Cambridge International College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CAMBRIDGE INTERNATIONAL COLLEGE GIVER akkrediteret, PROFESSIONAL UNDERSØGELSE og uddannelse fra Storbritannien, FOR MÆND OG kvinder verden ambitiøst for en vellykket karriere

Cambridge International College er en højt respekteret, erfarne, effektiv og professionel institution inden for uddannelsen, træning og uddannelse. Fokus for kollegiet, og vores første prioritet, er meget enkel; det er:

"At yde professionel, økonomisk overkommelige, høj kvalitet kurser, som giver vores medlemmer med viden, forståelse, evner og kompetence, og som vil gøre det muligt for vores medlemmer at få god beskæftigelse og opnå karriere succes."

Her er en anden 10 stykker information for dig at vide om Cambridge International College, som vi håber du vil finde relevant, interessant og trøstende:

  • Oprindelsen af ​​Cambridge International College tilbage til 1935 (2015 var det 80 års jubilæum). I 1935 fire herrer - den entrepreneurielle JJ Cleaver, akademiker Dr. Joseph Lee, lærer David Hume og administrator Leslie Cowham - kom sammen i Cambridge og London for at skabe en institution, der har positivt påvirket livet for millioner af mænd og kvinder i lande over hele verden - og stadig gør det 80 år senere.
  • Core aktiviteter og områder af ekspertise af kollegiet omfatter faglig skrivning, udvikling og produktion af Study & Uddannelse Materialer med en koncentration på business, ledelse og administration, og en bred vifte af relaterede fagområder som regnskab, marketing og HR. Disse Study Materials er en integreret del (inkluderet i gebyr) af den godkendte, godkendt og akkrediteret faglig karriere-udvikling Study & Training Programs og højere programmer tilbydes, hvilket fører til diplomer og højere Awards.
  • Kollegiet er akkrediteret, som blev godkendt, godkendt og anerkendt i Storbritannien og på verdensplan, herunder af The British Institute for læring og udvikling, EDI (Education Development International), den internationale sammenslutning for fjernundervisning (IADL), Institut for Ledelse & Management (ILM) , Evaluering & Akkreditering af Learning Providers (EALP), National Accreditation Board, TEVETA, og andre. Kollegiet har også opnået den prestigefyldte BILD Kvalitet Mark, er et registreret UK Learning Provider (UKRLP), og er også registreret med organer som Department for International Development.
  • Kollegiet tilbyder i øjeblikket over 100 forskellige kursus titler, og tilføjer løbende nye kurser, der opfylder kravene fra ambitiøse mænd og kvinder, der søger karriere succes, fra hele verden. Desuden kan kollegiet tider tilbyde - på særlig anmodning - skræddersyet og specielt tilberedt kursus titler, især forskellige specialiseringer til studentereksamen og EBA programmer, der tilbydes.
  • På ethvert givet tidspunkt kollegiet har normalt medlemmer fra mellem 100 og 125 nationer og lande rundt om i verden, hvilket gør kollegiet en virkelig en international institution. Den nuværende trykte Prospekt byder College Medlemmer og Kandidater fra mere end 65 af disse lande. Ved talrige lejligheder generationer af samme familie - fædre / mødre og deres sønner / døtre - har studeret med og opnået deres priser fra kollegiet.
  • Den nuværende rektor for Cambridge International College er Dr. Stephen M Lawson, en højt respekteret, meget erfarne, kendt pædagog. Dr. Stephen Lawson har besøgt alle kontinenter i verden, og sammen med kollegiet personale og ledere har et stort kendskab og erfaring behov ambitiøse mænd og kvinder over hele verden studie- og karriere. Dr. Stephen Lawson er nevø af en af ​​grundlæggerne af kollegiet, Dr. Jospeh Lee, og har været involveret i at forbedre livet for hundreder af tusinder af medlemmer (studerende og elever) og deres familier over hele kloden.
  • Mens de fleste af de medlemmer, der studerer med - eller som har studeret med - kollegiet gør det gennem akademiets professionelle distance-learning-metoden, kollegiet har også over 50 Affiliate organisationer rundt om i verden, som giver en vifte af tjenester, herunder: hjælpe ansøgere til at registrere i College og bliver en lokal kontaktperson; nogle Affiliates også give foredrag, klasseværelset eller tutorial støtte, som kan være på deltid eller fuld tid, eller om aftenen eller i weekenden; og en Undersøgelse tilsyn / overvågning service.
  • I gennemsnit mellem 30% og 60% af akademiets Medlemskab - indskrevet medlemmer (elever eller studerende) - består af mænd og kvinder, der er blevet anbefalet eller indført til kollegiet af tidligere eller nuværende medlemmer, eller som har re-indskrevet for yderligere undersøgelser med kollegiet efter at have gennemført et tidligere kursus med kollegiet.
  • Minimumsalderen for undersøgelse med CIC er 18; der er ingen maksimal aldersgrænse selvom vi mener, at den ældste person til at tilmelde var 84 år; dette var en gentleman - en læge - fra Trinidad & Tobago i Vestindien, som var åbne en ny medicinsk virksomhed og der havde brug for at vide, hvordan du kører det effektivt og med succes. Den nuværende Vice Principal af Cambridge International College, der var på en tur til Vestindien dengang, var i stand til at præsentere lægen med sin HD i Business Management & Administration, med deltagelse af Lægens kone og venner, og en gruppe af andre medlemmer, der også havde for nylig afsluttet deres CIC studier; dette fortsat en af ​​næstformændene Principal foretrukne historier fra hans 20 + år med kollegiet.
  • Kollegiet tager meget alvorligt dennes akkrediterede og godkendte status, dens troværdighed og godkendelse, og den høje anseelse og standarder (og kollegiet er glad for at lade medlemmernes succeser vidner om kvalitet og status for kollegiet - denne hjemmeside, regelmæssig nyhedsbreve og andre College publikationer giver eksempler på de nyheder, rapporter og succeshistorier for medlemmerne). Som en del af godkendt og akkrediteret status kollegiet regelmæssigt revideres af faglige og bemyndigede organer, som omfatter streng revision af: kvalitetssikring processer; indholdsstandarder struktur og vurdering for levering af læringsprogrammer; uddannelse og læring bestemmelse kvalitet; vedligeholdelse af passende mål og betingelserne for deres præstation; levere høj læring og kvalitetsudvikling.

SUCCESHISTORIER

"Tak hjælper mig at opgradere min læring, som også hjalp mig få optagelse i Graduate Training Institute for min post graduate certifikat i projektledelse. Med mine studier på din College mit nye selskab har avancerede mig et lån for mig at betale min gebyrer. "

Danial Cardinal Langton skrev fra Ghana

Placeringer

Sankt Peter

Address
Heron House
JE3 7BY Sankt Peter, St. Peter, Jersey
Telefonnummer
+44 534 485485