University of Pisa Summer & Winter Schools

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Pisa er en offentlig institution med 20 afdelinger , med forskningscentre på højt niveau inden for landbrug, astrofysik, datalogi, ingeniørvidenskab, medicin og veterinærmedicin. Desuden har universitetet tætte forbindelser med forskningsinstitutternes pisaninstitutter med mange kulturinstitutioner af national og international betydning og med industrien, især informationsteknologi , der gik gennem en fase med hurtig ekspansion i Pisa under nitten seksti og halvfjerdserne.

Universitetet i Pisa blev officielt oprettet i 1343 , selvom en række lærde hævder, at dets oprindelse dateres tilbage til det 11. århundrede.

De tidligste beviser for en Pisan "Studium" dateres til 1338, da den berømte jurist Ranieri Arsendi overførte til Pisa fra Bologna. Han blev sammen med Bartolo Da Sassoferrato , en lektor i civilret, betalt af kommunen for at undervise i offentlige lektioner.

Den pavelige tyr ' I supremae dignitatis ', som blev tildelt af pave Clement VI den 3. september 1343, anerkendte Pisa 'Studium' som en ' Studium Generale '; en institution for videreuddannelse, der er grundlagt eller bekræftet af en universel myndighed, paveskabet eller imperiet. Pisa var en af ​​de første europæiske universiteter, der kunne prale af denne pavelige attestation, som garanterede den universelle, juridiske værdi af sine uddannelsesmæssige kvalifikationer.

De første undervisede emner var: teologi, civilret, canon lov og medicin. I 1355 begyndte den velkendte kommentator Dante's Divine Comedy Francesco Da Buti at undervise på "Studium".

Pisa og dets "Studium" gennemgik en kriseperiode omkring det 15. århundrede. Florentinernes erobring af byen ødelagde dets økonomiske og sociale liv. Faktisk er der mangel på dokumentation for universitetets regelmæssige funktion i årtier.

I 1473 genoptog Pisan Studium sin systematiske udvikling takket være Lorenzo dei Medici , og bygningen af ​​en bygning til undervisning blev afholdt i 1486. ​​Bygningen blev senere kendt som Palazzo della Sapienza Piazza del Grano i det fjortende århundrede. Billede af en cherub blev placeret over porten "Dell'Abbondanza", der fører til Piazza, stadig i dag symbolet på universitetet .

Efter oprør mod Firenze i1494 og efterfølgende krig led Pisan Studium en periode med tilbagegang og blev overført til Pistoia, Prato og Florence. Den ceremonielle genåbning af universitetet, den 1. november 1543, regeret af Duke Cosimo I dei Medici , blev betragtet som en anden indvielse. Kvaliteten af ​​universitetet blev fremmet ved loven fra 1545, og pisan-athenaeum blev en af ​​de vigtigste i Europa til undervisning og forskning. Stolen for "Semplici" (Botanik) blev holdt af Luca Ghini , grundlægger af verdens første botaniske have, efterfulgt af Andrea Cesalpino , som pionerer den første videnskabelige metode til klassificering af planter og betragtes som en forløber ved opdagelsen af ​​blodcirkulationen . Gabriele Fallopio og Marcello Malpighi foredragte i Anatomi og Medicin.

Galileo Galilei, som blev født og studeret i Pisa, blev professor i matematik ved Pisan Studium i 1589.

Universitetets rolle som en statsinstitution blev stadig mere accentueret under Medici storhertugdagsperioden. En protektionistisk politik sikrede en konsekvent kerne af lærde og lærere: Lovgivningen udstedt af Cosimo I, Ferdinando I og Ferdinando II forpligtede dem, der havde til hensigt at opnå en grad til at deltage i Studium of Pisa. I denne periode ses forskellige berømte talforelæsninger i Pisa, især inden for lov og medicin .

Universitetets udvikling fortsatte under Lorenas. De afsluttede opførelsen af ​​det astronomiske observatorium (et projekt indledt af Medicis) samt berigelse af universitetsbiblioteket med vigtige publikationer, udvikling af Botanisk Have og Naturvidenskabsmuseum og oprettelse af nye stole, såsom eksperimentel fysik og kemi.

Anneksationen af ​​Toscana til Napoleon Empire resulterede i omdannelsen af ​​Studium til et kejserligt akademi: Athenæum blev en filial fra Paris Universitet, og kurser og studieprogrammer blev struktureret efter den franske offentlige uddannelsesmodel. Der blev etableret fem nye fakulteter (teologi, lov, medicin, videnskab og litteratur) sammen med undersøgelser, forskellige kvalifikations titler og afhandlinger. I 1813 blev 'La Scuola Normale Superiore ' oprettet som en gren af ​​'Ecole Normale de Paris'.

Restaureringen kunne ikke annullere virkningerne af Napoleons oplevelse. Den første kongres af italienske forskere blev afholdt i Pisa i 1839 . 421 forskere og over 300 eksperter fra forskellige discipliner diskuterede zoologi, komparativ anatomi, kemi, fysik, matematik, agronomi, teknologi, botanik, vegetation fysiologi, geologi, mineralogi, geografi og medicin.

I 1839 - 1840 førte uddannelsesdirektøren Gaetano Giorgini til den vigtigste reform på universitetet i Pisa ved at øge antallet af fakulteter til seks (teologi, lov, litteratur, medicin, matematik og naturvidenskab) og skabte verdens første formand for landbrug og fåravl.

I 1846 blev Scuola Normale genåbnet. I mellemtiden spredte liberale og patriotiske idealer sig på Athenaeum og en bataljon af universitetet - sammensat af forelæsere og studerende - skelnet sig i slaget ved Curtatone og Montanara i 1848 .

Under 'Second Restoration', i 1851, forenede Leopoldo II universiteterne i Pisa og Siena i et unikt etruskisk athenæum, der var motiveret dels af økonomiske grunde, men primært til politisk kontrol. Teologiens og lovens fakulteter hvilede i Siena; mens de af litteratur, medicin, matematik og naturvidenskab forblev i Pisa. Efter den florentinske opstand og storhertugens flygtning i 1859 var en af ​​de oprindelige foranstaltninger, som den foreløbige regering pålagde, tilbagebetaling til byen Pisa af dets Studium med alle seks fakulteter.

Ved kongeriget Italiens fødsel blev universitetet i Pisa en af ​​de nye staters mest prestigefyldte kulturinstitutioner . Mellem anden halvdel af den nittende og første halvdel af det tyvende århundrede undervisede følgende prestigefyldte foredragsholdere i Pisa: advokaterne Francesco Carrara og Francesco Buonamici , filologerne Domenico Comparetti og Giovanni D'Ancona , historikere Pasquale Villari , Gioacchino Volpe og Luigi Russo , filosof Giovanni Gentile , økonom Giuseppe Toniolo og matematikere Ulisse Dini og Antonio Pacinotti . Det første europæiske institut for historisk lingvistik blev grundlagt i Pisa i 1890 .

I fascismens år var Pisa Athenaeum et aktivt center for politisk debat og antifascistisk organisation .

Efter anden verdenskrig vendte universitetet i Pisa tilbage til avantgarde på mange områder af viden . Til fakulteterne for ingeniør og apotek, etableret før krigen, blev der tilføjet økonomi, fremmedsprog og litteratur og politik. I 1967 blev "Scuola Superiore di Studi Universitari e Perfezionamento S. Anna" grundlagt, som sammen med 'La Scuola Normale' dannede et højt prestigefyldt lærings- og undervisningscenter.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Italiensk
  • Engelsk

Se Foundation Year » Se Summer courses » Se kurser » Se Health Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Foundation Year

Foundation Course in Humanities (FCH)

på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Italien Pisa

[+]

De resterende 24 point består af kurser i det italienske sprog og kultur for at udgøre 60 point.

Italienske statsborgere, der er i besiddelse af en gymnasium, kan få adgang til grundkursusen, hvis de har:

[-]

Foundation Course in Sciences (FCS)

på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Italien Pisa

[+]

De resterende 24 point består af kurser i det italienske sprog og kultur for at udgøre 60 point.

[-]

Kursus

Vinterskole, der muliggør teknologier til industrielt internet af ting (ET-I2OT 2018) 4. udgave

på universitet Fuldtid 6 dage October 2019 Italien Pisa

Den 4. udgave af skolen "Aktivering af teknologier til industrielt internet af ting" er organiseret til at tilbyde 48 timers foredrag inden for elektronik, elektromagnetik og netværk for ting til internettet (IoT), der retter sig mod et publikum af fagfolk / praktikere, Master og ph.d.-studerende, forskere i tidlig fase med baggrund i IKT. [+]

VinterskoleAktivering af teknologier til industrielt internet af ting (ET-I2oT 2018)4. udgave

Organiseret af Institut for Informationsteknologi (DII), University of Pisa

Lokal: Mødelokale Ground Floor, DII, via G. Caruso 16, 56122, Pisa

Sigte

Den 4. udgave af skolen "Aktivering af teknologier til industrielt internet af ting" er organiseret til at tilbyde 48 timers foredrag inden for elektronik, elektromagnetik og netværk for ting til internettet (IoT), der retter sig mod et publikum af fagfolk / praktikere, Master og ph.d.-studerende, forskere i tidlig fase med baggrund i IKT.

Sommerkolen giver teoretiske og praktiske erfaringer med de seneste fremskridt inden for aktivering af teknologier til fremtidige trådløse transceivere, systemer og netværk i scenarier som IoT, Industry 4.0 og Cyber-Physical-Systems (CPS). Trådløse kredsløb og systemer og internetteknologi bliver vedvarende i mange applikationsområder som logistik (f.eks. RF-identifikation), køretøjsindustrien (f.eks. Forbundne biler, avancerede førersystemer, V2V og V2I trådløs kommunikation, radar, lidar), automatisering i industrielle eller domotiske scenarier (f.eks. trådløs sensor og aktuator netværk), smart fremstilling (f.eks. industri 4.0), sundhed... [-]


Summer course

Pisa-Tor Vergata-Hokkaido Sommerskole om matematik og dets applikationer

på universitet Fuldtid August 2019 Italien Pisa

I år deltog universitetet i Rom Tor Vergata i organisationen af ​​en fælles sommerskole. [+]

Efter 3 succesfulde udgaver af sommerkolen Hokkaido-Pisa i matematik. I år deltog universitetet i Rom Tor Vergata i organisationen af ​​en fælles sommerskole.

Skolen vil foreslå senior bachelor og graduate studerende i flere emner af matematik.

Disse kurser er forskningsorienterede og er ofte blevet fulgt af reserchere og professorer.

Sigte

Avancerede studier og kandidatstuderende i avanceret matematik. Programintensitet Disse kurser er forskningsorienterede og er ofte efterfulgt af reserchere og professorer.

Hvem kan ansøge

Senior bachelor- og kandidatstuderende i matematik, forskere, professorer.... [-]


Pisa Future Colliders School

på universitet Fuldtid July 2019 Italien Pisa

Skolen vil fokusere på de vigtigste emner relateret til fysik ved fremtidige collider. Det vil dække de vigtigste accelerator design problemer for den næste generation af høj-energi lepton og Hadron colliders. [+]

Skolen vil fokusere på de vigtigste emner relateret til fysik ved fremtidige collider. Det vil dække de vigtigste accelerator design problemer for den næste generation af høj-energi lepton og Hadron colliders.

Der lægges særlig vægt på de fysikprogrammer, der kan adresseres på de forskellige maskiner. Sessions på skolen vil omfatte udformningen af ​​eksperimenterne på forskellige faciliteter, nye detektorteknologier, udfordringer for teorien og nye teknikker til databehandling, databehandling og fysikanalyse.

Skolen kunne rumme op til 100 deltagere.

Master og Ph.D. studerende vil have mulighed for at interagere i et helt unikt miljø med fremtrædende forskere og verdensomspændende eksperter på forskellige områder. Sociale aktiviteter og student plakat sessioner planlægges om aftenen.... [-]


Sommerskole af arkeologi i abruzzo

på universitet Fuldtid 4 uger July 2019 Italien Pisa

UNIPI Summer School of Archaeology tilbyder deltagerne en diachronisk (multi-periode) tilgang til studiet af arkæologi. Gennem denne tilgang vil deltagerne få en dybere viden om arkæologi fra den forhistoriske til den romerske periode. [+]

UNIPI Summer School of Archaeology tilbyder deltagerne en diachronisk (multi-periode) tilgang til studiet af arkæologi. Gennem denne tilgang vil deltagerne få en dybere viden om arkæologi fra den forhistoriske til den romerske periode.

Programmet omfatter desuden besøg på større museer og udendørs steder for at give deltagerne et væsentligt overblik og en omfattende forståelse af emner behandlet under lektionerne.

Studerende vil modtage intensiv tværfaglig uddannelse med forelæsninger, laboratorier, to forskellige udgravningsaktiviteter. Weekendarkæologiske besøg vil afslutte ugens program. Kurset varer 4 uger inklusive en række foredrag, der bliver til laboratorieaktiviteter.... [-]


Sommer skole byen og vandet

på universitet Fuldtid July 2019 Italien Pisa

Den internationale sommerskole "Byen og vandet" starter fra bevidstheden om værdien af ​​Massaciuccoli Søen (Massarosa, Lucca) og dens territorium. [+]

Den internationale sommerskole "Byen og vandet" starter fra bevidstheden om værdien af ​​Massaciuccoli Søen (Massarosa, Lucca) og dens territorium. I kontinuitet med den tidligere udgave vil sommerskolen fokusere på den del af Massaciuccoli-søen, der hører til Viareggio Kommune: området mellem byen Torre del Lago-Puccini og industriområdet San Rocchino.

Dette område er præget af en høj landskabspotentialitet, men samtidig høj fysisk, social og miljømæssig nedbrydning i modsætning til San Rossore-Massaciuccoli Park-forordningerne. Hvis byen Torre del Lago-Puccini i dag repræsenterer et internationalt kulturcenter, strikt forbundet med figuren Giacomo Puccini, er det tilstødende område mod Viareggio præget af anonyme steder og den enorme "Carbonaia" -dump.... [-]


Sommerskolediagnose i arvvidenskab: 1. fokus på moderne og samtidskunst

på universitet Fuldtid September 2019 Italien Pisa

Sommerskolen omfatter et program af tværfaglige studier inden for en uge. Skolen vil blive afholdt ved Pisa Universitet, og er udformet til at uddanne kandidatstuderende, især ph.d.-studerende, med interesser inden for arv videnskab. [+]

Sommerskolen omfatter et program af tværfaglige studier inden for en uge. Skolen vil blive afholdt ved Pisa Universitet, og er udformet til at uddanne kandidatstuderende, især ph.d.-studerende, med interesser inden for arv videnskab.

Sommerskolen har til formål at give studerende fra forskellige uddannelsesmæssige baggrunde (kandidater inden for teknisk-videnskabelig og humanistisk) de specifikke færdigheder til at starte og udvikle projekter til korrekt diagnose og konservativ forvaltning af kulturarven.

Skolen giver undervisning om at overføre viden til karakterisering af materialer til de teknikker, der er egnede til deres karakterisering, til vurdering af deres tilstand af ændring. Der lægges særlig vægt på undersøgelsen af ​​produkter og teknologier, der skal anvendes til bevaring.... [-]


Sommerskole egyptologer som museumskonsulenter: en fordybende træning

på universitet Fuldtid September 2019 Italien Pisa

Sommerskolen "Egyptologer som museumskonsulenter: en afslappende træning" er et akademisk program, der tilbydes af universitetet i Pisa i samarbejde med egyptiske museum i Torino. [+]

Sommerskolen "Egyptologer som museumskonsulenter: en afslappende træning" er et akademisk program, der tilbydes af universitetet i Pisa i samarbejde med egyptiske museum i Torino.

Hovedformålet med skolen er at give en teoretisk og praktisk tilgang til det gamle egyptiske objekt som en del af en samling. Hvert objekt er en ophobning af forskellige historier, både gamle og moderne, lige fra produktion, brug, deponering, opdagelse, op til erhvervelse, bevarelse og visning.

Skolen vil tilbyde den enestående mulighed for at tackle egyptiske genstande fra alle disse forskellige vinkler, fra teoretiske til mere pragmatiske perspektiver, og udsætte deltagere for en række museumspraksis takket være en fordybende oplevelse i det turinske egyptiske museums miljø.... [-]


Sommer skole eu og dens naboer: udfordringer og muligheder for samarbejde

på universitet Fuldtid June 2019 Italien Pisa

Sommerskolen fokuserer på EU's forbindelser med sine sydlige og østlige naboer, hvor der lægges vægt på samarbejdsmulighederne, især inden for handel og energi samt på udfordringerne i dette samarbejde inden for udenrigsanliggender og migration. [+]

Sommerskolen fokuserer på EU's forbindelser med sine sydlige og østlige naboer, hvor der lægges vægt på samarbejdsmulighederne, især inden for handel og energi samt på udfordringerne i dette samarbejde inden for udenrigsanliggender og migration.

Eksperter, der kommer fra akademiet / eller og internationale institutioner, vil forklare de instrumenter, som EU støtter og søger at påvirke sine naboer såvel som resultaterne og fejlene i den europæiske naboskabspolitik.

Det er baseret på forelæsninger på to / tre timer og simuleringsspil på engelsk og tilbydes af professorer og jurister, statsvidenskab eller økonomi. Eleverne vil blive forsynet med læsemateriale og vil blive bedt om at tage en afsluttende eksamen. Det samlede antal timer (herunder simuleringsspil) på sommerskolen er 28/30.... [-]


Sommerskolefeltskole pozzeveri i arkæologi og bioarkæologi

på universitet Fuldtid June 2019 Italien Pisa

Feltskolen i middelalderlig arkeologi og bioarkæologi ved Badia Pozzeveri (Lucca, Italien) er et akademisk program med det formål at træne elever i arkæologiske og bioarkæologiske felt og laboratoriemetoder. Udgravninger vil finde sted i kirken "San Pietro a Pozzeveri" i Altopascio kommune. [+]

Feltskolen i middelalderlig arkeologi og bioarkæologi ved Badia Pozzeveri (Lucca, Italien) er et akademisk program med det formål at træne elever i arkæologiske og bioarkæologiske felt og laboratoriemetoder. Udgravninger vil finde sted i kirken "San Pietro a Pozzeveri" i Altopascio kommune. Badia Pozzeveri ligger cirka 10 miles øst for byen Lucca, hovedstad i den toscanske provins med samme navn.

San Pietro's kirke var engang en del af et Camaldolese kloster, der blev grundlagt i det 11. århundrede ved bredden af ​​Lake Bientina. Den middelalderlige sø, der nu er helt tørret op, strækker sig mellem Lucca og floden Arno. Klostret blomstrede i løbet af 12-13 århundrede takket være sin beliggenhed langs Via Francigena, en stor handels- og pilgrimsrute, der forbandt Frankrig og Nordeuropa med Rom gennem hele middelalderen. Klostrets nedgang startede i det 14. århundrede og førte til sin opløsning i det 15. århundrede. San Pietros kirke forblev som landsbyens centrum for tilbedelse og er stadig i brug.... [-]


Sommer skole fra gener til celler: et grundlæggende kursus af molekylær, cellulær og ultrastrukturel biologi

på universitet Fuldtid July 2019 Italien Pisa

Vores sommerskole er et praktisk kursus med fuld immersion, der dækker bioteknikker, der kan anvendes til undersøgelse af adskillige biologiske emner relateret til cellebiologi, genekspression og funktionsanalyse, genotoksicitet og ultrastrukturelle observationer. [+]

Vores sommerskole er et praktisk kursus med fuld immersion, der dækker bioteknikker, der kan anvendes til undersøgelse af adskillige biologiske emner relateret til cellebiologi, genekspression og funktionsanalyse, genotoksicitet og ultrastrukturelle observationer.

Kurset deles i:

a) en teoretisk del afholdt i foredrag om moderne teknologi

b) en praktisk del, hvor deltagerne vil være vært i laboratorierne og vil være direkte involveret i udformningen og udførelsen af ​​adskillige forsøgsprotokoller vedrørende forelæsningens hovedemner.

Sigte ... [-]

Sommer skole i aktiverende teknologier til industrielle internet af ting

på universitet Fuldtid July 2019 Italien Pisa

Den 3. udgave af sommerskolen "Aktivering af teknologier til industrielt internet af ting" er organiseret til at tilbyde ca. 50 timers foredrag inden for elektronik, elektromagnetik og IKT for ting til internettet (IoT), der retter sig mod et publikum af Master og PhD studerende, forskere i tidlig fase og praktikere med baggrund på kredsløb og systemer. [+]

Den 3. udgave af sommerskolen "Aktivering af teknologier til industrielt internet af ting" er organiseret til at tilbyde ca. 50 timers foredrag inden for elektronik, elektromagnetik og IKT for ting til internettet (IoT), der retter sig mod et publikum af Master og PhD studerende, tidlige forskere og praktikere med baggrund på kredsløb og systemer.

Sommerkolen giver teoretiske og praktiske (med hands-on CAD session) lektioner om nylige fremskridt inden for teknologier, elektronik og elektromagnetik til fremtidige trådløse transceivere, systemer og netværk i scenarier som IoT, Industry 4.0 og Cyber-Physical-Systems ( CPS).... [-]


Sommerskole i computerstøttet lægemiddeldesign

på universitet Fuldtid 47 timer July 2019 Italien Pisa

Computerstøttet lægemiddeldesign omfatter beregningsmetoder og ressourcer, som bruges til at lette udformningen og opdagelsen af ​​nye terapeutiske løsninger. [+]

Bidraget til beregningsmetoderne til narkotikamisbrug er ikke længere et spørgsmål om tvivl, og de store verdens farmaceutiske og bioteknologiske virksomheder anvender beregningsværktøjer. Computerstøttet lægemiddeldesign omfatter beregningsmetoder og ressourcer, som bruges til at lette udformningen og opdagelsen af ​​nye terapeutiske løsninger.

Program

Kursets officielle program er endnu ikke tilgængeligt. De vigtigste emner i skolen er dog:

1) Visualisering af et ligand-proteinkompleks. 2) Grundlæggende Linux-kommandoer. 3) Docking af ligander til målproteiner og software pålidelighed evaluering. 4) Pharmacophore modellering 5) Molekylære dynamiske simuleringer af biologiske systemer 6) Virtuelle screeningsberegninger.... [-]


Sommer skole i data-drevet arkæologi

på universitet Fuldtid June 2019 Italien Pisa

Sommerskolen vil gøre det muligt for deltagerne at styre livscyklusen for digitale arkæologiske data. Det er bygget op omkring et nyt paradigme, der tager højde for arkæologer som både producenter og brugere af digitale arkæologiske data. [+]

Sommerskolen vil gøre det muligt for deltagerne at styre livscyklusen for digitale arkæologiske data. Det er bygget op omkring et nyt paradigme, der tager højde for arkæologer som både producenter og brugere af digitale arkæologiske data.

Deltagere vil lære begreber og metoder til dataindsamling, ledelse, analyse og kommunikation gennem en integreret brug af software, statistiske og praktiske principper. Dette opnås gennem feltaktiviteter, der er forbundet med keramikanalyse inden for ArchAIDE-projektet (www.archaide.eu) og ikt-relaterede aktiviteter udført i laboratoriet og undervist i foredragene. Sommerskolen finder sted fra 25. juni til 13. juli 2018 ved universitetet i Pisa, Italien.... [-]


Sommerskole i flydende maskiner og energisystemteknik

på universitet Fuldtid September 2019 Italien Pisa

Sommerskolen er dedikeret til Ph.D. studerende, der udfører deres forskningsaktiviteter inden for flydende maskineri og energisystemteknik, herunder turbomachinery, forbrændingsmotorer, energikonverteringssystemer, kraftværker, vedvarende energisystemer og innovative energisystemer. [+]

Sommerskolen er dedikeret til Ph.D. studerende, der udfører deres forskningsaktiviteter inden for flydende maskineri og energisystemteknik, herunder turbomachinery, forbrændingsmotorer, energikonverteringssystemer, kraftværker, vedvarende energisystemer og innovative energisystemer.

Sommerskolen afholdes i september og arrangeres med seminarer af eksperter og sessioner med information og erfaring diskussion blandt studerende og professorer. Skolen vil blive afholdt i løbet af fire dage, og nationale og internationale talere vil blive inviteret til at præsentere deres erfaring og deres forskningsaktiviteter. Højttalere vil blive inviteret fra akademi, industri og forskningscentre.... [-]


Sommerskole i italiensk sprog og kultur

på universitet Fuldtid July 2019 Italien Pisa

Sommerskolenes italienske intensivkurser er planlagt i overensstemmelse med målene for den fælles europæiske ramme og er derfor opdelt i A1, A2, B2, B2, C1, C2. [+]

Sommerskolenes italienske intensivkurser er planlagt i overensstemmelse med målene for den fælles europæiske ramme og er derfor opdelt i A1, A2, B2, B2, C1, C2.

Studerende vil blive opdelt i grupper ved hjælp af en adgangstest.

Sammenlignet med de almindelige kurser, der tilbydes af CLI i løbet af akademiet, er intensive sommer kurser præget af nogle specifikke træk:

• et reduceret antal studerende til fordel for individuel undervisning og at imødekomme individuelle behov

• øget brug af fritidsaktiviteter i undervisningen... [-]


Sommer skole i læsning mellem egyptiske hieratiske

på universitet Fuldtid July 2019 Italien Pisa

Formålet med skolen er at give en stærk evne til at læse og tolke gamle egyptiske dokumenter i hieratiske og hieroglyffer udover grundlæggende viden. [+]

Formålet med skolen er at give en stærk evne til at læse og tolke gamle egyptiske dokumenter i hieratiske og hieroglyffer udover grundlæggende viden. Dette opnås gennem tre forskellige niveauer:

1) Dekodning af hieratisk script (grundlæggende);

2) Intensiv læsepraksis (hieratiske kilder) under tilsyn af lærere

3) Fokuser på grammatikproblemer relateret til Mellemrigs-teksterne.

Ved at undersøge forskellige typer dokumenter, vil deltagerne erhverve selvtillid til at nærme sig autonomt gamle egyptiske skrifter i mellem egyptiske, især dem der er skrevet i hieratiske.... [-]


Sommerskole i osteoarkæologi og paleopatologi

på universitet Fuldtid June 2019 Italien Pisa

Sommerskolen i osteoarkæologi og paleopatologi er et akademisk program med det formål at træne elever i antropologiske og paleopatologiske laboratoriemetoder. [+]

Sommerskolen i osteoarkæologi og paleopatologi er et akademisk program med det formål at træne elever i antropologiske og paleopatologiske laboratoriemetoder. Det er en fremragende mulighed for studerende at få praktisk erfaring i bioarkæologisk undersøgelse ved at arbejde side om side med førende forskere på området.

Lab-aktiviteterne og foredragene udføres på Laboratoriet for Paleopatologi (inden for Pisa Medical School). Sommerskolen vil finde sted i løbet af 3 uger for at give de studerende det grundlæggende kendskab til skeletanatomi, fysisk antropologi og paleopatologi, der er nødvendige for at nærme sig osteologiske analyser.

De undersøgte skeletmaterialer omfatter prøver fra toscanske udgravninger, der går tilbage til middelalderen. Aktiviteterne vil blive gennemført under tilsyn af et erfarent personale fra Division of Paleopathology, instrueret af professor Gino Fornaciari.... [-]


Sommerskole trin - kortsigtet ingeniørprogram

på universitet Fuldtid June 2019 Italien Pisa

Skolen tilbyder en international udvekslingserfaring til studerende fra universitetet i Pisa (UNIPI), University of Illinois i Urbana - Champaign (UIUC) og San Diego State University (SDSU). [+]

Skolen tilbyder en international udvekslingserfaring til studerende fra universitetet i Pisa (UNIPI), University of Illinois i Urbana - Champaign (UIUC) og San Diego State University (SDSU).

Programmet tilbyder 5 "fem uger" kurser:

1) to i Pisa på UNIPI fra 15. maj til 18. juni 2018 for studerende fra: 1.a) UIUC: Eleverne deltager i en klasse af energisystemer og en klasse italiensk kultur og sprog (elementært niveau) på sprogcentret;

1.b) SDSU: eleverne vil deltage i en klasse af numerisk analyse og en klasse italiensk kultur og sprog (elementært niveau), der omfatter emnet om mangfoldighed relateret til "kvindernes rolle i italiensk historie");... [-]


Sommer skole vada volaterrana arkeologiske felt skole

på universitet Fuldtid July 2019 Italien Pisa

Undersøgelse i den lave Cecina Valley (ager Volaterranus). Metodik for undersøgelsen og landskabsarkæologi. Ikke-destruktiv diagnostik teknikker anvendt til den arkæologiske forskning (især de georadar undersøgelser foretaget af Dr. A. Ribolini Dipartimento Scienze della Terra, UNIPI). [+]

Undersøgelse i den lave Cecina Valley (ager Volaterranus). Metodik for undersøgelsen og landskabsarkæologi.

Ikke-destruktiv diagnostiske teknikker anvendt til den arkæologiske forskning (især de georadarundersøgelser foretaget af Dr. A. Ribolini Dipartimento Scienze della Terra, UNIPI).

Stratigrafiske udgravninger af bygningerne i havnekvarteret Vada Volaterrana: lektioner i metodologi og praktiske graveaktiviteter. Klassificering af bygninger og fund, især i et gammelt keramiklaboratorium, herunder typologiske og tekniske-arkæometriske analyser og tegning af fundene.

Digital styring af dokumentationen . Eleverne vil foder de indsamlede data til en database, der er knyttet til et GIS-system.... [-]


Sommer student ved fermilab og andre os laboratorier

på universitet Fuldtid July 2019 Italien Pisa

Fysikstuderende vil blive uddannet i de forskningsgrupper, der arbejder med de nye Fermilab-initiativer, mu2e, muon (g-2), Nova-eksperimenterne samt fremtidige neutrino-fysikeksperimenter eller i Fermilab-gruppen, som samarbejder med cms-eksperimentet hos CERN , eller i teoriegruppen. [+]

Fysikstuderende vil blive uddannet i de forskningsgrupper, der arbejder med de nye Fermilab-initiativer, mu2e, muon (g-2), Nova-eksperimenterne samt fremtidige neutrino-fysikeksperimenter eller i Fermilab-gruppen, som samarbejder med cms-eksperimentet hos CERN , eller i teoriegruppen.

Nogle studerende kan stadig være involveret i analysen af ​​CDF-data inden for CDF-fysikgrupperne. For nogle studerende kan praktikpladsen finde sted i andre os laboratorier eller universiteter.

Ingeniørstuderende vil blive uddannet i Fermilab accelerator divisionen, teknisk afdeling eller computing division eller i grupper, der arbejder på anvendt forskning i andre os laboratorier eller universiteter.... [-]


Summer School Digitale værktøjer til humanister

på universitet Fuldtid June 2019 Italien Pisa

Skolen har til hensigt at præsentere nogle udvalgte værktøjer, der kan hjælpe humanistikken med deres forskning og aktiviteter, udnytte den digitale tur og de nye teknologier. [+]

Skolen har til hensigt at præsentere nogle udvalgte værktøjer, der kan hjælpe humanistisk med deres forskning og aktiviteter ved at udnytte den digitale tur og de nye teknologier.

Fremme digital kultur i humaniora og hjælpe humanistiske (unge og gamle) i overgangen fra den traditionelle verden til den nuværende, og se på fremtiden.

Hvem kan ansøge

Fra kandidatstuderende til fagfolk i humaniora (ph.d.-studerende, bibliotekarier, lærere, forskere, arkivister mv)

Adgangskrav

Bachelor grad i enhver disciplin

[-]

Summer School Food and Innovation in Rural Transition: the Tuscany case

på universitet Fuldtid June 2019 Italien Pisa

[+]

Disse muligheder omfatter bl.a. markedsforhold (f.eks. Ved køb og salg af produkter), social relation (f.eks. Tiltrækning af (peri) byfolk til underholdning, økonomiske og sundhedsmæssige årsager)

2. Små gårde og politisk dagsorden. Dette tema fokuserer på, om og hvilke politiske handlinger der ydes direkte støtte (f.eks. Subsidier) eller indirekte (f.eks. Ved at nævne små landbrug som led i bredere politiske strategier) små bedrifter.

3.

4. Små gårde og miljøet. Dette tema fokuserer på virkningen af ​​små bedrifter på miljøet. ... [-]


Summer School i offentlig revision og ansvarlighed. Data mining og analyse: hvilke konsekvenser for revision

på universitet Fuldtid 2 uger March 2019 Italien Pisa

Skolen er en ny læringsmulighed for professionelle revisorer (både i den private og offentlige sektor), for studerende og lærde såvel som for andre embedsmænd og fagfolk at holde sig opdateret om tendenser og udviklinger inden for dette hurtigt udviklede felt. [+]

I overensstemmelse med ECA's strategi åbner skolen en struktureret dialog med

Den akademiske verden giver yderligere muligheder for uddannelse af høj kvalitet,

lette vidensudveksling mellem praktikere og forskere og - sidste

men ikke mindst - kan give en platform til undersøgelse, diskussion og information

udveksling af revisionsrelaterede spørgsmål.

Sommerskolen åbnes for en lang række partipipanter: embedsmænd, forskere,

fagfolk, ph.d.- og postdoktorale studerende, postgraduate studerende i... [-]


Vinterskole teori og praksis i transmissions- og scanningselektronmikroskopi

på universitet Fuldtid January 2019 Italien Pisa

Vores Vinterskole er et praktisk, fulddybende kursus, der dækker ultrastrukturelle teknikker, som kan anvendes til undersøgelse af flere biologiske emner (celler, væv, organismer). [+]

Vores Vinterskole er et praktisk, fulddybende kursus, der dækker ultrastrukturelle teknikker, som kan anvendes til undersøgelse af flere biologiske emner (celler, væv, organismer).

Kurset er opdelt i to dele:

a) en teoretisk del organiseret i foredrag om grundlæggende og avancerede teknikker i transmissions- og scanningselektronmikroskopi

b) en praktisk del, hvor deltagerne vil være vært i laboratorierne og vil være direkte involveret i udformningen og udførelsen af ​​forsøgsprotokoller vedrørende de vigtigste emner for foredragene.

Sigte

Formålet med vores vinterskole er at introducere studerende til at få information og praksis om moderne tilgange vedrørende cellebiologi, cytokemi, molekylærbiologi og ultrastruktur.... [-]


Videoer

Welcome to the University of Pisa

Kontakt

The University of Pisa

Adresse, linje 1 Lungarno Antonio Pacinotti, 43
56126 Pisa, Tuscany, Italien
Hjemmeside https://www.unipi.it/index.php/english