Læs den officielle beskrivelse

Om os

TOChina HUB er et integreret TOChina HUB er oprettet for at engagere Kina ikke kun som et forskningsområde, men som en uundværlig partner i uddannelsen af fremtidige generationer af kosmopolitiske borgere og kompetente fagfolk.

Universitetet i Torino har udviklet TOChina HUB i samarbejde med ESCP Europe (Torino campus) og Torino World Affairs Institute (T.wai) for at fremme en innovativ model for akademisk samarbejde med udvalgte kinesiske partnere.

Fælles forskningsdagsordener, dynamiske programmer for tværkulturel uddannelse og mobilitet for studerende og friske kanaler til relevante udvekslinger mellem mennesker er blevet etableret med Peking University, Beijing Foreign Studies University, Zhejiang University og Guangdong University of Foreign Studies.

TOChina HUB sigter mod at deltage i festlighederne for 50 års jubilæum for etableringen af diplomatiske forbindelser mellem Italien og Kina i 2020 gennem en ambitiøs platform, der skal tjene til at støtte livslang læring om Kina og om den transformative dynamik i sin bælte og vej Initiativ.

Understøttet af to af Italiens største bankfundamenter - Compagnia di San Paolo gennem sit internationale anliggenderprogram og Fondazione CRT - samt Torino-handelskammeret arbejder TOChina HUB at give TOChina HUB viden, politikrelateret indsigt og praktisk knowhow om Kinas morphing-identiteter, socioøkonomiske strukturer, institutioner og politikker.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Summer course

TOChina HUB

ChinaMed Business Programme (CMBP) tilbyder et unikt og intensivt sæt kollisionskurser - i alt 200 timers intensiv træning - designet til at udstyre en high power-gruppe ... [+]

Væsentlig forretningsuddannelse for nye Silk Road-ledere

Den 7. udgave af CMBP er vært for Peking University og foregår over Beijing, Chongqing og Shenzhen (Kina) fra 19. juli til 23. august 2019

ChinaMed Business Programme (CMBP) tilbyder et unikt og intensivt sæt kollisionskurser - i alt 200 timers intensiv træning - designet til at udstyre en high power-gruppe af potentielle ledere og iværksættere med strategiske færdigheder inden for business internationalisering, tværkulturel forvaltning og kreativt iværksætteri med fokus på Kina og Euro-Middelhavsregionen.

CMBP-læseplanen er udviklet specielt af et internationalt team af lærere af nutidens Kina sammen med europæiske ekspertuddannelser og kinesiske medarbejdere. Alle fakultetsmedlemmer er udført erhvervsledere, jurister og akademikere fra nogle af verdens bedste universiteter og mest dynamiske virksomheder.... [-]

Kina Beijing Chongqing Shenzhen
July 2019
Fuldtid
5 uger
på universitet
Læs mere på dansk

ChinaMed Business Program (CMBP)

Address
Beijing, Beijing, Kina