Sida Group Management Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

w.academy

w.academy har lejet Sida Academy-filialen specialiseret i Master og Executive Master, som i den nærmeste fremtid vil integrere w.academy-platformen med modaliteter, tilgange, produkter og løsninger fra en Digital Business School

Vores mission er at give studerende, ledere, virksomheder og offentlige institutioner en fuld service af uddannelsesaktiviteter som efteruddannelse og specialisering, Executive Masters, Universitaire Masters og Full Masters

Klasser afholdes på forskellige måder: fra de fysiske klasser til live streaming, fra vejledning til coaching ved hjælp af de bedste undervisningsmetoder som rollespil, vendt klasseværelse, samarbejdslærende, peer-uddannelse og brug af laboratorier.

Merværdien opnås takket være en blandet og struktureret undersøgelse, en digital undersøgelse tilpasset vores studerende.

Sida Group

I over 30 år har Sida Group tilbudt virksomhedskonsulenttjenester til virksomheder og institutioner. Sida Group understøtter ledelsen i alle sine faser startende fra den strategiske som finansiering og kontrol, menneskelige ressourcer, organisation til M&A og internationalisering.

websolute

En innovativ PMI citeret på AIM Italia, Websolute er en af de vigtigste italienske digitale virksomheder inden for kommunikation, digital teknologi og digital markedsføring og handel.

Placeringer

Ancona

Address
Via Luigi Albertini, 36
60131 Ancona, Marche, Italien

Rom

Address
Clivo di Monte del Gallo n.48
00165 Rom, Lazio, Italien

Milano

Address
Milano
Corso Porta Romana, 46

20125 Milano, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig