China Study Abroad

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Undersøgelse i Kina med CSA

China Study Abroad er et omfattende, overkommeligt, serviceorienteret firma, der tilbyder sprogprogrammer på kinesiske universiteter over hele Kina. Vi er stolte af at holde vores omkostninger nede for at fortsætte med at studere i udlandet i Kina åben for så mange som muligt. Samtidig giver alle den nødvendige støtte, der er nødvendig for at studere i udlandet i Kina.

China Study Abroad giver nem adgang til sprogprogrammer, videregående uddannelser og muligheder i Kina gennem følgende:

  1. Gratis råd og information om ethvert universitetsprogram i Kina
  2. Hjælp til at komme ud til Kina, herunder generel rådgivning og hjælp med visa
  3. Hjælp til at få dig afgjort når du ankommer
  4. Hjælp dig med at maksimere din tid i Kina, så du kan udnytte oplevelsen fuldt ud

Hvordan gør vi det her?

Gratis rådgivning - Spørg os om byer, universiteter, kurser til rådighed, livet i Kina. Vi giver dig alle de oplysninger, du har brug for. Gratis.

Kom til Kina - Hvis du har brug for hjælp til papirarbejdet for at komme videre på det ønskede program, hjælper vi os. Det omfatter også at udfylde din ansøgning, indsamle de nødvendige adgangsbreve / visumdokumenter fra universitetet, få dem kurert tilbage til dig og hjælpe med at få dit visum (i udvalgte lande). Vi gør alt dette for US $ 150, som inkluderer ansøgningsgebyr til universitetet og porto af dokumenterne!

Få afgjort - Vi tror på, jo hurtigere du sætter dig i, jo mere får du ud af din oplevelse i Kina. I modsætning til nogle lande tager Kina lidt ved at vænne sig til, og vi er her for at hjælpe med det. At komme ud til Kina alene er bestemt et eventyr, men det kan også tage måneder at finde ud af det hele. Vi hjælper med at få fart på den proces, så du får mere ud af din oplevelse. Med vores tilpassede programplanlægger er alt meget simpelt. Du tilmelde dig hvad du vil, intet andet, ikke mere, ikke mindre. Dette kan være lige så lidt som en lufthavn pickup eller inkludere indkvartering eller en privat sprogunderviser eller vores 24/7 CSA Assistance Package .

Maksimere din tid i Kina - Vi gør dette ved at tilbyde et par ekstra ting på siden, der virkelig vil føje til din oplevelse her. Frivilligt arbejde, interning, rejser eller undervisning, vi har masser af valgmuligheder til rådighed for dig. Ikke alene vil de være sjove og udfordrende, men de vil også betydeligt tilføje til dit resumé. Disse typer af ekstra muligheder er svært at organisere dig selv, og mens du har travlt med at bosætte sig, vil weekenderne flyve forbi. Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtige disse ekstra muligheder er for din tid i Kina.

Klar til at starte dit eventyr i Kina? Ring til os, Skype ( info-chinastudyabroad ) eller send os en mail på info@chinastudyabroad.org og sammen planlægger vi din perfekte tur til Kina!

De ti bedste grunde til at studere i Kina:

1. Sproget, selvfølgelig!

Der er intet så effektivt som at lære et sprog i det land, det kommer fra - især hvis mere end en milliard mennesker bor i det pågældende land! Du vil gå til Frankrig for at lære fransk, italiensk at lære italiensk, japan for at lære japansk ... så lære kinesisk i Kina er et naturligt valg. Ved at studere i Kina kan du bruge det, du lærer fra dine klasser og din en-til-en vejledning med det samme at bestille mad på en restaurant, til at prale på et lokalt marked, til at tale med taxachauffører, og endda for at få nye venner. Når alt kommer til alt, når mere end en femtedel af verdens befolkning taler en eller anden form for kinesisk, vil du sandsynligvis møde en af ​​dem før eller senere!

2. Historien.

Et land som befolket som Kina blev ikke så stort natten over - det tog lang tid. De tidligste eksempler på den skrevne kinesiske historie dateres tilbage til 1600 f.Kr., selv om historierne henviser til begivenheder, der opstår for 4200 år siden! Siden da har Kina gennemgået episoder med udvidelse og sammentrækning, af krig og fred, af fattigdom og velstand, invasion og oprør, forening og borgerlige stridigheder fra imperium og krigsstater. Selv de kejserlige dynastier af fremmede indvandrere som mongolerne og mancherne respekterede deres erobrede lands lange historie - begge assimilerede sig til den kinesiske kultur, i stedet for at pålægge deres egne på folket. Når du studerer Mandarin i Kina, vil du også fordybe dig i denne rige og fascinerende historie, som aldrig fejler at fange besøgende.

3. Maden.

Inden du kommer til at studere i Kina, har du sandsynligvis samplet masser af kinesisk mad i dit hjemland, men der er så meget mere til det kinesiske køkken end sød og sur svinekødsboller og General Tso's kylling! Faktisk er der en så bred vifte af smag og smagsoplevelser i Kina, at det er ret vanskeligt at definere en unik stil med "kinesisk" mad. Fra den sødt og spændende kantonesiske mad i Guangdong til den numbing spiciness af Sichuan køkken og fra de mange sorter af dumplings i stablede bambus dampkøller til elegancen i den klassiske Beijing stege duck, er du nødt til at opdage noget for at glæde smagskøderne!

4. Kulturen.

Som du kan forestille dig, har en civilisation på over 4000 år udviklet en kultur, der er for rig til at beskrive med få ord ... men lad os prøve det: konfucianisme, taoisme og buddhisme. Mandarin og Kantonesisk. Kung fu og tai chi. Shaolin munke og buddhistiske templer. Jet Li og Jackie Chan. Gong Li og Zhang Ziyi. Chen Kaige og Zhang Yimou. Crouching Tiger, Hidden Dragon. Farvel Min konkubine. Krigskunst, af Sun Tzu. Feng Shui. Yin og yang. Månekalenderen. Kinesisk nytår og forår festival. Dragon Boat Festival. Mid-Autumn Festival og mooncakes. Den kinesiske stjernetegn. Dragen og phoenixen. Porcelæn og kalligrafi. Ming vaser, jade ornamenter og silke klæder. Terracotta krigere og buddhistiske statuer. Kinesisk opera. Zithers, fiddles, trommer og gongs ... for blot at nævne nogle få.

5. Folket.

Hvis du tidligere har mødt kinesere, er chancerne for, at du har mødt nogen fra den kinesiske kinesiske etniske gruppe. Med over 1,2 milliarder mennesker i Kina, Taiwan og Hong Kong, plus en diaspora på over 40 millioner mere over hele verden, er Han-kineserne verdens største etniske gruppe. Men Kinas befolkning omfatter også 55 andre særskilte etniske minoriteter, fra Qing-dynastiens manchet til Hui-folkene i Silkevejen, fra Uyghurerne i Centralasien til de mongolske efterkommere af Genghis Khan, som hver især har deres egen historie og kultur . Lær kinesisk i Kina, og du får mulighed for at møde mange af dem selv.

6. Landet.

Som verdens tredjestørste land efter størrelse er der ingen mangel på steder at gå og ting at se i, mens du bor og studerer i Kina. Fra ørkenen klitter og græsarealer i nord til det subtropiske klima i syd, vil landet fascinere dig. Tjek de tilsyneladende uendelige bjerge og udsigter i Yunnan-provinsen, oplev de surrealistiske kalkstenformationer af Guilin og Yangshuo eller forestill dig selv som en kriger i Genghis Khan's hær, når du kører på de indre mongolske stepper. Følg flodhandelens livsnerven ned ad Chang Jiang (Yangtze-floden), da den deler Kina i nord og syd i mere end 6000 kilometer. Alt dette er muligt, og vi har ikke engang nævnt pandas endnu!

7. Byerne.

De fleste mennesker kan kun nævne Beijing eller Shanghai når det kommer til kinesiske byer, men der er faktisk mere end 160 byer i Kina med en befolkning på over 1 million. Med regionale forskelle i klima, fysisk miljø, køkken og endda talt dialekt er det ikke underligt, at selv kinesere har svært ved at få et håndtag på ting. Mens du lærer kinesisk, kan du vælge at se Beijing i al sin kejserlige pragt eller leve tæt på postkortlandskabet Lijiang, få energi i Shanghai's trængsel og travlhed eller slappe af på stranden i Qingdao. Alternativt, hvis faktiske kulderystelser er mere din stil, skal du besøge Harbin i januar til isskulpturfestivalen, hvor du kan se hele bygninger skåret ud af is! Ved at studere i Kina får du hver chance ud over de store byer og oplever alt, hvad landet har at tilbyde.

8. økonomien

Er der noget mere virkelig nødvendigt at sige om Kinas økonomi? Det er den næststørste i verden, efter USA, der er vokset med en sats på omkring 10% om året i de sidste 30 år. Men med et årligt BNP pr. Indbygger på under $ 4000 USD, er der stadig meget plads til at forbedre. Og hvilket andet land kan prale med at være en spiller på så mange områder som Kina? Ud over de traditionelle industrier inden for landbrug og produktion er landet også blevet verdensledende inden for områder som minedrift, solpaneler, højhastighedstog og telekommunikation. Kina er endda blevet verdens største bilmarked og overtog USA for første gang i 2009.

9. Skolerne.

Uanset om du leder efter et kortsigtet kinesisk sprogkursus eller søger en uddannelse, er der en institution i Kina, der passer til dine behov. Skræddersy dine sprogklasser til din egen tidsplan på Beijing Mandarin Academy. Tilbring din sommerindlæring Mandarin ved stranden ved Ocean University i Qingdao. Tag en klasse på Beijing Language and Culture University, den bedste skole i landet for kinesiske lærere. Udfordre dig selv på en institution som Peking University eller Tsinghua University, begge rangeret i top 60 i verden af ​​QS World University Rankings og The Times Higher Education World University Rankings. Uanset hvad du leder efter, kan du finde den her.

10. Fremtiden.

I vores sammenhængende og globaliserede verden er Kina og vil fortsætte med at være en del af vores liv, om vi kan lide det eller ej, så hvorfor ikke blive involveret? Mulighederne her er uendelige, mulighederne ubegrænsede. At komme til Kina er ikke kun den bedste måde at lære kinesisk på, det er også en fantastisk mulighed for at møde nye venner og skabe nye kontakter. Selvom du ikke planlægger at blive her på lang sigt, vil erfaringen med at studere i Kina være værd at lægge på dit CV eller CV, i det mindste. Mens resten af ​​verden smider i økonomiske og sociale doldrums, springer Mellemriget frem og bygger fremtiden: lær kinesisk i Kina og bygg din fremtid til

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om et af vores studier i udlandet i Kina? CSA's professionelle og erfarne internationale medarbejdere stræber efter at levere pålidelig og effektiv information og rådgivning.

Bemærk venligst, at du kan nå hvert kontor via email på info@chinastudyabroad.org

Eller på Skype på office-chinastudyabroad

Placeringer

Beijing

Beijing

London

London

Buenavista

Mexico City

Shanghai

Shanghai

Sydney

Sydney

Venedig

Venice

Madrid

Madrid

San Francisco

San Francisco

Toronto

Toronto