NABA Summer school 2019

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Laureate101


Kom i Italien i sommer og studer kunst og design! NABA Summer Courses tilbyder to ugers intensiv forskning og projektoplevelser inden for design, mode og visuel

NABA tilbyder også sommerkurser i italiensk kultur

NABA Sommer tilbud omfatter introduktion, mellemliggende og avancerede kurser fordelt langs tre sommer sessioner. Du kan kombinere kurser for at skabe en to-, fire- eller seks-ugers session, så du får mest muligt ud af din tid i Milano og fuldt ud oplever NABAs undervisningsmetode og -værdier.

Alle sommerprogrammer udføres på engelsk.

CREDITS

NABA vil tildele ECTS-point til sine sommerkurser, så det bliver lettere for studerende at overføre deres studie til andre universiteter og akademier, der bruger eller anerkender ECTS-systemet.

Efter en vellykket gennemførelse af hver 2-ugers sommer kursus (45 timers klasser) udsteder NABA 3 ECTS-point, som kan overføres efter valg af hver elevs hjem universitet.

Interesserede studerende skal kræve NABA ECTS kursusplan til NABA Summer Courses Office på summer@naba.it og indsende det til deres hjem universiteter for at verificere muligheden for at få ECTS-point udstedt af NABA til de sommerkurser, der er anerkendt i deres studieplan. For at opnå ECTS-point skal eleverne være over 18 år, have gennemført gymnasiestudiet og blive indskrevet på en universitetsstudiebane, opfylde uddannelsens adgangskrav og opnå kursets læringsresultater og -mål.

BOLIGER

NABA hjælper internationale studerende med at finde indkvartering. Studerende kan vælge mellem en række enkelt og delt værelse på Campus gåafstand, i lejligheder forvaltet af skolen.

Desuden har NABA udviklet aftaler med et vist antal ejendomsmæglere med et varieret udvalg af lejligheder i et andet område af byen og samtidig udviklet kontakter med private udlejere, der udlejer lejligheder tæt på Campus og i forskellige områder. NABA har også specialtilbud med vandrerhjem, boliger og hoteller.

For yderligere information kontakt venligst NABA Boligkontor via email på short@milanhousing.it eller via telefon på 39 02 97 372 295

VISUM

Kontakt venligst en italiensk ambassade eller konsulat i dit hjemland for at afgøre, om du har brug for visum for at komme ind i Italien.

Hvis du har brug for et VISA, vil NABA give dig et adgangstilladelse (ved fuld betaling af din studieafgift), så du kan få visum fra din lokale italienske ambassade / konsulat.

Vær opmærksom på, at visumansøgningen og udstedelsesprocessen kan tage mere end en måned, så overvej at ansøge om visum i god tid. Det er dit ansvar at ansøge om visum i tide.

Hvis din visumansøgning nægtes, refunderer NABA dit fulde studiegebyr (minus administrationsgebyret på 150 EUR), hvis du sender bevis på visumafviselsen (dvs. det officielle brev eller e-mail sendt af ambassaden / konsulatet nægtes visummet).

laureateSchools

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Summer course

Sommercursus i Virtual Reality og 360 ° Video Produktion

på universitet Fuldtid 2 uger June 2019 Italien Rome

Disse dage er det en stor udfordring og en fantastisk mulighed for filmskapere og medieproducenter. Dette kursus udforsker alle aspekter af at realisere en 360 ° video ved hjælp af nutidens mest relevante teknologier. [+]

Disse dage er det en stor udfordring og en fantastisk mulighed for filmskapere og medieproducenter. Dette kursus udforsker alle aspekter af at realisere en 360 ° video ved hjælp af nutidens mest relevante teknologier.

For det første vil du undersøge, hvorfor moderne virtuel virkelighed er en virkelig ny type medium, der er forskellig fra alle tidligere former. Du vil få en dybdegående forståelse af 360 ° kameraet og opdage, hvilke værktøjer der fungerer bedst i hvilke scenarier. Dernæst vil du identificere historier, der bedre fortælles gennem en oplevelse end gennem andre medier. Endelig får du praktisk praksis med det komplette workflow af et virtuelt virkelighedsprojekt, herunder udvikling af konceptet, valg af teknologi, præformation og optagelse i 360 ° video efterfulgt af efterproduktionsprocesser til redigering, sømning, færdiggørelse og udgivelse af dine 360 ​​° videoer.... [-]


Sommerkursus i Board Game Design

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Rome

Spil er en interaktiv form for underholdning, der forbinder mennesker i forskellige aldre, køn, etniske grupper, socioøkonomiske grupper og færdighedsniveauer. Gennem de spil, vi spiller, møder vi nye mennesker, forbedrer vores færdigheder - og vigtigst af alt lærer vi. [+]

Spil er en interaktiv form for underholdning, der forbinder mennesker i forskellige aldre, køn, etniske grupper, socioøkonomiske grupper og færdighedsniveauer. Gennem de spil, vi spiller, møder vi nye mennesker, forbedrer vores færdigheder - og vigtigst af alt lærer vi. Dette kursus fokuserer på en bestemt form for spiloplevelse-brætspil - som kræver mere end en spiller og dermed tilskynder til udvikling af sociale færdigheder som samarbejde, forhandling, bluffing og overtalelse.

Efter forelæsninger, der udforsker de grundlæggende principper for brætspil design, prototyping og playtesting, vil du bruge disse grundlæggende til at skabe et originalt spil, enten individuelt eller i små grupper. Ved afslutningen af ​​kurset vil du kunne omdanne dine ideer til håndterbare designs og udvikle hurtige prototyper for fuldt ud at teste den spillerværdi, du opstiller for at opnå.... [-]


Sommerkursus i Cool Hunting Fashion i Rom

på universitet Fuldtid 1 uge June 2019 Italien Milan Rome + 1 mere

Dette kursus fokuserer på hvordan nye modetrends opstår, og hvordan Rom-byen spiller en rolle for at påvirke dem. [+]

Dette kursus fokuserer på hvordan nye modetrends opstår, og hvordan byerne i Rom

I klasseværelset får du tips om, hvordan du skal være en cool jæger - hvordan man undersøger, observerer og analyserer aktuelle modetrends og fremtidige retninger. Ved at bruge Rom som din jagtplads vil du øve dig på disse teknikker og lære, hvad der kræves for at oversætte kulturelle, kunstneriske, sociale og modetrends til omsættelige ideer. Du vil undersøge nye tendenser gennem udflugter til butikker og butikker, stofbutikker, udstillinger og trendy steder, hvor stilfulde mennesker hænger rundt i byen.

I løbet af kurset vil du arbejde på at skabe en forskningsjournal, der illustrerer, gennem tekst og billeder, de begreber du udforsker og de flotte modeideer du fandt i hele Rom... [-]


Sommerkursus i digital illustration

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

Kurset vil lære at skabe interessante papirløse illustrationer ved hjælp af software applikationer. Det er opdelt i to dele: DEL 1: Digital som en trofast gengivelse af håndmalingsinstrumenter DEL 2: Digital som et selvstændigt udtryksfuldt sprog. Kurset fokuserer ikke på Photoshop eller Illustrator, men på den ekspressive brug af de digitale værktøjer. Illustrationerne vedrører udgivelse (magasiner og bogomslag), animation (inspirerende tegninger) og nye medier (tabletter, apps osv.). [+]

Kurset vil lære at skabe interessante papirløse illustrationer ved hjælp af software applikationer. Det vil blive opdelt i to dele:

DEL 1: Digital som en trofast gengivelse af håndmalingsinstrumenter.DEL 2: Digital som et selvstændigt udtryksfuldt sprog.

Kurset fokuserer ikke på Photoshop eller Illustrator, men på den ekspressive brug af de digitale værktøjer. Illustrationerne vedrører udgivelse (magasiner og bogomslag), animation (inspirerende tegninger) og nye medier (tabletter, apps ...)

Krav

Dette kursus er velegnet til studerende med lidt baggrund i illustration og for studerende, der har gennemført et eller to års universitetsstudier inden for kunst og design.

[-]

Sommerkursus i emballage

på universitet Fuldtid 2 uger June 2019 Italien Rome

I dette kursus vil du undersøge de processer og materialer, der er involveret i emballage design, lære at folde pap for at skabe enkle pakker, og arbejde i et hold for at fortolke en virksomheds brief. [+]

Disciplinen for emballage design kan tilsyneladende ved første øjekast næsten udelukkende stole på tekniske færdigheder inden for grafisk design. Men i virkeligheden trækker emballageudformning også flere andre grundlæggende aspekter af visuel designuddannelse, herunder redaktionelle, kompositionsmæssige, pakkelægning og efterproduktionskompetencer. En produktpakke fortæller en historie, formidler brandets identitet og værdier og bliver en sensuel og interaktiv oplevelse for kunder, der involverer syn, touch og lyd.

I dette kursus vil du undersøge de processer og materialer, der er involveret i emballage design, lære at folde pap for at skabe enkle pakker, og arbejde i et hold for at fortolke en virksomheds brief. Når du udvikler et produktemballagekoncept, vil du øve designstrategi, skabe kompositioner og udvikle nye renderingskompetencer.... [-]


Sommerkursus i Fashion Design I

på universitet Fuldtid 2 uger June 2019 Italien Milan

En inspirerende udforskning af den italienske mode rørledning med foredrag af erfarne fagfolk og besøg i Milanos bedste modezoner og showrooms. [+]

En inspirerende udforskning af den italienske mode rørledning med foredrag af erfarne fagfolk og besøg i Milanos bedste modezoner og showrooms.

Studerende får et overblik over det italienske mode system og lærer at lave mode skitser, at udføre forskning og bruge den til at udvikle en modesamling.

Krav

Dette kursus er beregnet til studerende, der ikke har baggrund i mode og for studerende, der deltager eller vil deltage i deres første år af universitetsstudier inden for kunst og design.

[-]

Sommerkursus i Fashion Design II

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

I dette kursus vil eleverne lave en lille koordineret samling. Begreber, stemninger og temaer vil blive opfattet og udviklet for at give inspiration til tøj, farve og form. [+]

I dette kursus vil eleverne lave en lille koordineret samling. Begreber, stemninger og temaer vil blive opfattet og udviklet for at give inspiration til tøj, farve og form.

Studerende vil eksperimentere med studie- og værkstedsøvelse og arbejde på realisering af en prototype med håndværkskrædderingsmetoder.

Krav

Dette kursus er velegnet til studerende med en eller anden baggrund i mode design og for studerende, der har gennemført et eller to år af deres universiteter studier inden for kunst og design.

[-]

Sommerkursus i Fashion Marketing

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Rome

Kurset fokuserer på modeindustrien gennem et forretnings- og ledelsesperspektiv. Det vil give eleverne de nødvendige redskaber til at forstå den dynamiske kontekst for modebranchen i Italien og i udlandet. [+]

Kurset fokuserer på modeindustrien gennem et forretnings- og ledelsesperspektiv. Det vil give eleverne de nødvendige redskaber til at forstå den dynamiske kontekst for modebranchen i Italien og i udlandet. Studerende vil blive introduceret til fundamentals som modeindustrien sourcing, forsyningskæden og mode køb cyklus; sælger valg og mode køb beslutningskriterier; Detailhandel inden for modebranchen; internationalisering af modehandel internationale branding og flagskibsforretninger.

Krav

Dette kursus er beregnet til studerende, der ikke har baggrund i mode, og som deltager eller vil deltage i deres første år af universitetsstudier inden for kunst og design.

[-]

Sommerkursus i Fashion Trend Scouting

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan Rome + 1 mere

Trendscouting er nøglen til udviklingen af ​​en kreativ og innovativ personlig modeindsamling. Cool Jagt som forskningsmetode er baseret på observation af, hvad der virkelig foregår i verdens gader. Hvad folk virkelig gør, tænk og slid er et kraftfuldt redskab til at skabe en ny vision om mode. Studerende vil lære og gennemføre observation, forskning og analyse teknikker relateret til kølig jagt, der specifikt fokuserer på Milano. [+]

NABA Summer School foreslår en bred og opdateret syntese af NABA knowhow, der giver en oversigt over markedets mest betydningsfulde tendenser, industrielle skabelsesprocesser, kunstnerisk og social udtryk samt mulighed for at eksperimentere med et aktuelt projekttema.

NABA Sommerkurser er 2 ugers intensiv forskning og projektoplevelser i 4 tematiske områder (Fashion Design, Design, Visual

FØRSTE SESSION: 26. JUNI - JULI 6

ANDEN SESSION: JULI 10 - JULI 20

TREDJE SESSION: JULI 24 - AUGUST 3

Omkostninger og gebyr:/>

1.595 EUR studieafgift for en 2 ugers session (45 timers lektion over 9 dage)Undervisningsgebyr på 2.795 EUR for en 4 ugers session (90 timers lektion over 18 dage)3.995 EUR studieafgift for en 6 ugers session (135 timers lektion over 27 dage)... [-]

Sommerkursus i fotografi I

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

I løbet af dette intensive kursus introduceres elever med en grundlæggende viden om fotografering til specialiserede teknikker og materialer. [+]

I løbet af dette intensive kursus introduceres elever med en grundlæggende viden om fotografering til specialiserede teknikker og materialer.

Du vil lære det grundlæggende i optik og lys (blænde, lukkerhastighed, eksponering), fotografiske metoder og sammensætningsteknikker.

Billedbehandling i Photoshop og udgangsteknikker vil også blive dækket.

Krav

Dette kursus er beregnet til studerende, der ikke har baggrund i fotografering og for studerende, der deltager eller vil deltage i deres første år af universitetsstudier inden for kunst og design.

[-]

Sommerkursus i fotografi II

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

Dette kursus vil være en opfølgning af Photography I og gøre det muligt for eleverne at uddybe deres viden om fotografiske teknikker og videreudvikle deres ekspressive færdigheder. [+]

Dette kursus vil være en opfølgning af Photography I og gøre det muligt for eleverne at uddybe deres viden om fotografiske teknikker og videreudvikle deres ekspressive færdigheder.

Studerende vil få et bestemt tema og skal udvikle et koncept, et humørbræt og et afsluttende projekt under ledelse af en professionel fotograf.

Krav

Dette kursus er velegnet til studerende med en baggrund i fotografering og for studerende, der har gennemført et eller to års universitetsstudier inden for kunst og design.

[-]

Sommerkursus i håndillustration

på universitet Fuldtid 2 uger June 2019 Italien Milan

Studerende vil lære at skabe effektive og kraftfulde billeder, interessante illustrationer, der gælder for forskellige fagområder. Alternativ teori og praksis, vil kurset vise forskellige teknikker, processer og tilgange. [+]

Studerende vil lære at skabe effektive og kraftfulde billeder, interessante illustrationer, der gælder for forskellige fagområder. Alternativ teori og praksis, vil kurset vise forskellige teknikker, processer og tilgange.

Krav

Dette kursus er beregnet til studerende, der ikke har baggrund i illustration og for studerende, der deltager eller vil deltage i deres første år af universitetsstudier inden for kunst og design.

[-]

Sommerkursus i indretningsdesign I

på universitet Fuldtid 2 uger June 2019 Italien Milan

Et fuldt nedsænkningskursus, der giver eleverne et overblik over den italienske designmetode. [+]

Et fuldt nedsænkningskursus, der giver eleverne et overblik over den italienske designmetode. Studerende vil blive introduceret til analysen af ​​rummets elementer, og vil have mulighed for at fokusere specifikt på indretning og dykke ind i intensive projektværker.

Studerende til at udvikle en indretningsplan vil bruge livsstil, kunst og designforskning i Milano.

Krav

Dette kursus er beregnet til studerende, der ikke har baggrund i indretning og for studerende, der deltager eller vil deltage i deres første år af universitetsstudier inden for kunst og design.

[-]

Sommerkursus i indretningsdesign II

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

Dette kursus er beregnet til studerende med baggrundsforståelse og erfaring inden for indretningsdesign. Studerende vil have mulighed for at analysere moderne interiørrum gennem observation baseret på personlig forskning. [+]

Dette kursus er beregnet til studerende med baggrundsforståelse og erfaring inden for indretningsdesign. Studerende vil have mulighed for at analysere moderne interiørrum gennem observation baseret på personlig forskning. De vil udvikle en professionel designerens holdning, der søger materialer som en kilde til inspiration gennem byens udforskning.

Projektarbejdet vil være rettet mod oprettelsen af ​​en fysisk model af indretning, kun ved hjælp af regenererede eller kasserede materialer.

Krav

Dette kursus er velegnet til studerende med lidt baggrund og erfaring inden for indretning og for studerende, der har gennemført et eller to års universitetsstudier inden for kunst og design.... [-]


Sommerkursus i indretningsdesign til hoteller

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

Kurset vil gøre det muligt for deltagerne at forstå kombinationen af ​​æstetik, funktionelle og operationelle aspekter for at designe vellykkede hoteller. [+]

Kurset vil gøre det muligt for deltagerne at forstå kombinationen af ​​æstetik, funktionelle og operationelle aspekter for at designe vellykkede hoteller. Studerende vil opleve en dyb analyse af de moderne hotel typologier, de seneste hoteldesigntendenser og information om materialer, møbler og belysning.

Kurset giver en dyb udforskning af det omfattende og komplekse område inden for indretningsdesign inden for hospitalsbranchen og den måde, det ændrer sig og udvikler sig.

Krav

Dette kursus er designet til sidste års universitetsstuderende og for dem med en del arbejdserfaring inden for interiørdesign, der ønsker at udforske nye muligheder, der kombinerer strategi og kreativitet.... [-]


Sommerkursus i interaktionsdesign med Touch Board

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Rome

I dette kursus får du mulighed for at deltage i ideen, design og implementering af et interaktivt projekt ved hjælp af Touch Board, en enhed, der bliver berørt af lyd og gør overfladen interaktiv. [+]

Nysgerrig om verden af ​​interaktionsdesign? I dette kursus får du mulighed for at deltage i ideen, design og implementering af et interaktivt projekt ved hjælp af Touch Board, en enhed, der bliver berørt af lyd og gør overfladen interaktiv.

Du vil undersøge elementerne i et interaktivt projekt, herunder medier, sprog, mål, brugeradfærd og teknologier (hardware og software). Du vil øve dig ved at bruge grundlæggende værktøjer til at oprette prototyper af interaktive enheder, og du vil lære fundamentet af TouchBoard / Arduino kodning miljø, sprog og programmering. Som du lærer ved at gøre, vil du bygge enheder, der påvirker og påvirkes af den fysiske verden.

[-]

Sommerkursus i italiensk mode design: Rom og Milano, fra Haute Couture til Pret_à_porter

på universitet Fuldtid 1 uge June 2019 Italien Milan Rome + 1 mere

Denne en-ugers kursus tilbyder en social og kulturel analyse af det italienske modefænomen, der udforsker filosofier, stilarter og forretningsstrukturer af nogle af de mest ikoniske italienske modemærker. [+]

(Gennem besøg på modeudstillingslokaler og studios, vil du komme til at forstå det industrielle prêt-à-porter- system og eksperimentere med at designe en prêt-à-porter- samling.)

Beskrivelse

Denne en-ugers kursus tilbyder en social og kulturel analyse af det italienske modefænomen, der udforsker filosofier, stilarter og forretningsstrukturer af nogle af de mest ikoniske italienske modemærker.

Du vil blive inviteret til at overveje, hvordan designere kan kombinere kvaliteten af haute couture med det praktiske marked, der skal tilbyde prêt-à-porter samlinger. Gennem besøg på Milanese fashion showrooms og studios, vil du komme til at forstå det industrielle prêt-à-porter system-det vil sige fabriksfremstillede tøj sælges fra stativet i standardiserede størrelser.... [-]


Sommerkursus i klassisk kunstopdagelse i Rom

på universitet Fuldtid 1 uge June 2019 Italien Milan Rome + 1 mere

Opdag hvorfor Rom er kendt som den "evige by". I denne fulddæmpede rejse vil du udforske denne tidløse by samtidig med at du udvider din viden om klassisk kunst. [+]

Opdag hvorfor Rom er kendt som den "evige by". I denne fulddæmpede rejse vil du udforske denne tidløse by samtidig med at du udvider din viden om klassisk kunst. Kurset veksler foredrag om klassisk skulptur, keramik og maleri med besøg i Roms mest ikoniske monumenter, museer og udstillinger.

Når du opdager de gamle kunstneres fascinerende historie og deres religiøse og kulturelle inspirationer, vil du blive guidet til at skabe et personligt projekt: et hæfte, der præsenterer din vision om Rom, indeholder billeder, tegninger, artikler og noter du tager i løbet af klassen og i din fritid.

Milano er et center ikke kun for mode og design, men også for samtidskunst. Dette kursus kombinerer forelæsninger om nutidens mest indflydelsesrige kunstnere med en aktiv udforskning af Milanos samtidskunstscene. Vi vil besøge museets samlinger, private fonde og internationale kunstgallerier, herunder steder som Boschi di Stefano Collection, Museo del 900, Gallerie d'Italia, Fondazione Prada og Pirelli HangarBicocca (placeret i en tidligere Pirelli-fabrik).... [-]


Sommerkursus i kostume design

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Rome

Ønsker du at lære at lave fabelagtige kostumer til scenen eller skærmen? I dette kursus får du et overblik over processen med kostume design til præstationsbranchen sammen med en forståelse af den vigtige rolle, der koster spil i karakterskabelse. [+]

Ønsker du at lære at lave fabelagtige kostumer til scenen eller skærmen? I dette kursus får du et overblik over processen med kostume design til præstationsbranchen sammen med en forståelse af den vigtige rolle, der koster spil i karakterskabelse.

I løbet af den første uge vil du undersøge kostumernes verden ved at analysere og diskutere billeder, videoer og aflæsninger for at finde ud af, hvordan historiske faktorer, karakterpersoner, proportioner, farve, materialer og skræddersyede teknikker spiller ind i processen. Din klasse vil gøre flere besøg på skræddersyet butikker, teatre og kostume arkiver. I løbet af den anden uge arbejder du med dine medstuderende for at designe en portefølje af kostumer til live-optagelse eller film. Afhængigt af ledig tid og deltagernes færdigheder kan din klasse også skabe en kostume prototype.... [-]


Sommerkursus i kreativ kodning

på universitet Fuldtid 2 uger June 2019 Italien Rome

I dette kursus vil du studere historie og filosofi bag den kunstneriske brug af teknologi. Du vil lære kodningsstrategier, undersøge, hvordan du indbefatter kodning i din kreative proces, og find ud af, hvordan edb-værktøjer kan forbedre din kreativitet. [+]

Nu mere end nogensinde kolliderer verdener af kodning og design. Borte er de dage, hvor mocking up designs, så en tekniker kan bringe dem til live. Mange designere lærer at kode, så de kan designe med mere empati til den digitale tidsalder, arbejde bedre med tekniske teams og få mere kontrol over det færdige produkt.

I dette kursus vil du studere historie og filosofi bag den kunstneriske brug af teknologi. Du vil lære kodningsstrategier, undersøge, hvordan du indbefatter kodning i din kreative proces, og find ud af, hvordan edb-værktøjer kan forbedre din kreativitet. Din kursusleder vil guide dig til at anvende praktiske programmeringskoncepter inden for praktiske projekter.... [-]


Sommerkursus i kulturrejse af de bedste i mode i Milano

på universitet Fuldtid 1 uge June 2019 Italien Milan Rome + 1 mere

Du får et bredt overblik over mode systemet, med fokus på, hvad der definerer italiensk mode, hvordan Milan blev sådan et mekka for modedesignere; et fokus på, hvad der gør italiensk mode unik og hvad der specifikt definerer modescenen i Rom. [+]

Hvis du undrer dig over, hvorfor Milano er kendt som verdens største hovedstad, slutte sig til denne to-ugers kreative rejse. Dette kursus veksler foredrag om historien og principperne for mode design med besøg på Milanos hotteste fashion spots: modebutikker og butikker, showrooms, udstillinger, flagskib og konceptbutikker og kult-foretrukne steder for kølige jægere.

Hvis du ønsker at uddybe din forståelse af italiensk mode, er denne kreative oplevelse for dig. Dette kursus veksler foredrag om historien og principperne for mode design med besøg på Roms hotteste fashion spots: modebutikker og butikker, showrooms, udstillinger, flagskib og konceptbutikker og kult-foretrukne steder for kølige jægere.... [-]


Sommerkursus i kuration og udstillingsdesign

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

Kuratorens arbejde omfatter en flerhed af færdigheder og mangfoldighed af tilgange til at forstå nutidens tid, interagere med fortiden og producere nye perspektiver. [+]

Kuratorens arbejde omfatter en flerhed af færdigheder og mangfoldighed af tilgange til at forstå nutidens tid, interagere med fortiden og producere nye perspektiver. Udover teoretisk viden tilbyder kurset en struktureret vej til udvikling af kuratoriske projekter, fra forskning og produktion af koncept til organisation og display. I løbet af kurset vil eleverne arbejde på et personligt eller gruppeprojekt, der vil blive præsenteret i NABA's rum med et øjeblik åbent for offentligheden ved hjælp af en række mulige formater, fra video screening til foredrag, fra udstilling til online publikationer. Udover klasselektionerne omfatter kurset besøg på udstillinger og samtidskunstrum i Milano.... [-]


Sommerkursus i lysdesign

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

Kurset giver en samlet vision af belysningen og dens relaterede funktioner ud fra et teknisk og stilistisk synspunkt. [+]

Kurset giver en samlet vision af belysningen og dens relaterede funktioner ud fra et teknisk og stilistisk synspunkt. Det vil give eleverne værktøjerne til at udføre et belysnings projekt i en lang række forskellige rum. Forelæsninger vil beskæftige sig med emnet lys og design både teoretisk og praktisk. Eleverne forventes at producere skitser og tekniske tegninger.

Krav

Dette kursus er designet til sidste års universitetsstuderende og for dem med en vis arbejdserfaring inden for design, der ønsker at udforske nye muligheder, der kombinerer strategi og kreativitet.

[-]

Sommerkursus i modebillede

på universitet Fuldtid 2 uger June 2019 Italien Rome

Studerende vil udvikle forståelse og erfaring i stilarter jagt og billed styling som grundlag for mode og projekt tilgang. [+]

Studerende vil udvikle forståelse og erfaring i stilarter jagt og billed styling som grundlag for mode og projekt tilgang. De vil få et overblik over det italienske mode system og vil blive stimuleret til at udvikle deres ideer og deres potentiale fuldt ud.

De vil lære, hvordan man innovativt anvender trendfærdigheder til at fortolke en klients og hans / hennes livsstils personlighed, skabe en stil til en samling, se et modemagasin og foreslå et nyt billede gennem tøj, tilbehør, fotos og placeringskombinationer.

Krav

Dette kursus er beregnet til studerende, der ikke har baggrund i mode design og for studerende, der deltager eller vil deltage i deres første år af universitetsstudier inden for kunst og design.... [-]


Sommerkursus i modebillede

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

Studerende vil have en særlig teknisk uddannelse inden for mode styling for at give dem mulighed for at skabe et nyt billede for en krop og dens tøj, der omfatter sminketeknikker, hårformer, placering, lys, fotografering. [+]

Studerende vil have en særlig teknisk uddannelse inden for mode styling for at give dem mulighed for at skabe et nyt billede for en krop og dens tøj, der omfatter sminketeknikker, hårformer, placering, lys, fotografering. Studerende vil opleve spændingen ved at lave et fotografering i et rigtigt arbejdsmiljø: med live-modeller, på stedet og i et professionelt studie.

Personlig forskning og observation vil blive brugt til at analysere moderne reklamekøretøjer til fremme af et modeprodukt til en målrettet forbruger.

Krav

Dette kursus er velegnet til studerende med en baggrund i mode design og for studerende, der har gennemført et eller to års universitetsstudier inden for kunst og design.... [-]


Sommerkursus i portræt tegning og maleri

på universitet Fuldtid 2 uger June 2019 Italien Rome

Vil du lære at skabe et realistisk portræt - eller bygge videre på dine eksisterende færdigheder? I dette kursus vil du øve både tegning og maling af det menneskelige ansigt ved hjælp af fotografier og levende modeller. Du vil arbejde gennem en række øvelser for at udvikle præcise teknikker og en personlig stil med særlig vægt på form og farve. [+]

Vil du lære at skabe et realistisk portræt - eller bygge videre på dine eksisterende færdigheder? I dette kursus vil du øve både tegning og maling af det menneskelige ansigt ved hjælp af fotografier og levende modeller. Du vil arbejde gennem en række øvelser for at udvikle præcise teknikker og en personlig stil med særlig vægt på form og farve.

Vores fakultet, der arbejder kunstnere, vil guide dig til at dyrke dine færdigheder med at observere proportioner, gøre farve og skygge, og lave hurtige skitser, der formidler en række følelser. Du får mulighed for at eksperimentere med et bredt udvalg af materialer, når du begynder at oprette kraftige billeder.

Krav

Kurset er velegnet til begyndere såvel som dem med mere avancerede tegnefærdigheder.... [-]


Sommerkursus i produktdesign I

på universitet Fuldtid 2 uger June 2019 Italien Milan

Studerende vil blive introduceret og udsat for designprocessen for at forstå, hvad der lever efter et produkt. De vil have mulighed for at dykke i intensivt projektarbejde rettet mod kreativ tænkning og udforske form og funktion. Studerende vil arbejde i små grupper i et åbent diskussionsmiljø og udvikle deres kreative proces fra ideen til en endelig præsentation. Det endelige resultat vil blive præsenteret, simulere en lille udstilling med en model og en kort historie i digitalt format. [+]

Studerende vil blive introduceret og udsat for designprocessen for at forstå, hvad der lever efter et produkt. De vil have mulighed for at dykke i intensivt projektarbejde rettet mod kreativ tænkning og udforske form og funktion.

Studerende vil arbejde i små grupper i et åbent diskussionsmiljø og udvikle deres kreative proces fra ideen til en endelig præsentation. Det endelige resultat vil blive præsenteret, simulere en lille udstilling med en model og en kort historie i digitalt format.

Krav

Dette kursus er beregnet til studerende, der ikke har baggrund i produktdesign og for studerende, der deltager eller vil deltage i deres første år af universitetsstudier inden for kunst og design.... [-]


Sommerkursus i produktdesign II

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

Studerende vil udvikle en koordineret produktlinje ved hjælp af hånd- eller digital tegning samt en prototype produktmodel. Projektet udføres i grupper som et studiearbejde under ledelse af en etableret designer i en åben diskussion. Specifikke workshops fokuseret på materialer, designhistorie og biografi af et objekt vil udsætte eleverne for flere mulige tilgange. [+]

Studerende vil udvikle en koordineret produktlinje ved hjælp af hånd- eller digital tegning samt en prototype produktmodel. Projektet udføres i grupper som et studiearbejde under ledelse af en etableret designer i en åben diskussion.

Specifikke workshops fokuseret på materialer, designhistorie og biografi af et objekt vil udsætte eleverne for flere mulige tilgange.

Krav

Dette kursus er velegnet til studerende med lidt baggrund i produktdesign og for studerende, der har gennemført et eller to års universitetsstudier inden for kunst og design.

[-]

Sommerkursus i rejsebilleder: Fotografering af Rom

på universitet Fuldtid 1 uge June 2019 Italien Milan Rome + 1 mere

I dette kursus vil du lære fundamentet for fotografering, mens du udforsker en af ​​verdens mest historiske og smukke byer: Rom [+]

I dette kursus vil du lære fundamentet for fotografering, mens du udforsker en af ​​verdens mest historiske og smukke byer: Rom

Gennem praktiske øvelser vil du eksperimentere med kreativ sammensætning, kamerakontrol, belysning og farvefilm. Fakultetet vil guide dig til at udforske det fortællende aspekt af rejsfotografering med fokus på at repræsentere steder, begivenheder og temaer og bruge historiefortællingsteknikker som et redskab til at kommunikere din oplevelse og vision. Du vil også blive bekendt med en række forskellige teknikker til korrigering eller forbedring af billeder ved brug af computersoftware.

[-]

Sommerkursus i skitsering omkring Milano

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan Rome + 1 mere

Udvikle dine tegnefærdigheder, mens du udforsker den antikke og nutidige by Milano - dets monumenter, museer og de daglige steder, hvor de milanesiske folk samles for at nyde livet. [+]

Udvikle dine tegnefærdigheder, mens du udforsker den antikke og nutidige by Milano - dets monumenter, museer og de daglige steder, hvor de milanesiske folk samles for at nyde livet.

Da du laver hurtig tegning og maleri skitser udenfor og i forskellige miljøer, vil du øve dig, hvordan du optager tone, farve, lys og atmosfære ved hjælp af en række tegning og maling teknikker og medier.

Krav

Dette kursus er velegnet til alle niveauer.

[-]

Sommerkursus i spiludvikling

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Rome

Lær, hvordan du opretter videospil ved hjælp af Unity 3D, en brugervenlig spiludviklingsmotor. Du får mulighed for at udvikle 3D spiloplevelser med sofistikerede historier, interaktioner, æstetik og tekniske aspekter. [+]

Lær, hvordan du opretter videospil ved hjælp af Unity 3D, en brugervenlig spiludviklingsmotor. Du får mulighed for at udvikle 3D spiloplevelser med sofistikerede historier, interaktioner, æstetik og tekniske aspekter. Du vil opdage, hvordan du bruger kernens funktioner i softwaren, mens du designer dit allerførste spil-begyndelse med at lære at oprette et nyt projekt og administrere dine spilaktiver. Du vil praktisere elementerne i at opbygge en fuldt afspilningsbar prototype i Unity: installation og opsætning, pathfinding, belysning og lys kortlægning, grundlæggende kunstig intelligens, kamera animationer, tegn animationer, scripting, materialer, skyboxes, partikel effekter, lydeffekter og musik.... [-]


Sommerkursus i tekstildesign

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

Den første del af dette kursus vil være dedikeret til at få et grundlæggende kendskab til de tilgængelige materialer og strukturer og lære at træffe informerede og ansvarlige valg. Efter at have lært, hvad der er nødvendigt for at gøre et tekstil gør sit arbejde ud fra et praktisk perspektiv, vil kurset derefter fokusere på de æstetiske overvejelser, der dækker områderne manipulation, overflade design (trykning og broderi) og net / blondelignende stoffer (cutwork, devoré ). Eleverne vælger derefter en bestemt situation for at designe et tekstil baseret på de tidligere erhvervede informationer og færdigheder og fremstille et mini-projekt, der redegør for årsagerne til deres valg og illustrerer dette med prøver. [+]

(Efter at have givet en grundlæggende viden om tilgængelige materialer, vil kurset fokusere på manipulation og overflade design til at producere et mini-projekt)

Beskrivelse

Den første del af dette kursus vil være dedikeret til at få et grundlæggende kendskab til de tilgængelige materialer og strukturer og lære at træffe informerede og ansvarlige valg. Efter at have lært, hvad der er nødvendigt for at gøre et tekstil gør sit job ud fra et praktisk perspektiv, vil kurset derefter fokusere på de æstetiske overvejelser, der dækker områderne manipulation, overflade design (trykning og broderi) og net / blondelignende stoffer (skåret arbejde, devore). Eleverne vælger derefter en bestemt situation for at designe et tekstil baseret på de tidligere erhvervede informationer og færdigheder og fremstille et mini-projekt, der redegør for årsagerne til deres valg og illustrerer dette med prøver.... [-]


Sommerkursus i Tilbehør Design

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

Dette kursus er fokuseret på udforskning af fundamentet af luksus tilbehør mærke samlinger, Made in Italy sko og tasker. [+]

Dette kursus er fokuseret på udforskning af fundamentet af luksus tilbehør mærke samlinger, Made in Italy sko og tasker.

Studerende vil erhverve de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at koordinere og udvikle et nyt luksus tilbehør mærke og vil lære de tekniske metoder til at lave sko.

Krav

Dette kursus er velegnet til studerende med en baggrund i mode design og for studerende, der har gennemført et eller to års universitetsstudier inden for kunst og design.

[-]

Sommerkursus i Visual Design

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

I løbet af dette intensive kursus vil de studerende få kendskab til de forskellige visuelle kommunikationskoncepter og værktøjer. Deltagerne vil blive guidet gennem en sti præget af teoretiske lektioner og praktiske øvelser for at lære digitale færdigheder og metoderne til den visuelle repræsentation. I slutningen af ​​kurset vil hver studerende kunne finde sin egen visuelle stil og lære at udvikle sit eget personlige projekt. [+]

I løbet af dette intensive kursus vil de studerende få kendskab til de forskellige visuelle kommunikationskoncepter og værktøjer. Deltagerne vil blive guidet gennem en sti præget af teoretiske lektioner og praktiske øvelser for at lære digitale færdigheder og metoderne til den visuelle repræsentation. I slutningen af ​​kurset vil hver studerende kunne finde sin egen visuelle stil og lære at udvikle sit eget personlige projekt.

Krav

Dette kursus er beregnet til studerende, der ikke har baggrund i visuelt design og for studerende, der deltager eller vil deltage i deres første år af universitetsstudier inden for kunst og design.

[-]

Sommerkursus i Visual Merchandising

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

Analysen af ​​visual merchandising strategier for showrooms, konceptbutikker, mono-brand butikker og stormagasiner vil være det centrale element i kurset sammen med forståelsen af ​​værktøjerne til at skabe et strategisk sprog for et mode mærke. [+]

Analysen af ​​visual merchandising strategier for showrooms, konceptbutikker, mono-brand butikker og stormagasiner vil være det centrale element i kurset sammen med forståelsen af ​​værktøjerne til at skabe et strategisk sprog for et mode mærke. Studerende vil udvikle en teoretisk, analytisk og kritisk tilgang gennem guidede ture til de mest relevante konceptbutikker i Milano.

Efter kursets afslutning vil de blive bedt om at udvikle et individuelt projekt.

Krav

Dette kursus er designet til sidste års universitetsstuderende og for dem med en del arbejdserfaring inden for mode design, der ønsker at udforske nye muligheder, der kombinerer strategi og kreativitet.

[-]

Summer Course i 2D Cartoon Animation

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Milan

Kurset skal behandle alle aspekter forbundet med realiseringen af ​​en vellykket kort film: tegning, design, animation, storyboarding, acting, timing, scriptwriting. Studerende vil være både direktører og animatorer af deres egen film, og står dermed over for alle de problemer og problemer, der normalt opstår, mens du laver en animeret film. [+]

Kurset skal behandle alle aspekter forbundet med realiseringen af ​​en vellykket kort film: tegning, design, animation, storyboarding, acting, timing, scriptwriting.

Studerende vil være både direktører og animatorer af deres egen film, og står dermed over for alle de problemer og problemer, der normalt opstår, mens du laver en animeret film.

Krav

Dette kursus er velegnet til studerende med en eller anden baggrund i animation og for studerende, der har gennemført et eller to års universitetsstudier inden for kunst og design.

[-]

Summer Course i You Tube Content Creation og Channel Management

på universitet Fuldtid 2 uger July 2019 Italien Rome

Uanset dit niveau af erfaring eller hvilken type kamera du bruger, vil denne korte kursus give dig den viden, du har brug for for at forbedre indholdet af din YouTube-kanal eller, hvis du ikke allerede har en, at starte den. [+]

Uanset dit niveau af erfaring eller hvilken type kamera du bruger, vil denne korte kursus give dig den viden, du har brug for for at forbedre indholdet af din YouTube-kanal eller, hvis du ikke allerede har en, at starte den.

Vores fakultet vil guide dig gennem processen med at lave effektive videoer. Du vil lære at fortælle, hvordan man skyder en professionel video ved hjælp af populære kameratyper, hvordan man optager lyd, hvordan man lyser videoer med en overkommelig opsætning, og hvordan man redigerer dine optagelser effektivt. Du vil også udforske YouTube-platformen og lære at sende videoer til din YouTube-kanal ved hjælp af effektive titler, beskrivelser og tags, der er SEO-venlige og får mange synspunkter.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 Via Darwin 20 Tel: +39 02.97372.1
20143 Milan, Lombardy, Italien
Telefon undefined

Adresse, linje 1 Dessauer Str. 3-5 Tel: +49 (0) 30 338 539 500
10933 Berlin, Berlin, Tyskland
Telefon undefined

Adresse, linje 1 Av. Dom Carlos 4 Tel. +351 210 309937
1200-649 Lisbon, Lisbon, Portugal
Telefon undefined

Adresse, linje 1 C/ Tajo s/n – Villaviciosa de Odòn Tel. +34 91 740 7272
28670 Madrid, Community of Madrid, Spanien
Telefon undefined

Adresse, linje 1 NABA
Rome, Lazio, Italien