Amani Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor eksisterer vi

Vores mission er at udvikle fagfolk, der skaber social effekt.

Vi bygger tiltrængt talent og kapacitet til organisationer, der tager fat på sociale problemer, hvilket muliggør mere effektivt arbejde på tværs af hele den sociale sektor.

Vi udfører vores mission ved at skabe nye modeller for uddannelse og erhvervsuddannelse, der hjælper folk med at udvikle praktiske færdigheder og erfaringer, forstå deres egen ledelsesrejse og få de globale netværk, der er nødvendige for langsigtet karriere succes og personlig opfyldelse.

Vores ultimative mål er at se så mange mennesker som muligt at have karriere, hvor de har en positiv indflydelse i verden.

Vores historie

Amani Institute blev grundlagt i 2011 af Roshan Paul og Ilana Rabbat fra henholdsvis Indien og Argentina, som havde en samlet 25 års erfaring i at arbejde i socialt iværksætteri globalt. Gennem deres karriere i meget forskellige dele af verden, havde de været vidne til førstehånd

  1. den voksende sult for meningsfuld karriere i de mennesker, de mødte
  2. efterspørgslen efter højkvalitets talent fra førende organisationer over hele verden, og
  3. utilstrækkelighederne i videregående uddannelsessystem (herunder deres egne toprangerede universiteter) for at imødekomme denne tovejskrav

Som svar på det meget opfattede kløft mellem videregående uddannelser og beskæftigelsesmarkedet har de sat op for at oprette Amani Institute - et institut for læring med fokus på at forberede en ny generation af ledere, der håndterer verdens hårdeste problemer. Vores navn stammer fra swahili-ord for fred. Roten ordet "aman" betyder fred eller stabilitet i hvert land i buen fra Marokko til Indonesien.

Amani Institute åbnede sine døre i Nairobi (Kenya) i 2013, Sao Paulo (Brasilien) i 2015 og Bengaluru (Indien) i 2017.

Vores værdier

Hvorfor ikke et universitet?

McKinsey argumenterer overbevisende om, at en stor del af problemet [talent mangel] er, at pædagoger og arbejdsgivere arbejder parallelt universer - og at en stor del af løsningen ligger i at bringe disse to universer sammen. The Economist | Den store mangel

Ved ikke at sigte på at blive et universitet, bevarer vi evnen til at forblive innovative med hensyn til vores uddannelsesmodel og være tæt tilpasset arbejdsgivernes behov. Dette skyldes, at hvad arbejdsgiverne værdsætter i indkomne medarbejdere, ikke er tilstrækkeligt stillet af universiteterne, og omvendt, hvilke universiteter har det godt, er ikke værdsat højt af arbejdsgiverne. Selvom universiteter står over for en stigende efterspørgsel om at give flere muligheder for erfaringsmæssig læring af faglig udvikling, betyder deres orientering mod akademiske resultater, at de ikke kan levere, hvad arbejdsgiverne har det meste af. Ved at samarbejde meget med universiteter håber vi at støtte deres overgang til den type uddannelse, som både deres studerende og arbejdsgiverne ønsker.

Vores flagskibsprogram

375 Fæller fra 52 lande har allerede aflagt eksamen. Social Innovation Management Program løber to gange om året i 9 måneder: 5 måneder online og 4 måneder i Kenya, Indien eller Brasilien. Alle klasser afholdes på engelsk. Delvist stipendium til rådighed.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Executive courses »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kontakt
Besøgsadresse
Insecta Center, 2nd floor, Braeside Gardens, off Muthangari Road, Lavington,
Nairobi, Nairobi County, KE
Sociale medier
Besøgsadresse
Berlie Cross Road, 27, Magrath Rd, Ashok Nagar, Bengaluru, Karnataka 560025
Bengaluru, Karnataka, IN