Al Baher Arabic Language Training Center

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Al Baher din rute for succes til arabisk!

Arabisk tilbyder mange muligheder i livet og kan føre vejen til en vellykket fremtid. Uanset om din beslutning om at lære arabisk er for uddannelse, karriere eller simpelthen for en utrolig livserfaring, vil Al Baher sikre dig, at du kan nå dine mål. Vælg blandt vores forskellige arabiske sprogkurser, og lad vores venlige og professionelle instruktører lede dig til flydende. På dit kursus møder du studerende fra forskellige nationaliteter og har oplevelser, du aldrig vil glemme. Vores smukke, moderne sprogcenter findes i Al Batoul-komplekset, der ligger i Abdoun, et af de mest moderne områder i Amman-Jordanien. På grund af sin bemærkelsesværdige beliggenhed kan vores studerende nemt få adgang til forskellige restauranter, caféer, sportsforeninger og parker. Vi tilbyder også en række overnatningsmuligheder, sjove sociale aktiviteter, studier af Mellemøstas historie og kultur.

Hvorfor vælge Al Baher?

Al Baher Arabic Language Training Center giver omfattende, evidensbaseret arabisk sprogundervisning for studerende på alle niveauer og aldre gennem støttende sikre og kulturelle miljøer. Al Baher er etableret i 2005 og ligger i Amman, Jordan, og har til formål at støtte arabiske sprogstuderende i deres faglige, personlige og akademiske udvikling gennem en række nedsænknings- og undervisningskurser. Al Baher tilbyder sine tjenester gennem engagerede, uddannede instruktører med stor erfaring inden for sprogudvikling. Lær og forbedrer din arabiske med os for en unik og livsforandrende oplevelse. Vi lover dig et godt læringsmiljø, sjove og interessante lektioner, professionelle lærere, god værdi indkvartering og chancen for at udforske en af ​​verdens mest spændende byer.

Undervisningsmetoder

Vi følger en kommunikativ tilgang til at levere omfattende, evidensbaseret arabisk sprogundervisning til en bred vifte af studerende gennem en række programmer (herunder nedsænkning, klasseværelse og fjernundervisning). Hver af disse programmer illustrerer vores engagement i at levere de højeste standarder på arabisk sprogundervisning.

For at give en engagerende og relevant læringsramme fokuserer vores lektioner på forskellige emner, som varierer fra aktuelle forhold til dagligdags spørgsmål. Med hjælp fra vores professionelle og venlige lærere kan vores studerende vælge emner, der skaber interesse, diskussion og debat i klassen.

Hver studerende får mulighed for at være engageret i sproget ved at tage aktive dele i klassen diskussioner, ud over at arbejde på sprogfærdighederne, enten individuelt, i par eller i små grupper. Som elever lærer om andre klassekammerater og forskellige kulturer rundt om i verden, lærer de også korrekt arabisk udtale, øger og udvider deres ordforråd, lærer grammatik for at kunne danne korrekt sætningskonstruktion. Til sidst vil vores studerende kunne udtrykke sig på en præcis og passende måde, alt på arabisk!

Vores mål

Vores mission er at støtte arabiske sprogstuderende i deres faglige, personlige og akademiske udvikling gennem en række nedsænknings- og undervisningskurser. At overgå elevernes forventninger ved at tilbyde exceptionelle tjenester, undervise gennem innovation og anvende nuværende skræddersyede undervisningsformer. At stræbe efter at være den bedste i arabiske sprogprogrammer samtidig med at konkurrencedygtige priser opretholdes.

Hver elev, enten i niveau 1 eller 5, opmuntres og forventes at deltage aktivt i klassen, hvilket fremmer vores programs vægt på at udvikle en studerendes evne til at tale på arabisk.

Curriculum Design & Assessments

Vores læseplan er designet af vores tosprogede, professionelle indfødte arabiske specialister. Deres innovative tilgang og løbende forskning bidrager til at holde Al Baher i spidsen for fremskridt inden for sprogindlæringsmetoder og -teknologi. De overvåger altid vores elevernes behov for at sikre den høje kvalitet af vores kurser.

I begyndelsen af ​​deres læringsrejse sætter Al Baher-eleverne en placeringstest for at bestemme deres arabiske niveau, og så deltager de i en klasse med andre studerende på samme niveau, hvorigennem de modtager løbende vurdering gennem klassearbejder, lektier og regelmæssigt niveau tests.

Rapporter genereres, der giver detaljeret tilbagemelding om styrker og svagheder samt overordnede fremskridt for hver elev.

Vores hold

Al Baher Arabic Language Training Center beskæftiger 14 college-uddannede, credentialed personale til at yde venlig, høflig, effektiv, rettidig og punktlig service. Centrets pålidelige og faglige standarder opretholdes af vores motiverede tosprogede, veluddannede indfødte arabiske talende instruktører med over ti års erfaring inden for deres respektive fagområder. De er entusiastiske, venlige og vigtigst af alt - hver er fuldt certificeret og akkrediteret af ministeriet for videregående uddannelse for at opretholde vores strukturerede og omfattende klasser. De vælges med en høj grad af gennemgang, da de er nøglen til at gøre arabisk sjov og effektiv.

Vores instruktører fremlægger dokumentation til ansøgere rettidigt (fx test / interviewoplysninger) efterfulgt af passende meddelelse til ansøgere om deltagelse i prøver og interviews. Instruktørerne leverer resultater og meningsfuld feedback om test og interviews til ansøgere så tidligt som muligt og fortsætter med at overvåge udvalgte metoder og deres effektivitet og effektivitet.

Med vores energi, ekspertise og passion for at lære arabisk, er vores mål at hjælpe eleverne med at lykkes i et globalt samfund. På Al Baher har vi et team af mennesker til at byde dig velkommen og føle dig hjemme. Spørg dem om akademiske forhold, sociale aktiviteter eller det bedste sted få god kaffe! De er der for dig, de kan ledsage dig på de mange sociale aktiviteter, vi organiserer. De bliver dine vejledere, som du og dine nye internationale venner udforsker.

Campus

Vores centrum er beliggende i (Abdoun), et af de mest moderne områder i Amman, Jordan.

Det findes i Al Batoul Complex, en ny luksuriøs bygning, der indeholder mange fine butikker og mange andre faciliteter, ud over den bemærkelsesværdige placering, der nemt kan forbinde de studerende til forskellige restauranter, sportsforeninger, parker og det ligger inden for gåafstand fra Taj Mall, et af de nyeste indkøbscentre i Amman. Inden for fem-etagers indkøbscenter er talrige specialbutikker, en købmand (Cozmo), et dusin spisesteder og caféer og rummelige biografer. Al Baher ideelle beliggenhed og afslappet udendørs livsstil giver eleverne en enestående mulighed for at lære.

Klasser gennemføres i et behageligt institut, når eleverne nyder deres lektioner i centrale klimatiserede klasseværelser, forsynet med komfortable borde og stole, så de studerende frit kan interagere med hinanden. Hvert klasseværelse er forsynet med en stor højteknologisk skærm med det formål at holde vores elever forbundet med omverdenen og for at få det privilegium at nyde godt af vores instruktørers nyeste undervisningsmetoder ved hjælp af lyd / video undervisningsmidler. Studerende nyder en gratis brug af vores trådløse, wifi internet-netværk og terminaler, de er inviteret til at slappe af, studere eller lave deres lektier i vores studie lounge leveret med computere overkommelige for dem.

Placeringer

Amman

Address
Al Masarrah street 5 ,Zahran, Amman , Jordan
Amman, Amman Governorate, Jordan