Læs den officielle beskrivelse

Om EasyMandarin Chinese School

Hvordan vi startede & hemmeligheden bag vores succes

Vi husker stadig den allerførste lektion gives af EasyMandarin i sommeren 2006. Det var for en lille gruppe af begyndere, der havde samlet i den lille stue af Skole medstifter Y er Weintraub Shanghai lejlighed.

På det tidspunkt var vores plan enkel - skabe den slags kinesisk sprogskole, vi gerne vil deltage i, og det ville være så godt, at andre ville være sikre på at være med os. Hvor svært kan det være?

Vores første studerende omfattede en tysk ingeniør, en afgangselev fra Mauritius og en brasiliansk danser, der hævdede at være bror til fodbold stjerne Ronaldinho (dengang Brasilien og Barcelonas mest berømte spiller). Dette viste sig senere at være usant, men det var en fantastisk historie at fortælle vores venner!

Det sjove og spændingen ved de første lektioner for både vores nye skole og vores tidligste elever er noget, vi har aldrig glemt og stadig driver den måde vi kører EasyMandarin i dag.

Siden 2006 er vi vokset til en campus på fjorten moderne klasselokaler i en helt fantastisk beliggenhed (vi overser Jing An-templet fra det femtende etage, og på visse festdage, kan vi vinke 'hello' til munkene i klokketårnet) og er blevet en af ​​Shanghais største og mest succesfulde kinesiske sprogskoler.

Vi vidste ikke, i 2006, at EasyMandarin ville vokse så hurtigt. Men dele den glæde og belønninger lære kinesisk med de tusindvis af studerende, vi har fået at vide i løbet af de sidste par år har været fantastisk, og er noget, vi aldrig bliver trætte af.

Inden for og uden for klasseværelset, vi elsker alle vores studerende (selvom de sender os tekstbeskeder på 3:00 beder om hjælp!) Og tror på at gå meget langt for at sikre, at de er glade.

Grunden til vores succes er enkel - vi er interesserede i at give eleverne den bedst mulige oplevelse af livet og lære kinesisk i Kina.

EasyMandarin Tidslinje

2006 - April:

Liann driver et firma, der tilbyder kulturelle udvekslingsarrangementer og kontortjenester til udlændinge i Shanghai. Yis ankommer til Shanghai efter at have afbrudt sit arbejde på MTV i New York City.

2006 - juni:

Liann og Y er mødes ved en tilfældighed i den bygning, hvor Y er bor og Liann fungerer. Ideen til EasyMandarin begynder at blive en realitet.

2006 - Juli:

EasyMandarin åbner officielt med klasser afholdt på første sal af Y er Shanghai duplex lejlighed. Studerende hurtigt begynde at tilmelde dig.

2007:

EM flytter til et nyt sted på 1851 Xinzha Road med 3 klasseværelser på 7. etage; Etableret partnerskab med det svenske studerende hjælpeorganisation, CSN

2008:

EM udvider til 8 klasseværelser ved at tilføje 5 flere klasseværelser på 8. etage i samme bygning.

2010:

EM overstiger 1.000 studerende påmeldinger.

2011:

Skole flytter til ny placering med udsigt Jing'an Temple - udvider til 14 moderne klasseværelser.

2012:

Etablerede partnerskaber med amerikanske handelskammer, tyske handelskammer, Dansk Erhverv

2013:

Etablerede partnerskaber med B-kinesisk skole i Japan og kinesisk skole Nederland i Holland; Partnere med Drage Adventures.

2014:

EM overgår 2.500 optagelsesprocenterne. Partnere med Swiss Handelskammer

2015:

EM udvikler kinesisk on demand ressource til WeChat - over tusind tilhængere ved årets udgang. Etableret partnerskab med non-profit community website, ShanghaiMamas. Udvalgt på japanske Global News Channel, NHK World.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: