Yokohama Design College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

YDC, Yokohama Design College , er en af ​​førende erhvervsskoler til at undervise Designs, også kendt i Japan for højt niveau japansk uddannelse.

YDC er beliggende i Yokohama, som ligger kun 30 minutter fra centrum af Tokyo, det er kun et minuts gang fra den nærmeste station, meget bekvemt sted.

I YDC har vi 3 skoler i en bygning, japansk sprogskole, designskole, gymnasium, internationale studerende og japanske studerende bruger det samme udstyr, faciliteter, der nemt kan få venner med japanske lokalbefolkningen, nyde sprog- og kulturudveksling.

Yokohama er en bayside by med fusion af multikultur og eksklusiv fortolkning af verden og har udviklet sig funktionelt hvert år, fyldt med tilstrækkelige miljøsteder til at studere design. Denne skole har aggressivt promoveret felttur forelæsninger ved hjælp af lokalitet karakteristika som foto / video optagelse i Minatomirai distriktet, skitsering på Red Brick Park og visning på Yokohama Museum.

På nuværende tidspunkt har vi 420 studerende, 180 i japansk sprogafdeling, 170 i Designafdelingen, 70 i gymnasiet.

I japansk sprogafdeling har vi studerende fra omkring 25 lande over hele verden.

De lærer japansk til deres eget mål, Universitetet i Japan, Kunstaktiviteter (Kunstuniversitet, Erhvervsskole) oplever bare at leve i hans / hendes drømmeland, Job erfaring ... ..

YDC tilbyder mange valgfri gratis program til at hjælpe vores elever med at opnå deres drøm, også aktiviteter til forståelse af japanske kulturer / tankegang mv.

Hvad YDC lærere og medarbejdere tænker først er "Må dine drømme gå i opfyldelse !!!"

Vi tilbyder også kort trem kursus for studerende, der ikke kan komme til Japan i lang tid på grund af deres studie eller jobplan. Du kan komme til Japan med Midlertidigt besøgendes visum, ophold og studere her i 3 måneder.

Placeringer

Yokohama

Address
1-33-6 Chuo, Nishi-ku, Yokohoma-shi, Kanagawa-ken
220-0051 Yokohama, Kanagawa-præfekturet, Japan

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig