MasterPrep International

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Dine mål er kernen i alt, hvad vi gør!

MasterPrep er et internationalt team af professionelle instruktører, hvis tjenester til formål at hjælpe kandidater nå den højest mulige testresultater. MasterPrep betyder trygt gå i retning af din optagelse på MBA programmer eller Master / bachelor-grader eller business schools verden over.

Går i gang med sådanne programmer kan ofte vise sig at være en skræmmende opgave, og vil uvægerligt medføre at tage hårde tests, skrive interessante og godt strukturerede essays, og trygt håndtering interviewet proces for at vise, at du passer til profilen, og at du er den rette person til at være på det pågældende program.

personlig tilgang MasterPrep tilbyder kandidater dens dokumenterede erfaring og omfattende professionalisme, der udelukkende fokuserer på hver elevs specifikke behov og objectives.We udføre en indledende vurdering formål at identificere den bedste uddannelse sti på grundlag af hver kandidat profil, for både sprogkundskaber og adgangsprøver. Derudover vores E-learning support og test simulationer giver os mulighed for at designe en meget målrettet og meget effektiv træning plan.Our erfarne undervisere kan guide dig til at opbygge en personlig uddannelsesplan, der optimerer den tid du har til rådighed, og som tager hensyn til alle dine andre forpligtelser, der kan stå i vejen for din forberedelse (dvs. arbejde forpligtelser, begrænset undersøgelse tid til rådighed, etc.).

E-Learning Bortset fra at levere klasse-baserede prep programmer, har MasterPrep udviklet en vifte af integrerede e-learning løsninger. Med vores meget vellykkede langdistance-prep-programmer via vores videokonference platform, og gennem vores e-kurser og e-bøger, er vi i stand til at nå de studerende overalt og levere vores premium test prep-tjenester i komfort i deres eget hjem eller på kontoret.

Professionel personale og stimulerende miljø Sammen med at være eksperter i emnefeltet, vores trænere er gode lærere. De løbende kontakt med hinanden og deltager regelmæssigt i efteruddannelseskurser, for altid at være på forkant med den seneste udvikling i verden af ​​undervisning og test forberedelse. Det er derfor, MasterPrep er i stand til at tilbyde de højeste pædagogiske standarder i branchen, og at sikre, at kandidaterne får den bedst mulige service.MasterPrep har bevidst valgt at begrænse størrelsen af ​​dens gruppe kurser for at være i stand til at fokusere mere specifikt på den enkelte deltagers behov.

Omfattende service Den MasterPrep team kan hjælpe dig med at identificere dine styrker og svagheder og kan hjælpe dig med at skabe en tilpasset tilgang, der vil guide dig gennem hele ansøgningen process.From prøveforberedelse, med en personlig studieplan, som vil optimere den tid, du har til rådighed, til optagelse rådgivning, essay redigering og coaching, kan vi udstyre dig med alle de nøgle-elementer, der kræves for en vellykket præsentation.

Placeringer

Milano

Address

Via V. Monti, 8

20123 Milano, Lombardiet, Italien

Rom

Address
Piazza Marconi 15
00144 Rom, Lazio, Italien

Napoli

Address
Via Cesario Console, 3
80132 Napoli, Campania, Italien

Zürich

Address
Badenerstrasse 816
8049 Zürich, Zürich, Schweiz