Læs den officielle beskrivelse

Dine mål er kernen i alt, hvad vi gør!

MasterPrep er et internationalt team af professionelle instruktører, hvis tjenester til formål at hjælpe kandidater nå den højest mulige testresultater. MasterPrep betyder trygt gå i retning af din optagelse på MBA programmer eller Master / bachelor-grader eller business schools verden over.

Går i gang med sådanne programmer kan ofte vise sig at være en skræmmende opgave, og vil uvægerligt medføre at tage hårde tests, skrive interessante og godt strukturerede essays, og trygt håndtering interviewet proces for at vise, at du passer til profilen, og at du er den rette person til at være på det pågældende program.

personlig tilgang MasterPrep tilbyder kandidater dens dokumenterede erfaring og omfattende professionalisme, der udelukkende fokuserer på hver elevs specifikke behov og objectives.We udføre en indledende vurdering formål at identificere den bedste uddannelse sti på grundlag af hver kandidat profil, for både sprogkundskaber og adgangsprøver. Derudover vores E-learning support og test simulationer giver os mulighed for at designe en meget målrettet og meget effektiv træning plan.Our erfarne undervisere kan guide dig til at opbygge en personlig uddannelsesplan, der optimerer den tid du har til rådighed, og som tager hensyn til alle dine andre forpligtelser, der kan stå i vejen for din forberedelse (dvs. arbejde forpligtelser, begrænset undersøgelse tid til rådighed, etc.).

E-Learning Bortset fra at levere klasse-baserede prep programmer, har MasterPrep udviklet en vifte af integrerede e-learning løsninger. Med vores meget vellykkede langdistance-prep-programmer via vores videokonference platform, og gennem vores e-kurser og e-bøger, er vi i stand til at nå de studerende overalt og levere vores premium test prep-tjenester i komfort i deres eget hjem eller på kontoret.

Professionel personale og stimulerende miljø Sammen med at være eksperter i emnefeltet, vores trænere er gode lærere. De løbende kontakt med hinanden og deltager regelmæssigt i efteruddannelseskurser, for altid at være på forkant med den seneste udvikling i verden af ​​undervisning og test forberedelse. Det er derfor, MasterPrep er i stand til at tilbyde de højeste pædagogiske standarder i branchen, og at sikre, at kandidaterne får den bedst mulige service.MasterPrep har bevidst valgt at begrænse størrelsen af ​​dens gruppe kurser for at være i stand til at fokusere mere specifikt på den enkelte deltagers behov.

Omfattende service Den MasterPrep team kan hjælpe dig med at identificere dine styrker og svagheder og kan hjælpe dig med at skabe en tilpasset tilgang, der vil guide dig gennem hele ansøgningen process.From prøveforberedelse, med en personlig studieplan, som vil optimere den tid, du har til rådighed, til optagelse rådgivning, essay redigering og coaching, kan vi udstyre dig med alle de nøgle-elementer, der kræves for en vellykket præsentation.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Kursus

MasterPrep International

GMAT ® (Graduate Management Admission Test) er påkrævet for adgang til MBA og andre post-kandidatuddannelser på de vigtigste universiteter og handelshøjskoler. ... [+]

GMAT ® (Graduate Management Admission Test) er nødvendig for optagelse på MBA og andre post-kandidatuddannelser på de vigtigste universiteter og handelshøjskoler.

GMAT vurderer eksaminanden med 4 forskellige sektioner: Analytisk Skrivning Assignment, Integreret Reasoning, Kvantitativ afdeling Verbal afsnit.

ANALYTISK SKRIVER OPGAVE

Dette afsnit kræver skrivning af et essay, der senere scannes og scorede til at vurdere rimeligheden af ​​de forudsætninger og konklusioner, at essay tilbyder.

INTEGRERET FORSTAAELSEN

Dette afsnit tester evnen til at vurdere informationer og data, der kommer fra forskellige kilder, såsom diagrammer, tabeller, emails mv... [-]

Italien Milan Rome Naples Schweiz Zürich  + 2 Mere
Åben tilmelding
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
MasterPrep International

Den GRE (Graduate Record eksamen) er en test, der evaluerer engelsk, matematik og andre færdigheder og er ofte betragtes som en afgørende faktor i optagelsesprocessen til ... [+]

Den GRE (Graduate Record eksamen) er en test, der evaluerer engelsk, matematik og andre færdigheder og er ofte betragtes som en afgørende faktor i optagelsesprocessen til en uddannelse eller for tildeling af stipendier.

Den GRE generel test udføres i enten en computerbaseret eller papirbaseret mode og er opdelt i 3 hovedelementer: Analytisk Skrivning Opgave, Quantitative ræsonnement Verbale spørgsmål.

ANALYTISK SKRIVER

Dette afsnit vurderer skriftlige kommunikationsevner og evnen til kritisk at analysere et argument. Det består af to skriveaktiviteter:

Beskriv dit perspektiv om et emne (30 minutter) Analyser et argument (30 minutter)

Verbale ræsonnementsevner... [-]

Italien Milan Rome Naples Schweiz Zürich  + 2 Mere
Åben tilmelding
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
MasterPrep International

IELTS er den engelske vurdering sprogtest mest almindeligt anvendt i engelsktalende lande for indlæggelser på uddannelsesinstitutioner, indvandring og arbejde. ... [+]

IELTS er den engelske vurdering sprogtest mest almindeligt anvendt i engelsktalende lande for indlæggelser på uddannelsesinstitutioner, indvandring og arbejde.

IELTS fås i to formater afhængigt af årsagen, hvor der kræves testen: Akademisk, General Training.

AKADEMISK

Denne test format bruges til dem, der ønsker at studere i udlandet i en engelsk-talende højere læreanstalt. I dette tilfælde testen vurderer en kandidats viden om akademisk sprog, som er afgørende i forfald universiteter og masters-programmer i engelsk.

Generel uddannelse

Denne test format er velegnet til dem, der ønsker at rejse til udlandet for sekundær uddannelse, indvandring eller arbejde. I dette tilfælde testen måler engelsk sprogfærdighed i en praktisk hverdag kontekst.... [-]

Italien Milan Rome Naples Schweiz Zürich  + 2 Mere
Åben tilmelding
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
MasterPrep International

Optagelse proces er en kompleks og langvarig rejse, der kan tage mange måneder, før en endelig udvælgelse resultat. Indlæggelser til gymnasier og universiteter programmer ... [+]

Indlæggelser Rådgivning og Essay redigering

Optagelse proces er en kompleks og langvarig rejse, der kan tage mange måneder, før en endelig udvælgelse resultat. Indlæggelser til gymnasier og universiteter programmer demonstrerer et stadigt voksende konkurrence ånd, især på de bedste europæiske og nordamerikanske skoler. Skolerne er konstant at hæve GMAT / GRE og TOEFL / IELTS prøveresultater, hvilket gør deres akademiske og faglige kriterier ansøgning stadig mere selektive. Samtidig, er de på udkig efter ansøgere med utraditionelle profiler og usædvanlige erfaringer og færdigheder. Aspekter såsom en international kald, evnen til at arbejde i et team, multikulturel fleksibilitet og stærk lederpotentiale efterspørges nu mere end tidligere.... [-]

Italien Milan Rome Naples Schweiz Zürich  + 2 Mere
Åben tilmelding
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
10 timer
på universitet
Online
Læs mere på dansk
MasterPrep International

SAT er egnethedsprøve kræves for optagelse på gymnasier og universiteter i USA og Canada. Testen evaluerer en kandidats kritisk tænkning, som er afgørende, når studerer p ... [+]

Den SAT er egnethedsprøve kræves for optagelse på gymnasier og universiteter i USA og Canada. Testen evaluerer en kandidats kritisk tænkning, som er afgørende, når studerer på college eller universitet.

SAT består af tre sektioner: Evidensbaseret Læsning og skrivning, matematik, Essay (valgfrit).

prep Options SAT Individual Course Personlig tidsplan En-til-en sessioner Findes på stedet eller online

SAT Group Course

Intensiv in-class undervisning Små grupper Findes på stedet

SAT Tutoring

Customized program Fokus på specifikke områder Findes på stedet eller online

Hvorfor MasterPrep ekstraordinære Lærere

Vores undervisere altid være på forkant med den seneste udvikling i verden af ​​test forberedelse og tilbyder den højeste undervisning standarder i branchen.... [-]

Italien Milan Rome Naples Schweiz Zürich  + 2 Mere
Åben tilmelding
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
MasterPrep International

TOEFL er den engelske sprogtest for ikke-indfødte talere af akademiske institutioner mest efterspurgte over hele verden. Desuden er det også påkrævet af offentlige myndig ... [+]

Den TOEFL er den engelske sprogtest for ikke-indfødte talere af akademiske institutioner mest efterspurgte over hele verden. Desuden er det også påkrævet af offentlige myndigheder, internationale institutioner og udvekslingsprogrammer i engelsktalende lande.

TOEFL vurderer eksaminanden med 4 forskellige sektioner: læse, lytte, tale, skrive.

LÆSNING

3 til 5 passager uddrag af akademiske tekster, hver omkring 700 ord lang; 12-14 spørgsmål per passage.

LYTTE

4 til 6 forelæsninger (nogle med diskussion klasseværelse), der varer 3-5 minutter hver; 6 spørgsmål per foredrag. 2 til 3 samtaler varede 3 minutter hver, 5 spørgsmål pr samtale.

TALE... [-]

Italien Milan Rome Naples Schweiz Zürich  + 2 Mere
Åben tilmelding
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk