Milan Fashion Campus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Milan Fashion Campus

De første skulptur italiensk mode italiensk online kurser.

Intensive kurser i Fashion Brief - Åben hele året kurser - Registrering hver mandag.

Oplev mode i Italien! Du vil ikke være i stand til at opleve uden at føle

www.milanfashioncampus.it

Siden 2003, Milan Fashion Campus skal sprede italiensk mode kultur ved hjælp af Internet. Vores mode kurser hjælper eleverne med at forbedre deres stil personligt og erhverve den unikke italienske stil. Grundlæggeren af ​​Milan Fashion Campus er Angelo Russica, som er født og opvokset i Schweiz, men er af siciliansk oprindelse.


Have afsluttet sin mode studier i Milano, tog Angelo Russica sine første skridt i verden af ​​mode som assistent Giorgio Correggiari, hvor han mødte Domenico Dolce og Stefano Gabbana (Dolce & Gabbana). Jeg måtte forlade for at deltage i militærtjeneste i et år. Da han vendte tilbage, arbejdede han med det italienske selskab Barbas (herretøj). Han havde derefter en af ​​de mest spændende faglige erfaringer i hans karriere: Han begyndte at arbejde som assistent designer Gianni Versace, med hvem han arbejdede i 5 år at designe kvindelige og mandlige samlinger: Genny, Spazio og Versus. Efter denne oplevelse, tog han til Spanien i 4 år, hvor han arbejdede med Induyco - El Corte Ingles i Madrid. Når han vendte tilbage, begyndte han at arbejde som en mode konsulent for Gruppo Marzotto, Miroglio Vestebene, Gruppo Max Mara, også i Japan med en af ​​verdens førende pels selskaber, virksomheden King.


I sin tid som arbejder i modeverdenen, Angelo følte en stor skuffelse ungdom deltager skoler i prestigefyldte mode: Desværre, indså han, at efter tre års studier, hvor de brugte en masse penge, de havde ikke en solid viden og nyuddannede ofte ikke selv haft mulighed for at gøre en praktikplads.


Således indså, at der var meget, der skal gøres, derfor, grundlagde han Milan Fashion Campus, med det formål at give unge mulighed for at lære om verden af ​​mode uden at bruge en formue, med personlig bistand og tilbagemeldinger, og på samme tid med indhold med reelle og praktiske synsvinkler: som arbejdet udføres i et professionelt miljø.


Hans internationale erfaring tillod ham at bygge sin karriere som et design konsulent og endelig i uddannelse.


Milan Fashion Campus arbejder løbende på at udvikle og skabe intensive kurser, der kan gøre det muligt for eleverne at nå deres fulde potentiale uden at skulle gå gennem økonomiske vanskeligheder.
Vores skole har til formål at opnå kvaliteten af ​​sine studerende, undervisning oprettelsen af ​​en samling, skal du oprette historier, der kombinerer stof og farve, forskning detaljerne i kostumer, der kan gøre det til et unikt stykke. Så også den søger at supplere den kreative del med brug af software. Sådan arbejder med handel og innovation, mens en kollektion er skabt, fra koncept, planlægning og udførelse?
Milan Fashion Campus arbejder med fleksible programmer med fokus indhold på de interesser studerende. Med små klasser og opmærksom og personlig service, studerende får feedback på deres arbejde, med henblik på at forbedre deres kreative evner og udvikle et kritisk øje på hans kreative proces. Milan Fashion Campus tilbyder et internationalt miljø, hvor de studerende kommer fra hele verden, fra Europa, Asien, Afrika, Amerika. Dette giver mulighed for en kulturel udveksling, hvor eleverne udvide deres verdenssyn, opleve nye og forskellige kulturer, der påvirker din sans for stil og æstetik, og samtidig have evnen til at skabe interessante og berigende kontakter til deres karriere i verden af mode.

Placeringer

Milano

Milan Fashion Campus Fashion Courses

Address
MILAN FASHION CAMPUS
Via Broggi 7

20129 Milano, Lombardiet, Italien
Telefonnummer
+39 02 2682 2730