Læs den officielle beskrivelse

Palazzo Spinelli Non Profit Association Blev grundlagt i 1998. Palazzo Spinelli har til formål at bevare verdens kulturarv ved at fremme, organisere og forvalte initiativer til undersøgelse, bevarelse, restaurering, fremme og udfoldelse af kulturel og kunstnerisk arv.

Palazzo Spinelli opererer i mere end tredive forskellige lande, organiserer træningsordninger og genopfriskningskurser for personer, der arbejder inden for kulturarvsledelse, bevarelse, restaurering, kultur- og miljøturisme og også arrangementer. Foreningen udfører også projekter i samarbejde med offentlige myndigheder og private virksomheder som Europa-Kommissionen, UNESCO og det italienske udenrigsministerium. Vores arbejde med ministeriet foregår inden for rammerne af samarbejdsaftaler inden for videnskab, teknologi og kultur, der er overtaget af over 40 regeringer over hele verden.

Palazzo Spinelli har over 15 års erfaring inden for området med mere end 300 kandidatkurser afsluttet og over 1700 kandidater, hvilket gør det til et referencepunkt både i Italien og i udlandet. Foreningen tilbyder også praktisk uddannelse, planlægning, drift og reaktion på arbejdsmarkedet, har hele tiden været i spidsen for restaurering og bevarelse i sektoren.

Vores mission

"At bidrage til uddannelse og bevidst brug af menneskehedens kunstneriske og kulturelle arv ved at udvikle styringsformer med det formål at øge følelsen af ​​tilhørsforhold, interesse, respekt og bevidsthed om ens egen og andres kulturer".

Akkreditering

Palazzo Spinelli er en akkrediteret institution i den toscanske regionale myndighed (Regione Toscana - dekret nr. 1722 af 25. marts 2003) og har siden etableringen afholdt kurser, der er anerkendt af ministeriet for offentlig oplysning og velfærd (i henhold til lov nr. 845 af 21/12/1978). Siden 2010 har den også været medlem af ELIA (European League of Institutes of the Arts), og er lederen i Ligaens Bevarelse og Restaurering sektion.

Kvalitetssystemet

Instituttet har en kvalitetspolitik, der er certificeret efter ISO 9001: 2008 standarder. Vores mål er løbende at forbedre instituttets processer og procedurer, tilskynde til ændringer inden for strukturen og fremme løbende kulturudveksling med vores samfund.

Palazzo Spinelli fremmer tanken om, at undervisning ikke kun har indflydelse på den studerendes menneskelige, civile og kulturelle samvittighed, men også tjener til at overføre væsentlig vidensorienteret viden og faglig bevidsthed samt give færdighederne til at genkende og tilpasse sig vores Skiftende samfund og erhvervsliv.

Palazzo Spinelli har følgende mål:

 • Opret træningsinitiativer baseret på en reel analyse af erhvervsmæssige og undervisningsmæssige krav
 • Organiser aktiviteter, der garanterer optimale betingelser for levering af tjenester for at sikre en effektiv læring
 • Fremme og udvikle de relative menneskelige ressourcer til at arbejde med oprettelse og realisering af træningsaktiviteter
 • Fremme samarbejde med nationale og internationale offentlige myndigheder og private virksomheder for at lette ubegrænset omsætning af uddannede fagfolk
 • Test innovative undervisningsmetoder forbundet med ekspertise, ledelsesmæssige og faglige aktiviteter

For at nå disse mål arrangerer Palazzo Spinelli kulturelle og videnskabelige arrangementer i Italien og i udlandet, der samarbejder med offentlige myndigheder og private virksomheder. Initiativerne har alle til formål at formidle viden om kunstnerisk, videnskabelig og kulturel viden samt lette forskning, bevarelse og udfoldelse af kulturel og kunstnerisk arv.

Medlemskab

Siden oprettelsen har instituttet indgået flere nationale og internationale netværk samt partnerskaber, hvis specifikke mål er bevarelse af kulturarven og en økonomisk verden.

Specielt i de senere år er instituttets prioriteter blevet graftet ind i den bredere europæiske kulturudviklingsproces, der har til formål at gøre en stor indsats for at efterlade krisen og skabe betingelser for en økonomisk og højere beskæftigelsesfrekvens.

Europa 2020-strategien er en vækstplan, der er unik, ned til mere effektive investeringer i uddannelse, forskning og innovation. Takket være det afgørende valg til fordel for en økonomi, der tager sigte på beskyttelse af miljøet og bæredygtigheden, har strategien til formål at skabe flere arbejdspladser og reducere arbejdsløsheden.

I øjeblikket følger instituttet følgende organisationer:

 • ELIA (European League of Institutes of Arts), Amsterdam
 • Europa Nostra, Olanda
 • Anna Lindh Foundation, Egitto
 • FAI (Fondo Ambiente Italiano), Italien
 • FME (Fondation au Mérite Européen), Luxembourg
 • ICFAD (International Council Fine Arts Deans), USA
 • SEMA (Societe d'Encouragement aux Métiers d'Art), Frankrig
 • Città Uendelig, Italien
 • Associazione Partners Palazzo Strozzi (Æresmedlem), Firenze

Palazzo Spinelli er medlem af bestyrelsen for ELIA (European League of Institutes of Arts), der er baseret i Amsterdam, og spiller en ledende rolle blandt de medlemsinstitutioner, der arbejder inden for bevarelse og restaurering.

ELIA, er det største netværk af institutioner for fine og anvendte kunst i Europa og har mere end 400 medlemmer, der tiltrækker over 350.000 studerende.

Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Palazzo Spinelli Group

Mastersne tager sigte på at uddanne fagfolk, der er i stand til at forstå spørgsmålene og mulig bæredygtig fremme af kulturarven. Samtidig kunne man anvende passende avan ... [+]

Mastersne tager sigte på at uddanne fagfolk, der er i stand til at forstå spørgsmålene og mulig bæredygtig fremme af kulturarven. Samtidig kunne man anvende passende avancerede digitale teknologier til systemet og museet med henblik på realisering af kommunikationsprocesser og forbedring.

BAGGRUND

I det nuværende samfund har begrebet kulturarv været involveret i en vigtig udviklingsproces. Den indeholder nu stadigt stigende fysiske og immaterielle aspekter. IKT (informations- og kommunikationsteknologi) og udvikling af edb-systemer har åbnet muligheden for, at viden kan overføres til en gang uforståelig for eksempel: virtuelle kunstudstillinger, 3D rekonstruktioner af historiske steder, databaser for kulturarv og meget mere. På trods af dette er dette potentiale for ofte uudtalt, og det når stadig ikke offentligheden som det burde og kunne. ... [-]

Italien Florence
Kontakt skolen
Italiensk
Fuldtid
1500 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Palazzo Spinelli Group

Masters kursus har en dual teoretisk-praktisk tilgang baseret på specifikke professionelle roller nuværende kræves i sektoren. Formålet med kurset er at uddanne kultivere ... [+]

Masters kursus har en dual teoretisk-praktisk tilgang baseret på specifikke professionelle roller nuværende kræves i sektoren. Formålet med kurset er at uddanne kultiverede og erfarne ledere, der er i stand til at holde øje med innovation og væsentlige ændringer i sektoren.

BAGGRUND

Arrangementstyring er et hurtigt voksende og meget komplekst område inden for servicesektoren, ikke kun for dets rekreative kvaliteter, men også for dets kommunikationsevne. Den store styrke i denne forretningssektor er, at en velorganiseret begivenhed er i stand til at tilfredsstille gæster og deltagere på flere niveauer - en begivenhed er ikke kun en afledning for sine deltagere, men et værktøj, der er i stand til at forene store organer af unge omkring en bestemt begivenhed, Og i bedste fald omkring en bestemt ide. Af denne grund behøver den effektiv og seriøs forvaltning, som udnytter alle sine specifikke betydninger og alle dens potentielle handlinger.... [-]

Italien Florence
Kontakt skolen
Italiensk
Fuldtid
1500 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Palazzo Spinelli Group

Mastersne sigter mod at forberede kandidater, der har til hensigt at arbejde inden for kulturarvssektoren. Det giver eleverne en perfekt balance mellem faglige og faglige ... [+]

Mastersne sigter mod at forberede kandidater, der har til hensigt at arbejde inden for kulturarvssektoren. Det giver eleverne en perfekt balance mellem faglige og faglige færdigheder med en praktisk og erfaren tilgang.

BAGGRUND

I de sidste par årtier har museer, kunstværker og kulturarv generelt aldrig vakt meget interesse og havde ingen social relevans til den første kunstsamling i det 18. århundrede. Antallet af publikum, der har en voksende følsomhed og interesse for kulturarven, er steget betydeligt som følge af etablering af nye museer, renovering af historiske bygninger, udbredelse af midlertidige udstillinger, fremkomsten af ​​nye former for kulturturisme og restaurering og Bevarelse af kulturelle faciliteter. I lyset af dette fænomen har der ikke været fornyelse af formularer i finansiering og forvaltning af faciliteter, der er afsat til at levere mere komplekse og varierede tjenester til offentligheden. Også hvis Italien betragtes som en model med hensyn til initiativer til bevarelse og restaurering af kulturarvskunstværker, er der også et ubestrideligt forskel mellem Italien og mange industrialiserede lande med hensyn til marketing, kommunikations-, realiserings- og ledelsesstrategier. ... [-]

Italien Florence
Kontakt skolen
Italiensk
Fuldtid
1500 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Palazzo Spinelli Group

Hovedformålet med disse master er at tilvejebringe den nødvendige viden og færdigheder til at forberede og organisere udstillinger og kunstbegivenheder og til at programm ... [+]

Hovedformålet med disse master er at tilvejebringe den nødvendige viden og færdigheder til at forberede og organisere udstillinger og kunstbegivenheder og til at programmere kulturelle arrangementer i alle deres skridt fra den første udarbejdelse til ledelsen af ​​de tekniske organisationsaspekter som koordinering af Menneskelige ressourcer og samarbejdspartnere.

BAGGRUND

Forvaltningen af ​​kunst og kulturelle arrangementer er et hurtigt voksende område inden for servicesektoren, ikke kun for dets rekreative kvaliteter, men også for dets kommunikationsevne og for dets forhold til kulturarvspartnere. For at skabe nogle mere innovative og tiltalende begivenheder forventes ansøgerne at udvikle nye og avancerede færdigheder med hensyn til marketing-, kommunikations- og ledelsesstrategier og uddybe deres viden inden for kunsthistorie, museumshistorie, museumsarkitektur og fundraising.... [-]

Italien Florence
Kontakt skolen
Italiensk
Fuldtid
1500 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Palazzo Spinelli Group

Formålet med kurset er at give teoretisk og praktisk viden til at arbejde med udformning af ruter, udstyr, installationer og oplevelser til nydelse af kulturarven med sær ... [+]

Formålet med kurset er at give teoretisk og praktisk viden til at arbejde med udformning af ruter, udstyr, installationer og oplevelser til nydelse af kulturarven med særlig fokus på museområdet.

BAGGRUND

Der er en proces med "demokratisering" af den igangværende kultur i de fleste europæiske lande, den stadig mere udbredt anvendelse af interaktiv teknologi og personlige enheder. Det samme behov er tydeligt for fornyelse og vedligeholdelse af "kulturindustrien" og har bidraget til efterspørgslen efter nye tendenser og strategier i kulturarven. Udformningen af ​​museumsrum i det nye kulturlandskab kræver fagfolk med bløde og tværfaglige færdigheder, der kombinerer klassisk kultur med kendskab til de nye værktøjer og nye teknologier, der er i stand til at designe immersive oplevelser og hypermedier.... [-]

Italien Florence
Kontakt skolen
Italiensk
Fuldtid
1500 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Palazzo Spinelli Group

Kurset udsteder kvalifikation af tekniker inden for restaurering af kulturarv (Collaborator Restorer) inden for restaurering af keramik og glas. Over 60% af det treårige ... [+]

Kurset udsteder kvalifikationen af Tekniker i Restaurering af Kulturarv (Collaborator Restorer) Inden for restaurering af keramik og glas. Over 60% af det treårige program er praktisk arbejde.

Italien er kendt for sin ekstraordinære kunstneriske og kulturelle arv med et netværk af fem tusinde museums og arkæologiske steder og 49 UNESCO "udestående universelle værdi" -steder. Disse monumenter, kirker og museer tiltrækker turister, der genererer omkring 10 milliarder euro om året. Vores kulturarv er vidnesbyrd om den vestlige kultur / civilisation samt at være en ekstraordinær ressource for landets økonomi.

Fremme af vores kulturarv har medført store investeringer i bevarelse og restaurering. Sektoren har derfor brug for fagfolk, der har en omfattende uddannelse i kunsthistorie (og humaniora), teknologisk-videnskabelige emner og fremragende arbejdskompetencer.... [-]

Italien Florence
Kontakt skolen
Italiensk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Palazzo Spinelli Group

Kurset udsteder kvalifikationen af ​​Collaborator Restorer i sektoren for restaurering af fresker. Over 60% af det treårige program er praktisk arbejde. ... [+]

Kurset udsteder kvalifikationen af ​​Collaborator Restorer i sektoren for restaurering af fresker. Over 60% af det treårige program er praktisk arbejde.

Italien er kendt for sin ekstraordinære kunstneriske og kulturelle arv med et netværk af fem tusinde museums og arkæologiske steder og 49 UNESCO "udestående universelle værdi" -steder. Disse monumenter, kirker og museer tiltrækker turister, der genererer omkring 10 milliarder euro om året. Vores kulturarv er vidnesbyrd om den vestlige kultur / civilisation samt at være en ekstraordinær ressource for landets økonomi.

Fremme af vores kulturarv har medført store investeringer i bevarelse og restaurering. Sektoren har derfor brug for fagfolk, der har en omfattende uddannelse i kunsthistorie (og humaniora), teknologisk-videnskabelige emner og fremragende arbejdskompetencer.... [-]

Italien Florence
Kontakt skolen
Italiensk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Palazzo Spinelli Group

Kurset udsteder kvalifikationen af ​​Collaborator Restorer i sektoren for restaurering af malerier. Over 60% af det treårige program er praktisk arbejde. ... [+]

Kurset udsteder kvalifikationen af ​​Collaborator Restorer i sektoren for restaurering af malerier. Over 60% af det treårige program er praktisk arbejde.

BAGGRUND

Italien er kendt for sin ekstraordinære kunstneriske og kulturelle arv med et netværk af fem tusinde museums og arkæologiske steder og 49 UNESCO "udestående universelle værdi" -steder. Disse monumenter, kirker og museer tiltrækker turister, der genererer omkring 10 milliarder euro om året. Vores kulturarv er vidnesbyrd om den vestlige kultur / civilisation samt at være en ekstraordinær ressource for landets økonomi.

Fremme af vores kulturarv har medført store investeringer i bevarelse og restaurering. Sektoren har derfor brug for fagfolk, der har en omfattende uddannelse i kunsthistorie (og humaniora), teknologisk-videnskabelige emner og fremragende arbejdskompetencer.... [-]

Italien Florence
Kontakt skolen
Italiensk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Palazzo Spinelli Group

Kurset udsteder kvalifikationen af ​​Collaborator Restorer inden for sektoren for restaurering af papir. Over 60% af det treårige program er praktisk arbejde. ... [+]

Kurset udsteder kvalifikationen af Collaborator Restorer I sektoren for restaurering af papir. Over 60% af det treårige program er praktisk arbejde.

Italien er kendt for sin ekstraordinære kunstneriske og kulturelle arv med et netværk af fem tusinde museums og arkæologiske steder og 49 UNESCO "udestående universelle værdi" -steder. Disse monumenter, kirker og museer tiltrækker turister, der genererer omkring 10 milliarder euro om året. Vores kulturarv er vidnesbyrd om den vestlige kultur / civilisation samt at være en ekstraordinær ressource for landets økonomi.

Fremme af vores kulturarv har medført store investeringer i bevarelse og restaurering. Sektoren har derfor brug for fagfolk, der har en omfattende uddannelse i kunsthistorie (og humaniora), teknologisk-videnskabelige emner og fremragende arbejdskompetencer.... [-]

Italien Florence
Kontakt skolen
Italiensk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Palazzo Spinelli Group

Kurset udsteder kvalifikation af tekniker i restaurering af kulturarv (Collaborator Restorer) inden for restaurering af sten og dets derivater og mosaikker. Over 60% af d ... [+]

Kurset udsteder kvalifikationen af Tekniker i Restaurering af Kulturarv (Collaborator Restorer) I sektoren for restaurering af sten og dets derivater og mosaikker. Over 60% af det treårige program er praktisk arbejde.

BAGGRUND

Italien er kendt for sin ekstraordinære kunstneriske og kulturelle arv med et netværk af fem tusinde museums og arkæologiske steder og 49 UNESCO "udestående universelle værdi" -steder. Disse monumenter, kirker og museer tiltrækker turister, der genererer omkring 10 milliarder euro om året. Vores kulturarv er vidnesbyrd om den vestlige kultur / civilisation samt at være en ekstraordinær ressource for landets økonomi.

Fremme af vores kulturarv har medført store investeringer i bevarelse og restaurering. Sektoren har derfor brug for fagfolk, der har en omfattende uddannelse i kunsthistorie (og humaniora), teknologisk-videnskabelige emner og fremragende arbejdskompetencer.... [-]

Italien Florence
Kontakt skolen
Italiensk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Palazzo Spinelli Group