Læs den officielle beskrivelse

I 2005 grundlagde han Palermo, I Sicilien, The Italiensk sprogskole for udlændinge Sicilien, En af de få skoler i Palermo der har specialiseret sig i at lære det italienske sprog. Skole Sicilien, ud over at organisere kurser i italiensk for udlændinge, udfører andre aktiviteter i forbindelse med turisme og kultur italiensk.

Skolen Sicilien Det er en af ​​de få skoler i Sicilien forbinder Cultural Ferie i Palermo lære det italienske sprog. Skolen er akkrediteret af 'Universitetet i PisaOg det er hjemsted for eksamener DITALS, Certificering til undervisning italienske sprog for udlændinge.

Skolens team består af Sicilien lærere indfødte og specialisere sig i at lære det italienske sprog.

Vores skole, vores studerende forbeholder varme og enkelhed i vores jord til sol lære italiensk i en venlig og samtidig tilbringe hyggelige timer lektioner, de nærliggende strande med blåt vand, vil gøre din ferie -Studieophold en vidunderlig og uforglemmelig.

Lærerne på vores skole er alle specialiseret i at lære det italienske sprog, fordi de besidder certificering kompetence. Derudover er vores lærere er alle kandidater og indfødte italiensk.

Vores personale er til rådighed til at give lektioner til enkeltpersoner eller grupper, til alle dem, der ønsker at lære det italienske sprog gennem formel af Holiday Studio i Palermo, Sicilien.
Holdet af vores skole, med hjælp fra vores partnere lokale rejsearrangører, er også tilgængelig til at organisere fri tid i weekenderne og i hele den periode af opholdet med en række forskellige aktiviteter (ture, fester, sport, madlavningskurser, sejlsport, etc.).

Programmer undervist i:
Engelsk
Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

SICILIA Scuola di lingua Italiana per stranieri

Den italienske sprogskole "Sicilia" tilbyder italienske kurser for udlændinge på alle sproglige niveauer, danner meget begyndere til øvede, der ønsker at specialisere der ... [+]

Kurser i skolen italienske sprog "Sicilia"

Den italienske sprogskole "Sicilia" tilbyder italienske kurser for udlændinge på alle sproglige niveauer, danner meget begyndere til øvede, der ønsker at specialisere deres schills. Vores niveauer henvise til dem i den fælles europæiske referenceramme: A1-A2; B1-B2; C1-Advanced. De italienske kurser er velegnet til alle udlændinge, der ønsker at lære det italienske sprog i Palermo, Sicilien, og uddybe deres viden på en anderledes og unik måde ved at bo på en ø i Middelhavet. En uforglemmelig oplevelse for at forbedre din viden om italiensk, udvide ordforråd og forstå de grammatiske former og struktur, som præsenteres og analyseres i den rækkefølge af deres kompleksitet og hyppigheden af ​​brugen.... [-]

Italien Palermo
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk