Sacred Art School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En international skole, der er forankret i Toscana, og som blev grundlagt for at fremme kreativitet inden for kunst og kunstnerisk håndværk, med en ubegrænset åbenhed for den hellige verden til tjeneste for den katolske kirke og samfundet som helhed.

Skolemottoet “fremad i tradition” definerer miljøet, hvor det er muligt at designe og skabe moderne kunstværker, der formidler mening til nutidens mænd og kvinder, men som også er knyttet til en kunst fra det tyvende århundredes tradition.

Den kristne tro er baseret på inkarnationen af Gudsmanden, en historisk kendsgerning, der blev overleveret gennem århundrederne, som selv i dag er en begivenhed, et muligt møde, her og nu, for moderne mænd og kvinder. Målet med hellig kunst er at tilskynde til dette personlige møde.

Skolen, der ikke klæber til nogen særlig kunstnerisk strøm, er frem for alt et værksted, hvor studerende og lærere, kunstnere og håndværkere fremstiller hellige kunstværker af høj kvalitet. Efterhånden som studerende udvikler deres design- og produktionsevner, arbejdede de med kunstneriske opgaver, lærte også, hvordan man interagerer med klienter og deres behov.

Skolen sigter mod at hjælpe kunstnere med at gå videre i tradition gennem fem hovedværktøjer:

 1. En streng kunstnerisk og teknisk træning
  som gør det muligt for dig at mestre det figurative sprog, som det blev undervist i renæssance kunstværksteder og i Academies of Fine Arts.
 2. En dybdegående analyse af nutidig tanke, der hjælper med at forstå det hellige
  for eksempel gennem studiet af pave Francis 'Evangelii Gaudium og Laudato si, der beskæftiger sig med temaet skønhed i liturgien og i skabelsen. Det er også vigtigt Benedikt XVIs arbejde, inkluderet i ”Introduktion til liturgiens ånd”, som hermeneutisk nøgle til den liturgiske bevægelse og Vatikanet II. En anden kilde er teologien i kroppen af John Paul II, som er en meget vigtig tilgang til corporeity og dens betydning for den moderne verden. John Paul IIs brev til kunstnerne betragtes som et grundlæggende dokument, som er en værdifuld orientering for skolen.
 3. En teoretisk og praktisk viden om den tro, der skal repræsenteres
  Kom potranno infatti gli artisti contemporanei svelare il vero volto di Cristo se non conoscono con la testa la Cristologia e non frequentano con il cuore la persona di Cristo, nella preghiera quotidiana e nei sacramenti?
 4. En særlig opmærksomhed på den menneskelige figur
  Vi sigter mod endnu en gang at fokusere på den menneskelige figur ud over den moderne ikonografiske krise og på viden om akademiske kunstneriske principper: dette er muligheden, der tilbydes studerende, der lærer at observere og opmuntres til at fortolke, hvad de ser, ved at tage informerede visuelle valg.
 5. Byens sammenhæng med Firenze
  med sine samlinger og kulturelle begivenheder - det vigtigste klasselokale -, partnerskabet med de historiske kunsthåndværksworkshops, Confartigianato og med Opera del Duomo, et levende laboratorium til restaurering og vedligeholdelse af nogle af de mest beundrede kunstværker, bidrager til dannelse af nye og specifikke faglige figurer: kunstnere og håndværkere halvvejs mellem præcisionshåndværk og kunstnerisk kreativitet.
  126997_pexels-photo-102127.jpeg Daian Gan / Pexels

Den Sacred Art School , der ligger inde i parken, ligger på første sal i Pavoniere-bygningen.

Området fyldt med grønne omgivelser og ro er det perfekte miljø til at studere og udvikle dine kunstneriske evner.

Kom og møde os.

Placeringer

Metropolitan City of Florence

Address
Viale della Catena, 4
Le Pavoniere – Parco delle Cascine

50144 Metropolitan City of Florence, Toscana, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig