Donghua University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Indledning

Donghua University beliggende i Shanghai, er sammensat af Yan'an Road Campus på området downtown og Songjiang Campus på den historiske vugge af byen. Historien om Donghua University kan spores tilbage til etableringen af ​​Nantong College i 1912 af Zhang Jian, en berømt industrimand i Qing-dynastiet. I 1951 blev East China Institute of Textile Science & Technology velbegrundet; i 1985 blev navnet ændret til Kina Textile University; i 1999 blev det ændret igen til Donghua University. Donghua University blev godkendt som state-nøgle universitet i 1960, og det er en af ​​75 universiteter, der direkte under Undervisningsministeriet i Kina. 26 ph.d.-uddannelser, 53 kandidatuddannelser og 52 bacheloruddannelser er tilgængelige for internationale studerende. Der er over 2700 fakultet og over 30.000 indskrevne studerende.

De førende discipliner Donghua University er Tekstil, mode, materialer og Handel mv Textile Science & Engineering, state-tasten disciplin rangerer No. 1 i vurderingen af ​​første niveau Discipline af Kinas akademiske grader & Graduate Education Development Center (CDGDC) offentliggjorde. Siden 2005 er antallet af sin forskning papir indvindes i SCI EI og ISTP har undertal de i alt 9 andre lignende berømte tekstil institutioner over hele verden. Desuden har mange forskningsresultater fundet anvendelser inden for luftfart og rumfart, militær, byggeri, miljøbeskyttelse, nye materialer osv, har særbidrag blevet gjort til Kinas bemandede Projekter som Shenzhou V, Shenzhou VI og Shenzhou VII.

Donghua University værdier internationalt samarbejde og udvekslinger. Den har etableret et samarbejde med mere end 100 berømte universiteter, forskningscentre og virksomheder over hele verden. Siden 1995 er det lykkedes vært for International Fashion Forum under Shanghai International Fashion Kultur Festival. Bortset fra den 83th Verden Textile Conference, har Donghua University afholdt mange high-nivelleret internationale akademiske konferencer som International Academic Forum for ph.d.-studerende på Textile Science & Engineering, den 25. International Data Engineering Conference 2009 American Fiber Society konferencen, og internationale konference om Environmental Science & Technology, etc.

Så tidligt som i 1954 Donghua University begyndte at acceptere internationale studerende, der var blandt den første gruppe af udenlandske studerende ved kinesiske universiteter. Det er blevet udpeget af Shanghai Municipal regering til at acceptere internationale studerende med Shanghai regering Scholarship. I 2002 blev International Cultural Exchange School etableret, idet det fulde ansvar for rekruttering, dyrkning og forvaltning af de internationale studerende. Derefter har internationale studerende undervisning udviklet med stormskridt, og i flere år i træk, dens omfang vækst rangerer øverst blandt de videregående uddannelsesinstitutioner over hele landet. I 2013, 4562 internationale studerende fra 140 lande studeret på Donghua University. Denne population rangerer No. 5 i Shanghai og No.11 i Kina.

Placeringer

Shanghai

Address
1882 Yan'an Road West
Shanghai Shanghai, Shanghai, Kina