Læs den officielle beskrivelse

CAMBRIDGE INTERNATIONAL COLLEGE GIVER akkrediteret, PROFESSIONAL UNDERSØGELSE og uddannelse fra Storbritannien, FOR MÆND OG kvinder verden ambitiøst for en vellykket karriere

Cambridge International College er en højt respekteret, erfarne, effektiv og professionel institution inden for uddannelsen, træning og uddannelse. Fokus for kollegiet, og vores første prioritet, er meget enkel; det er:

"At yde professionel, økonomisk overkommelige, høj kvalitet kurser, som giver vores medlemmer med viden, forståelse, evner og kompetence, og som vil gøre det muligt for vores medlemmer at få god beskæftigelse og opnå karriere succes."

Her er en anden 10 stykker information for dig at vide om Cambridge International College, som vi håber du vil finde relevant, interessant og trøstende:

 • Oprindelsen af ​​Cambridge International College tilbage til 1935 (2015 var det 80 års jubilæum). I 1935 fire herrer - den entrepreneurielle JJ Cleaver, akademiker Dr. Joseph Lee, lærer David Hume og administrator Leslie Cowham - kom sammen i Cambridge og London for at skabe en institution, der har positivt påvirket livet for millioner af mænd og kvinder i lande over hele verden - og stadig gør det 80 år senere.
 • Core aktiviteter og områder af ekspertise af kollegiet omfatter faglig skrivning, udvikling og produktion af Study & Uddannelse Materialer med en koncentration på business, ledelse og administration, og en bred vifte af relaterede fagområder som regnskab, marketing og HR. Disse Study Materials er en integreret del (inkluderet i gebyr) af den godkendte, godkendt og akkrediteret faglig karriere-udvikling Study & Training Programs og højere programmer tilbydes, hvilket fører til diplomer og højere Awards.
 • Kollegiet er akkrediteret, som blev godkendt, godkendt og anerkendt i Storbritannien og på verdensplan, herunder af The British Institute for læring og udvikling, EDI (Education Development International), den internationale sammenslutning for fjernundervisning (IADL), Institut for Ledelse & Management (ILM) , Evaluering & Akkreditering af Learning Providers (EALP), National Accreditation Board, TEVETA, og andre. Kollegiet har også opnået den prestigefyldte BILD Kvalitet Mark, er et registreret UK Learning Provider (UKRLP), og er også registreret med organer som Department for International Development.
 • Kollegiet tilbyder i øjeblikket over 100 forskellige kursus titler, og tilføjer løbende nye kurser, der opfylder kravene fra ambitiøse mænd og kvinder, der søger karriere succes, fra hele verden. Desuden kan kollegiet tider tilbyde - på særlig anmodning - skræddersyet og specielt tilberedt kursus titler, især forskellige specialiseringer til studentereksamen og EBA programmer, der tilbydes.
 • På ethvert givet tidspunkt kollegiet har normalt medlemmer fra mellem 100 og 125 nationer og lande rundt om i verden, hvilket gør kollegiet en virkelig en international institution. Den nuværende trykte Prospekt byder College Medlemmer og Kandidater fra mere end 65 af disse lande. Ved talrige lejligheder generationer af samme familie - fædre / mødre og deres sønner / døtre - har studeret med og opnået deres priser fra kollegiet.
 • Den nuværende rektor for Cambridge International College er Dr. Stephen M Lawson, en højt respekteret, meget erfarne, kendt pædagog. Dr. Stephen Lawson har besøgt alle kontinenter i verden, og sammen med kollegiet personale og ledere har et stort kendskab og erfaring behov ambitiøse mænd og kvinder over hele verden studie- og karriere. Dr. Stephen Lawson er nevø af en af ​​grundlæggerne af kollegiet, Dr. Jospeh Lee, og har været involveret i at forbedre livet for hundreder af tusinder af medlemmer (studerende og elever) og deres familier over hele kloden.
 • Mens de fleste af de medlemmer, der studerer med - eller som har studeret med - kollegiet gør det gennem akademiets professionelle distance-learning-metoden, kollegiet har også over 50 Affiliate organisationer rundt om i verden, som giver en vifte af tjenester, herunder: hjælpe ansøgere til at registrere i College og bliver en lokal kontaktperson; nogle Affiliates også give foredrag, klasseværelset eller tutorial støtte, som kan være på deltid eller fuld tid, eller om aftenen eller i weekenden; og en Undersøgelse tilsyn / overvågning service.
 • I gennemsnit mellem 30% og 60% af akademiets Medlemskab - indskrevet medlemmer (elever eller studerende) - består af mænd og kvinder, der er blevet anbefalet eller indført til kollegiet af tidligere eller nuværende medlemmer, eller som har re-indskrevet for yderligere undersøgelser med kollegiet efter at have gennemført et tidligere kursus med kollegiet.
 • Minimumsalderen for undersøgelse med CIC er 18; der er ingen maksimal aldersgrænse selvom vi mener, at den ældste person til at tilmelde var 84 år; dette var en gentleman - en læge - fra Trinidad & Tobago i Vestindien, som var åbne en ny medicinsk virksomhed og der havde brug for at vide, hvordan du kører det effektivt og med succes. Den nuværende Vice Principal af Cambridge International College, der var på en tur til Vestindien dengang, var i stand til at præsentere lægen med sin HD i Business Management & Administration, med deltagelse af Lægens kone og venner, og en gruppe af andre medlemmer, der også havde for nylig afsluttet deres CIC studier; dette fortsat en af ​​næstformændene Principal foretrukne historier fra hans 20 + år med kollegiet.
 • Kollegiet tager meget alvorligt dennes akkrediterede og godkendte status, dens troværdighed og godkendelse, og den høje anseelse og standarder (og kollegiet er glad for at lade medlemmernes succeser vidner om kvalitet og status for kollegiet - denne hjemmeside, regelmæssig nyhedsbreve og andre College publikationer giver eksempler på de nyheder, rapporter og succeshistorier for medlemmerne). Som en del af godkendt og akkrediteret status kollegiet regelmæssigt revideres af faglige og bemyndigede organer, som omfatter streng revision af: kvalitetssikring processer; indholdsstandarder struktur og vurdering for levering af læringsprogrammer; uddannelse og læring bestemmelse kvalitet; vedligeholdelse af passende mål og betingelserne for deres præstation; levere høj læring og kvalitetsudvikling.

SUCCESHISTORIER

"Tak hjælper mig at opgradere min læring, som også hjalp mig få optagelse i Graduate Training Institute for min post graduate certifikat i projektledelse. Med mine studier på din College mit nye selskab har avancerede mig et lån for mig at betale min gebyrer. "

Danial Cardinal Langton skrev fra Ghana

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Cambridge International College

For at lykkes globalt virksomhedsejere, medarbejdere, medarbejdere og ledere skal uddannes til at forstå den internationale handel - Dette program vil producere ledere og ... [+]

Diplom på International Business & Trade En praktisk og tilgængelig introduktion til det gode INTERNATIONAL BUSINESS, import og eksport; Programmet har også identificerer og redegør for faktorer, der skal tages op for at udvikle en effektiv EKSPORT markedsføringsplan.

For at lykkes globalt virksomhedsejere, medarbejdere, medarbejdere og ledere skal uddannes til at forstå den internationale handel - Dette program vil producere ledere og personale, som har en god forståelse af den internationale handel, er udstyret med viden og færdigheder til at hjælpe en virksomhed til succes internationalt. Eksport er ikke en aktivitet for utrænede salgschefer; eksport kan være givende og rentabel, hvis den gennemføres på en professionel måde, og hvis en effektiv international markedsføring strategi udvikles; så dette program lærer, hvordan man vurderer potentielle eksport og "produkt fit« og vigtigheden af ​​produkter, der opfylder de standarder og kulturelle krav i mållande. Det beskæftiger sig med marketing koncepter og værktøjer, og forklarer effektiv markedsføring koncepter og strategier til at bruge til at komme ind målmarkeder. Den undersøger prisfastsættelse, transport og logistik, valuta, dokumentation og forsikring, og international ret vedrørende kontrakter og det giver en praktisk, nyttigt og omfattende fundament i kravene til vellykket import og eksport.... [-]

Jersey Saint Peter
August 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge International College

Programmet fokuserer på planlægning, organisering og styring af logistik, Materialer & Supply Chain Management aktiviteter - centrale elementer for en vellykket forva ... [+]

Diplom på Logistik, Materialer & Supply Chain Management DENNE STORE PROGRAM GIVER UNDERVISNING PÅ Den brede vifte af aktiviteter i forbindelse med moderne logistik, materialehåndtering og supply chain management, HERUNDER: fysisk distribution, materialestyring, TRANSPORT, lette, KUNDESERVICE, INDKØB, ordrebehandling, indkøb, lager, lagerstyring, ordreplukning samt rangering, pakning og forsendelse, LOGISTIK PROJEKTLEDELSE.

Programmet fokuserer på planlægning, organisering og styring af logistik, Materialer & Supply Chain Management aktiviteter - centrale elementer for en vellykket forvaltning i enhver virksomhed - og det dækker strategisk planlægning og beslutningstagning som en vigtig del af forvaltningen processen. Programmet er ideelt for ledere og medarbejdere på alle niveauer, der er involveret i logistikaktiviteter eller i at sikre, at produkter og tjenester stilles til rådighed for kunderne (eller klienter eller tilsigtede modtagere) på det tidspunkt og sted, og i den tilstand og form ønskes, på en effektiv, lønsom og omkostningseffektiv måde.... [-]

Jersey Saint Peter
August 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge International College

Formålet med dette program er at producere kompetente, vidende, effektive og respekterede ledere, erhvervsfolk, administratorer og ledere. ... [+]

Executive Business Administration En FLEKSIBEL, underholdende og kvalitetsydelser til det internationale program TILBYDES ambitiøse MÆND OG KVINDER sigter mod at blive vellykket og effektiv ledere, ledere og ledende medarbejdere.

Formålet med dette program er at producere kompetente, vidende, effektive og respekterede ledere, erhvervsfolk, administratorer og ledere. På dette program vil du studere en lang række vigtige, interessante, tekniske, praktiske og faglige emner, og vil være i stand til at lære hurtigt og fornøje fra professionelt producerede studie- og undervisningsmateriale udarbejdet af førende eksperter. Du har også mulighed for at forberede en virksomhed projekt at blande det praktiske og teoretiske viden, og for at øge din analytiske evne. Programmet vil i høj grad forbedre dine evner og kompetencer og tage din viden og tillid til højere niveauer. Programmet er din vej til en succesfuld udøvende niveau karriere, og din mulighed for at specialisere sig i Business, Ledelse og administration.... [-]

Jersey Saint Peter
August 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge International College

En populær programmet, som yder specialiseret viden om bankvirksomhed og finansielle ledelse, med en solid forståelse eller mange vigtige aspekter af business og avancere ... [+]

Honours Diplom på Bank, finans og ledelse ET PROGRAM, der indeholder uddybende og interessant viden og forståelse på de vigtige KARRIERE inden for bankvirksomhed, FINANS, forretning og forvaltning.

En populær programmet, som yder specialiseret viden om bankvirksomhed og finansielle ledelse, med en solid forståelse eller mange vigtige aspekter af business og avanceret styring og administration. Besiddelse af en Honours Group Diploma demonstrerer viden og kunnen og angiver, at indehaveren har kompetence, forståelse og potentiale til at blive en succesfuld senior manager, administrator eller udøvende i hans eller hendes udvalgte område af undersøgelsen, og generelt industri, ledelse, business , bank, finans og andre karriere kald.... [-]

Jersey Saint Peter
August 2019
Engelsk
Fuldtid
21 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Cambridge International College

Dette program fortæller om moderne ledelse og administration - hvordan man planlægger, koordinerer, kontrol, motivere og bly - og hvordan man kan forstå og kontrollere de ... [+]

Honours Diplom på Ledelse & Arbejdsplads Sikkerhed Dette er en ideel FOR AKTUELLE krybber, vejledere, virksomhedsejere og medarbejdere med HR og / eller sundhedsmæssige & SIKKERHED ROLLE - OG enhver, der ønsker at blive en af ​​OVENSTÅENDE. FOKUS PÅ BLIVER EN FREMRAGENDE MANAGER, det dækker også et vigtigt område af sundhed og sikkerhed, og forskellige juridiske forpligtelser for ORGANISATIONER til medarbejdere, PERSONALE OG ANDRE.

Dette program fortæller om moderne ledelse og administration - hvordan man planlægger, koordinerer, kontrol, motivere og bly - og hvordan man kan forstå og kontrollere de praktiske, teoretiske og juridiske aspekter af sundhed og sikkerhed ledelse. Det forklarer funktioner, roller og ansvar for ledere og administratorer, og om ledelse og administration aktiviteter - og hvordan man kan være en kompetent, velinformeret og proaktiv manger med en god forståelse af juridiske og arbejdsmiljø forhold. Besiddelse af en Honours Group Diploma demonstrerer viden og kunnen og angiver, at indehaveren har kompetence, forståelse og potentiale til at blive en succesfuld senior manager, administrator eller udøvende.... [-]

Jersey Saint Peter
August 2019
Engelsk
Fuldtid
21 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Graduate Diploma

Cambridge International College

Dette program ser på markedsføring begreber fra et strategisk synspunkt, og giver en ramme for marketing og management tænkning; Kommissionen undersøger, hvordan at foret ... [+]

Beherskelse af Management HD på Marketing strategi Et program, som er en praktisk, STRATEGISK, ledelsesmæssige tilgang til markedsføring at afbalancere ORGANISATION mål og midler MOD behov og muligheder på markedet.

Dette program ser på markedsføring begreber fra et strategisk synspunkt, og giver en ramme for marketing og management tænkning; Kommissionen undersøger, hvordan at foretage strategisk planlægning marked og udvikle centrale strategi; at definere og opdele markederne, opbygge relationer gennem kundetilfredshed, kvalitet, værdi og service; og opnå vækst. Marketing har en afgørende business rolle - det hjælper med at identificere kundens behov og ønsker, og bestemmer, hvilke målmarkeder en virksomhed kan tjene og hvordan man bedst at gøre det; marketing hjælper så guide design af egnede produkter, tjenester og programmer til at tjene disse markeder. Dette program dækker disse centrale begreber og hvordan man anvender moderne strategisk markedsføring, herunder i produkter og tjenester virksomheder, forbruger- og erhvervsmarkedet, profit og non-profit organisationer, nationale og globale virksomheder og små og store virksomheder.... [-]

Jersey Saint Peter
August 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk