TOChina HUB

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

TOChina HUB er et integreret TOChina HUB er oprettet for at engagere Kina ikke kun som et forskningsområde, men som en uundværlig partner i uddannelsen af fremtidige generationer af kosmopolitiske borgere og kompetente fagfolk.

Universitetet i Torino har udviklet TOChina HUB i samarbejde med ESCP Europe (Torino campus) og Torino World Affairs Institute (T.wai) for at fremme en innovativ model for akademisk samarbejde med udvalgte kinesiske partnere.

Fælles forskningsdagsordener, dynamiske programmer for tværkulturel uddannelse og mobilitet for studerende og friske kanaler til relevante udvekslinger mellem mennesker er blevet etableret med Peking University, Beijing Foreign Studies University, Zhejiang University og Guangdong University of Foreign Studies.

TOChina HUB sigter mod at deltage i festlighederne for 50 års jubilæum for etableringen af diplomatiske forbindelser mellem Italien og Kina i 2020 gennem en ambitiøs platform, der skal tjene til at støtte livslang læring om Kina og om den transformative dynamik i sin bælte og vej Initiativ.

Understøttet af to af Italiens største bankfundamenter - Compagnia di San Paolo gennem sit internationale anliggenderprogram og Fondazione CRT - samt Torino-handelskammeret arbejder TOChina HUB at give TOChina HUB viden, politikrelateret indsigt og praktisk knowhow om Kinas morphing-identiteter, socioøkonomiske strukturer, institutioner og politikker.

Placeringer

Beijing

Address
Beijing, Beijing, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig