Syracuse Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Syracuse Academy

Syracuse Academy er et center for international uddannelse med fokus på kunst, sprog og middelhavskultur. Syracuse Academy er et universitet i Siena CILS lokale center og tilbyder i fællesskab MADE Programmets universitets forberedelsesprogrammer inden for kunst og design.

Campus ligger i byens centrum ved siden af det arkæologiske museum og parken, inden for kort gåafstand til strandpromenaden og øen Ortygia. Hovedbygningen på campus er en historisk villa, der kan prale af over 2 hektar frodig botanisk have fyldt med citrus træer, middelhavet flora, århundrede gamle palmer og magnolias, samt mange andre eksotiske træer og planter. Udendørs lektioner, laboratorier, workshops, kulturelle aktiviteter som udendørs filmaftener og sprogudvekslingsbegivenheder holdes ofte i denne fortryllende omgivelser.

En fredelig oase i hjertet af Siracusa, hvor eleverne finder sig omgivet af historie, natur og et dynamisk samfund af internationale studerende.

Om MADE Program

Et juridisk anerkendt, akademisk kunstakademi, der er den første i sin art i Italien, har til formål at arbejde på tværs af design, kunst, traditionelt håndværk og lokal kultur, der skaber en operationel platform baseret i det sydlige del af vores land , i Syracuse.

Syracuse, Sicilien

Varmt indbydende Fællesskab

Mens italienernes udadvendte natur og varme gæstfrihed er værdsat over hele verden, forbliver internationale studerende, der bor i den lille og sikre by Syracuse, altid overrasket over de åbne arme, som de modtager fra lokale folk, hvilket hjælper med at skabe den venlige og komfortable atmosfære, som alle vores studerende fortæller med glæde.

Et strategisk udgangspunkt for at udforske Italien

Syracuse er også en strategisk base for dem, der ønsker at nyde alle skønhederne i Sicilien, kun et stenkast fra alle de andre store attraktioner på øen: Tempeldalen og Scala dei Turchi i Agrigento, Mt. Etna, den højeste vulkan i Europa og bjergtop byen Taormina. Det er også meget nemt at nå alle de vigtigste italienske steder: Den nærliggende Fontanarossa lufthavn forbinder Syracuse med alle større byer (Rom, Firenze, Venedig, Milano, Napoli), dagligt og med lavprisflyvninger.

Hovedstaden i den antikke middelhavsverden

Syracuse (Siracusa på italiensk), opført som UNESCOs verdensarvliste, er en skattekiste beliggende på den sydøstlige kyst af den italienske ø Sicilien. Over 3 årtusinder har den samlet et væld af kunst og værdifuld arkitektur, der vidner om gennemgangen af mange herlige civilisationer.

113953_113919_3.png

Small Community, Lively City

I dag er byen Syracuse en varm og indbydende, livlig by med meget at byde på eventyrlystne sjæle og kulturgribber: man kan vælge at udforske labyrinten i smalle gader i det historiske centrum, tage en tur rundt om middelalderborget med udsigt over naturlige havn eller udforske de uberørte strande og marine reserver, der omgiver byen.

Lav venner med lokale studerende

Syracuse Academy organiserer regelmæssigt yracuSltural exchange events for at give internationale studerende mulighed for at møde og blive venner med lokale studerende. Det er let i en by som Syracuse at skabe langvarige forbindelser og opbygge venskaber med italienske ligestillede. Vi erkender at engagerende med lokalbefolkningen spiller en afgørende rolle i udviklingen af tillid til det talte sprog.

114094_36313088795_0ae513675f_b.jpg

Studie bolig

Homestay: Privat værelse, Halvpension

Studerende kan vælge at bo hos en siciliansk værtsfamilie i komfortable lejligheder tæt på skolen med private soveværelser. Homestay indkvartering omfatter 2 måltider om dagen, morgenmad og aftensmad.

Denne type indkvartering garanterer en sikker, komfortabel og fuldstændig underholdende oplevelse, hvilket forbedrer vores elevernes sproglige og kulturelle læring.

Studiebolig: Private værelser

Studerende kan vælge at leve med andre internationale studerende, der deltager i sprog- og kulturkurser på Syracuse Academy . Alle boliger ligger i kort gåafstand fra akademiet.

Kom i kontakt!

Vores team af studentrådgivere er glad for at hjælpe dig med alle trin: fra tilmelding og visumansøgning til afrejseforberedelser, orientering og bosættelse i din nye by og hjemme.

Din dør til kunst og design videregående uddannelse i Italien

Placeringer

Syracuse

Address
Piazzale San Marziano, 1
96100 Syracuse, Sicilien, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig