The International Hospitality Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ikke overraskende valgte Chef Academy Senigallia til sit nye italienske hovedkvarter, der er en af ​​de italienske byer, som mest repræsenterer turistens livlighed, skønhed og mangfoldighed af territoriet. I hjertet af Marche-regionen er dette vidunderlige sted, der er kendt for sin fløjlsstrand, et turistmærke og et kulturelt centrum af stor betydning.

Senigallia er det perfekte sted, hvor eleverne er omgivet af et område af kunstnerisk rigdom, og hvor mad og kunst undervises direkte, hvor råvarerne dyrkes og dyrkes i traditionen. I denne region er mange produkter blandt de mest berømte "Made in Italy", der eksporteres over hele verden, som Sant'Angelo's hvide trøfel, Campofilones Maccaroncini og tusindvis af anden godhed.

Marcherne byder på over vine, olier og oste produceret af lokal forretning, der er symbolet på jordens rigdom og lidenskaben i produktionen af ​​højkvalitetsprodukter '. Derfor besluttede vi at bringe her vores skole og vores innovative træningsprogram takket være de mange ønsker, som begge rejsearrangører stillede til os. Vores skole er stolt klar til at åbne sine døre for alle studerende, der ønsker at blive den bedste kok i verden.

Vi tilbyder et unikt uddannelsessystem, der har gjort os berømte i England, i Amerika, og at vi importerer i mange andre lande, ikke kun i Europa, men også i Mellemøsten og Kina.

Skræddersyede kurser, praktiske og effektive, der ikke kun fokuserer på at undervise i de grundlæggende teknikker til madlavning, men også formidle betydningen af ​​hvad det betyder at være kok, der arbejder i et professionelt køkken. Assimilere deres viden og lære deres hemmeligheder vil give eleverne mulighed for at træde ind i restaurantbranchen med de funktioner og den tillid, der er nødvendig for at blive en professionel kok.

The International Hospitality Academy blev født af den overbevisning, at den bedste måde at lære denne kunst på er ved at blive undervist af fagfolk i et professionelt miljø, og at der ikke er nogen "bedste måde at praktisere.

Ikke overraskende, The International Hospitality Academy prale som restaurant partnere nogle af de mest berømte restauranter i det lokale område.

Efter at have afsluttet den første del af træningen i vores udviklingskøkken, får vores studerende mulighed for at lære af de bedste kokke, selvom de er stjerneklare, alle i deres køkken, men altid efter vores uddannelsesprogrammer.

Den store fordel ved at blive dannet på denne måde er de praktiske færdigheder, der allerede er erhvervet af den erfaring, at mange andre kandidater mangler, når det kommer til at finde et job.

Efter afslutningen af ​​kurset har den studerende alle de teoretiske og praktiske værktøjer til at arbejde straks i et af de bedste professionelle køkkener.

Placeringer

Senigallia

Address
Via Nicola Abbagnano, 12
60019 Senigallia, Marche, Italien

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: