Sophia University Summer School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sophias særlige egenskaber

Sophia Universitet førte til flytningen til internationalisering i Japan, der giver studie- og uddannelsesmuligheder, der tager højde for vores stadig mere komplekse verden. Universitetet har gennem årene skabt et originalt globalt netværk, der giver forskere og studerende fra udlandet mulighed for at undervise og studere i Japan, og japanske forskere og studerende skal gøre det samme i udlandet.

Sophia giver et fremragende uddannelsesmiljø for internationaliseringens æra, der dyrker "Mænd og kvinder for andre, med andre", som kan udmærke sig på verdensplan.

En af de øverste private universiteter i Japan

Sophias ry for ekspertise inden for bacheloruddannelse, fremragende kandidatprogrammer og et konkurrencedygtigt forskningsmiljø gør det muligt at opretholde sin placering som en af Japans største private universiteter. Studerende har en enorm fordel af evnen til at studere de seneste udviklinger inden for deres valgte fagområde med fremtrædende japanske og internationale fakultetets medlemmer. Reflekterende over kvaliteten af deres uddannelse er Sophia-kandidater højt anset som ledere på den globale arbejdsplads hos multinationale virksomheder og internationale organisationer.

Alle vores fakulteter og kandidatskoler byder internationale studerende velkommen. 1.148 internationale studerende kommer fra mere end 60 lande og fra alle dele af verden. Vores fakultet omfatter medlemmer fra mere end 20 lande, og de fleste fakultetets medlemmer har oversøiske studier og forskningserfaringer.


Japans pioner inden for global uddannelse

Sophia University har tilbudt engelsk-mellemstore programmer i mere end 60 år. Som en refleksion af den høje hensyntagen til dets track record som pioner inden for global uddannelse, blev universitetet for nylig valgt til en række subsidieprogrammer, der blev gennemført af Ministeriet for Uddannelse, Kultur, Idræt, Videnskab og Teknologi til internationalisering af universiteter i Japan, herunder Top Global Universities Project og Global 30 Project. Disse programmer bidrager til yderligere at styrke universitetets bestræbelser på at øge vores elevernes globale kompetence.

Samtidig sikrer aftaler med 206 oversøiske universiteter i 42 lande vores studerendes dynamiske mobilitet. Over 1.500 internationale studerende studerer hos Sophia fra hele verden og fremmer en internationaliseret campuskultur. Universitetet er også kendt for at opmuntre japanske studerende til at studere i udlandet med et bredt spektrum af programmer. Både indkommende og udgående studerende vil opdage, hvordan uddannelse virkelig kommer til live i en international kontekst hos Sophia.


Mangfoldighed på en campus i den fascinerende by Tokyo

Sophia Universitet har et kompakt fodspor, der samler alle fakulteter og kandidatskoler i videnskab og humaniora på en enkelt campus. Denne tilgang giver betydelige fordele for universitetets programmer ved at uddybe uddannelsesmobilitet, samarbejde og specialisering. Ved at tilbyde et miljø, der bringer studerende og fakultetets medlemmer fra forskellige kulturelle, sproglige og religiøse baggrunde sammen, fungerer campus som et mikrokosmos af det globale samfund. Ikke mindre gavnligt er universitetets placering i Tokyo, en storhed, der inviterer eleverne til at nyde alle fordelene ved sin state-of-the-art teknologi, faciliteter og infrastruktur. Bedst af alt byder byen på en uvurderlig mulighed for at opleve en unik kultur, hvor traditionelle og moderne elementer blander sig.


Bred vifte af engelsk-mellemstore programmer

Studerende kan studere business og økonomi, videnskab og teknologi, og miljøstudier, alle styrker i Japan, på engelsk. Sophia har også en lang tradition i japanske studier. Monumenta Nipponica, en engelsk-medium faglig tidsskrift, der tjener som en vigtig ressource for forskere, der studerer Japan over hele verden, redigeres på universitetet.

Følgende programmer tilbyder udelukkende engelsk-medium læseplan:

Bachelor niveau:

  • Liberal Arts
  • Videnskab og teknologi

Graduate niveau:

  • Globale studier
  • Globale Miljøundersøgelser
  • TESOL (Undervisning engelsk til talere af andre sprog)
  • Videnskab og teknologi

Ikke-uddannelsesprogrammer:

  • Liberal Arts
  • Center for Sprogundervisning og Forskning (japansk-sprogkursus)
  • Korte programmer (asiatiske studier, japanske studier og japansk sprog og kultur)


Kendt for at tilbyde højkvalitets sprogundervisning

Siden starten har Sophia lagt vægt på fremmedsprogsuddannelse, og Sophia-kandidater er højt anset for deres usædvanlige sprogfærdigheder og kommunikationsfærdigheder. Center for Sprogundervisning og Forskning tilbyder kurser på 22 sprog til japansktalende studerende. Centret giver også en bred vifte af japanske kurser til internationale studerende. Udover at fremme evnen til at udnytte fremmedsprogsfærdighed, da de forfølger karriere i en stadig mere global og forskelligartet verden, har Sophia University til formål at lægge grunden til elevernes evne til at bruge fremmedsprog til logisk at udvikle deres egne måder at tænke på, præsentere deres tanker , og forhandle på et dybere niveau.

Placeringer

Chiyoda

Address
102-8554 Chiyoda, Tokyo, Japan