Læs den officielle beskrivelse

Den Roma Film Academy er en akademisk organisation dedikeret til kultur og uddannelse inden for kunst og underholdning og audiovisuel kommunikation. Især foreslås det som et referencepunkt i Europa for alle dem, der er interesseret i at forfølge en karriere i film og tv.

Vores mål er at omdanne den lidenskab af vores studerende i et job: dette resultat opnås kun gennem en læseplan bygget i alle detaljer og i stand til at give hver elev de værktøjer, de har brug for at lære de tekniske og teoretiske grundlag for sit emne og andre afdelinger i sættet, for at gøre det til en professionel kan kommunikere og bevæge sig i harmoni med deres kolleger i afdelingen.

De grundlæggende principper

Engagement, fleksibilitet og motivation skal være nøgleordene for den enkelte elev, og i løbet af sine studier, at når de indsættes i arbejdslivet. Undervisningen model af vores Academy, er stærkt baseret på gensidig udveksling mellem lærere og elever og især praktisk undervisning i emnet for undersøgelsen, at den studerende har valgt. På denne måde lærer eleverne ikke kun det teoretiske grundlag, men begynder at beherske de tekniske redskaber berige deres erfaring på området, erhverve sikkerhed og bevidsthed om deres egne evner.

Vores "mission" er at uddanne fagfolk, der er i stand til, endnu en gang, sporet sluttede, at bevæge sig uafhængigt inden for sektoren, som de blev trænet og etablere sig gennem den viden lært i løbet af deres erfaringer på vores institution . Formålet med vores arbejde er at skabe en ny generation af specialister på tværs af hele den audiovisuelle sektor.

Den Biograf, før noget andet, passion og disciplin. Uden disse to faktorer hele industrien, der flytter tandhjulene i denne komplekse verden ville ikke eksistere. Passion er noget, der ikke kan blive undervist, men skal kanaliseres i den rigtige retning.

den etiske

Akademiet holde en adfærd præget moralsk integritet, gennemsigtighed og værdier om ærlighed, retfærdighed og god tro. Derfor fordømmer enhver form for diskrimination, der er baseret på eventuelle forskelle eller køn, seksuel orientering, medlemskab af en bestemt etnisk gruppe og national og social oprindelse, sprog, tro og religion, politisk anskuelse og filosofisk, alder, helbredstilstand og fysisk og mental mangfoldighed, nærhed til politiske og faglige foreninger, undtagen som udtrykkeligt angivet i de gældende standarder.

kurser udbudt

Akademiske kurser

Akademiske kurser er to-årige erhvervsrettede kurser med mødepligt og begrænset. Vores specialisering fag er i øjeblikket otte: Screenplay, Produktion, Retning, Direction of Photography, lyd, Montage, fungerende og film kostume. Hvert kursus efterfølges af succesfulde fagfolk, der bor og arbejder i biografen hver dag, stiller til rådighed for de studerende i hele deres erfaring og medfødte passion for deres håndværk.

kursets målsætning

Formålet med Roma Film Academy er at lede deres studerende til arbejdslivet i film og tv, disciplinering gennem et varieret uddannelsesforløb, der kan stimulere og berige dem både fagligt og personligt, med henblik på at forberede dem og gøre dem egnet til at leve sættet i alle dens mange facetter, uden ærefrygt, med ydmyghed, men på samme tid, bevidsthed om deres egne evner.

Kurserne er helt overladt til fagfolk i film og tv-bor og arbejder. Tal, der er etableret som vil følge de studerende gennem hele uddannelsen processen, give dem alle erfaringerne på sættene, hvor de har arbejdet og fortsætte med at arbejde. I slutningen af ​​året studerende vil blive involveret i produktion af et essay af 6 minutter maksimum, mens det andet år i produktionen af ​​en kortfilm på 12 minutter max.

Struktur af kurserne

Hvert kursus er opdelt i moduler, som hver især er knyttet til en bestemt sag. Modulerne er derefter opdelt sig i undervisningsenheder at der i den sags skyld, ud et bestemt emne. Hver undervisning enhed kan tage en eller flere klasser og / eller øvelser. En lektion eller bore kan gå fra en time til en hel dag, som i tilfældet med skyderiet udenfor i weekenden. Deltagelse er obligatorisk, og antallet er lukket.

Den lærere Parken

Parken RFA lærere er helt unik og prestigefyldte: de er i virkeligheden en del ikke "professorer" fælles, men reelle fagfolk udlånt undervisning. De er fordelt blandt kurset foredragsholdere, koordinerende lærere, almindelige lærere, ekstra lærere og ingeniører, for i alt mere end 60 fagfolk fra alle kurser.

Merværdien af ​​RFA er netop udvælgelsen af ​​underviserne: de spænder fra den meget teknisk, da Stefano Salemme (Steadicam operatør og operatør) tidligere studerende for nylig og allerede placeret på de større italienske sæt som ledende elektrikere og maskinarbejdere, Master of Tullio Morganti lyd, prisbelønnet italiensk David di Donatello, redaktør Paola Freddi, til stede i hele det europæiske og internationale scene takket være sin nyeste film værker.

Det høje antal lærere giver RFA at registrere en lærer forhold / 2 studerende: 3 eller tre lærere hver anden studerende, forbedre den pædagogiske erfaring af hver elev tilmeldt.

sproget

Kurserne er på italiensk, med undtagelse af nogle specifikke moduler i engelsk. I øjeblikket kurser i skuespil, produktion og retning er dem, der har flere samlede antal timer i engelsk, men fra 2014 til i dag har vi set en stigning i timerne af 5% årlig sprog.

Det er derfor nødvendigt at have et niveau af viden af ​​mediet / høj italiensk sprog for at blive placeret let i den nationale virkelighed; Dog kan vores udenlandske studerende hurtigt mestre det italienske og til at arbejde både på den hjemlige front og internationalt med fremragende resultater.

71% af vores elever er ansat et år efter RFA diplom.

FACILITETER OG UDSTYR

strukturer

Akademiet er placeret inde i Cinecittà Studios, som har tre steder, den ene med klasseværelser og undervisning sekretariat, med et lydbillede og sæt, og en med de administrative kontorer og retningen. Lydbilledet er pointen med styrken af ​​Akademiet, med sæt hvor de studerende praktiserer til indendørs optagelser, mens det for de udendørs, de studerende har til deres rådighed en af ​​de mest prestigefyldte naturlige teatre i Europa, byen Rom.

udstyret

The Academy, ud over at have til sin rådighed en række udstyr til hver enkelt afdeling, har etableret vellykkede partnerskaber med førende fagfolk og servicesektoren, som ifølge undervisningsprogrammet støtte lærernes arbejde ved at give mulighed for inddrivelse avancerede (f.eks. RØD, Alexa, Canon, Black Magic, Steadicam), projektorer, lydanlæg, og mere. Studerende også foretage specifikke lektioner på den samme service, som vil være deres faglige referencer uden for skolen, og dermed forberede de vigtigste redskaber de vil møde på arbejdsmarkedet.

støtte

Den Roma Film Academy er altid meget opmærksomme på behovene hos de studerende og med henblik herpå har nedsat en række forskellige former for konventioner, både i forhold til den gæstfrihed, andre aspekter af livet i hovedstaden.

Eleven i virkeligheden, er støttet af HR-afdelingen siden tidspunktet for indskrivning: finde et værelse eller et hus til at dele med andre studerende, så spørg din praktiserende læge, bede om momskoden til udlændinge, er alle aktiviteter til den studerende offsite modtager støtte fra sekretariatet.

Desuden udstiller den officielle RFA kort du har ret til rabat for forskellige tjenester: taksten for kantinen af ​​Cinecitta, reduktioner på biografbilletter, boghandlere, opera, op til B

For gratis vores studerende kan drage fordel af DVD film leje fra over 600 titler inden for den private samling RFA.

REGULERING

De etiske regler

Kodeksen fastlægger de grundlæggende principper, som alle, der arbejder, skal arbejde eller studere på akademiet følge. Manglende overholdelse af etik vist i koden kan resultere i øjeblikkelig fjernelse af Akademiet.

The Academy Regler

Akademiet forordning indeholder de regler, der sikrer et velfungerende uddannelse struktur og til dets iboende processer. Overholdelsen af ​​forordningen er nødvendig, men ikke tilstrækkelig betingelse for at operere en eller anden grund i Akademiet.

Håndbogen Skole

Skolen håndbogen er det sæt af regler for gennemførelsen af ​​forordningen og indeholder tal, data, priser, tider, omkostninger, datoer og andre kvantitative oplysninger. Det oplysende og ikke-lovgivningsmæssige, det vil sige altid refererer til forordningerne.

Quality Manual

Quality Manual giver et overblik over, hvordan det er oprettet og fungerer som Akademiet og tjener både til at etablere benchmarks til internt brug, både til at illustrere den udenfor systemet (eller tredjepart certificeringsorganer): den udgør den grundlæggende reference til at kontrollere anvendelsen af ​​systemet og dets overensstemmelse med de referencestandarder.

LOCATION

Cinecittà

De filmstudier i Cinecittà er 9 km fra centrum af Rom, et areal på 400.000 kvadratmeter.

Cinecitta er nu den europæiske filmindustri knudepunkt for produktion af komplette cyklus film, fiktion, fjernsyn, reklamer og musikvideoer: fra produktion, redigering, til skabelsen af ​​special effects.

A Cinecittà produktioner ved hjælp af store arbejde rum og teknologier og ved at placere levering fulde leje af tekniske midler til moderne og opdateret opsving.

Dette giver dig mulighed for at opbygge den mest imponerende og fantastisk natur og bringe på fastsatte de største fagfolk i branchen, der opfylder selv de mest krævende behov.

Det siger sig selv, at for studerende til RFA formularen inde i Studios er en stor formue og repræsenterer en enorm mulighed: for mange af dem i virkeligheden, at overgangen fra læring indstillet til den professionelle og betalt sker uden megen anstrengelse inde i produktioner, der cyklisk køre på Cinecittà.

Rom

Rom, samt at det er et udtryk for den historiske, kunstneriske og kulturelle europæiske vestlige verden, er en rig hovedstad af ideer og aktiviteter for en studerende, der har til hensigt at beskæftige sig med den syvende kunst.

De smukkeste og gamle haller kunst-house biograf, de mange filmfestivaler, Rom Film Festival og den prestigefyldte teater tidsplaner betyde, at der bor i hovedstaden er en kunstnerisk oplevelse, såvel som den menneskelige, mere udfordrende end nogensinde.

Vi kan tilbyde kurser i italiensk med engelske moduler. Vi tilbyder ikke kurser udelukkende på engelsk.

Programmer undervist i:
Italiensk

Denne skole tilbyder også:


Roma Film Academy

Forløbet af Direction er et to-årigt forløb og dækker alle brancher og forretningsområder tal forbundet med lede afdelingen. Timerne udbetales omkring 1.000, som varierer ... [+]

Forløbet af Direction er et to-årigt forløb og dækker alle brancher og forretningsområder tal forbundet med lede afdelingen. Timerne udbetales omkring 1.000, som varierer afhængigt af de planlagte produktioner.

Året - fortolkning af tekst og Shots

Den grundlæggende Dannelsen af ​​det første år kredser om forståelse af filmen struktur, fra undfangelsen, design, implementering primært visuelle scener og derefter grupper af scener. De to søjler i dannelsen af ​​det første år er de Skriften kurser Visuel Low budget og arbejdsprogram med kameraet. Især vil vi fokusere på opbygningen af ​​narrative-visuelle (Manuskript) teknikker, derefter omdanne skrive ind shots (Inquadrature List og Storyboard), der skal gennemføres på sig selv. Der vil literacies og uddannelse i filmen sæt forvaltning (assisterende-direktør) og post-produktion (montage).... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Roma Film Academy

Forløbet af Photography Direction er en toårig kursus og dækker alle industrielle og forretningsmæssige tal relateret til fotografering afdeling. Timerne er tilvejebragt ... [+]

Forløbet af Photography Direction er en toårig kursus og dækker alle industrielle og forretningsmæssige tal relateret til fotografering afdeling. Timerne er tilvejebragt omtrent 950, som varierer afhængigt af de planlagte produktioner.

The Year - ved Set Photography

Den fotografiske Theory, maskinen fra stikkontakten til det digitale film, linser, lysene, den Filmica struktur, procedurer og sikkerhed Set, samt de tekniske trin i billedet i forbindelse med studiet af sammensætningen og indramning, er de centrale punkter i det første års studier. De udvikler i slutningen af ​​året specifikke områder af cinematografi som helhed at indføre det andet-årigt program.

... [-]
Italien Rome
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Roma Film Academy

Lyden er naturligvis et toårigt forløb og dækker alle brancher og forretningsområder tal forbundet til lyden afdeling. Timerne er tilvejebragt omtrent 900, som varierer a ... [+]

Lyden er naturligvis et toårigt forløb og dækker alle brancher og forretningsområder tal forbundet til lyden afdeling. Timerne er tilvejebragt omtrent 900, som varierer afhængigt af de planlagte produktioner.

Året - direkte drev

Det første år af den Theory of Sound fra et fysisk synspunkt for at komme til at lære alle de teknikker og instrumentering af lyden ingeniør, optagelsen lyde og dialoger på Set og Placering. Ved slutningen af ​​de første akademiske års studerende tage en praktisk praktik periode i laboratoriet af en af ​​de audio service af partnerens skole, konsolidere og udvide praksis med midler, terminologi og nærmer sig teknisk leje.

År II - Installering af lyd og Mix... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Roma Film Academy

Forløbet af filmen kostume er et toårigt forløb og dækker alle industrielle og forretningsmæssige tal knyttet til kostume afdeling. Timerne er tilvejebragt omtrent 950, s ... [+]

Forløbet af filmen kostume er et toårigt forløb og dækker alle industrielle og forretningsmæssige tal knyttet til kostume afdeling. Timerne er tilvejebragt omtrent 950, som varierer afhængigt af de planlagte produktioner.

Året - historie og teknikker

De kostumer til biografen er et centralt element i skabelsen og konstruktion af karaktererne og historien, samt udseendet og måde af en film. Som med mennesker, kan det kostume aldrig være generiske, men det er virkeligheden; dette er grunden til, kostume arbejde kan sammenlignes med den, en antropolog. Det første år fokuserer derfor på det grundlæggende og grundlæggende elementer i historien om film kostumer, afdelingens organisation, de håndværk og skræddersy teknikker, sideløbende med filmen sprog færdigheder af alle afdelinger og grundlæggende informationsteknologi.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Roma Film Academy

Forløbet af fungerende er et toårigt forløb og dækker alle brancher og forretningsområder tal forbundet med stemmer. Timerne er tilvejebragt omtrent 900, som varierer afh ... [+]

Forløbet af fungerende er et toårigt forløb og dækker alle brancher og forretningsområder tal forbundet med stemmer. Timerne er tilvejebragt omtrent 900, som varierer afhængigt af de planlagte produktioner.

Året - de værktøjer og teknikker

Det første år af den fungerende fokuserer på diktion teknikker, Voice Uddannelse, sang og kropsbevægelser. Alle disse emner er undersøgt separat med deres referencepunkter lærere, og derefter testes i laboratoriet og i løbet af gruppe øvelser. Du lærer at analysere tekst studere klassikere af Teater og Biograf West. Det bliver straks fortrolig med kameraet i klasseværelset og på apparatet for at lære de procedurer og film produktionsplaner, hvordan man arbejder med lys, maskinen sokkel og mikrofon på Set, og hvordan man kan følge instrukserne fra direktøren.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Roma Film Academy

Produktionskursuset er et toårigt kursus og dækker alle de industrielle og erhvervsmæssige tal relateret til produktionsafdelingen. De leverede timer er omkring 950, vari ... [+]

Produktionskursuset er et toårigt kursus og dækker alle de industrielle og erhvervsmæssige tal relateret til produktionsafdelingen. De leverede timer er omkring 950, varierende i forhold til den forventede produktion.

I år

Kurset dækker alle industrielle og erhvervsmæssige tal relateret til produktion. I det første år fokuserer vi på de tekniske aspekter af instituttets sammensætning for sættet, eller lærer vi opgaver og værktøjer til sikkerhed på sættet og gældende regler, studerer vi rollen som " assisterende direktør (i amerikansk forstand)" af udgave sekretær , af sted scout og manager. Udover ledelsen af ​​sættet og troppen omfatter uddannelsen studiet af Budget, Spoglio of Screenplays med Movie Magic , samt rudimenterne af organisationen af ​​den ledende produktion for at introducere programmet for andet år.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Roma Film Academy - Mirrors

Roma Film Academy - Cinema is all around you

Roma Film Academy - Reload, Focus, Achieve

Address
c/o Teatro 4 - Cinecittà Studios Via Tuscolana, 1055
I 00173 Rome, Lazio, Italien