Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Al Baher din rute for succes til arabisk!

Arabisk tilbyder mange muligheder i livet og kan føre vejen til en vellykket fremtid. Uanset om din beslutning om at lære arabisk er for uddannelse, karriere eller simpelthen for en utrolig livserfaring, vil Al Baher sikre dig, at du kan nå dine mål. Vælg blandt vores forskellige arabiske sprogkurser, og lad vores venlige og professionelle instruktører lede dig til flydende. På dit kursus møder du studerende fra forskellige nationaliteter og har oplevelser, du aldrig vil glemme. Vores smukke, moderne sprogcenter findes i Al Batoul-komplekset, der ligger i Abdoun, et af de mest moderne områder i Amman-Jordanien. På grund af sin bemærkelsesværdige beliggenhed kan vores studerende nemt få adgang til forskellige restauranter, caféer, sportsforeninger og parker. Vi tilbyder også en række overnatningsmuligheder, sjove sociale aktiviteter, studier af Mellemøstas historie og kultur.

Hvorfor vælge Al Baher?

Al Baher Arabic Language Training Center giver omfattende, evidensbaseret arabisk sprogundervisning for studerende på alle niveauer og aldre gennem støttende sikre og kulturelle miljøer. Al Baher er etableret i 2005 og ligger i Amman, Jordan, og har til formål at støtte arabiske sprogstuderende i deres faglige, personlige og akademiske udvikling gennem en række nedsænknings- og undervisningskurser. Al Baher tilbyder sine tjenester gennem engagerede, uddannede instruktører med stor erfaring inden for sprogudvikling. Lær og forbedrer din arabiske med os for en unik og livsforandrende oplevelse. Vi lover dig et godt læringsmiljø, sjove og interessante lektioner, professionelle lærere, god værdi indkvartering og chancen for at udforske en af ​​verdens mest spændende byer.

Undervisningsmetoder

Vi følger en kommunikativ tilgang til at levere omfattende, evidensbaseret arabisk sprogundervisning til en bred vifte af studerende gennem en række programmer (herunder nedsænkning, klasseværelse og fjernundervisning). Hver af disse programmer illustrerer vores engagement i at levere de højeste standarder på arabisk sprogundervisning.

For at give en engagerende og relevant læringsramme fokuserer vores lektioner på forskellige emner, som varierer fra aktuelle forhold til dagligdags spørgsmål. Med hjælp fra vores professionelle og venlige lærere kan vores studerende vælge emner, der skaber interesse, diskussion og debat i klassen.

Hver studerende får mulighed for at være engageret i sproget ved at tage aktive dele i klassen diskussioner, ud over at arbejde på sprogfærdighederne, enten individuelt, i par eller i små grupper. Som elever lærer om andre klassekammerater og forskellige kulturer rundt om i verden, lærer de også korrekt arabisk udtale, øger og udvider deres ordforråd, lærer grammatik for at kunne danne korrekt sætningskonstruktion. Til sidst vil vores studerende kunne udtrykke sig på en præcis og passende måde, alt på arabisk!

Vores mål

Vores mission er at støtte arabiske sprogstuderende i deres faglige, personlige og akademiske udvikling gennem en række nedsænknings- og undervisningskurser. At overgå elevernes forventninger ved at tilbyde exceptionelle tjenester, undervise gennem innovation og anvende nuværende skræddersyede undervisningsformer. At stræbe efter at være den bedste i arabiske sprogprogrammer samtidig med at konkurrencedygtige priser opretholdes.

Hver elev, enten i niveau 1 eller 5, opmuntres og forventes at deltage aktivt i klassen, hvilket fremmer vores programs vægt på at udvikle en studerendes evne til at tale på arabisk.

Curriculum Design & Assessments

Vores læseplan er designet af vores tosprogede, professionelle indfødte arabiske specialister. Deres innovative tilgang og løbende forskning bidrager til at holde Al Baher i spidsen for fremskridt inden for sprogindlæringsmetoder og -teknologi. De overvåger altid vores elevernes behov for at sikre den høje kvalitet af vores kurser.

I begyndelsen af ​​deres læringsrejse sætter Al Baher-eleverne en placeringstest for at bestemme deres arabiske niveau, og så deltager de i en klasse med andre studerende på samme niveau, hvorigennem de modtager løbende vurdering gennem klassearbejder, lektier og regelmæssigt niveau tests.

Rapporter genereres, der giver detaljeret tilbagemelding om styrker og svagheder samt overordnede fremskridt for hver elev.

Vores hold

Al Baher Arabic Language Training Center beskæftiger 14 college-uddannede, credentialed personale til at yde venlig, høflig, effektiv, rettidig og punktlig service. Centrets pålidelige og faglige standarder opretholdes af vores motiverede tosprogede, veluddannede indfødte arabiske talende instruktører med over ti års erfaring inden for deres respektive fagområder. De er entusiastiske, venlige og vigtigst af alt - hver er fuldt certificeret og akkrediteret af ministeriet for videregående uddannelse for at opretholde vores strukturerede og omfattende klasser. De vælges med en høj grad af gennemgang, da de er nøglen til at gøre arabisk sjov og effektiv.

Vores instruktører fremlægger dokumentation til ansøgere rettidigt (fx test / interviewoplysninger) efterfulgt af passende meddelelse til ansøgere om deltagelse i prøver og interviews. Instruktørerne leverer resultater og meningsfuld feedback om test og interviews til ansøgere så tidligt som muligt og fortsætter med at overvåge udvalgte metoder og deres effektivitet og effektivitet.

Med vores energi, ekspertise og passion for at lære arabisk, er vores mål at hjælpe eleverne med at lykkes i et globalt samfund. På Al Baher har vi et team af mennesker til at byde dig velkommen og føle dig hjemme. Spørg dem om akademiske forhold, sociale aktiviteter eller det bedste sted få god kaffe! De er der for dig, de kan ledsage dig på de mange sociale aktiviteter, vi organiserer. De bliver dine vejledere, som du og dine nye internationale venner udforsker.

Campus

Vores centrum er beliggende i (Abdoun), et af de mest moderne områder i Amman, Jordan.

Det findes i Al Batoul Complex, en ny luksuriøs bygning, der indeholder mange fine butikker og mange andre faciliteter, ud over den bemærkelsesværdige placering, der nemt kan forbinde de studerende til forskellige restauranter, sportsforeninger, parker og det ligger inden for gåafstand fra Taj Mall, et af de nyeste indkøbscentre i Amman. Inden for fem-etagers indkøbscenter er talrige specialbutikker, en købmand (Cozmo), et dusin spisesteder og caféer og rummelige biografer. Al Baher ideelle beliggenhed og afslappet udendørs livsstil giver eleverne en enestående mulighed for at lære.

Klasser gennemføres i et behageligt institut, når eleverne nyder deres lektioner i centrale klimatiserede klasseværelser, forsynet med komfortable borde og stole, så de studerende frit kan interagere med hinanden. Hvert klasseværelse er forsynet med en stor højteknologisk skærm med det formål at holde vores elever forbundet med omverdenen og for at få det privilegium at nyde godt af vores instruktørers nyeste undervisningsmetoder ved hjælp af lyd / video undervisningsmidler. Studerende nyder en gratis brug af vores trådløse, wifi internet-netværk og terminaler, de er inviteret til at slappe af, studere eller lave deres lektier i vores studie lounge leveret med computere overkommelige for dem.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Al Baher Arabic Language Training Center

Al-Baher tilbyder to nedsænkningskurser, som tilbydes hele året rundt, og de er ikke begrænset til vores normale programkalender. ... [+]

Al-Baher tilbyder to nedsænkningskurser, som tilbydes hele året rundt, og de er ikke begrænset til vores normale programkalender.

* Intensive Immersion: (4 - 12 uger)

Dette kursus fokuserer på at nedsætte eleverne i et autentisk arabisk miljø i en kort periode. Det foretrækkes af studerende, der ser på at forbedre eller opretholde deres eksisterende arabiske niveau eller forberede sig på at arbejde i et arabisk talende land

* Langsigtet nedsænkning: (3-12 måneder)

Dette kursus inviterer eleverne til at omslutte sig på sproget med intensiv instruktion. Studerende gennemgår overvågningstest ud over ugentlige lektionsplaner med klare, gensidigt definerede mål. Gennem en række læseplaner sikrer klasser passende og relevante færdigheder undervisning: tale, lytte, læse og skrive. Der lægges mere vægt på elevernes særlige interesser og anvendelser af sproget.... [-]

Jordan Amman
Åben tilmelding
Engelsk
1 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Al Baher Arabic Language Training Center

Al Baher tilbyder forberedelse kurser til sådanne eksamener, som vil være dit afgørende skridt i retning af succes, og med vores erfarne og professionelle instruktører vi ... [+]

Oversigt

Studerende har forskellige mål, som de er ivrige efter at opnå, som f.eks. Ønsker at have en karriere i et internationalt miljø eller opnå en konkurrencefordel i deres karrierevej. Andre ønsker måske at deltage i et arabisktalende universitet eller søge bedre muligheder for fremtidig beskæftigelse. For at kunne nå de ovennævnte mål skal de studerende tage en eller flere af nedenstående prøver. Al Baher tilbyder forberedelse kurser til sådanne eksamener, som vil være dit afgørende skridt i retning af succes, og med vores erfarne og professionelle instruktører vil vi sikre de bedste resultater for dig.

INTERAGENCY LANGUAGE ROUNDTABLE (ILR)

Interagency Language Roundtable (ILR) er en ufinansieret federal interagentorganisation etableret til koordinering og deling af information om sprogrelaterede aktiviteter på føderalt niveau. Det tjener som den førende måde for forbundsregeringens afdelinger og agenturer at holde sig ajour med fremskridt og implementering af teknikker og teknologi til sprogindlæring, sprogbrug, sprogprøvning og andre sprogrelaterede aktiviteter.... [-]

Jordan Amman
Åben tilmelding
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Al Baher Arabic Language Training Center

Hvis dit mål er at udvikle flydende ved hjælp af vores talte dialekt (Ammiya / kolloquial), tilbyder AL-Baher dette program for at maksimere din daglige interaktion og ko ... [+]

Oversigt:

Hvis dit mål er at udvikle flydende ved hjælp af vores talte dialekt (Ammiya / kolloquial), tilbyder AL-Baher dette program for at maksimere din daglige interaktion og kommunikation. Studerende vil kunne bruge arabisk i en multikulturel ånd, som kan hjælpe dem med at udvide deres horisonter og udvide deres sociale netværk.

3- Læs og forstå korte og enkle tekster eller meddelelser fra venner og vigtigste info i annoncer, der indeholder velbekendte ordforråd.

4- Skriv forståelige tekster om kendte emner, der beskriver oplevelser, begivenheder, følelser og reaktioner.... [-]

Jordan Amman
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
5 - 10 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Al Baher Arabic Language Training Center

En lille individuel opmærksomhed kan virkelig gå langt! En privat lektion betyder personlig fokus på dig. Du vil modtage din lærers uindividede opmærksomhed, plus vejledn ... [+]

En lille individuel opmærksomhed kan virkelig gå langt! En privat lektion betyder personlig fokus på dig. Du vil modtage din lærers uindividede opmærksomhed, plus vejledning og feedback, der er specifik for dig og dine mål.

Hvis du ønsker at forbedre dit niveau betydeligt på kort tid og målrette din læring til bestemte områder, skal du tilmelde dig en-til-en kursus på Al Baher og maksimere dine fremskridt gennem private lektioner. Dette er den mest fleksible og personlige kursus, der tilbydes året rundt på forespørgselsbasis. Private lektioner kan afholdes om dage eller aftener afhængigt af instruktørernes tilgængelighed.

Vi erkender, at nogle studerende har brug for en mere intens koncentration af timer, mens andre måske vil have en fuldstændig vægt på enten videnskaben eller færdighederne; Derfor tilbyder vi privat vejledning. Dine klasser vil blive designet specielt til at matche dine specifikke behov. Med individuel opmærksomhed er disse sessioner 100% fokuseret på dine krav. Indstil dine egne mål, og din lærer vil hjælpe dig med at nå dem.... [-]

Jordan Amman
Åben tilmelding
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk
Al Baher Arabic Language Training Center

Modern Standard Arabic (MSA) er det officielle arabiske sprog. Det kan skrives og talt, og der er ingen forskel mellem den skrevne og den talte formular. I sin skriftlige ... [+]

Oversigt:

Modern Standard Arabic (MSA) er det officielle arabiske sprog. Det kan skrives og talt, og der er ingen forskel mellem den skrevne og den talte formular. I sin skriftlige form er MSA sproget for litteratur og medier (bøger, aviser, gade skilte, butikker tegn osv.)

Den talte form er det sprog, der bruges på tv, i regeringen og i parlamentet og på officielle lejligheder (konferencer, seminarer osv.)

MSA-programmet på Al-Baher er opdelt i fire niveauer: (Begynder-Mellem-Mellem og Avanceret) Disse kurser sikrer en jævn overførsel for de studerende, der starter fra begynderniveau op til det avancerede niveau i overensstemmelse med normerne i det fælles europæiske referenceramme for sprog (CEFR).... [-]

Jordan Amman
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
5 - 12 uger
på universitet
Læs mere på dansk