J.F. Oberlin University Summer Session

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om sommeren åbner JF Oberlin University sine døre endnu bredere til verden

Sommersessionen på JF Oberlin University er et fire-ugers intensivt program i forstæderne i Tokyo. Kurser, der tilbydes i 2018, vil være to forretninger, to kulturelle klasser og to japanske sprogkurser, som alle er udviklet af kurser, der allerede er en del af JFOUs almindelige pensum. Hvert kursus giver deltagerne mulighed for at have førstehånds erfaring gennem ikke kun teoretisk studie, men også udflugter og foredrag fra gæstepersonale. Efter afslutningen af ​​hvert kursus, vil deltagerne blive udstedt et officielt transkript fra JF Oberlin University (2credits / kursus).

  • Fornuftig pris
  • Kurser tilbydes på engelsk
  • Diskussionsbaserede klasser
  • Kreditterende kurser
  • Intet japansk sprogkrav

Om JFOU

JF Oberlin Universitet har næsten 9.000 studerende, herunder kandidatstuderende og studerende fra udlandet. Hvert år har vi omkring 550 udenlandske studerende indskrevet på universitetet. Vi har også over 140 partnerskoler i mere end tyve lande og regioner rundt om i verden. Vores japanske studerende erhverver praktisk erfaring gennem en række forskellige programmer, herunder ikke kun sprogstudier og akademiske udvekslingsprogrammer, men også frivillige programmer og praktikophold. Universitetet har etableret fem oversøiske kontorer for at udføre forskellige aktiviteter i international udveksling og støtte studerende, der studerer i udlandet .

Tokyo

Specialavdelingen dækker 621 kvadratkilometer og har en befolkning på 9 mio. Det tiltrækker besøgende ikke kun fra udlandet, men også fra hele Japan med sin koncentration af virksomheder og kommercielle faciliteter, veludviklet trafiknetværk og utallige kulturinstitutioner og turistmål. Kontorerne i Tokyo Metropolitan Government, den nyligt restaurerede Tokyo Station Building og Tokyo Skytree er blot nogle få eksempler på sightseeing steder fuld af historie og tradition. Stadig generering af nye seværdigheder er Tokyo uden tvivl en af ​​de mest avancerede i verden .

Machida

Sameksistensen af ​​"gammel god natur og tradition" og "ny kultur" er en stor charme af turistbyen Machida. Byen har indkøbscentre, god mad og forskellige attraktioner. Fra Machida er der en nem forbindelse til det centrale Tokyo.

Placeringer

Tokyo

Address
3758 Tokiwa-machi, Machida-shi, Tokyo 194-0294 Japan
Tokyo, Japan