionalisme og ærlighed

Vi er et team af hårdtarbejdende, professionelle medarbejdere og sørger altid for at alle vores kunders personlige oplysninger, der sendes til os under ansøgningsprocessen, behandles med det højeste konfidentialitetsniveau og udelukkende anvendes til programansøgning.

Bevist kvalitet og tilfredshed garanteret

Vores kunders lykke og tilfredshed står i spidsen for vores værdier. Skulle du ikke være tilfreds eller have mere specifikke krav til nogen af ​​vores programmer, er vi klar til at tilpasse og søge yderligere alternativer til at opfylde dine behov. Gennem årene har vi modtaget deltagere fra over 20 forskellige lande; og på grund af hårdt arbejde har vi konsekvent modtaget positiv feedback fra vores kunder. Nogle af vores alumner anbefaler endda deres venner at komme om bord og opleve Kina med Go Abroad China organisationen. Se venligst vores deltagers feedback og video testimonial for at forstå, hvordan vi arbejder.

Betalingspolitik og bedste konkurrencedygtige pris

Ved ansøgning om et af vores programmer kræver vi kun en lille indbetaling som forudbetaling. Denne indbetaling trækkes selvfølgelig fra det samlede programgebyr; du vil IKKE blive forpligtet til at betale hele programprisen, før vi giver dig en detaljeret programplacering, som du er tilfreds med, for at sikre, at du ikke har nogen risiko.

Med mere end 10 års erfaring og et solidt sted i branchen er vores priser konkurrencedygtige, men alligevel garanterer du, at du får mest ud af det program du har betalt for. Som et fuldt fungerende selskab ved vi, hvordan markedet fungerer; vores niche leverer international standard service til en overkommelig pris, som har holdt os i drift og i stand til at modstå konkurrencen i mange år.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Kursus: College Studie i Kina

på universitet Fuldtid 4 - 48 uger

Go Abroad China unikke studie i Kina College Programmet er lettet i partnerskab med nogle af Kinas højeste universiteter med støtte fra professionelle sproglærere i Beijing, Shanghai sprogprogrammer (med Jiaotong og Fudan University) og Nanjing. Når du vælger et studie i Kina i udlandet program for et semester eller mere, vil du finde dig selv i en af ​​disse byer. [+]

University Mandarin Program

Go Abroad China unikke studie i Kina College Programmet er lettet i partnerskab med nogle af Kinas højeste universiteter med støtte fra professionelle og udsatte kinesiske sproglærere i Beijing, Shanghai Jiaotong, Fudan University og Nanjing. Når du vælger GAC studie kinesisk sprog i Kina program for et semester eller mere, vil du finde dig selv levende og udforske disse byer.

GAC's college-programmer er designet til at fordybe deltagere i mandarin kinesisk på en række måder, herunder formel klasse instruktion, efter-class vejledning, sprog udvekslingsprogram med en udbredt og indfødt mandarin kinesisk højttaler ud over kulturelle valg og udendørs udflugter. De accelererede undervisningsmetoder, der anvendes af vores partner kinesiske universiteter, gør det muligt for vores deltagere at erhverve de værktøjer, de har brug for, forbedre deres kinesiske talende evner inden for en relativt kort periode. For allerede avancerede studerende sigter disse kinesiske klasser på at forbedre elevernes færdigheder med komplekse kinesiske udtryk. GAC Chinese Language Immersion Programmet integrerer alle aspekter af det kinesiske sprog, herunder læsning, skrivning, tale, lytning, grammatik, fonetik og ordforråd. Hvert kursus dækker daglige situationer fra kultur, samfund til historie, så du kommer til at leve den kinesiske stil og få en ufattelig forståelse af kulturen. Vores instruktører og lærere er yderst erfarne og professionelt kvalificerede mandarinske indfødte højttalere med universitets kvalifikationer i undervisningen kinesisk som fremmedsprog. Vi glæder os over deltagere på alle niveauer af livet for at komme og studere sammen! Denne type arrangement er bedst egnet til studerende, kandidater eller personer, der ønsker at studere... [-]


Kursus: Gap år i Kina

på universitet Fuldtid 6 - 12 måneder

At tage et meningsfuldt kløftår bliver stadig vigtigere for alle, der nærmer sig en karrierevej. På Go Abroad China kan vi hjælpe med at organisere et opfyldt og et meget betydningsfuldt interkulturelt hulprogram på områderne kinesisk sprogudveksling, en praktikophold i Kina, læring mandarin i Kina, deltagelse i et studieprogram eller frivillig i Beijing. [+]

Semester / Gap Årsprogram

At tage et meningsfuldt mellemrum i udlandet bliver stadig vigtigere for alle, der nærmer sig en karrierevej. På Go Abroad China tilbyder vi fuldt tilpassede programmer, som giver dig mulighed for at nyde et tilfredsstillende og yderst betydningsfuldt mellemår i løbet af praktikplacering i Kina, studere Mandarin i Kina, studere turprogrammer eller frivilligt programmer i Kina. At vælge Kina som din destination vil ikke kun forbedre dit CV og dine færdigheder, men endnu mere, vil efterlade dig den type oplevelser, viden og personlig udvikling, som kun en international oplevelse kan give.

Go Abroad China gap år program vil give dig alt, hvad du har brug for; Indstillingen er meget hensigtsmæssig med Kinas økonomi, der styrer verdens opmærksomhed, og sproget gennemsyrer yderligere og tiltrækker udenlandske venners interesse. Tag et år ud, oplev Kina med os for en komplet og omfattende programstruktur.... [-]


Kursus: High School Program

på universitet Fuldtid 6 - 12 måneder

Go Abroad China High School Program er et af GAC China Study Abroad-programmerne, der er rettet mod udlændinge kandidater i gymnasiet alder: 13-18 år. I dette program accepterer vi disse kandidater; placere dem i et velrenommeret kinesisk universitet i Kina eller i GAC kinesiske sprogskoler for faktisk at studere kinesisk i Kina i en længere tid - normalt i nogle måneder, et semester i Kina eller et helt år. Formålet med dette er at give disse ansøgere mulighed for at lære kinesisk på den bedst mulige måde, samtidig med at de lærer og oplever den kinesiske kultur førstehånd. Vores medarbejdere består af højtuddannede lærere og programkoordinatorer, som vil lede, mentorere og hjælpe disse studerende med hvad de har brug for. [+]

Studere i udlandet i Kina High School Program - Oversigt

Go Abroad China High School Program er et af GAC China Study Abroad-programmerne, der er rettet mod udlændinge kandidater i gymnasiet alder: 13-18 år. I dette program accepterer vi disse kandidater; placere dem i et velrenommeret kinesisk universitet i Kina eller i GAC kinesiske sprogskoler for faktisk at studere kinesisk i Kina i en længere tid - normalt i nogle måneder, et semester i Kina eller et helt år. Formålet med dette er at give disse ansøgere mulighed for at lære kinesisk på den bedst mulige måde, samtidig med at de lærer og oplever den kinesiske kultur førstehånd. Vores medarbejdere består af højtuddannede lærere og programkoordinatorer, som vil lede, mentorere og hjælpe disse studerende med hvad de har brug for.... [-]


Kursus: HSK Program

på universitet Fuldtid 2 - 12 uger

HSK, kendt som "Hanyu Shuiping Kaoshi" på kinesisk, er den kinesiske sprogfærdighedsprøve til kinesiske talere, som udlændinge og oversøiske kinesere. Hovedformålet med HSK er at evaluere niveauet af standard mandarin, som man har lært. Den moderne HSK-test begynder på niveau 1 helt frem til niveau 6. Undervisningsministeriet i Kina har længe godkendt HSK-testet, og derudover er det en internationalt anerkendt kvalifikation af det moderne kinesiske sprog. [+]

HSK Programmets Oversigt

HSK, kendt som "Hanyu Shuiping Kaoshi" på kinesisk, er den kinesiske sprogfærdighedsprøve til kinesiske talere, som udlændinge og oversøiske kinesere. Hovedformålet med HSK er at evaluere niveauet af standard mandarin, som man har lært. Den moderne HSK-test begynder på niveau 1 helt frem til niveau 6. Undervisningsministeriet i Kina har længe godkendt HSK-testet, og derudover er det en internationalt anerkendt kvalifikation af det moderne kinesiske sprog.

For udlændinge er en HSK-kvalifikation vigtig på følgende måder:

Når du kender dit kinesiske færdighedsniveau, kan du bruge det til at finde god beskæftigelse inde eller endda udenfor Kina.Du kan nemt tilmelde dig på et kinesisk universitet, endda øge din chance for at lande et stipendium for at komme til Kina for at studere.Når du taler kinesisk, er det meget bekvemt, når du socialiserer, netværk og skaber værdifulde forretningskontakter med kinesere.Mulighederne er bredere, når du flyder mere på det ene sprog, især fordi Kinas indflydelse fortsætter med at vokse globalt.... [-]

Kursus: Intensivt kinesisk sprog

på universitet Fuldtid 2 - 48 uger

Vores mest fleksible mulighed for at studere kinesisk i Kina, kan du gå til en lille mandarinskole Shanghai med vores klasser, der begynder hver mandag i året for varierende niveauer. Klasser løber i tre timer mandag til fredag. Lærerne på vores partnerskole har alle mange års erfaring og en lidenskab for undervisning. [+]

Intensivt kinesisk sprogprogram

Vores mest fleksible mulighed for at studere kinesisk i Kina, kan du gå til en lille kinesisk skole Shanghai med vores klasser, der begynder hver mandag i året for varierende niveauer. Klasser løber i tre timer mandag til fredag. Lærerne på vores partnerskole har alle mange års erfaring og en lidenskab for undervisning. De har alle modtaget grundig uddannelse i at undervise i kinesisk som fremmedsprog og er officielt certificeret. vores partnerskole bruger simulerede hverdagssituationer som den vigtigste undervisningsmetode, som gør det muligt for eleverne at lære hurtigt og på en afslappet måde, der umiddelbart finder anvendelse uden for klasseværelset og afstår fra den testorienterede undervisningsmodus, idet der lægges større vægt på intensivtalende og lytteøvelser i hele læringsprocessen. Før du begynder på klassen, vil vi vurdere dit niveau for talte og skrevne kinesiske og tildele dig en klasse, der passer til dit niveau. Hvis du kun har et par uger til at studere i udlandet i Kina, eller kun kan få bestemte datoer for at komme ud, vil vi være i stand til at imødekomme din tidsplan.... [-]


Kursus: Kinesisk sprogprogram

på universitet Fuldtid 4 - 20 uger Åben tilmelding Kina Beijing

Lær kinesisk i Beijing for eksempel (eller enhver anden by) for et semester, et universitetsmandarinprogram, lille gruppe program, intensiv [+]

Gac kinesisk sprogprogram

Lær kinesisk i Beijing for eksempel (eller enhver anden by) for et semester, et universitetsmandarinprogram, lille gruppe program, intensiv

Fortæl mig mere!

At lære Mandarin kinesisk i Kina behøver ikke at tage en betydelig del af tiden ud af din livsstil. Kursets startdatoer er fleksible (vores tidsplan rummer DIN!), Mens kursets varighed skal udfyldes i ugens lange blokke. Programmet er opdelt i tre dele, som alle vil hjælpe dig med at få fat i dit læringspotentiale og forbedre din mulighed for hurtigt at lære kinesisk. Livet i Zhongguo - Kina i Mandarin - er behageligt overraskende.

Go Abroad China omarbejdet sine programmer i mange år, indtil vi fandt den perfekte kombination af aktiviteter og læringsstile til gavn for vores elevernes evne til at tale kinesisk i det lange løb. Hvert element fokuserer på de forskellige færdigheder i læsning, skrivning, lytning og tale fra en anden vinkel, hvilket giver eleverne en velafrundet og omfattende læringserfaring på kort tid. Hvis Beijing ikke er din by, så tjek hvordan du kan lære Mandarin i Shanghai. Lær Kina og forstå folket, mad, kultur, moderne scenarie, sprog osv. Se mere nedenfor!... [-]


Videoer

Meet-Bredly Chinese Language-Go Abroad China

Meet-Stephine-Intensive Chinese Language Program-Go Abroad China

Meet Tomos- Chinese Language Program- Go Abroad China

Meet Kyrra-Chinese Language Program-Go Abroad China

Meet Billy-Cultural Program-Go Abroad China

Meet Priyanka-Architecture Internship- Go Abroad China

Kontakt

Adresse, linje 1 1F, Building 2, 2288 Zu Chongzhi Rd, Pudong shanghai
Shanghai, Shanghai, Kina
Hjemmeside http://www.goabroadchina.com/

Adresse, linje 1 A-1001, Guorun Commercial Plaza, No.46, West Forth Ring South Rd, Changping
Beijing, Beijing, Kina
Hjemmeside http://www.goabroadchina.com/

Adresse, linje 1 B-2105, BJ1505, Trend Centre, 29-31 Cheung Lee Rd, Chai Wan
Hong Kong, Hongkong
Hjemmeside http://www.goabroadchina.com/

Adresse, linje 1 3/F, Building 12, Fuhua Rd, Futian District
Shenzhen, Guangdong, Kina
Hjemmeside http://www.goabroadchina.com/

Adresse, linje 1 No. 69, Guangsheng Rd, National High Technical District
Qingdao, Shandong, Kina
Hjemmeside http://www.goabroadchina.com/

Adresse, linje 1 Orange Street,Suite 600 One Commerce Center
DE 1980 Wilmington, Delaware, USA
Hjemmeside http://www.goabroadchina.com/