Læs den officielle beskrivelse

Afdelinger og Kurser på Beppu Mizobe Gakuen College Beppu Mizobe Gaken College har fire afdelinger under der findes forskellige 2-årige kurser. To af de afdelinger, Department of Contemporary Life Design og Institut for Fødevarer og Ernæring, har udtænkt særlige kurser for internationale studerende, som beskrevet nedenfor. Kom og oplev alt, hvad vi har at tilbyde dig og investere i din fremtid på Mizobe!

Institut for Contemporary Life Design: En opfylder to års program med en indholdsrige læseplan kombineret med "hands on" erfaringer, og stærk støtte fra fakultetet som studerende arbejder hen imod at få certificeret i deres respektive områder. Studerende er i stand til at tage klasser, der interesserer dem fra andre kursus læreplanerne, som gør det muligt for dem at opnå specialiserede oplysninger i deres egen kurs, men også at studere en bred vifte af emner.

Institut for Fødevarevidenskab og Ernæring: Denne afdeling har til formål at producere kulinariske fagfolk og ernæringseksperter, der er godt skolet i specialviden om ernæring, mad og madlavning, og sundhed. Studerende er i stand til at opnå forskellige certificeringer og færdigheder, som er en fordel, når jobsøgning, mens de er indskrevet uden ekstra omkostninger ud over de udpegede undervisning betalinger, der er mest sandsynligt relateret til, hvorfor beskæftigelsesfrekvensen for denne afdelingens kandidater overstige 90% hvert år. Der er én "International Student kursus" inden for denne afdeling.

Institut for Early Childhood EducationDette er et to-årigt uddannelsesprogram for studerende, hvis mål er at blive instruktører på daginstitutioner eller børnehaver. Der er andre certifikater og licenser, som de studerende kan få gennem deres studier som "Fritid Instruktører" og "Peer Hjælpere."

Institut for Certified plejepersonaleDenne afdeling tjener til at fremme certificerede pleje arbejdstagere, der er i stand til at kommunikere problemfrit med ældre og handicappede, og som besidder de færdigheder til at levere husarbejde og hverdagsliv støtte med respekt individuelle rettigheder.

International Exchange og aktiviteter for internationale studerende Beppu Mizobe Gakuen College er en relativt lille junior college, men vi indse vigtigheden af ​​at udvide globalt og nyde dynamikken, at internationale studerende bringe til vores campus. Selv internationale studerende kan have svært ved først med deres japanske undersøgelser og andre akademikere, der er rigeligt støtte fra fakulteter og personale, der vil støtte i at overvinde de indledende udfordringer.

Færdigheder i japansk er naturligvis vigtigt, især med hensyn til at søge beskæftigelse i Japan. Men kendskab til japansk kultur og etikette er lige så vigtig. På trods af den stringens af akademikere, Beppu Mizobe Gakuen College ønsker også internationale studerende til at have det sjovt og giver mange aktiviteter og oplevelser, der vil give dem mulighed for at observere og prøve deres egen hånd på japansk traditionel kunst såsom blomst arrangement, te ceremoni, dressing i kimono , japansk madlavning, og mange andre. Der er ekskursioner i løbet af året, besøg på japanske grundskoler, deltagelse i lokale festivaler, involvering i frivilligt arbejde, og masser af muligheder for udveksling med lokalbefolkningen. Der er studerende kører kulturelle klubber (Tea Ceremony Club, kinesisk Cultural Klub, etc.), sportsklubber (japansk bueskydning, svømning, basketball, etc.), på campus, at internationale studerende er velkomne til at deltage.

Placering Den Beppu Mizobe Gakuen College campus ligger i Kyushu, den sydligste ø af de fire øer, der udgør Japan. For at være mere specifik, er Beppu Mizobe Gakuen College ligger i Beppu City Oita Prefecture. Beppu City er en mid-size by på ca. 120.000, og er nabobyen til Oita Prefecture hovedstad Oita City. Beppu er kendt for sine varme kilder, omkring 2.700 fjedre i Beppu alene, og for sin "hot foråret turisme", der bringer mange mennesker til denne by hvert år for at slappe af og nyde de smukke naturlige omgivelser i området.

Mange internationale studerende billede de større byer i Tokyo eller Osaka, når de forestiller Japan i deres sind, men vi stolte af at kunne tilbyde de studerende, hvad de byer kan ikke - et glimt af den "sande" Japan. Kyushu er især kendt for at holde fast i japanske traditioner og lokale smag, som kan være sværere at finde i byerne i landet.

Beppu s sikkert miljø og billige leveomkostninger i tillæg til dens placering og nærhed til andre asiatiske lande, gør det til et ideelt sted for internationale studerende til at begynde deres liv i Japan.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Beppu Mizobe Gakuen College

Vi lever i en tid, der kræver, at oplysninger udformes på en måde, der er funktionelt, men visuelt stimulerende. Studerende er i stand til at opnå certificering som Deskt ... [+]

Vi lever i en tid, der kræver, at oplysninger udformes på en måde, der er funktionelt, men visuelt stimulerende. Studerende er i stand til at opnå certificering som Desktop Publisher designere, webdesignere og andre efter endt uddannelse.

[-]
Japan Beppu
April 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Beppu Mizobe Gakuen College

Internationale studerende i dette kursus vil primært fokusere på japanske sprogstudier samtidig opnå specialviden om ernæring. Studerende vil sigte mod at bruge sproget o ... [+]

Internationale studerende i dette kursus vil primært fokusere på japanske sprogstudier samtidig opnå specialviden om ernæring. Studerende vil sigte mod at bruge sproget og andre færdigheder, som de har opnået ved at overføre som en 2. eller 3. års studerende til en 4-årig universitetsuddannelse efter endt uddannelse.

[-]
Japan Beppu
April 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Beppu Mizobe Gakuen College

Internationale studerende vil studere de grundlæggende elementer i international business og opnå den nødvendige internationale raffinement for dem at være aktive på den ... [+]

Internationale studerende vil studere de grundlæggende elementer i international business og opnå den nødvendige internationale raffinement for dem at være aktive på den internationale business scene mens han studerede japansk. Studerende indskrevet i dette kursus vil sigte mod at opnå certificering værdsat af japanske virksomheder som informationsbehandling Specialister, Certified Erhvervsfolk og computing-relateret certificering.

[-]
Japan Beppu
April 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Beppu Mizobe Gakuen College

Med det formål at blive "virkelig internationale menneskelige ressourcer," studerende vil studere japansk intensivt, så de er i stand til at overføre så 2. eller 3. års s ... [+]

Med det formål at blive "virkelig internationale menneskelige ressourcer," studerende vil studere japansk intensivt, så de er i stand til at overføre så 2. eller 3. års studerende på andre universiteter efter endt uddannelse fra Beppu Mizobe Gakuen College eller endda gå videre til forskerskolen. Studerende vil nå en japansk færdighed, der vil give dem mulighed for at tilpasse sig til Japans akademiske og levende miljøer. Studerende vil sigte mod at passere N1 niveau af den japanske sprogtest i deres andet år.

[-]
Japan Beppu
April 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Beppu Mizobe Gakuen College

hans kursus har til formål at fremme fagfolk, der vil arbejde i modebranchen. Dette kursus har en varieret pensum designet til at stimulere elevernes levende fantasi. Stu ... [+]

hans kursus har til formål at fremme fagfolk, der vil arbejde i modebranchen. Dette kursus har en varieret pensum designet til at stimulere elevernes levende fantasi. Studerende vil tage klasser på tøj design ud over at studere modebranchen og kan gå på at blive certificeret som Mode og skønhed Advisors i tillæg til andre certificeringer.

[-]
Japan Beppu
April 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk