Læs den officielle beskrivelse

Syracuse Academy Er en international skole specialiseret i at lette og administrere studier i udlandet programmer for universitetsstuderende på Sicilien, med fokus på middelhavsstudier, både gamle og moderne.

Med over 30 års erfaring som uddannelsescenter tilbyder Syracuse Academy det ideelle miljø at studere: Det ligger i centrum af Syracuse, ved siden af ​​den verdensberømte arkæologiske park og museum. Alle kurser bliver undervist på engelsk.

Villaen i San Giovanni

Den historiske villa kan prale af 2 hektar frodig botanisk have fyldt med citrus træer, middelhavet flora, århundrede gamle palmer, samt mange andre eksotiske planter.

Beliggende ved siden af ​​St. John's Church, som giver adgang til katakomberne og Crypt of St. Marcian: Det første sted for kristen tilbedelse i Vesten, hvor St. Paul siges at have prædikeret. Villaen er også tilstødende Arkæologiske museum og Basilika of Our Lady of Tears, Mens Græske teater Og øen Ortygia Er i kort gåafstand.

En fredelig oase i Syracuse centrum, hvor eleverne finder sig omgivet af arkæologiske steder og natur. Et strategisk udgangspunkt for at udforske øen Sicilien og opdage middelhavskulturen.

En TREASURE TROVE FOR HISTORIE, ARTS OG SCIENCE PASSIONATES

Syracuse (Siracusa på italiensk), kortlistet som UNESCOs verdensarvliste, er en skattekiste beliggende på den sydøstlige kyst af den italienske ø Sicilien. Over 3 årtusinder har den samlet et væld af kunst og værdifuld arkitektur, der vidner om gennemgangen af ​​mange herlige civilisationer.

I dag er byen Syracuse Er en varm og indbydende, livlig by Med meget at byde på eventyrlystne sjæle og kultur gribber: man kan vælge at gå vild i labyrinten i smalle gader i det historiske centrum, tage en tur rundt om middelalderborget med udsigt over den naturlige havn eller udforske de uberørte strande og marine reserver, der Omgiver byen.

"Den største af de græske byer i Italien og den mest magtfulde af dem alle"Som defineret af Cicero, Syracuse var engang Den mest magtfulde af alle græske kolonier I Italien (kendt som Magna Grecia eller "Greater Greece"). I det 5. århundrede f.Kr., på højden af ​​sin magt og tæller to gange den nuværende befolkning, besejrede Syracuse den mægtige flåde i Athen for at gøre krav på kontrol over Middelhavet.

Byen var hjemsted for mange en stor græsk, frem for alt den store opfinder og matematiske geni, Archimedes. Blandt hans mange 'Eureka' -stunder fortsatte han studiet af matematik, combinatorics og calculus, før han blev slået af en romersk soldat efter anstrengende forsvare sin by fra belejringen. Han er forfader for senere opfindere og forskere, som Leonardo og Galileo.

Øen Ortygia, Byens historiske centrum og kulturelle hjerte, med sit traditionelle gademarked og dejlige caféer, har en venlig og farverig atmosfære, som gør sightseeing til fods en fornøjelse. Dette bydel er byen til det majestætiske Apollo-templet og Athenens tempel, Bygget til ære for den græske gudinde for at fejre sejren over Athen og ubrudt brugt gennem århundreder som et sted for tilbedelse af romere, arabere og kristne.

Syracuse er også en Strategisk base For dem, der ønsker at nyde alle skønhederne i Sicilien, kun et stenkast fra alle de andre store attraktioner på øen: Tempeldalen og Scala dei Turchi i Agrigento, Mt. Etna, den højeste vulkan i Europa og den bjergtop by Taormina. Det er også meget nemt at nå alle de vigtigste italienske steder: Den nærliggende Fontanarossa lufthavn forbinder Syracuse med alle større byer (Rom, Firenze, Venedig, Milano, Napoli), dagligt og med lavprisflyvninger.

Selvom den udadvendte natur og Restauration Af italienerne er kendt over hele verden, internationale studerende er altid overrasket over de åbne arme, de modtager fra lokale folk, hvilket hjælper med at skabe den venlige og komfortable atmosfære, som alle vores elever gerne fortæller.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:


The Italian Academy

Vores italienske sprogkurser er fokuseret på at give eleverne de rette kommunikationsevner ved at lære italiensk på den mest naturlige måde, hvor de kommunikative værktøj ... [+]

Vores undervisning er baseret på den kommunikative tilgang. Gennem udviklingen af ​​de fire færdigheder - tale, skrive, læse og lytte - giver kurset de studerende de nødvendige værktøjer til at bruge sproget og interagere i forskellige situationer i hverdagen. Denne kommunikative baserede tilgang suppleres af en grundig undersøgelse af italienske grammatikstrukturer, der er vigtig for korrekt brug af det italienske sprog. De anvendte materialer vælges omhyggeligt baseret på elevernes interesser og i overensstemmelse med retningslinjerne i den fælles europæiske ramme.

Vores langsigtede studerende, der ønsker at følge specifikke eksamensforløb, kan forberede og aflægge CILS-eksamener på niveauer fra A1 til C2 i CEFR. ... [-]

Italien Syracuse
Åben tilmelding
Deltid
1 - 70 uger
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Location address
Via San Giovanni alle Catacombe, 7
Syracuse, Sicily, 96100 IT