Palazzo Spinelli Group

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Palazzo Spinelli Non Profit Association Blev grundlagt i 1998. Palazzo Spinelli har til formål at bevare verdens kulturarv ved at fremme, organisere og forvalte initiativer til undersøgelse, bevarelse, restaurering, fremme og udfoldelse af kulturel og kunstnerisk arv.

Palazzo Spinelli opererer i mere end tredive forskellige lande, organiserer træningsordninger og genopfriskningskurser for personer, der arbejder inden for kulturarvsledelse, bevarelse, restaurering, kultur- og miljøturisme og også arrangementer. Foreningen udfører også projekter i samarbejde med offentlige myndigheder og private virksomheder som Europa-Kommissionen, UNESCO og det italienske udenrigsministerium. Vores arbejde med ministeriet foregår inden for rammerne af samarbejdsaftaler inden for videnskab, teknologi og kultur, der er overtaget af over 40 regeringer over hele verden.

Palazzo Spinelli har over 15 års erfaring inden for området med mere end 300 kandidatkurser afsluttet og over 1700 kandidater, hvilket gør det til et referencepunkt både i Italien og i udlandet. Foreningen tilbyder også praktisk uddannelse, planlægning, drift og reaktion på arbejdsmarkedet, har hele tiden været i spidsen for restaurering og bevarelse i sektoren.

Vores mission

"At bidrage til uddannelse og bevidst brug af menneskehedens kunstneriske og kulturelle arv ved at udvikle styringsformer med det formål at øge følelsen af ​​tilhørsforhold, interesse, respekt og bevidsthed om ens egen og andres kulturer".

Akkreditering

Palazzo Spinelli er en akkrediteret institution i den toscanske regionale myndighed (Regione Toscana - dekret nr. 1722 af 25. marts 2003) og har siden etableringen afholdt kurser, der er anerkendt af ministeriet for offentlig oplysning og velfærd (i henhold til lov nr. 845 af 21/12/1978). Siden 2010 har den også været medlem af ELIA (European League of Institutes of the Arts), og er lederen i Ligaens Bevarelse og Restaurering sektion.

Kvalitetssystemet

Instituttet har en kvalitetspolitik, der er certificeret efter ISO 9001: 2008 standarder. Vores mål er løbende at forbedre instituttets processer og procedurer, tilskynde til ændringer inden for strukturen og fremme løbende kulturudveksling med vores samfund.

Palazzo Spinelli fremmer tanken om, at undervisning ikke kun har indflydelse på den studerendes menneskelige, civile og kulturelle samvittighed, men også tjener til at overføre væsentlig vidensorienteret viden og faglig bevidsthed samt give færdighederne til at genkende og tilpasse sig vores Skiftende samfund og erhvervsliv.

Palazzo Spinelli har følgende mål:

 • Opret træningsinitiativer baseret på en reel analyse af erhvervsmæssige og undervisningsmæssige krav
 • Organiser aktiviteter, der garanterer optimale betingelser for levering af tjenester for at sikre en effektiv læring
 • Fremme og udvikle de relative menneskelige ressourcer til at arbejde med oprettelse og realisering af træningsaktiviteter
 • Fremme samarbejde med nationale og internationale offentlige myndigheder og private virksomheder for at lette ubegrænset omsætning af uddannede fagfolk
 • Test innovative undervisningsmetoder forbundet med ekspertise, ledelsesmæssige og faglige aktiviteter

For at nå disse mål arrangerer Palazzo Spinelli kulturelle og videnskabelige arrangementer i Italien og i udlandet, der samarbejder med offentlige myndigheder og private virksomheder. Initiativerne har alle til formål at formidle viden om kunstnerisk, videnskabelig og kulturel viden samt lette forskning, bevarelse og udfoldelse af kulturel og kunstnerisk arv.

Medlemskab

Siden oprettelsen har instituttet indgået flere nationale og internationale netværk samt partnerskaber, hvis specifikke mål er bevarelse af kulturarven og en økonomisk verden.

Specielt i de senere år er instituttets prioriteter blevet graftet ind i den bredere europæiske kulturudviklingsproces, der har til formål at gøre en stor indsats for at efterlade krisen og skabe betingelser for en økonomisk og højere beskæftigelsesfrekvens.

Europa 2020-strategien er en vækstplan, der er unik, ned til mere effektive investeringer i uddannelse, forskning og innovation. Takket være det afgørende valg til fordel for en økonomi, der tager sigte på beskyttelse af miljøet og bæredygtigheden, har strategien til formål at skabe flere arbejdspladser og reducere arbejdsløsheden.

I øjeblikket følger instituttet følgende organisationer:

 • ELIA (European League of Institutes of Arts), Amsterdam
 • Europa Nostra, Olanda
 • Anna Lindh Foundation, Egitto
 • FAI (Fondo Ambiente Italiano), Italien
 • FME (Fondation au Mérite Européen), Luxembourg
 • ICFAD (International Council Fine Arts Deans), USA
 • SEMA (Societe d'Encouragement aux Métiers d'Art), Frankrig
 • Città Uendelig, Italien
 • Associazione Partners Palazzo Strozzi (Æresmedlem), Firenze

Palazzo Spinelli er medlem af bestyrelsen for ELIA (European League of Institutes of Arts), der er baseret i Amsterdam, og spiller en ledende rolle blandt de medlemsinstitutioner, der arbejder inden for bevarelse og restaurering.

ELIA, er det største netværk af institutioner for fine og anvendte kunst i Europa og har mere end 400 medlemmer, der tiltrækker over 350.000 studerende.

Placeringer

Firenze

Palazzo Spinelli

Address
Via Maggio, 13
50125 Firenze, Toscana, Italien
Telefonnummer
+39 055 213086