Manuelina Culinary

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Italienske kulinariske programmer

Manuelina Culinary blev grundlagt af Manuelina Director, Melina Puntoriero. Efter at have arbejdet meget i forskellige kulinariske skoler i Italien og arbejdet med forskning og udvikling med mange forskellige kokke, begyndte Melina at designe programmer, der ville reagere på behovet for korte intensive professionelle programmer, der ville passe kulinariske fagfolk såvel som madelskere i området af italiensk køkken. Vores programmer er udviklet med kokke og kulinariske eksperter i Italien, som har en samlet erfaring på over 60 år. De er en kulmination af viden fra fagfolk, der er øverst på deres område og opdateres løbende for at imødekomme en stærkt konkurrencedygtig og evigt skiftende industri. Hvert program er forankret i kultur, videnskab og kreativitet, samtidig med at man koncentrerer sig om de grundlæggende principper for smagstekstur og smag. Hvert program starter ud fra det grundlæggende og fremskynder hurtigt, og således slutter alle elever på samme måde uanset tidligere kulinarisk oplevelse.

Italienske kulinariske ture

Vores vært er Chef Melina Puntoriero fra Manuelina Culinary , en international kulinarisk skole, der primært opererer i Italien, men også over hele verden. Melinas passion for madlavning ligger ikke kun i selve fødevaren, men også i kulturen, der omgiver hver ingrediens, der er nødvendig for at opbygge en opskrift. Hun har brugt de sidste 6 år i Italien for at undersøge fødevarerne i hver region. Melina har nu et team af kokke under sin fløj, som er højtuddannede, innovatorer inden for deres respektive sektorer og efterspurgt globalt af både virksomheder og private sektorer af gæstfrihed for deres bidrag til køkkenet.

Medens forankret i mad og vin, og at drikke og spise er bestemt vores prioritet, er vores ture ikke kun det. Arbejdet i denne industri har betydet, at vi er blevet introduceret til nogle vidunderligt kreative og innovative mennesker over hele landet, og ud af et behov for at dele dem med mennesker, blev vores luksusture født, designet til at se Italien gennem øjnene for at afdække ikke kun skønheden på så mange steder usynlig af den sædvanlige turist, men for at vise dig, hvorfor du ikke kan lære at være italiensk, men hvorfor du skal bo i Italien, tilbringe tid med sine lokale, opleve sin skønhed, for at forstå lidenskaben bag denne fantastiske kultur og hvordan man virkelig sætter pris på dette enkle køkken.

Vores forskel

På Manuelina Culinary vi kortsigtede kulinariske programmer til at tillade studerende og kokke, der ikke har tid til at deltage i et langsigtet kulinarisk kursus. Vi tillader den studerende at lære en betydelig mængde viden over en kort periode i små grupper, der sikrer et behageligt læringsmiljø. Studerende har også en eksklusiv adgang til højt erfarne kokke, der har arbejdet for den bedste italienske restaurant og verdensklasse laboratorier for at lære de nyeste trends og kulinariske teknikker.

Vi giver rejsende, mad og vin lidenskabelig med en unik oplevelse af Italien, der tager dem i områder, der tidligere er uberørt af typisk turist. Vi giver dem en kombination af Michelin Star-restaurant i høj klasse og mindre traditionelle spillesteder. Vi følger også en afslappet og fleksibel rejseplan for at give rejsende mulighed for at tilpasse deres italienske oplevelse.

Hos Manuelina forstår vi dine forretningsmæssige behov og mål, vi har ekspertviden til at hjælpe dig med at nå disse mål. Vi tilbyder ekspertrådgivning på alle områder af italiensk kultur, og vi sørger for at vi tager din menu til næste niveau.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se kurser »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kursus

Alt inklusive 5 ugers program i italiensk køkken

på universitet Fuldtid 5 uger April 2019 Italien Brescia

Vores Master Program er det mest omfattende kort kulinariske program uden for Italien. Studerende og kulinariske fagfolk får et perspektiv på italiensk regionalt køkken, der effektivt og enkelt kan anvendes på alle områder af kloden. Det tager et dybtgående kig på de rå ingredienser, der er nødvendige for at udføre komplette menuer og går langt ud over simpel opskrift gentagelse, som vi ser på de fleste skoler. [+]

Programoversigt

Vores Master Program er det mest omfattende kort kulinariske program uden for Italien. Studerende og kulinariske fagfolk får et perspektiv på italiensk regionalt køkken, der effektivt og enkelt kan anvendes på alle områder af kloden. Det tager et dybtgående kig på de rå ingredienser, der er nødvendige for at udføre komplette menuer og går langt ud over simpel opskrift gentagelse, som vi ser på de fleste skoler. Dette program kombinerer både demonstration og praktiske metoder, der viser moderne og traditionelle regionale italiensk køkken og centre om de grundlæggende principper for kontrasterende smag, farve, teknik og næringsværdi i køkkenet og vigtigere giver alle deltagere mulighed for at se og smag , og evnen til at udvikle og udvikle deres egen individuelle teknik. Dette program dækker alle aspekter af italiensk køkken, herunder pasta og risotto, wienerbrød og desserter, gelato, helbrede og konserverede produkter samt italienske hovedretter, med en grundig analyse af de avancerede teknikker, kemi og videnskab bag hver komponent.... [-]


Artisan Gelato 1 uge Program

på universitet Fuldtid 1 uge April 2019 Italien Brescia

Italiensk gelato er absolut et synonym for italiensk mad og stil. Derfor vokser efterspørgslen efter traditionel gelato løbende og bliver en stadig mere rentabel forretningsmulighed over hele verden. Under ledelse af de bedste Master Gelato Makers i Italien, vil deltagere lære at forberede primære italienske Gelato smag. Fra den mest traditionelle til den mest innovative er nøglen til succes i metoden og brugen af ​​ingredienser af høj kvalitet. [+]

Programoversigt

Italiensk gelato er absolut et synonym for italiensk mad og stil. Derfor vokser efterspørgslen efter traditionel gelato løbende og bliver en stadig mere rentabel forretningsmulighed over hele verden. Under ledelse af de bedste Master Gelato Makers i Italien, vil deltagere lære at forberede primære italienske Gelato smag. Fra den mest traditionelle til den mest innovative er nøglen til succes i metoden og brugen af ​​ingredienser af høj kvalitet.

detaljerStartdatoer: 29. april 2018Længde: 1 uge program, 9:00 - 16:00Sprog: EngelskHvor: Brescia, ItalienAdresse: Via Serenissima, 5 BresciaMax antal pr. Klasse: 20Omkostninger: € 2.500

Din 1-ugers rejseplan inkluderer *:... [-]


Artisan Pasta 1 uge Program

på universitet Fuldtid 1 uge April 2019 Italien Brescia

Pasta er blevet en tilbagevendende vare på restaurantmenuer over hele kloden, uanset restaurant orientering. For forbrugeren er pasta et sundt og velsmagende menupunkt, og for kokke repræsenterer det betydelige overskud og en skål, der ikke har nogen begrænsninger, hvilket gør det altid let og fleksibelt. Hver dag tilbyder komplette praktiske lektioner, hvor eleverne lærer regionalisme, forstår, hvor pasta kommer fra og derfor kan vælge egnede krydderier og saucer til enhver pasta, de bruger. [+]

Programoversigt

Pasta er blevet en tilbagevendende vare på restaurantmenuer over hele kloden, uanset restaurant orientering. For forbrugeren er pasta et sundt og velsmagende menupunkt, og for kokke repræsenterer det betydelige overskud og en skål, der ikke har nogen begrænsninger, hvilket gør det altid let og fleksibelt. Hver dag tilbyder komplette praktiske lektioner, hvor eleverne lærer regionalisme, forstår, hvor pasta kommer fra og derfor kan vælge egnede krydderier og saucer til enhver pasta, de bruger. Kurset dækker alle særprægede præparater: tørret pasta, fyldt frisk pasta, gnocchi, ris og risottos. Alle retter vil blive foreslået ved at sammenligne den traditionelle version af opskriften med den kreative genfortolkning af kokken, for at gøre dem endnu mere smagfuldt og mere behageligt æstetisk. Denne uge er en farverig buffet af en af ​​Italiens mest værdsatte menupunkter.... [-]


Italiensk brød og bagning 1 uge Program

på universitet Fuldtid 1 uge April 2019 Italien Brescia

Brød og pizza har altid repræsenteret den unikke karakter af italiensk kulinarisk. Under tilsyn af mesterbagere og pizza beslutningstagere blandt de bedste i Italien, vil deltagere lære at forberede en bred vifte af kerne traditionelle italienske brød, pizzaer og bageriprodukter; fra den enkleste til den mest komplekse. Uanset om det er i traditionelle eller ildfaste ovne, vil deltagerne reproducere teksturer og smagsstoffer, der undgår de fleste kokke i dag. [+]

Programoversigt

Brød og pizza har altid repræsenteret den unikke karakter af italiensk kulinarisk. Under tilsyn af mesterbagere og pizza beslutningstagere blandt de bedste i Italien, vil deltagere lære at forberede en bred vifte af kerne traditionelle italienske brød, pizzaer og bageriprodukter; fra den enkleste til den mest komplekse. Uanset om det er i traditionelle eller ildfaste ovne, vil deltagerne reproducere teksturer og smagsstoffer, der undgår de fleste kokke i dag.

detaljerStartdatoer: 22. april 2018Længde: 1 uge program, 9:00 - 16:00Sprog: EngelskHvor: Brescia, ItalienAdresse: Via Serenissima, 5 BresciaMax antal pr. Klasse: 20Omkostninger: € 2.500

Din 1-ugers rejseplan inkluderer *:... [-]


Italiensk konditori og dessert 1 uge Program

på universitet Fuldtid 1 uge May 2019 Italien Brescia

Italiensk håndværkskager er kendt over hele verden for dets råvarer, der er stærkt relateret til kulturen i de områder, hvorfra de blev født. Dette resulterer i et konfekture kendt verden over for et usædvanligt udvalg af former og smag. Under ledelse af Master Pastry Chefs blandt de bedste i Italien, vil deltagere lære at forberede nogle af de bedste og mest berømte desserter i den italienske konditori tradition; Fra den enkleste til den mest komplekse er nøglen til succes i metoden og brugen af ​​produkter og udstyr af ekspertise. Dette er et unikt program, der koncentrerer sig om både traditionelle og innovative smagskombinationer og kulminerer i en imponerende udstilling af kunstneri. [+]

Programoversigt

Italiensk håndværkskager er kendt over hele verden for dets råvarer, der er stærkt relateret til kulturen i de områder, hvorfra de blev født. Dette resulterer i et konfekture kendt verden over for et usædvanligt udvalg af former og smag. Under ledelse af Master Pastry Chefs blandt de bedste i Italien, vil deltagere lære at forberede nogle af de bedste og mest berømte desserter i den italienske konditori tradition; Fra den enkleste til den mest komplekse er nøglen til succes i metoden og brugen af ​​produkter og udstyr af ekspertise. Dette er et unikt program, der koncentrerer sig om både traditionelle og innovative smagskombinationer og kulminerer i en imponerende udstilling af kunstneri.... [-]


Italiensk køkken 1 uge Program

på universitet Fuldtid 1 uge April 2019 Italien Brescia

Italiensk køkken er præget af en unik og karakteristisk stil, som omfatter et fantastisk udvalg af retter, produkter og teknik. Hver skål er kun så god som de rå ingredienser, der bruges til at konstruere den. For hver kok at være en mester på deres eget område og for at forny sig på tradition, skal de først forstå, hvor en bestemt plade, en bestemt smag eller en bestemt ingrediens kommer fra. [+]

Programoversigt

Italiensk køkken er præget af en unik og karakteristisk stil, som omfatter et fantastisk udvalg af retter, produkter og teknik. Hver skål er kun så god som de rå ingredienser, der bruges til at konstruere den. For hver kok at være en mester på deres eget område og for at forny sig på tradition, skal de først forstå, hvor en bestemt plade, en bestemt smag eller en bestemt ingrediens kommer fra. At forstå begrebet regionalisme i italiensk køkken er afgørende for at forstå, hvor et bestemt produkt i Italien kommer fra og derfor hvordan produktet bruges til at oprette menupunkter. Udover at forstå sandheden og myterne om italiensk mad, kan deltagerne kombinere kulinarisk træning med kulturhistorie, der gør dem til bedre kokke og mere dygtige culinarians.... [-]