Roma Film Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Nyheder!

For nylig har Roma Film Academy indgået en aftale med University of Teramo, der giver dig mulighed for at opnå en bachelorgrad i kommunikationsvidenskab (DAMS-sti) ved at deltage i en forelæsningsplan på vores faciliteter på Cinecittà Campus , i Rom. Denne kalender er faktisk designet til dem, der arbejder eller på anden måde ikke har mulighed for at deltage i undervisning dagligt, såsom dem, der bor i andre provinser i Lazio eller udenlandske studerende. I praksis med et begrænset antal sessioner pr. Måned, dvs. mellem tyve og tredive om året, hvor man studerer resten af tiden derhjemme, er det muligt at opnå den pågældende grad ved kun at give eksamener i Teramo, ved Universitet. Hver session var designet til at guide den studerende i praksis derhjemme og for at hjælpe ham med at verificere det opnåede videniveau. Vores akademi, støttet af sekretariatet for University of Teramo, vil sørge for at vejlede den studerende i alle de procedurer, der er relateret til tilmelding og til at tage de prøver, der er nødvendige for eksamen.

Er du passioneret for biograf? Vil du blive en skuespiller, en direktør, en kostume designer eller en filmograf? Så er Rom Film Academy det, du leder efter. Beliggende inden for Cinecittà Studios, den italienske biografs vugge, i en af Europas smukkeste byer til kunstnerisk og kulturel arv, dvs. Rom, er RFA en skole, der træner unge i de mange job inden for film og audiovisuel produktion .

Udstyret med eget teater og permanente sæt, med undervisningspersonale på flere dusin fagfolk, hvoraf mange er prisvindende både i Italien og i udlandet, repræsenterer RFA det rigtige valg for dem, der seriøst agter at gennemføre en karrierevej i audio- visuel produktionssektor. RFA tilbyder toårige kurser - med obligatorisk deltagelse og et begrænset antal - af produktion, retning

Kurserne er udelukkende på det italienske sprog, som anses for at være en forudsætning for at være opmærksom på dem, selv om nogle moduler kan være på engelsk. RFA har etableret aftaler med italienske sproginstitutter for at hjælpe elever, der ønsker at lære det.

For at få adgang til kurserne er det nødvendigt at holde et foreløbigt interview for at kontrollere både den faktiske interesse og startniveauet for den studerende med henblik på at komme ind i den begrænsede tilmeldingsklasse. Vores sekretariat er tilgængeligt for alle spørgsmål, du måtte have, både på kurser og på muligheder for ophold i den italienske hovedstad.

Desuden åbner RFA hvert år sine døre efter at have bestået en bestemt eksamen også til dem, der allerede har fået en del erfaring på sæt eller i andre skoler og ønsker at prøve at blive optaget direkte til andet år. Alle oplysninger om ledige pladser og hvordan man reserverer eksamen offentliggøres på akademiens officielle hjemmeside.

116176_rfa_set_001.jpg

Roma Film © 2019

Vores stil

RFA-stil er typisk for et kunstnerisk center, en skole med praktisk forberedelse, hvor man først og fremmest lærer at arbejde i et hold, følge reglerne, håndtere deadlines og leverancer og finde en effektiv arbejds- og studiemetode.

I RFA genskaber vi dynamikken i biografens faglige verden: konstant studie, kreativitet, samspillet mellem afdelinger, arbejde med sæt og offset. De uddannelsesmæssige produktioner overvåget af lærerne og personalet følger i stigende grad komplekse temaer og parametre i løbet af uddannelsesbanen. Samtlige projekter i toårsperioden udføres i medretning: Dette ansvar tvinger deling såvel som samarbejde og hjælper med til bedre at styre arbejdsbyrden for hvert projekt. Generelt for alle afdelinger følges opgaverne af jobene af lærerne; Dette giver dig mulighed for at vende og lære at beskæftige sig med arbejdsmetoder, forskellige kulturer og forskellige kunstneriske egenskaber, der opstår i toårsperioden på akademiet.

Studerende deltager i RFA samfund i løbet af klasser, instruktionssæt og ekstra aktiviteter. Muligheder for netværk og etablering af relationer mellem kollegaer og fagfolk er en af de stærke sider, sammen med uddannelsesmetoden på jobbet, der gør den toårige oplevelse engagerende og altomfattende.

Hovedkvarter

Akademiet ligger inden for Cinecittà Studios, hvor det ejer to steder: den ene foran den historiske Fellini's Theatre 5, hvor er klasseværelserne og undervisningssekretærens kontor; den anden inden for Cinecittà Campus, med soundstage og sæt, de administrative og de administrative kontorer.

Cinecittà

Cinecittà-filmstudioerne ligger 9 km fra Roms centrum, på et areal på 400.000 kvadratmeter. Cinecittà repræsenterer i dag den europæiske filmindustris fulkrum for produktion af film i fuld længde, fiktion, tv, reklamer og videoklip: fra produktion til udgave til realisering af specialeffekter. For RFA-studerende er træning i studiet en fantastisk mulighed.

Roma

Rom er ikke kun et udtryk for den vestlige europæiske verdens historiske, kunstneriske og kulturelle arv, men det er også en kapital rig på ideer og aktiviteter for en studerende, der har til hensigt at beskæftige sig med den syvende kunst. De smukkeste og antikke biografhaller, de utallige filmfestivaler, Rom Filmfestivalen og de prestigefyldte teatralske programmer sikrer, at leve i hovedstaden er en kunstnerisk oplevelse, såvel som menneskelig, mere stimulerende end nogensinde.

Kontakter

116400_Contacts.jpg

Placeringer

Rom

Address
c/o Teatro 4 - Cinecittà Studios
Via Tuscolana, 1055

I 00173 Rom, Lazio, Italien
Telefonnummer
+39067219555