Læs den officielle beskrivelse

Sushi, Shiawase, Sekai

(Sushi, Lykke, World)

Vi ønsker at skabe lykke i hele verden med Sushi. Vores mål er at uddanne ledere af japanske køkken, såsom sushi, og at forfølge folks lykke ved at sprede, udvikle og højne værdien af ​​japanske køkken i verden.

Siden grundlæggelsen i 2002 har Tokyo Sushi Academy tiltrukket opmærksomhed fra både indenlandske og internationale medier som den første skole for at træne sushi kokke i Japan og den eneste, der lærer sushi til professionelle kokke i engelsk.

Vi har mere end 4.000 alumner, og de fandt en ny karriere i mere end 50 lande siden TSA blev etableret 2002.

■ Hvordan klasse går? <1> Du kan tjekke vores skole liv på youtube ved blot at klikke på ovenstående link; https://www.youtube.com/watch?v=l-vBNUdUfMU

<2> Tokyo Sushi Academy blev introduceret af Reuters / TRT verden på youtube for nylig. Jeg tror, ​​dette 3min tv-program hjælper dig med at forstå mere om vores skole! https://www.youtube.com/watch?v=g9bpBT3K0NU

<3> Vi sender foto af daglig klasse på vores facebook side. https://www.facebook.com/tokyosushiacademytsukiji/ ■ vores kandidater Vi har mere end 4.000 alumner, og de fandt en ny karriere i mere end 50 lande siden TSA blev etableret 2002. En af vores kandidat fra Grækenland blev opkaldt blandt verdens 100 bedste kokke ved prisoverrækkelsen af ​​den første Chefs verdenstopmødet november 2017. http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

HVORFOR SUSHI / japanske køkken?

  1. Japanske køkken elskede i verden Ifølge undersøgelsen foretaget af Japans ministerium for landbrug, skovbrug og fiskeri, japanske restauranter eller japanske fusion restauranter drastisk øget deres antal fra omkring 24.000 i 2006 til 55.000 i 2013 og 89.000 i 2015.
  2. ”Japanske køkken,” den mest foretrukne udenlandske køkken I undersøgelsen om foretrukne udenlandske køkken, mennesker i Kina, Hongkong, Sydkorea, Taiwan, Frankrig og Italien valgte japanske køkken som deres mest foretrukne. (2013 Japanske Eksterne Økonomiske Organisation)
  3. Japanske kokke tilbage i landet På trods af stor efterspørgsel i verden, nutidens japanske kokke tendens til at forblive i et behageligt miljø i deres eget land, og er meget tiltrængt dermed japansk køkken kokke i verden.
  4. Udviklingen i ”Dashi” ”Umami” ”Dashi” og ”Umami”, de grundlæggende elementer i japanske køkken, tiltrækker opmærksomhed fra hele verden. Kokke af verdenskendte restauranter besøger Tokyo for at lære japansk køkken.
  5. Vellykkede tilfælde af japansk / japansk fusionskøkken Japanske fusion restauranter, såsom Nobu, Zuma, og Morimoto, er blevet en fødevare trend i verden.
  6. Vellykkede tilfælde af Edo-stil sushi restauranter i verden På grund af udviklingen af ​​distributionssystemer i de sidste ti år, blev det muligt ikke kun for høj klasse restauranter i Tokyo, men overalt i verden til at have fisk og skaldyr transporteret direkte fra fiskemarkedet Tsukiji. Som kræsne kunder stige, high-end Edo-stil sushi restauranter vist sig effektive til Hongkong, New York og Singapore.

HVORFOR TOKYO / Tsukiji?

  1. Tokyo, den mest konkurrencedygtige område for restauranter Med befolkning på over 12 millioner og mere end 150.000 restauranter, er Tokyo kendt som den mest konkurrencedygtige område for restauranter i verden. Byen byder ikke kun japanske, men også kinesiske, italienske, franske og thailandske restauranter, og du kan nyde godt af høj kvalitet retter til priser, der starter ved JPY500 (ca.. $ 4).
  2. Michelin anerkender Tokyo I 2015 226 restauranter i Tokyo fortjent stjerner i Michelin guiden. Byen efterlader Paris langt bagefter, som andenplads med 99 restauranter, og beviser, at det tjente stor anseelse blandt gourmeter.
  3. Kappabashi-The Street af Restaurant Goods Leverandører Kappabashi, berømt som Gade Restaurant Goods Leverandører, ligger cirka 30 minutter med tog fra Tsukiji. Gaden er foret med butikker af køkkenknive, falske display mad eller køkkenudstyr og tiltrækker de involverede med fødevareindustrien i hele verden. Du kan finde restaurant udstyr samt værktøjer til kokke.
  4. Storstilet mad begivenheder Tokyo er vært for store fødevarerelaterede begivenheder, såsom Foodex Japan, som afholdes i hver marts som den største udstilling af restaurationsbranchen i Asien, eller Japan International Seafood Show i august. Byen giver dig mulighed for at opbygge dit netværk indenfor fødevareindustrien.
  5. Tsukiji Tsukiji Skole ligger inden for 5 minutters afstand til fods fra den verdenskendte Tsukiji fiskemarkedet. Du kan opbygge dit netværk med leverandører på markedet for verdens bedste råvarer.
  6. Fire sæsoner Ved at opleve forår, sommer, efterår og vinter, kan du føle sæsonbestemt essensen af ​​japanske køkken og sushi. Det er den erfaring, du kan have kun i Japan.
  7. Dine egne aktiviteter i Japan I weekenden og helligdage, kan du nyde dine egne aktiviteter, såsom skiløb, tager et varmt forår bad, ser fyrværkeri eller kirsebærblomster, slutter hot pot parter eller drikke på Izakaya (en japansk stil pub).

HVORFOR TSA?

  1. Tidligere resultater og netværk Siden TSA grundlæggelse i 2002, mere end 4.000 alumner fundet en ny karriere i over 50 lande. Du kan møde kokke fra hele verden i jagten på det samme mål, og øge din intellektuelle motivation eller finde nye forretningspartnere.
  2. Det eneste skole, der lærer autentiske japanske køkken i engelsk TSA (Tokyo Sushi Academy) er den eneste skole, hvor du kan lære autentiske japanske køkken i engelsk. Der er andre skoler for japanske køkken, men de underviser i japansk og kræver sprogfærdigheder JLPT N-2-niveau (business-niveau).
  3. Instruktører Udestående fodboldspillere ikke altid gøre udestående trænere. Tilsvarende madlavning instruktører har brug for erfaring og fornuft. På området for sushi og japanske køkken, som kræver kokke til ”se og lære,” vore lidenskabelige instruktører vil drage fordel af deres erfaring i at undervise udlændinge og besvare hvert af dine spørgsmål.
  4. Praktiske lektioner + ressourcer TSA har ikke kun praktiske lektioner ved hjælp af forskellige fisk og ingredienser, men også bredt varierede engelske ressourcer om sushi og japanske køkken. Disse ressourcer vil give dig mulighed for at lære forskelligt, lige fra historien om sushi og japanske køkken til deres nyeste trend.
  5. aktiviteter Vi tilbyder også aktiviteter uden for klasseværelset, herunder ekskursioner til Tsukiji og Kappabashi, så du kan lære japanske køkken fra forskellige perspektiver.
  6. Støtte til livet i Japan TSA vil støtte dig til den bedste evne før og efter du ankommer til Japan, så du kan nyde dit ophold i Tokyo; Vi vil hjælpe dig med søgen efter boliger og forberedelse til livet i Japan ved at give en orientering og sikkerhed protokol i tilfælde af jordskælv.
  7. Karriere support Når du opgraderer TSA, vil vi hjælpe dig med at skifte job eller åbne en forretning.
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Tokyo Sushi Academy

Du vil lære fra japansk kniv håndtering til rå forberedelse fisk til sushi, fra basis til dybere viden! Alt om sushi at gøre! ... [+]

4 uger SUSHI KURSUS Du vil lære fra japansk kniv håndtering til rå forberedelse fisk til sushi, fra basis til dybere viden! Alt om sushi at gøre!

3 fordele ved denne COURSE Grundlæggende til avancerede teknikker Du kan erhverve en bred vifte af færdigheder og viden om sushi, herunder hvordan man bruger en japansk køkkenkniv, hvordan man forbereder ris til sushi (Shari), hvordan man kan rense og helbrede fisk, hvordan man kan gøre Edomae stil sushi, ruller eller sashimi, og fødevarehygiejne ledelse. En lang række skaldyr Du vil lære at lave sushi med mere end 20 typer af fisk og skaldyr: hvid, rød, små, mellemstore eller store fisk, skaldyr, blæksprutte eller blæksprutte. Tun, laks, King Fish og rejer er populære i udlandet, men du vil også beskæftige sig med grundlæggende fisk til Edomae stil sushi, såsom Kohada (kråse stamsild) eller Conger ål. Teknikker tilpasset hver enkelt ingrediens Edomae stil sushi bevarer ældgamle visdom af kokke i Tokyo (Edo), såsom Kobu-Jime og Su-Jime (hærdning med tang eller eddike) og Zuke (Marinering med sojasauce). At lære de grundlæggende teknikker, der bringer ud den bedste smag af ingredienser vil udvide mulighederne for din madlavning. ... [-]
Japan Tokyo
April 2020
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Tokyo Sushi Academy

8 uger Course, der kombinerer 4 uger Sushi Kursus og 4 uger Washoku er selvfølgelig mest populære og valgt med 70% af udenlandske studerende. ... [+]

8 uger sushi og Washoku (japansk køkken) COURSE 8 uger Course, der kombinerer 4 uger Sushi Kursus og 4 uger Washoku er selvfølgelig mest populære og valgt med 70% af udenlandske studerende. Vi tilbyder rabat på 50,000JPY fra den samlede pris.

4 uger SUSHI KURSUS Du vil lære fra japansk kniv håndtering til rå forberedelse fisk til sushi, fra basis til dybere viden! Alt om sushi at gøre!

3 fordele ved denne COURSE Grundlæggende til avancerede teknikker Du kan erhverve en bred vifte af færdigheder og viden om sushi, herunder hvordan man bruger en japansk køkkenkniv, hvordan man forbereder ris til sushi (Shari), hvordan man kan rense og helbrede fisk, hvordan man kan gøre Edomae stil sushi, ruller eller sashimi, og fødevarehygiejne ledelse. En lang række skaldyr Du vil lære at lave sushi med mere end 20 typer af fisk og skaldyr: hvid, rød, små, mellemstore eller store fisk, skaldyr, blæksprutte eller blæksprutte. Tun, laks, King Fish og rejer er populære i udlandet, men du vil også beskæftige sig med grundlæggende fisk til Edomae stil sushi, såsom Kohada (kråse stamsild) eller Conger ål. Teknikker tilpasset hver enkelt ingrediens Edomae stil sushi bevarer ældgamle visdom af kokke i Tokyo (Edo), såsom Kobu-Jime og Su-Jime (hærdning med tang eller eddike) og Zuke (Marinering med sojasauce). At lære de grundlæggende teknikker, der bringer ud den bedste smag af ingredienser vil udvide mulighederne for din madlavning. ... [-]
Japan Tokyo
April 2020
Engelsk
Fuldtid
8 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Tokyo Sushi Academy

Du vil lære at lave Dashi (japansk suppe lager) til berømte Tempura, Sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya fødevarer, Okonomiyaki og meget mere! ... [+]

4 uger Washoku (japansk køkken) KURSUS Du vil lære at lave Dashi (japansk suppe lager) til berømte Tempura, Sashimi, Yakitori, Tonkatsu, Izakaya fødevarer, Okonomiyaki og meget mere!

3 fordele ved denne COURSE Grundlæggende og anvendelser af Dashi og Umami Dashi er en bestand lavet af japanske ingredienser såsom katsuobushi (Bonito flager), Niboshi (tørrede små sardiner), tang og tørrede shiitake svampe. Også kendt som Umami er Dashi tiltrække opmærksomhed fra hele verden. Dashi er grundlæggende for Washoku, så du vil lære sine grundlæggende og applikationer: dets ingredienser, hvordan man kan gøre det, og hvordan man bruger det til retter. En bred vifte af japanske retter Japanske køkken har udviklet entydigt under indflydelse af fremmede kulturer fra oldtiden. Du kan lære en bred vifte af retter, herunder lokale mad serveret på Izakaya samt Tempura, Sashimi, Yakitori og Tonkatsu der er populære i udlandet. Værktøj og madlavning teknikker til Washoku Du vil lære fem teknikker-betjener rå (skæring), ulmende, griller, dampende og friturestegning-med japanske værktøjer, herunder en køkkenkniv. Madlavning teknikker, der appellerer til fem sanser og bringe det bedste smag af ingredienser er stærkt evalueret i verden, således at de vil hjælpe dig med at udvikle din fremtidige karriere. ... [-]
Japan Tokyo
April 2020
Engelsk
Fuldtid
4 uger
på universitet
Læs mere på dansk

Kursus

Tokyo Sushi Academy

På din anmodning, tilbyder vi også privatundervisning for begyndere til professionelle kokke. Timers Privat Lektion spænder fra 3 timer om dagen til 2 uger. ... [+]

Privat lektion TIL PROFESSIONELLE På din anmodning, tilbyder vi også privatundervisning for begyndere til professionelle kokke. Timers Privat Lektion spænder fra 3 timer om dagen til 2 uger.

SAG 1. BASICS FOR EDOMAE STYLE SUSHI

Timer En dag, en slot på 3 timer fra 09:00 til 18:00

Indhold

Hvordan at rengøre mellemstor fisk (Ex én slags fra Young Yellowtail, laks, hestemakrel.) - Hvordan at skære fisk - Praksis af Nigiri Sushi - Tasting

Fee

Fra 40,000JPY (3 timer / dag) Instruktion Fee, er Ingrediens omkostninger inkluderet Hvis vi ikke kan bestille en engelsktalende instruktør, kan blive opkrævet særskilt oversættelse gebyr. 8% Forbrug skat vil blive tilføjet Ingredienser, der anvendes i løbet kan variere afhængigt af betingelserne for købet. ... [-]
Japan Tokyo
April 2020
Engelsk
Fuldtid
6 - 6 dage
på universitet
Læs mere på dansk